- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #15.261
Canım eşyan çok mu az mı bunla alakalı olarak yerleşme süresi değişir. Benim çok yok gibi duruyodu ama taşınmaya kalkınca çoğalıyo sanki bu eşya milletiTanıdık vasıtasıyla bulduğumuz mobilyacı sizin dolapları da araya sıkıştırırım demişti ama sıkıştırmamış, bu hafta gelicek diye beklerken bi gittik daha başlamamış bile ve o sinirle bırak yapma kalsın dedim, şimdi yeni mobilyacı gelecek ölçü alcak da dolap yapıcak. Ivır zıvır ortadan kalkmadan toplanmıyor ev. Bu yüzden benim hala bitemedi mobilyacı yüzünden. Bi daha tanıdıkla iş yaparsam iki olsun. Bi soru sordun bin ah işittin bak benden. Ne kadar doluymuşum meğer.
Taşınmak keyifli bi iş değil canım. Ama sonuçta bi şekilde atlatılıyor. Şöyle düşün yeni bi ev yeni bir şehir. İş yapmayı düşünmek yerine yeni hayatın için heyecan duymaya çalış. Ailenden yardıma gelebilecek olan varsa çağır onlar yapsın, sen yorma kendini. 7. ayda ağırlaşmış olacaksın kimse yardıma gelmezse de eşin yapsın akşamdan akşama, sen mutfağı yerleştir diğer yerler çok önemli değil. Yavaş yavaş olur.
kızlar ösel olcak ama epilasyon işini nasıl yapıosunus...
ben kuaföre gitmeyi düşünüyorum ama ilk olucak jiletten kurtulmam lazım ama kafam çok karıştı...çok acırsa bebişe zararı olmas dimi
Merhaba kızlar nasılsınız?Size birşey sormak istiyorum.geçen dr.a gittiğimde herşey normal gözüküyor ama suyun az dedi.bol bol su iç haftaya tekrar bakalım değişmezse ayrıntılı ultrasona erken göndericem dedi ve bende tedirgin oldum.biraz araştırdım netten bazı dr.lar içtiğin suyla ordaki suyun bir alakası yok diyor bazıları da su içmeyi öneriyor.kafam karıştı.aranızda benm gibi olan var mı acaba
ben de soracaktım bunu ama şöyle normalde ben ağdamı kendim yaparım yıllardır...acı da duymuyorum öyle alışkınım senelerdir yapa yapa...kesinlikle kuaförlere ona buna yaptırmadım yaptıramam...şimdi karın büyüdükçe orayı göremiycez o zaman nası olacak onu düşünüyorum ben de :/ gidemem de ben öyle başkasına yaptırmaya
sen yine gidersin kuaföre bebekkafa alış.kınmışsın ağdaya ya birine yaptırcaksın ya kuaföre..
benm sorunum alışkın olmamammm çok fasla cnm yancak die korkuyorum hamileleikte iice hassass oluomuşş diolar
sen yine gidersin kuaföre bebekkafa alış.kınmışsın ağdaya ya birine yaptırcaksın ya kuaföre..
benm sorunum alışkın olmamammm çok fasla cnm yancak die korkuyorum hamileleikte iice hassass oluomuşş diolar
su içmek şöyle faydalı senin bebeğinin içinde bulunduğu sıvı sürekli değişiyor artık suyu kirlendiği için idrardan atılıyor. eğer senin vücudunda su ihtiyacı karşılanmazsa nerden gidecek bebeğe temiz su birde idrar yollarında enfeksiyon olmamak için bol su iç demişti doktorum bana bende içiyorum normalde hayatımda hiç içmezdim bu kadar su ama mecburuz işte. hem vücudunda ne kadar su olursa o kada nemin artar ve çatlamazsın çok fazla. çatlamamak için kremlerde iyi ama en iyisi bol su. gönlünü ferah tut
artık ölçülü içmeye başladım suyu.bakalım birdahaki gidişimizde ne diyecek dr.sağol cevap verdiğin için.Allah bebeğini sağlıklı sıhhatli dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah
şekerler merhaba. simdilerde kayinvalide yanindayiz. torunuma iyi bak lafindan biktim sadece.
damlasakizli kahvecim
uzun zamandir yalnizca okuyordun. yazdigini gorunce sevindim. ben ayhan cocuk internet sitesinde cybex travel sistemi begenmistim siz istanbula yakinsiniz. bence hasim iscandan alin
Merhaba kızlar nasılsınız?Size birşey sormak istiyorum.geçen dr.a gittiğimde herşey normal gözüküyor ama suyun az dedi.bol bol su iç haftaya tekrar bakalım değişmezse ayrıntılı ultrasona erken göndericem dedi ve bende tedirgin oldum.biraz araştırdım netten bazı dr.lar içtiğin suyla ordaki suyun bir alakası yok diyor bazıları da su içmeyi öneriyor.kafam karıştı.aranızda benm gibi olan var mı acaba
valla canım bende de aynı sorun var doktorum söylemedi ama takip kartıma amnion sınırda yazmış haftaya tekrar gel demişti bende çoook su çmeye başladım bakalım salı çarşamba gideceğim inşallah bir sorun çıkmaz. ilk gün çokpanik oldum ama stres yapmak da çok zararlı sakin olup bol bol su içip dua edelim Allah'ım miniklerimzi korusun
Amin inşallah canım.bende küçük petsise sulardan alıyorum isteyken 2,5litre içiyorum.salı günü benim kontrolumde.umarım iyi şeyler söyler dr.
seninle doğum tarihlerimiz de aynı bende hissediyorum bebşimi ama çok kısa sürüyor eşime denk getiremedim ama bazı günler anlamıyorum hiç.kizlarrrrr babamiz da hissetti bebisiii bikere vurdu minigim dedim esime getir elini koydu 3kez arka arkaya pit pit yapti kuzum ya....o an esimin yuzu cok komiktiiiiiii:)) aaaa dioo kaldi ole nasil heycanlandi ilk dfa bole bisy yasio kiyamam ya:)
kizlar ben cam sise meyve suyu almistim 1lt o siseyi kullanyorum su sisesi yaptim elimde geziom evde ..gecede dolduruom yarim sise icion ictikce wc kalkiom tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?