2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar bir sorum olacak lütfen bi cevap
20. haftamızdayız bugün itibariyle
bu hafta içinde 3 boyutlu ultrasona gitmek istiyorum damarlarını falan görmek için
erken değil değil mi?

erken değil canım. 20. haftadan sonra veriyorlar. Bende kısmetse haftaya cumartesi gideceğim.. hem doktorumuz renkli bakacakmış ve dışarıya gönderecekmiş.

Rica ederim canım.Şimdiden kolay gelsin.

Canım aslında art niyetleri yok. İyilik yaptıklarını sanıyolar. Beğenemiyeceğimizi düşünemiyolar sanırım. Benim öz annem düşünemiyor da kayınvalide hiç düşünür mü

Hoşgeldin canım uzun zamandır yoktun özledik seni :) Umarım bitmiştir taşınma işleriniz yerleşmişsinizdir yeni evinize :))

Canım benim. Ben de sizleri özledim. Tamamı bazı sebeplerden dolayı bitemedi ama biter yakında inş :)

Kızlar buruk bir Çanakkale sabahından herkese günaydın. Biliyorsunuz bugün Çanakkale şehitlerini anma günü ve inanın Çanakkale'de olunca daha bi fena oluyor insanın içi. Bizim için kendini feda etmiş şehitlerimize ve Atatürk'ün yüce ruhuna birer Fatiha okumayı ihmal etmeyelim arkadaşlar. Tüm şehitlerimizin ve Yüce Atamızın ruhu şad olsun.

Çok güzel olmuş ellerine sağlık.Ben henüz bir liste hazırlamadım senin listeyi kendime referans alıcam

çok haklısın bende dikkat ediyorum yumurtama yoğurduma süte meyveye ama çevremdeki insanlar çok moralimi bozuyor ben 46 kiloyla hamile kaldım boyum 160 şu anda 48.5 kilo geliyorum her gören ayyy sen kilo almıyor musun bebek gelişmez falan bir sürü şey söylüyorlar tabi ben çıldırıyorum bu sefer zaten içimde dertti vitamini içememek sormak istedim insan rahatlıyor çok teşekkürler cevabın için

Hanımlar, haftasonu ailemin yanına Ankara'ya gitttik. Bir arkadaşım YEŞİM MAĞAZALARINDA çok güzel hamile kıyafetlerinin olduğunu söylemiştir. Bu aralar %30-%50 arası indirim de var, ben 20 liraya kumaş oantalon aldım, 15 liraya tshirt aldım. Çok güzel şeyler var. Biz Çukurambar'daki şubesine gittik ama her mağazada olacağını düşnüyorum. Dünyanın en rahat şeyiymiş şu pantalonlar yahu

Canım ben de yıllarca lazer yaptırdım. Ne paralar harcadım. Sadece açık renkli tüyler kalmıştı makine pek görmüyordu. Derken hamile kaldım şimdi hormonlardan hep yeniliyor. Herşey boşa gitti halbuki doğumda rahat edeyim diye uğraşmıştım.

erken değil canım. 20. haftadan sonra veriyorlar. Bende kısmetse haftaya cumartesi gideceğim.. hem doktorumuz renkli bakacakmış ve dışarıya gönderecekmiş.

teşekkür ederim canım randevu alcam şimdi ozaman :)
bir sorum daha var balık yiyemiyorumda hangi balık hapını önerirsiniz arkadaşlar?

lokumum sen ne bakıyosun millete yaa . bende 55 kilo ile hamile kaldım boyum 168 şu anda 58 kiloyum. doktorum tebrik etti kilo alımın gayet iyi dedi ve bebeğimin gelişimi 1 hafta önde gidiyormuş. minicik bir karnım var ama bebeğim 18 cm kilosuda 260 gr. aldırma kimseye doğru bildiğini yap. millete bakacak olursak evin yolunu şaşırırız. hamile olan sensin,duygularını tepkilerini senden daha iyi kim bilebilir. sen kendini hamile gibi değilde hasta gibi hissediyorsan problem büyük,onun dışında koyver gitsin. sen onlara de ki,bu işin doğum süreci ve sonrası var. 20 kilo alıp zor doğum yapıp sonrasında bol bol yatmak daha mı iyi? benim doktorum maximum 10 kilo alman lazım diyor. 19.haftamızın içindeyiz.

Eleviti bende içemedim ama decavitte böyle bir sorun yok.hergün bende içmiyorum.yemeğimi düzgün ve sağlıklı şeyler yediysem içmiyorum o gün,psikolojik heralde.

..................
kız gamzeee yakaladım seni ne o nokta nokta bebişine bakıp çokıyosun demii

cumartesi pazarı ancak bitirdim nabersiniz ben de pazar günü temizlik yaptım hala belim ağrıyo bu sefer eşime demedim kendim süpürdüm sildim o yapınca içime sinmiyodu iyi halt ettim

ağda konusuna gelince ben hamile kalmadan önce gidiyordum kuaföre
hamile iken çok acıyo dediler çok tereddütlü gittim birazcık daha fazla acıyor ama doğuma kadar her ay gidicem inşallah çok rahat oluyo ve ben şunu farkettim bacaklarım nerdeyse 2 aya yaklaştı hala tek tük çıktı paket de sanki daha yavaş uzuyo
bi de benim ağdacı maşalah çok konuşkan onun anlattıklarını dinlerken bi de bakmışım ağda bitmiş dikkatimi başka yöne çekiyo hınzır...

teşekkür ederim canım randevu alcam şimdi ozaman :)
bir sorum daha var balık yiyemiyorumda hangi balık hapını önerirsiniz arkadaşlar?

Balık yağı bende kullanıyorum,yemek için çok zorluyorum kendimi ama midem bulanıyor yerken.ben marincap kullanıyorum,içinde toksik etkili vitaminde yok.saf omega 3.içinde yağda eriyen vitaminlerdende yok,toksik etkiyede neden olmuyormuş.gebelerde marincapın special formu günde 1 kere içiliyor.45 tane var içinde 34 TL.kesinlikle tavsiye ederim.üniversitedeyken arkadaşımın bitirme teziydi bu konu.o yüzden biraz hakimim bu konuya

balık yiyemeyen arkadaşlar bebeğin beyin gelişimi için cevizde çok iyi bende balık bulamıyorum şu andaki yaşadığım yerde ton balıklarınıda sevmiyorum ama bol bol ceviz yiyorum kırılmış alıp tavsiye ederim kızlar hem saçları çok çabuk uzatiyor ceviz

Günaydın kızlaaar hafta sonunu ancak okudum bitirdim iş-güç derken öğlen oldu :)

Benim ağdacım da aynısını yapıyor. Hiç anlamıyorum bittiğini ve herşeyden önemlisi çok temiz ameliyathane gibi ortam var. Kullan-at örtüler, eldiven, kişiye özel açılıyor herşey o yüzden içim rahat tanıdığım bir insan zaten annemin komşusu kendimi ona emanet ediyorum Annen napıyor, ananen nasıl oldu, kim geldi kim gitti derken hoop bitiveriyor.

Ceviz içinde çinko barındıran nadir yiyeceklerden olduğu için çocukların kemik gelişiminde boyunun uzamasında çok katkısı varmış. Fazlası da zararlıymış tabi :) Günde 4 tane diyorlar ben çok seviyorum bazen fazlasını yediğim oluyor :26:

selam kızlar bir sorum olacak lütfen bi cevap
20. haftamızdayız bugün itibariyle
bu hafta içinde 3 boyutlu ultrasona gitmek istiyorum damarlarını falan görmek için
erken değil değil mi?

Canim 19+5 te girdim ayrintiliya. Bana kalsa bir kac hafta sonra giderdim daha net goruntu icin cunku cok kucuktu simdi. 23 24 haftalarda gidebilsin bir sikinti yoksa. Gerci azbucuk kime benzedigi anlasiliyor. Bizimki abisine cok benziyor:)

balık dedinizde gene aklıma geldi şimdi eve gidince balık kokcak buram buram eşim ısrarla gene balık aldı dün ve balık yedirdi şimdi 1 hafta kokusu çıkmaz iyice tiksindim artık balık kokusu duymak istemiyorum. banada marincap verdi doktorum. eğer o hafta hiç balık tükedemediysem haftada 1 kez içiyorum. balık yediysem hapı o hafta yutmuyorum. cevizi de hergün 2-3 tanecik yemeye gayret ediyorum ama onuda istemeye istemeye zorluyorum kendimi. herşey bebişim için.umarım o da doğunca benim için yer yemeklerini.Aynı fedakarlığı bekliyorum

buarada bugün öğle arası acaba hangi sağlıksız fastfood yesem öğle yemeklerine evime gidebilmeyi çok isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…