2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende decavit multivitmin mineral, ferrum fort kan ilacı,osteocaare calsiyum magnezyum kullanıyorum. 2 li teste sonuçlarım iyi çıkınca banada diğer testlere gerek yok dedi. Bu ay sonuna doğru kontrolüm var büyük ihtimal o zaman tetenozu söyleyecek. Detaylı ile renkli aynımı bilmiyorum. Ama renkli ultrasyona doppler deniyor, ben yaptırmayı düşünmüyorum çünkü tamamen ayrıntısını veriyorlarmış cd vs bence gerekli değil. Test vs olsa yaptırırdım ama böyle bir gereksiz lükse harcama yapacağıma onun giyisilerini alırım diye düşünüyorum.

Selam kızlar , yarın doktor kontrolum var 4 haftadır görmedim bebisimi 4 Lu test yapılacak ayrıca esim isi için bir kac gündür yurtdışındaydi şimdi yolda gece gelecek beni heyecan bastı kalbim carpiyor bir an önce gece olsun yatalım kalkalım bebeğimi göreyim istiyorum

bende ikili üçlü falan yaptırmadım ama 2.düzey ultrasonumu çektircem. şu açıdan gerekli olduğunu söyledi bana doktorum damarlarına kadar inceleyebiliyorlarmış yani bi sorun varsa görülüp tedavisi yoluna gidilebilirmiş. hemde uzun uzun görme imkanı da var tabi.

BUGÜN pazara çıktım ilkdefa veee bayıldım okadar kortumki kendim bir an bile aklıma gelmedi tek düşündüğüm bebeğimdi .anne olmak böyle bişey heralde sonra oğlusumun tekmelerini duyunca dünyalar benim oldu :)

Kızlar hepinize selamlar keyifleriniz umarım iyidir ben kendimi bir garip hissediyorum ne sanki günler geçiyor gibi ya da yerinde sayıyor gibi kızlar benim kasılmalarım oluyor batma gibi sizdede oluyor mu?

Ben de elevit ve ferro sanol kullanıyorum ama doktorum omega3 ü bari doğal yollardan almaya çalış diyerek benim ısrarıma ramen(çünkü balık yiyemedim uzun süre) vermedi balık hapını.

dr um bana sadece elevit verdi diğer hiçbirini vermedi sizlere niye verdi eksikliğinizmi var demir ve kan la ilgili

Demir ilacı şimdiden Demir rezervlerimizi doldurmak için veriliyor.çünkü doğum ve lohusalık döneminde kanamamız çok olacak ve vücudumuz şimdiden depolamalı.multivitamin olarak decavit kullanıyorum,elevite göre kokusu çok daha az ve marincap kullanıyorum.marincap bizleri doğum sonrası depresyona karşı koruyacak ve bebeğimiz daha Zeki olacak.üniversitede arkadaşımın bitirme teziydi omega-3'ler o yüzden çok yakınen faydalarına ve bilimsel yazılarına tanık olmuştum.es geçmeyin derim kızlar.doktorlarınızada danışın bence.marincap saf omega3 hemde fiyatı daha uygun.bebişlerimize şifa olsun inşallah,ben uzun zamandır kullanıyorum

Kizlar biz bi haftaligina tatile gidiyoruz kocisle gece ucagimiz..Sizi ozlicem arada telden girersem yazarim.Hicbirseyin sizi uzmesine izin vermeyin 2013 un en guzell annisleriiii :))))

Az önce eşimden resmimi çekmesini rica ettim hatıra olsun diye. Fil gibi olmuşum (eski halime göre)
Ben kendimi dışardan öyle görmüyordum, hafif tatlı bir tombulluk var sanıyordum ama değilmiş Canım sıkıldı...

Hayatımda hep kilo almaya çalıştım, ama şimdi daha şimdiden böyleysem son aylarda ne olucam diye endişelenmeye başladım Zaten kardeş gibi olduk hamilelikten beri, artık hiç yaklaşmaz bana eşim

Kaç kilo aldın ki cnm

5 kilo almışım, çok değil gibi görünüyor ama ben hayatım boyunca 50 kilonun üzerini hiç görmemiş biriydim. Kendimi ilk defa böyle görüyorum. Şu andan değil gelecek aylardan korkuyorum açıkçası

ben şu an sadece elevit kullanıyorum...bir daha ki kontrolüm 25ine..dr.um o zaman demir ve omega 3 vereceğini söyledi..demiri şimdiye kadar veremedi çünkü benim çok bulantım kusmam vardı farklı bir dönem geçirdim biraz,demir hapları da bulantıyı arttırdığı için vermedi...tetenoz aşısını ben de burda duydum ve dündü sanırım arayıp sordum dr.umu,20.22. haftada falan dedi..

ikili testi yaptırdım ben,bi dahaki kontrolde de üçlüyü yapacak sanırım...

decavit nasıl ki? elevitin kokusu çok fena gerçekten,ben çok zolanıyorum onla bir de midem çok fena benim hazımsızlık var onu içince taş yutmuş gibi oluyorum

omega 3ü uzun zamandır içtiğinizi söylemişsiniz,bana daha vermedi,25 indeki kontrolde verekec işte yani 19.haftada:/

Valla bende yadırgıyorum hala görüntümü.170 boyum 65 kiloyla hamile kaldım ve şu an 69 kiloyum.bugün bacaklarımında biraz kalınlaştığını farkettim.yüzüm zaten yuvarlak şimdi yanaklarımda iyice poğaça gibi oldu.şimdilik önceden bol gelen kıyafetlerimle idare ediyorum ama hafta sonu giymediğim pantolonlarımi terziye götürüp hamile pantolonlarına dönüştürücem.saçlardaki beyazlar iyice çıktı,kıyafetlerin çoğu zaten olmuyor,düz taban ayakkabılar.......bir süre kokoşluğu bıraktık artık,pehlivan gibi yağlanıp akça pakça saçlarla ve kocaman göbeklerle gezmeye alışıcaz artık kızlar.doğurayım hemen boyatıcam saçları organik boyayla tabi

Ben sağlık sektöründe çalışıyorum,bir doktor arkadaşım söyledi decavitin daha az koktuğunu.kokuya neden olan içindeki b vitaminleri zaten ama decavit tablet 2 kat film kaplıymış o yüzden b vitaminleri kokusu rahatsız etmiyor.zaten aynı ilaçlar yalnızca üreten firmalar farklı.marincap ta baştan beti içiyorum,zaten yıllardır ara ara içerim ve ne kadar faydalı olduğunu bildiğim için artık baştan beri hergün içiyorum.çocukların zeka seviyesinide artırıyor.ayrıca anneyi doğum sonrası depresyona karşı koruduğuda belirlenmiş

Canım üzülme lütfen, kusura bakma ama eşinin dengesizliğine gelmiş. Hamile olduğumuz için çok daha alıngan oluyoruz. Çok fazla kilo almamışsın sıkma bunları düşünerek kendini ve bebeğini. Eşin endişe duyuyordur zarar vermemek için yanaşmıyordur, sende uzak duruyorsan o zaman adım atmaz. Sen bir sorun olmadığını açıkla endişe etmesinin yersiz olduğunu söyle. Tabi ki hamilelik döneminden önceki gibi rahat olunmuyor ama 9 ay boyunca hiç mi yaşanmayacak. Sen eşisin ona bu tavizleri verme. İlerde sen yanaştırmadın senin suçun diye fırsat kollar. Bu dönemler en güzel dönemler der büyüklerimiz, tadını çıkart, evladını düşün.

ben şiştim sen yine 5 kilo almışsın ben 7-8 kilo aldım tam bir duba gibiyim

anladım bu sizin tercihiniz olmuş...dr.um henüz vermedi bana dediğim gibi bu kontrolde verecekmiş balık yağını....

decavitin 2 kat film kaplı oluşu da belki mideyi yoruyordur o yüzden vermemiş olabilir ki zaten ben etrafımda da çoğu kişinin elevit içtiğini duyuyorum...neyse sonuçta aynı şeyler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…