- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #15.281
kızlaaar hemen size yetiştirmem lazım bunuu... meğer benim bebişim 3 gündür hareket ediyormuşda ben onu rahmin genişlemesi sanıyormuşum.hemde hep aynı saatlerde ( akşam 9-10 gibi) 3 gündür göbeğimin hafif alt kenarında bişey pıt pıt kalp atar gibi oluyordu. elimi koyuyordum elimle hissediyordum. ama düzenli ve ritmik olduğu için bebek olduğunu düşünmemiştim. bugün 2 tane 3 hamilelik geçirmiş bayana nerde attığını ve nasıl olduğunu söyleyince bebek o bebek dediler. nasıl mutlu oldum nasıl....çok şükür Rabbime...
Ne güzel emin olmuşsun! Ben de bir şeyler hissediyorum ama henüz ayırt edemedim, bağırsaklarım mı bebeğim mi...
Kızlar yaa annem kızıma bi sürü bişeyler almış göndermiş. Yarın alıcam kargodan. Tamam herşey iyi güzel de hastane çıkışı da almış yaa. Ve annemle zevklerimiz çok ama çok farklı. Kızımın ilk giysilerini ben almak ve zevkime göre giydirmek isterdim. Bana sormadan oldu bittiye getirmiş huyumu da biliyor aslında. Zevklerimizin farklı olduğunu da biliyor ve ben kızım olunca onun aldığını giydirmezsem bi sürü trip atar. İnanın kayınvalidem yapmıyor annemin yaptığını. Kayınvalidem bebek odası beğenin ve bana haber verin ben alıcam dedi. Dedik biz yaptırıcaz, o zaman marangoza sipariş edin gerisine karışmayın dedi. Ama annemin yaptığına bakınİyi ki erkek annesi değil annem yoksa gelin yanmıştı ve kapının önüne koymuştu. Bakalım yarın koliden ne çıkacak.
Ah be kedicikim yaa annemi tanısan böyle demezdin, onları giydirmezsem doğum yaptığım gün hastaneyi terk eder. Çok inatçıdır ve alıngandır. Biz de aldık desem, iyi olmuş yedek almışsınız benim aldıklarım kirlenince onları giydirirsin der.
sen yine gidersin kuaföre bebekkafa alış.kınmışsın ağdaya ya birine yaptırcaksın ya kuaföre..
benm sorunum alışkın olmamammm çok fasla cnm yancak die korkuyorum hamileleikte iice hassass oluomuşş diolar
permatik kullanmaktan iyidir canım yaaa permatikde kullandım ben yıllardır utanmanın yüzünden meğerse mahvetmişim kendimiiki yıldır düzenli gidiyorumda ağdaya rahatım şimdi eğilirken zorlanırsın canım kuzenim hiç göremiyorum demişti hatta annesi yardım etti kaç sefer
Herkese günaydın arkadaşlar.bende bebeğimin hareketlerini henüz hissetmiyorum yada barsak Hareketi veya nabız diye ona yormuyorum.benimde özellikle akşamları göbek deliğime yakın 3-4 kere üstüste pıt pıt diye bişeyler hissediyorum ama o mudur ki?kendi kendime havalara girip üzülmiyeyim boşuna
epilasyon konusunda ben de dertliyim kızlar bu hafta ilk defa kuaföre gidicem ki jilet kullanıyordum ben de dün gece rüyama bile girdi vallaama seçeneğim kalmadı artık kadınla daha önce konuştum bak acıtmayacaksan gelicem diye pazarlık yaptım elim çok hafiftir falan dedi... ama benim şöyle bi sıkıntım var epilatörle denemiştim daha önce hep sivilce yaptı mecburen jilete döndüm... şu sivilce olayını önleme şansımız var mı?
Selam kızlar :) ayy kaç gündür ev taşıma işleriyle falan uğraşıyoruz bir türlü giremedim ama aklım buradaydı hep. Herkes iyidir umarım:) Henüz geçmişi okuyamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?