- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #14.821
elevit kullnırken doktor demir ve balık hapı verdi benim gibi bu ilacları kullananlar var mı ayrıca ikili test yaptk üçlü yada dörtlüye gerek yok dedi sizde durumlar nasıl bide tetonoz asısını kac haftalıkken oldunuz veeee son sorm detaylı ultrasonla renkli ultrason aynı sey mi ne zaman oluyor bu gadarrrr sorularım cüzel hamişler:))))))))))
Bende decavit multivitmin mineral, ferrum fort kan ilacı,osteocaare calsiyum magnezyum kullanıyorum. 2 li teste sonuçlarım iyi çıkınca banada diğer testlere gerek yok dedi. Bu ay sonuna doğru kontrolüm var büyük ihtimal o zaman tetenozu söyleyecek. Detaylı ile renkli aynımı bilmiyorum. Ama renkli ultrasyona doppler deniyor, ben yaptırmayı düşünmüyorum çünkü tamamen ayrıntısını veriyorlarmış cd vs bence gerekli değil. Test vs olsa yaptırırdım ama böyle bir gereksiz lükse harcama yapacağıma onun giyisilerini alırım diye düşünüyorum.
BUGÜN pazara çıktım ilkdefa veee bayıldım okadar kortumkikendim bir an bile aklıma gelmedi tek düşündüğüm bebeğimdi .anne olmak böyle bişey heralde sonra oğlusumun tekmelerini duyunca dünyalar benim oldu :)
elevit kullnırken doktor demir ve balık hapı verdi benim gibi bu ilacları kullananlar var mı ayrıca ikili test yaptk üçlü yada dörtlüye gerek yok dedi sizde durumlar nasıl bide tetonoz asısını kac haftalıkken oldunuz veeee son sorm detaylı ultrasonla renkli ultrason aynı sey mi ne zaman oluyor bu gadarrrr sorularım cüzel hamişler:))))))))))
dr um bana sadece elevit verdi diğer hiçbirini vermedi sizlere niye verdi eksikliğinizmi var demir ve kan la ilgili
dr um bana sadece elevit verdi diğer hiçbirini vermedi sizlere niye verdi eksikliğinizmi var demir ve kan la ilgili
Kaç kilo aldın ki cnmAz önce eşimden resmimi çekmesini rica ettim hatıra olsun diye. Fil gibi olmuşum (eski halime göre)
Ben kendimi dışardan öyle görmüyordum, hafif tatlı bir tombulluk var sanıyordum ama değilmişCanım sıkıldı...
Hayatımda hep kilo almaya çalıştım, ama şimdi daha şimdiden böyleysem son aylarda ne olucam diye endişelenmeye başladımZaten kardeş gibi olduk hamilelikten beri, artık hiç yaklaşmaz bana eşim
Demir ilacı şimdiden Demir rezervlerimizi doldurmak için veriliyor.çünkü doğum ve lohusalık döneminde kanamamız çok olacak ve vücudumuz şimdiden depolamalı.multivitamin olarak decavit kullanıyorum,elevite göre kokusu çok daha az ve marincap kullanıyorum.marincap bizleri doğum sonrası depresyona karşı koruyacak ve bebeğimiz daha Zeki olacak.üniversitede arkadaşımın bitirme teziydi omega-3'ler o yüzden çok yakınen faydalarına ve bilimsel yazılarına tanık olmuştum.es geçmeyin derim kızlar.doktorlarınızada danışın bence.marincap saf omega3 hemde fiyatı daha uygun.bebişlerimize şifa olsun inşallah,ben uzun zamandır kullanıyorum
Az önce eşimden resmimi çekmesini rica ettim hatıra olsun diye. Fil gibi olmuşum (eski halime göre)
Ben kendimi dışardan öyle görmüyordum, hafif tatlı bir tombulluk var sanıyordum ama değilmişCanım sıkıldı...
Hayatımda hep kilo almaya çalıştım, ama şimdi daha şimdiden böyleysem son aylarda ne olucam diye endişelenmeye başladımZaten kardeş gibi olduk hamilelikten beri, artık hiç yaklaşmaz bana eşim
Az önce eşimden resmimi çekmesini rica ettim hatıra olsun diye. Fil gibi olmuşum (eski halime göre)
Ben sağlık sektöründe çalışıyorum,bir doktor arkadaşım söyledi decavitin daha az koktuğunu.kokuya neden olan içindeki b vitaminleri zaten ama decavit tablet 2 kat film kaplıymış o yüzden b vitaminleri kokusu rahatsız etmiyor.zaten aynı ilaçlar yalnızca üreten firmalar farklı.marincap ta baştan beti içiyorum,zaten yıllardır ara ara içerim ve ne kadar faydalı olduğunu bildiğim için artık baştan beri hergün içiyorum.çocukların zeka seviyesinide artırıyor.ayrıca anneyi doğum sonrası depresyona karşı koruduğuda belirlenmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?