2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hormonlar zaten hepimizde malum...hamileliğin verdiği hassasiyet elbet var bir de üstüne ilgisiz,sevgisiz hissetme ve yaşadığın bir sürü sıkıntılı şey eklenince...neyse uzun hikaye...sizin de canınızı sıkmak istemem...teşekkür ederim ilginize

canım ben bile gözyaşının bir damlası için bir kadın neden ağlar neden ağlatılır diye düşünürken, duyarsız kalanlara sebep olanlara inanamıyorum.
inşallah Allah ta her bir akan damlan için seni evladınla mutlu ve güçlü bir kadın yapar.

Günaydın güzel anneler.. güne yorgun başlıyorum nedense. Bu sabah karnımda bir batma ve yanma var. Ara ara girip çıkıyor. Umarım gün boyu sürmez

gunaydinn kizlar bugun cuma ama malesef kotu basladi benim icin evi su basmis temizlikle basladim gune...firtinali bir geceden sonra camlardan camurlu su girmis hep hali yikiycam simdi offff daha dun temizledi kadin ((

gunaydinn kizlar bugun cuma ama malesef kotu basladi benim icin evi su basmis temizlikle basladim gune...firtinali bir geceden sonra camlardan camurlu su girmis hep hali yikiycam simdi offff daha dun temizledi kadin ((

halı felan yıkama sakın topla ver yıkamacıya aman canına acı sakın kendin yıkamaya kalkma hasta olursun mazallah

HERKESE SELAMLAR

Günaydın güllerim.Hepinize mutlu,sorunsuz bir gün diliyorum.
Allahım bebişerimizi ve bizi kem gözlerden,sözlerden korusun inşallah

en güzel enerjik haberden başlıyım sanada günaydın kızın olacağı için çok şanslısın ne mutlu sana rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasib etsin

Gözünaydın canım,Allah kucağına almayıda nasip etsin.herkese Günaydın ve hayırlı cumalar dostlar

Teşekkürler canlarım hepimizin yavrusu sağlıklı sıhhatli doğsun inşallah...

Canım halı yıkama bence ya göbeğin çok zorlanır ağrı çekersin :26:

günümüz aydın cumamız mübarek olsun güzel anneler bugün haftanın son iş günü yarın tatil oleeyyyyy! bugün benim için çok yorucu olacak nöbet günüm haftanın son günü malesef ,bahçede dolaşırken veletler çarpacak diye korkuyorum hep,annelik böyle bir duyguymuş demek ki...insan kendini hiç düşünmüyor aklım hep bebeğimde.

seni çok seviyorum bebeğim...
ama ne olur artık hareketlerini hissedeyim,ne kadar tembel çıktı benim velet ya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…