- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #14.921
Selam kızlar :) ayy kaç gündür ev taşıma işleriyle falan uğraşıyoruz bir türlü giremedim ama aklım buradaydı hep. Herkes iyidir umarım:) Henüz geçmişi okuyamadım.
http://www.kadinlarkulubu.com/anket...bebeklerinin-cinsiyetleri-5.html#post29355919
Listeyi anket bölümüne ekledim bu defa. Cinsiyeti belli olanlar ankete katılamayı unutmasınlar.
Pipiler hala önde gidiyor
Bugün kendimi biraz daha iyi hissediyorum, ama hava berbat, fırtına, kopuyor dışarda, kasvetli, yağmurlu bir hava
Tetanoz aşısı zamanım geldi. Bugün gitmeyi planlıyordum, ağrım falan olursa haftasonu yatar dinlenirim diyordum ama iğneden çok korkuyorum :18::18::18:
Bebeğimden önemli değil dayanırım ama bu hafta çok kötü ve yorucu geçti, aşı olupta ağrılar içinde kendimi eve kapatmak istemiyorum. İzin verdim kendime haftaya yaptıracağım. Haftasonu güzel bir dinlenip eşimle vakit güzel vakit geçirmek, belki iyi olursam alışverişe gitmek, hatta belki evi temizlemek istiyorum
Olur demi annecikler
hosgeldn cnmmm ozlettn kendını :)kolayladınızmı ıslerı
Selam kızlar :) ayy kaç gündür ev taşıma işleriyle falan uğraşıyoruz bir türlü giremedim ama aklım buradaydı hep. Herkes iyidir umarım:) Henüz geçmişi okuyamadım.
Eh sayılır canım ama hala dolap ve perde siparişlerim gelmedi. Onlar da gelince nerdeyse bitecek :)[/QUOTE
oh yeni ev yeni dolaplar bebiste gelince tam olcak eviniz :) gule gule oturun cnm
Bakın kızlar imzamda ne yazıyor;
Önümüzdeki üç gün içinde, bebeğinizin bacağı nihai vücut oranına ulaşmış olacak. Bebeğinizi çevreleyen amniyotik sıvı her üç saatte bir sisteminiz tarafından tamamen değişiyor. Bol sıvı içmeniz bu değişime destek olacak ve dokularınızın daha işlevsel çalışmasına yardımcı olacaktır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 16 cm.den fazla ve ağırlığı yaklaşık olarak 300-350 gr. arasında.
Amniyotik sıvı 3 saatte bir değişiyormuş, sık sık wc ye gitmemizi bu durum gayet iyi açıklıyor.
Düz mantıkla hesap yaparsak bebeğimin amniyotik sıvısı yaklaşık kendi ağırlığı kadar olsa, şuan 300 gr civarında. 3 saatte bir değişiyorsa yaklaşık 2,5 litre kadar sıvıya ihtiyaç var demekkiBirde vücudumuzun diğer kısmının sıvı ihtiyacı falan desek, aldığımız gıdalar , içecekler falan derken 5-6 lt. sıvı lazım.
Çok su içmek lazım çokkkkk :18::18::18:
Bu arada dr. bana çayı ve türk kahvesini de yasakladı. Zaten günde 1 bardak açık çay bir fincanda kahve içiyordum onu bile çok gördü
Artık içebildiğim sadece, süt (onuda zorla içiyorum) , su vede soda.....
Eh sayılır canım ama hala dolap ve perde siparişlerim gelmedi. Onlar da gelince nerdeyse bitecek :)[/QUOTE
oh yeni ev yeni dolaplar bebiste gelince tam olcak eviniz :) gule gule oturun cnm
Çok teşekkürler canım :) Öyle olcak bakalım kısmetse.
Ben hepinizi çok özledim yaa. Buraya giremediğim günler sanki hayatımda bişeyler eksikti. Hepinizi öpüyorum cancişlerim benim :))
bnm sorunumda bagırsaklarda...aksam yemegınden snra gaz baslıyo sancı..aksam devacıt sabak gyneferon benı mahvettı resmen..sut konusunda aynı fkırdeyımm...bnde sut ıcemıyorum ama gun ıcınde cok yogurt yıyıorum mayalı oldugundan daha faydalıymıs
ben de elevit içince midem tuhaf oluyor..taş yutmuş gibi...
bağırsaklarımda öyle aslında..iki taraflı...
bu arada anket 22 sine kadarmış ben kesin net sonucu 25 inde öğrenicem :/ ama büyük ihtimal kız diyordu doktor...
Kızlar bu arada dün KBB muayenesi de oldum. Egepoldeki Atilla tekat çok iyi bilginiz olsun. Benim alerjik durumumdan dolayı sıkıntılıyım sürekli kullandığım ilaçlarım vardı onları alamıyorum. Doktor dedi ki sinüslerin çok şiş burnumdan hiç nefes alamıyorum haliyle ağzımdan nefes aldığım için bütün mikroplar doğrudan boğazıma giriyor. Boğazın bu yüzden çok kötü olmuş dedi birsürü lezyon var kabarmalar var dedi. 10 yıllık sigara içicisi gibi görünüyormuşŞuan sana verebileceğim çok bişey yok dedi haliyle hamileyiz... Bir sprey verdi birtane de boğazım çok ağrıyıp ateşlenirsem içmem için hap verdi. Boğazımdaki kaşıntılar ağrılar için de tuzlu ve limonlu suyla gargara yapmamı önerdi. Sonra ilaçları aldım Dilek hanıma gösterdim ama o burun spreyini sakın kullanma dedi damar büzücü etkisi varmış tehlikeli dedi. Tıkalı burnumla kaldım yine :) Baş ağrılarım geçmeyecek böyle giderse... Polen mevsimi de açıldııııı :18:
Ama herşeye rağmen ben yine çok enerjik ve mutluyum bugün
Kızlar bu arada dün KBB muayenesi de oldum. Egepoldeki Atilla tekat çok iyi bilginiz olsun. Benim alerjik durumumdan dolayı sıkıntılıyım sürekli kullandığım ilaçlarım vardı onları alamıyorum. Doktor dedi ki sinüslerin çok şiş burnumdan hiç nefes alamıyorum haliyle ağzımdan nefes aldığım için bütün mikroplar doğrudan boğazıma giriyor. Boğazın bu yüzden çok kötü olmuş dedi birsürü lezyon var kabarmalar var dedi. 10 yıllık sigara içicisi gibi görünüyormuşŞuan sana verebileceğim çok bişey yok dedi haliyle hamileyiz... Bir sprey verdi birtane de boğazım çok ağrıyıp ateşlenirsem içmem için hap verdi. Boğazımdaki kaşıntılar ağrılar için de tuzlu ve limonlu suyla gargara yapmamı önerdi. Sonra ilaçları aldım Dilek hanıma gösterdim ama o burun spreyini sakın kullanma dedi damar büzücü etkisi varmış tehlikeli dedi. Tıkalı burnumla kaldım yine :) Baş ağrılarım geçmeyecek böyle giderse... Polen mevsimi de açıldııııı :18:
Ama herşeye rağmen ben yine çok enerjik ve mutluyum bugün
miraba güzel anneler ve melekleri
inş. bebişimizi bolca hissediceğimiz bigün bizimle olur zaten hava yeterince sıkıcııı ve kasvetlii
Bunlar iyi günlerimiz :)) Ağustosa kadar pişicez pişicezz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?