- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #14.841
Az önce eşimden resmimi çekmesini rica ettim hatıra olsun diye. Fil gibi olmuşum (eski halime göre)
Ben kendimi dışardan öyle görmüyordum, hafif tatlı bir tombulluk var sanıyordum ama değilmişCanım sıkıldı...
Hayatımda hep kilo almaya çalıştım, ama şimdi daha şimdiden böyleysem son aylarda ne olucam diye endişelenmeye başladımZaten kardeş gibi olduk hamilelikten beri, artık hiç yaklaşmaz bana eşim
Doğumdan sonra verirsin Cnm üzülme5 kilo almışım, çok değil gibi görünüyor ama ben hayatım boyunca 50 kilonun üzerini hiç görmemiş biriydim. Kendimi ilk defa böyle görüyorum. Şu andan değil gelecek aylardan korkuyorum açıkçası
bende şimdiden 6 kilo almışım:18: diyetisyene mi gitsem bilemiyorum belki hamilelere göre bir beslenme planı verir bana. son aylarda birden kilo alacağız o yüzdnşuan için fazla:26:
Çok teşekkür ederim canım şimdi çok şükür atandım,eşim de özel bir şirkette çalışıyor.Allahım bundan geri koymasın.O günler 2 yıl öncede kaldı ama hala etkisinden kurtulamadım.Dostumu düşmanımı o zaman ayırdım.Öz babam bile kızım birşeye ihtiyacın var mı diye bir gün olsun sormadı.Şimdi 2 günün biri arıyor.Valla diyorum yere girsin sizin babalığınız diyorum içimden.Kaldı ki babamın durumu da iyiydi.Ama işte her insan şanslı doğmuyor dedim ya .Gerçekten doğru.Şimdi de ben onlara 1 adım hep uzağım.Geçmişi kalbimden söküp atamıyorum.Eşimle o günlerde hep birbirimize kenetlendik.Desteği birbirimizde bulduk.(Üniversite okumamış olması babamın hep dilindeydi,sen ettin dedi hep.Ama ben eşimi onlara karşı asla ama asla ezdirmedim ve EZDİRMEMDE...) Eşimi hala deliler gibi çoook seviyorum. Hepte öyle kalacak
Çok teşekkür ederim canım şimdi çok şükür atandım,eşim de özel bir şirkette çalışıyor.Allahım bundan geri koymasın.O günler 2 yıl öncede kaldı ama hala etkisinden kurtulamadım.Dostumu düşmanımı o zaman ayırdım.Öz babam bile kızım birşeye ihtiyacın var mı diye bir gün olsun sormadı.Şimdi 2 günün biri arıyor.Valla diyorum yere girsin sizin babalığınız diyorum içimden.Kaldı ki babamın durumu da iyiydi.Ama işte her insan şanslı doğmuyor dedim ya .Gerçekten doğru.Şimdi de ben onlara 1 adım hep uzağım.Geçmişi kalbimden söküp atamıyorum.Eşimle o günlerde hep birbirimize kenetlendik.Desteği birbirimizde bulduk.(Üniversite okumamış olması babamın hep dilindeydi,sen ettin dedi hep.Ama ben eşimi onlara karşı asla ama asla ezdirmedim ve EZDİRMEMDE...) Eşimi hala deliler gibi çoook seviyorum. Hepte öyle kalacak
senin hayat hikayende kendini buldum canım...daha öncede yazmıştım bizde babamla görüşmüyoruz annem çok istiyo barışmamızı ama ben hep hayırlısı için dua ediyorum. çünkü biliyorum o düşünce yapısını değiştirmedikçe bize huzur değil huzursuzluk verir... Rabbim yuvamıza huzur versin ve bizi ailelerimize muhtaç etmesin
Biz babamla görüşüyoruz güya da ha su kosedeki esnaf ha o, hic farkları yok benim icin malesef aynı mesafedeler, düşünce yapısını değiştirmez çünkü onun kendisi o, yani değişmez hic sanmıyorum
Ben sağlık sektöründe çalışıyorum,bir doktor arkadaşım söyledi decavitin daha az koktuğunu.kokuya neden olan içindeki b vitaminleri zaten ama decavit tablet 2 kat film kaplıymış o yüzden b vitaminleri kokusu rahatsız etmiyor.zaten aynı ilaçlar yalnızca üreten firmalar farklı.marincap ta baştan beti içiyorum,zaten yıllardır ara ara içerim ve ne kadar faydalı olduğunu bildiğim için artık baştan beri hergün içiyorum.çocukların zeka seviyesinide artırıyor.ayrıca anneyi doğum sonrası depresyona karşı koruduğuda belirlenmiş
inşallah ailelerimizin bize yaptığını biz evlatlarımıza yapmayız.artık alıştım ben yokluğuna.atandığımda bekarken sadece maaştan maaşa para isteyeceğinde arıyordu. şimdi hiç aramıyor çokda fark etmedi. ben hemen evlenmişim maddi olarak yardım etmemişim.25 yaşımda evlendim heralde 30uma kadar bekleyip babama 3. evini alıp öyle evlenmeliydim hata yaptım.çok şükr kendi düğünümüzüde eşmle kendimiz yaptık tek kuruşu geçmedi. işte Allah kimi evladı anne babasıyla kimi anne babayı evladıyla imtihan ediyor. Rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin inşallah
şu an hüngür hüngür ağlıyorum.....
nilüferin e bebeğim'i dinliyorum....çok mutsuz,sevgisiz,ilgisiz hissediyorum....
hepinize iyi geceler....lütfen sadece ve sadece bebeklerinizi düşünün,hiç bişeye hiç kimseye kafanızı takmayın....diyene bak gerçi de,neyse kendinize iyi bakın...
Az önce eşimden resmimi çekmesini rica ettim hatıra olsun diye. Fil gibi olmuşum (eski halime göre)
Ben kendimi dışardan öyle görmüyordum, hafif tatlı bir tombulluk var sanıyordum ama değilmişCanım sıkıldı...
Hayatımda hep kilo almaya çalıştım, ama şimdi daha şimdiden böyleysem son aylarda ne olucam diye endişelenmeye başladımZaten kardeş gibi olduk hamilelikten beri, artık hiç yaklaşmaz bana eşim
Ne oldu canim ya , bir sıkıntın mi var
şu an hüngür hüngür ağlıyorum.....
nilüferin e bebeğim'i dinliyorum....çok mutsuz,sevgisiz,ilgisiz hissediyorum....
hepinize iyi geceler....lütfen sadece ve sadece bebeklerinizi düşünün,hiç bişeye hiç kimseye kafanızı takmayın....diyene bak gerçi de,neyse kendinize iyi bakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?