- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #14.881
nerdesin bacım hiç sesin çıkmıyor durumlar nasıl kızın nasıl :)
Günaydın yoldaşlarımmmm günaydın güzel anneler
KIZIM oluyor çok mutluyummmmm
Günaydın güzel anneler.. güne yorgun başlıyorum nedense. Bu sabah karnımda bir batma ve yanma var. Ara ara girip çıkıyor. Umarım gün boyu sürmez
Kızlar geçmiş bayaaa ilerlemiş dün. Okuyordum ama bıraktım arada kaçanlar affetsin :) Poli ve mavi menekşe ağlattınız la sabah sabahÇocuklara zaten kıyamazdım duygularım karmakarışık olduğu için şimdi hiç dayanamıyorum. Allah hepimizin evladının yüzünü güldürsün bahtları şansları açık olsun inşallah.
Beyazçekirgecim geçmiş olsun canım kendine dikkat et. Tüm sorun yaşayan arkadaşlarım moralleri bozmayın herşeyin üstesinden geliriz evelallah
Günaydın yoldaşlarımmmm günaydın güzel anneler
KIZIM oluyor çok mutluyummmmm
Selam anneler aranızda aminosentez yaptıran varmı
benim 2. Gebeliğim problemli olduğu için aminosentez istedi doktor bugün fakülteye gitdim yaptırmak için ama cuma günü yapmıyorlarmış çarşambaya kaldı çok sinir bozucu bir süreç cuma günü yaptırıp haftasonuda dinlenirim dedim
kısmet olmadı
rapor fazla almak istemiyorum doğum sonrası doğum iznim bitince ekletmek için bir dün bile kıymetli benim için
artık yapacak bişey yok çarşamba dan cumaya kadar 3 gün alcam
ilk çocuğumdada yaptırmıştım ama yinede sinir bozucu bir durum
gunaydinn kizlar bugun cuma ama malesef kotu basladi benim icin evi su basmis temizlikle basladim gune...firtinali bir geceden sonra camlardan camurlu su girmis hep hali yikiycam simdi offff daha dun temizledi kadin((
benimde geçen haftaçok agrımıştı üşütmüş olabilirsin birde eşim araştırmış rahim büyüdüğü için böyle agrılar olabiliyormuşyaa bugün benim karnımda da bir ağrı var korksam mı sakin mi karşılaam bilemedim inanki.böyle bişey saplıyorlar sanki yada çok mekik çekersinde kasların ağrır ya onun gibi değişik bişey isimde koyamadım ne ağrısı olduğuna
bu arada herkese günaydın güzel annecikler:79:
Cokkkk sevindim canim hayirlisiyla kucagimiza alalim hepimiz.
Bu arada kizlar yaaa gece bi uyandim saat 3 nasil acim anlatamam,bi kase yogurt yedim kesmedi.sanki midem delik daha yemek yerken bi bakiyom tabagim bitmis ben hala acim bi tabak daha yiyom yine acim. Benimlr ayni durumda olan var miii? Varsa ne yapiyonuzda acikmiyonuz?
Opuyorum hepinizi ve minnaklarinizi bi de hayirli cumalar..
benim 2. Gebeliğim problemli olduğu için aminosentez istedi doktor bugün fakülteye gitdim yaptırmak için ama cuma günü yapmıyorlarmış çarşambaya kaldı çok sinir bozucu bir süreç cuma günü yaptırıp haftasonuda dinlenirim dedim
kısmet olmadı
rapor fazla almak istemiyorum doğum sonrası doğum iznim bitince ekletmek için bir dün bile kıymetli benim için
inşallah bu çocuğunda da ilk çocuğun gibi sonuçlar güzel çıkar da yine sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.siz iyi olun da napalım olan 3 günlük izine olsun
burdayııımmmm bacııımmm günaydııınnnn geçmişi okumadan yazamıyorum ayoll
biz iyiyiz çok şükür kızlarım da iyilerr senden sizlerden nbr?
Günaydın kızlar:)
Dün yazamadığım şeyler vardı. Onları anlatayım dedim size. Önceki gün diyetisyenimle randevum vardı. Bir ayda 1 kilo diye anlaşmıştık geçen sefer ben tam 2 kilo almışım. "900 gr aldım ben 1 den bile az" diye diye çıktım tartıya. Mos mor indimKadınla gülüştük baya. Diyeti de değiştirdi biraz. artık miden genişlemiş dedi. 1 ayda 1 kilo alman çok zor. Gelecek ay için 2 kilo diye anlaştık. ama lütfen 2yi geçmesin diyor. Normal doğum düşünürsen zorlanırsın baya dedi. Sonraki toparlanmanda uzun sürer dedi.
Dün sabah da sağlık ocağına gittim. Kontrol vardı. Ebe tarttı beni. Tam 3 kilo!!!! Neeeee!!! dedi kadın. Ebeyi tanıyorum aynı sitede oturuyoruz. Şaka yollu kızdı bana. Tanımasa nasıl kızardı bilmemTatlı, yağlı hamur işi yasak dedi. Ekmeği azalt dedi. Daha şimdiden ayda 3 kilo alırsan ileriki aylarda naparsın dikkat et birazcık tut boğazını dedi
Sonra akşam eşim 1 dilim fazla ekmek yemek istedim diye şaka yollu söylendi. Diyetisyene para vermeyelim boşuna falan dedi. Ben başladım ağlamayaAma içli içli öyle bir ağlıyorum ki ekmek yiyemiyorum diye. Çok komiktim yaaaaa. Sonra düşünüp düşünüp güldüm kendime. Eşim de şok oldu tabii. Hiç iğnelemedi şaka yollu takılıyordu sadece. Napacağını ne diyeceğini şaşırdı adam.
Benim kilo durumum böyle ...
cnm cok sevndm cnsıyet ogrenılmıs...hyrlı olsun kızn ugur getrsn sana ıns
kısmet olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?