2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende şimdiden 6 kilo almışım:18: diyetisyene mi gitsem bilemiyorum belki hamilelere göre bir beslenme planı verir bana. son aylarda birden kilo alacağız o yüzdnşuan için fazla:26:

canım kafana takma bunları sağlıklısınız ya kilo nedirkii surda kaç ayımız kaldı sonrasında gider kilolar üzme kendini bos yere sen kendine bak bakımlı ol
hem neden kardeş gibi olcakmışsınız doktor bi sakınca görmedikten sonra tabiki eskisi gibi olmuyo ama yinede uzaklaşmamak lazım ...
hem biz can taşıyoruz bebiş taşıyoruz ne kadar cirkin olabiliriz yaaa ne kutsal bi dönemdeyiz bos yere kendinide bebişinide üzmeeepisiciğimm

senin hayat hikayende kendini buldum canım...daha öncede yazmıştım bizde babamla görüşmüyoruz annem çok istiyo barışmamızı ama ben hep hayırlısı için dua ediyorum. çünkü biliyorum o düşünce yapısını değiştirmedikçe bize huzur değil huzursuzluk verir... Rabbim yuvamıza huzur versin ve bizi ailelerimize muhtaç etmesin

Siz anlattikca benimkiler de depresti ! Benim 2. Bebek 19 aylık, dogum izninden sonra ücretsiz izin aldım , çalıştığım yer uzak oldugu icin emziriyorum filan diye başlamadım , malum 1,5 yıldır maaş almıyorum bir sorun demi kızım bi ihtiyacın varmi diye , neyse.. Simdi yeni bebek supriz gelince, eve daha yakın bi yerde başladım dogumizni aldığım yerden ilişik kesmeye gittim beni 700 tl borçlu çıkardılar , Kizin Kres parası , malum ise başlayacağım diye bakıcı başladı onun parası , üstüne birde bu 700 tl Agir geldi , ben huylarını bildigim icin bisey anlatmam annemlere de, tesadufen yanimdaydilar duydular bu durumu, ve söyledikleri tek şey öbür ay maaş alınca rahatlatsın oldu, Allahım ya iyiki dediniz yani, ben bu ay bakıcı ve kreşi nasil ödeyeceğim acaba? Yani onlardan birsey zaten istememde teselli etmeye çalışmayın bari! Birde bizimkiler emekli , kardesimde evli , ikisi tek baslarına ve babam 2. İste çalışıyor , ne diyim tek istegim insallah ben cocuklarıma karsı onlar gibi olmam..
Dediğiniz gibi hepsi imtihan , Allah boyle anne baba vermiş ama esimin ailesi onların tam tersi , kvalidem annemden daha destek bana herkonuda..

ben de çok kilo alanlardanım 48 ile başladım şimdi 57 oldum yani taammmm 9 kilo...amaaaaaannnn boşverin gitsin içimizdeki canlarımıza can olsun kan olsun inş nasıl olsa doğumdan sonra vereceğiz! mi acaba?nolacak bu kilolar yaaaa?valla ben de kafaya takmaya başladım. 9 kilo mu ?anacığım ben zaten minyonum doğuma kadar plates topunu andırırım sanırım, artık beni doğuma hastaneye yuvarlarlar evden, ben giderim!!!

Biz babamla görüşüyoruz güya da ha su kosedeki esnaf ha o, hic farkları yok benim icin malesef aynı mesafedeler, düşünce yapısını değiştirmez çünkü onun kendisi o, yani değişmez hic sanmıyorum

inşallah ailelerimizin bize yaptığını biz evlatlarımıza yapmayız.artık alıştım ben yokluğuna.atandığımda bekarken sadece maaştan maaşa para isteyeceğinde arıyordu. şimdi hiç aramıyor çokda fark etmedi. ben hemen evlenmişim maddi olarak yardım etmemişim.25 yaşımda evlendim heralde 30uma kadar bekleyip babama 3. evini alıp öyle evlenmeliydim hata yaptım.çok şükr kendi düğünümüzüde eşmle kendimiz yaptık tek kuruşu geçmedi. işte Allah kimi evladı anne babasıyla kimi anne babayı evladıyla imtihan ediyor. Rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin inşallah

Marincap bende iciyorum ama cok kilo aldirir dediler onun icin biraz korkuyorum

amin canımm mevla görelim neyler neylerse güzel eyler
.....
bu arada benim de kızıma anneanesi baktı 3 aydan itibaren hergün soğukta sıcakta evden çıkardık yavrumu sabahın köründe yaşıtları mışıl mışıl uyurken akşam anneme gittim direk işten çıkıp eve gitmeyi çok aradım eşim gelecek de beni alacak yemek yiyecez eve geçecez falan filan şimdi kızım babannede aynı durum devam sabah oraya bırakıyoruz kreşe gidiyor akşambabanne alıyor ben oraya gidiyorum yine eşimi bekliyorum o kadar çok misafiri oluyoki hadi diye kalkamıyoruz sen işten geldin otur diyen de yok:)
öyle böyle büyüyolar işte şimdi ikinci gelecek aynı şeyler tekrar başlayacak maddi yönden sıkıntım olmasa inan oturup evde kendim bakarım bebeğime herşeyinden uzak kaldım ilk günlerde süt sağdım götürdüm eve...
anne dedi dediler ben ancak akşam duyabildim...
konuşmaya başladı anne gitme ben sana para veririm dedi taş gibi oturdu içime...
şimdi de günleri öğrendi yarın
cumartesi demi tatil demi gitmiyosun
demi anne diyooo
işine de gücüne de kariyerine de.......parasına daaa...
kızlar moral bozuyo gibi olmayım ama biran içimi döktüm işte...
[/QUOTE]

Öyle düşünme canim , her iste bir hayır vardır , bazen bazı seyler para icin yapılmıyor ki, calismadan da olmuyor, insan sanki biseye yaramiyormus gibi hissediyor , belki biz calismaya alistik oyuzden..
ben ilk bebekte 4,5 aylikken ise baslamak zorunda kalmıştım , ozaman Cok icimde kaldi her fırsatta koşa koşa eve gidip emziriyordum aklım ondaydi, bakamadım diye, ama ikincide ücretsiz izin alabildim 19 aylikken başladım ve simdi icim Cok rahat , ben elimden geleni yaptım diyorum , daha fazla da evde oturamazdim sıkıldım çünkü , halbuki baslarda bende keske evhamını olsam modundaydim .. Allah tüm çalışan annelere kolaylik versin ama İnan sürekli evde oturmak da zor, belkide biz çalısmaya alıştığımız icin öyle..

şu an hüngür hüngür ağlıyorum.....

nilüferin e bebeğim'i dinliyorum....çok mutsuz,sevgisiz,ilgisiz hissediyorum....

hepinize iyi geceler....lütfen sadece ve sadece bebeklerinizi düşünün,hiç bişeye hiç kimseye kafanızı takmayın....diyene bak gerçi de,neyse kendinize iyi bakın...

Aynı benimki ya, bu kadar olur! Âmin insallah Allahim evlatla imtihan etmesin ve hiçbir zaman paraya bu kadar tamah ettirmesin

Ne oldu canim ya , bir sıkıntın mi var

kedicik öyle deme, zaten kilo alamayan bi yapın varsa veririsin sonra hemencecik hiç merak etme, bebeğin iyi olsun da,
bak bende yıllardır 52-53 tüm ve zayıf katagorisindeydim, sonra hamile kalmadan önce 50lerde dolaşıyordum ki herkes ne kadar zayıflamışsın, bir deri bir kemiksin muamelesi yapıyorlardı bana, hamile kalınca ilk 2 ayda 47 ye düştüm,
üflesen uçacak gibiydim, 2 gün önce tartıldım 54.6 kilo olmuşum, çooook mutluyum, almıyorum diye üzülüyordum ama almışım sonunda,
sonra veririz merak etme, kilo bence en son dert edilcek şey,

Hayırdır inşallah, neyin var?umarım sıradan ağlama nöbetleridir.4 aylık koca hamile oldum hala hormonlarıma alışamadım.ben de dün akşam senin gibiydim ve evde yalnızdım.annemin ne kadar fedakar olduğunu düşünüp düşünüp ağladım.muhtemelen hormonlar görev başında seninde,yinede inşallah sıkıntın yoktur yada ben iyi şeyler düşünüp hormonlara yormak istiyorum

İyi Geceler arkadaslar,
bu arada bugün yürürken camda yansımamı gördüm , aman Allahım tüpe örtü geçirilmiş gibiydi, bu nasil bir dombililiktir ya, 5-6 kilo almıştım halbuki  Önceki gebeliklerden kalan gobekle karnım 19 haftalık deilde 6 aylikmis gibi duruyor 

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…