2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben de sipariş verdim demin ordan bişeyler,siparişiniz alındı dedi şu tarihler arasında kargoya verilecek dedi ama hesabıma girince siparişiniz bulunmamaktadır diyor...senin de öyle mi oluyordu?

canım ben de sipariş verdim demin ordan bişeyler,siparişiniz alındı dedi şu tarihler arasında kargoya verilecek dedi ama hesabıma girince siparişiniz bulunmamaktadır diyor...senin de öyle mi oluyordu?

yok canm öyle demiyor. Hatta siparişim geldi. Hala alınan ürünler kayıtlı orda görebiliyorum.

canım benim bende aynı düşüncelerdeyim kimsem yok nereye gitcemi bilmiyorum. ilk doğumumda ablam gelmişti taaa istanbuldan kadın yaşlı geldi burda mersindeyim ben hastalandı bide yaza hiç çekilmez burası istanbulda çok uzak 15 saat son ayda okadar süren yolculuk yapamam
ben normal yaptım doğumu ablam doğumdan sonra 1 hafta kaldı yanımda 2 kere bebği yıkadı sonra her işimi kendim yaptım bebeğimide kendim yıkadım

hiç korkma yaparsın normal doğumu tavsiye ediyorum bir aksilik çıkmasza inşaalah korkulacak bir durum değil
şöyle düşün belli bir zaman dilimi osıkıntıyı çekeceksin sonra mutlu son

hem senin başka çocuğunda yok sanırım ilgilenmen gerekecek benim birde 5 yaşında oğlum var yani daha rahat olursun 4.5 gün dinlen eşin bakar

ama sezeryende yanında biri olması gerekiyormuş ilk günler zor oluyormuş

Allah herkese kolaylık versin

kızlar bir gün daha bitti
hadii herkese iyi akşamlar kovalasın tavşanlarrrr,
havalar nasıl olursa olsun bizim havamız iyi olsunn byeeee

İnsallah CANIM normal dogum olur gerçi korkuyorum ama sırf hemen toparlanmak icin istiyorum bunu.ne guzel seyler yazmışsın.moral oldu. Agustos annelerinin hepsi kolay doğursun insallah

Çok güzel yazmışsın....

Benim annem de üniversite mezunudur hem de tam 80lerde okumuş, o darbe zamanlarında, en karışık dönemde. Arkadaşlarım ölüyordu diye anlatır Sen gel oku, o kadar zor zamanda hem de, sonra gel evde otur. Öyle kızıyorum ki... Anne sen de çalışsana derdim, yemeğinizi kim yapacak derdi. Bir süre zorlanırdık ama illa ki alışırdık diye düşünüyorum. Babamla boşandıklarında sudan çıkmış balığa döndü, bize çaktırmamaya çalışsa da hissediyordum korkularını. Keşke vakti zamanında çalışsaymış, dünyada ne olacağı her zaman meçhul. Bir kadının mutlaka bir mesleği olmalı bence, sonra çok geç olabiliyor...

Son düzenleme:

Cnm bende aaldım butik bebeden bir sorun çıkmadı hatta bugünde aldım sanada sorun çıkmaz bence korkma cnm

bir kaç gündür ben de aynı sorunu yaşıyorum fakat bugün biraaz daha fazlaydı. bende tiroid problemi yok fakat astımım var nefes alamıyor gb hissettim elim ayağım titredi ellerim buz gibi oldu ayakta duramadım bayılacak gb hissettim kendimi spreyimi kullanınca biraz rahatladım ama hala bayılacakmış gb hissediyorum cumartesi kontrolüm var sorucam doktoruma hele çalışınca daha zor oluyor merdivenleri trabzanlara tutunarak çıktım gün boyu çok zor bi durum

Aayy kızlar geçmişi biraz okudumda kötü oldum Çok şükür herşey geçmişte kaldı bir daha olmıcak diye düşünmek lazım kızlar ama işte ister istemez insan düşünüyor bir de duygusallık diz boyu ztn
Bende eşimin işi yüzünden çalışamıyorum üni okumuş biri olarak ilk başlarda dert ediyordum ama şimdi etmiyorum..İnşallah bebişime iyi bir anne olurum tek hedifim bu şuanda...

Anneler herkese iyi akşamlar. Bugün dışarda fenalaştım tansiyonum düştü otobüs beklerken resmen bayılıyordum yere attım kendimi, otobüse bindim yine aynı şey oldu sıcak sıcak su aktı bedenimden, her yer gri oldu kulaklarım gitti çok korktum bayılcam diye. Otobüsten inince ölçtürdüm 8 e 5 olmuş. Hamilelliğin bu aylarında oluyor mu böyle durumlar. Evdeyken birşey olmuyor acaba dışarısı mı yoruyor. Off canım çok sıkıldı, valla eşime desem bir yere göndermez :)))

kızlar bu arada sabah yasmayı unuttum bgn sabah bacak krampıyla uyandım feci bişey...bikaç gündür magnezyum ilacımı içmemiştim ona bağladım we başdönmesi halsizlik bendede war..okul çok yoruo

bende pazarda öyle oldum cok sükür kötu bişey olmadı kan degerlerine baktır istersen

Canım bu haftalarda düşük tansiyon normalmiş. Kramplar da olacakmış öyle okumuştum.. Yeterki sıkıntılarımız böyle beklenen şeyler olsun..

Canlar, vitaminlerimi ve kan ilacımı alıyorum. Evet bende de kramplar oluyor. Sanırım artık iyice anlıyorum hamileliğimi Dışarıdan da herkes çok beğenip imreniyor, uzun boyluyum saklamaya çalışsamda göbeğimi çıkıyor.

kızlar bu arada sabah yasmayı unuttum bgn sabah bacak krampıyla uyandım feci bişey...bikaç gündür magnezyum ilacımı içmemiştim ona bağladım we başdönmesi halsizlik bendede war..okul çok yoruo

Noluyor bize böyle tansiyonlar düşüyor bayılacak gibi oluyoruz... Hani 3-6 ay arası hamileliğin balayı idi, noldu ki, bu mu balayı

Okul beni de çok yoruyor, çocuklar laf dinlemiyor. Hele ki bahar da gelip hava ısınınca hiç durmicaklar korkuyorum...

kızlar iş yerinden bi arkadaşım bebek sahibi olamıyor tüp bebekle hamile kalırsın demiş dr ama maddi durumu olmadığı için tüp bebekte deneyemiyor her topiğe yazıcam 41 tane hurma dağıtmış yasin okunsun diye bu şekilde hamile kalan duymuş bende onun için herkesten ayetel kürsü okumanızı istiyorum okuyan beğeni tıklasın lütfen rabim isteyen herkese nasip eder inşallah şimdiden Allah razı olsun
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

elevit kullnırken doktor demir ve balık hapı verdi benim gibi bu ilacları kullananlar var mı ayrıca ikili test yaptk üçlü yada dörtlüye gerek yok dedi sizde durumlar nasıl bide tetonoz asısını kac haftalıkken oldunuz veeee son sorm detaylı ultrasonla renkli ultrason aynı sey mi ne zaman oluyor bu gadarrrr sorularım cüzel hamişler:))))))))))

bende balıkyağını ilk ay kullandm elevitle beraber..sonra gerek yok dedi dr..şimdi elewit magnezyum calsiyum kan hapı alıyorum...

okul çook yoruoo cnm gitmek istemioo sandalye tepesinde bütün gün..zor ama çalışmalıyıss ewdede wakit geçmesdi..

bu arada bende rahatlıcas artk derken ağırlaştığımı hissediyorumm tam hamiş olduk göbişte bebişte büyüdü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…