- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #14.901
:44:
canım 17 haftada toplam 3 kilo mu aldın bence gayet iyi ben 19haftanın içindeyim 7 kilo almışım küsuratını söylemeyeyim bile
canım ben bile gözyaşının bir damlası için bir kadın neden ağlar neden ağlatılır diye düşünürken, duyarsız kalanlara sebep olanlara inanamıyorum.
inşallah Allah ta her bir akan damlan için seni evladınla mutlu ve güçlü bir kadın yapar.
günaydın yoldaşlarımmmm günaydın güzel anneler
Kızım oluyor çok mutluyummmmm
Kızlar bu midemdeki gaz sancısı öldürecek beni yaa
günebakan 33 mersindemisin yoksa 33 öylesine bir sayımı
ben mersindeyim
cok gecmıs olsun cnm...pozıtıf dusun hersey guzel olucak
Geçmiş olsun canım bu ara her akşam yemeğinden sonra benim de midemde sancı oluyor. Çatlayacak gibi şişiyorum senin de öyle mi?
teşekür ederim güzel düşüncelerin için 2. Gebeliğimde çocuk problemliydi aldılar doktor böyle bir durumu tekrar yaşama riskin yüzde 1 dedi içim rahat ama eşim aminosentezi yaptırmak istiyor bende hamileliğimin sonuna kadar problem varmı yokmu diye sitrese girmek istemiyorum oyüzden yaptırıcam
bu arada kızlar, bebişimi hissetmeye başladım artık. gerçi son bir haftadır hissediyormuşum da anlamıyormuşum. bişeyler oluyordu ama ben bebiş olduğunu düşünmüyordum hani diyorlar ya bağırsak hareketi filan diye. ama şimdi anlıyorum artık. bu tıkırtılar oğluşumdan geliyor... orda olduğunu bilmek, hissetmek çok güzel. sizinle konuşuyor, iletişim kuruyor ve bunu sizden başka kimse anlamıyor. o anda etrafınızda bisürü insan olsa bile, bu sadece bebiş ve sizin aranızda :) harika bişey.........
Günaydın kızlar, az önce facebookta okudum paylaşmak istedim..
Doğacak bebek doğumdan bir gün önce Allah ile görüşür:
''Allah'ım gidecegim ve orada ne yapacağım bilmiyorum.''
*Ben senin için bir melek yarattım ve o seninle ilgilenecek
''Allah'ım onların dilini bilmiyorum.Onlarla nasıl anlasacagım,nasıl iletisim kuracagım?''
*Senin için yarattıgım melek,sana onların dilini ögretecektır.
''Allah'ım duydugum kadarıyla dünyada çok kötülükler varmış.Onlarla nasıl basa
çıkacagımı bılmıyorum.''
*Senin için yarattıgım melek,seni canı pahasına kötülüklerden koruyacaktır.Merak etme.
''Allah'ım sana tekrar nasıl donecegım?''
*Senin için yarattıgım melek,bana nasıl donecegını sana anlatacaktır.
Derken melekler gelir ve dunyaya gıtme zamanının geldıgını soylerler ve çocugu
Allah'ın huzurundan gotururlerken bebek tekrar sorar;
''Allah'ım benım için yarattıgın melegın adı ne?''
*Adının onemi yok;
ama,sen ona
ANNE DİYECEKSİN!!!
kızlar kabız olan var mı bilmem ama ben kivi yiyince çok rahatlıyorum. tavsiye ederim
Evet canım yemekden sonra şişkinliklerim oluyo ama bu sabah daha bişey yemeden başladı midemde bir ara simit yedim oldu izin alıp eve gttim o kadar dayanamadım susamdandır dedim bi sabah süt içtim geldim yine akşama kadar çektim doktorum da renni yazdı sütüde çok zorlama yoğurt peynirle takviye et dedi ee bu sabah bişey yemeden başladı daha 2. sodayı devirdim
ağlattın beni(( daha önceden de b,iliyordum bunu ama o zaman hamile değildim tabi,şimdi okumak çok daha fazla etkiledi...
ben başından beri kabızım...haftada 1 tuvalete gidiyorumo da feci şekilde..beyin kanaması geçiricem wc de töbe...bana dr. duphalac diye bi şurup verdi ama 2 kere mi ne içtim..ilkinde ishal etti beni resmen zor yetiştim wc ye..dozu fazla geldi herhalde...sonra dozu azalttım bu seferde etki etmedi amaan dedim içmiyorum...doğal haline bıraktım...ben zaten hamilelikten öncede kabızlık yaşardım 2-3 günde bir giderdim tuvalete....
o şişkinliği bana sorun...ortadan yarılacak gibi oluyorum...hazımsızlık hat safhada...midem çok yoruldu benim bir de kusmalardan öğürmelerden...şimdi yediğimi hazmedemiyorum....süt ben de içmiyorum dr.da zorlama şart değil dedi zaten ki sütte çokta bi numara yokmuş...yoğurt kalsiyum açısından daha zengin...
balık yağı hapı kilo aldırmıyormuş bilimsel olarak kanıtlandı bahanemde kalmadı demeki resmen kendi iradesizliğimden kilo alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?