2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ne güzel emin olmuşsun! Ben de bir şeyler hissediyorum ama henüz ayırt edemedim, bağırsaklarım mı bebeğim mi...

Ne güzel emin olmuşsun! Ben de bir şeyler hissediyorum ama henüz ayırt edemedim, bağırsaklarım mı bebeğim mi...

canım benimki nabız atışı gibi kalp atışı gibi bişey mesela bi 10 dk kadar sürüp ara veriyor sonra bir daha başlıyor. ama gündüz hissetmiyorum çünkü bebek gün içinde sen hareket halinde olduğun için uyuyormuş. akşam tam iş güç bitipde oturunca o başlıyor hareketlenmeye.bence senin hissettiğinde bebeğindir. çünkü bağırsak hareketinden farklı

Canımcım aynısının tıpkısını kayınvalidem de bana yaptı. Sonuçta el oldugu içinde birşey yapamıyorsun. KEndi canım olsa laıfmı söylerim ama sinirimden kendimi yiyip oturuyorum. Kendi annemde mobilyanızı beğenin ben alıcam dedi. Gittik eşimle beğendik. Annemi aldık senet imzalatmaya kadının içi rahat etmedi kayınvalidenide çağrın bi gösterin dedi. İkisinide aldık yanımıza beğendiğimizi gösterdik. Ve anneciğim aldı mobilyamızı.. Kayınvalidemle de beni mzevkim hiç uymaz, cinsiyet belli değilken gitmiş sarılı yeşilli kıyafetler almış ve yeşil sevmediğimi biliyor ve sen yeşil sevmezsin ama artık giyrdirirsin diyordu bide.. ALma artık bizde alıcaz cinsiyeti belli olunca dediğimde alırsın yedek olur diyordu. EE birde her gelene aldıklarını gösterip öptükçe içim kalkmıştı.. El olunca hepten birşey diyemiyorsun. Aldıklarını başkalarına gösterinmce birgün laf söyledim ve aradan zaman geçince bana verdi aldıklarını. Dün gelmiş bana nerde kıuyafetler bakayım diyor sanki hiç görmemiş gibi. Bavula koydum dedim. Bavuldan cıkardı hepsini tek tek öptü kokladı karma karışık koydu geri. Gelde sinir olma ama Arada eşin var yapamıyorsun birşey. Bunun huyu bu desemde bazen katlanamıyorum

günaydın annecikler ve minicik bebişlerimiz... imzada artık alışveriş yapabileceğimiz yazıyor ama biz başladık zaten haberi yok kızlar ya park yatak mı mobilya mı diye deliricem kimisi park yatağı kimisi mobilyayı kötülüyor bilemedim ben ne yapacağımı...

evet alışkınım ama başkasına yaptırmak başka işte
onu hiç yaptırmadım,ben de ona alışkın değilim yani :) bir de kendi yapmasıyla başkasının ki bir değil,kendim yaaprken ayarlıyorum ediyorum kendime göre,ama başkası bilemez sert davranır vs...aman ne biliyim başından beri hamilelikten önce bile en çok kafama takılan şey buydu...hassaslık konusunu da düşünüyorum,ben 2 aylık fln hamileyken başta yani yaptım 1 kere..o zaman daha iyice düşmemiştim öyle ama çok halsizdim zor yapmıştım...acısını pek fark görmedim her zamn yaptığım gibiydi ama şimdi nası olur bilmiyorum...hatta bu hafta deniycem kendim evde yine....

ya evet jilet çok fena,hiç sevmem ben o yüzden alıştırdım kendimi zamanında taaa liseden beri ağdamı kendim yaparım...karnım büyüyünce mümkün değil ağda evet ama ben bu konuda çok utangacım öyle açıp yaptıramam başkasına yaa :/
kasılma olayı da korkutucu hele ki başkası yaparken kesin kasılırım ben allah korusunn...

Herkese günaydın arkadaşlar.bende bebeğimin hareketlerini henüz hissetmiyorum yada barsak Hareketi veya nabız diye ona yormuyorum.benimde özellikle akşamları göbek deliğime yakın 3-4 kere üstüste pıt pıt diye bişeyler hissediyorum ama o mudur ki?kendi kendime havalara girip üzülmiyeyim boşuna

bi de kızlar dün avm de şu girişte kabin var ya adını bilmiyorum arama için geçilen güvenlik görevlisi sizi şöyle alalım diye geçirmedi beni oradan ben bişi demeden daha demek ki artık dışardan da belli oluyor bebişim

epilasyon konusunda ben de dertliyim kızlar bu hafta ilk defa kuaföre gidicem ki jilet kullanıyordum ben de dün gece rüyama bile girdi valla ama seçeneğim kalmadı artık kadınla daha önce konuştum bak acıtmayacaksan gelicem diye pazarlık yaptım elim çok hafiftir falan dedi... ama benim şöyle bi sıkıntım var epilatörle denemiştim daha önce hep sivilce yaptı mecburen jilete döndüm... şu sivilce olayını önleme şansımız var mı?

bebişmiş bebiş sevinebilirsin... :)

günaydın kızlar :) sadece son yazılanlara şöyle bi baktım. epilasyondan dertlenenler var. ben lazer epilasyon yaptırmıştım çok şükür, çok rahatım şu anda. inşallah hormonların etkisiyle yeniden çıkmaya başlamaz. kıyafet konusunda ise ne diyeceğimi bilemedim valla. ben hiçbir şey almadım daha. annem bi iki parça almış, kayınvalidemde de çıt yok. baktım ki bazı arkadaşlar almalarından çok da hoşnut değil, o zaman almadı diye dert etmeyim ben de :) kızlar ben bebeğimi 18. haftanın başında hissetmeye başladım. acele etmeyin, zamanı gelince hissettirecek kendini size. ben geçen hafta çok mutsuzdum, bebeğim de benimle birlikte halsiz ve mutsuzdu sanırım. pek hissetmiyordum hareketlerini. dün akşamdan itibaren keyfim yerine geldi ve bebeğim kıpır kıpır oldu :) bakalım ne yapıyormuş bugün

günaydın kızlar
hepinize iyi haftalar dilerim.
maalesef bu eağda konusu benim de canımı sıkıyor. çünkü eskiden hiç acımazken şimdi dayanamıyorum.
bu hafta içinde gitmem lazım. kara kara düşünüyorum.
sanki eskiye oranlar daha hızlı çıkmaya başladılar.

pöfff

neyse takvime bakalım bebişim büyümüş mü

Ay üşütütm heralde ya adet olcakmışım gibi karnım ağrıyor

Çok teşekkür ederim dokuzay cevabın için.çok mutlu ettin beni Allah'ta seni ve herkesi mutlu etsin inşallah.ağda konusuna gelince ben de daha geçen hafta malum yerdeydim.elim marifetli değildir kendi yapamayanlardanım şu ağda işini.hamile değilken acı hissetmezdim çok fazla ama şimdi artan hormonlar ve hassasiyet yüzünden ağdacıya gitmek beni de düşündürüp dertlendiriyor artık.gözünüzü korkutmak istemiyorum ama bende durum böyle

Selam kızlar :) ayy kaç gündür ev taşıma işleriyle falan uğraşıyoruz bir türlü giremedim ama aklım buradaydı hep. Herkes iyidir umarım:) Henüz geçmişi okuyamadım.

Hoşgeldin canım uzun zamandır yoktun özledik seni :) Umarım bitmiştir taşınma işleriniz yerleşmişsinizdir yeni evinize :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…