2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah ben niye hissetmiyorum şişman da değilim inşallah bir sıkıntı yoktur

yoktur yoktur merak etme...herkesin farklı oluyormuş..bazıları 20.haftaya kadar hissetmiyormuş..

ben zaten normal hiç düşünmüyorum..ama doğum için değil sırf,kendim de rahatsız oluyorum ağda yapamayınca..jilet çok fenaa
valla ben de utanırım yaptıramam kuaföre fln....

off elevit konsusu öyle ya..ben de çok zorlanyorum...şimdi yemek yedim içtim hatta..ama içene kadar kırk takla atıyorum..kokusu bi yandan bir de takoz gibi...taş yutmuş gibi oluyorum içince :/

aynı sorun bende de var canım. ağzıma aldığım an çıkarıyorum hapı.zorla yutsam bile bütün gün bir tuhaf oluyorum. o yüzden ben de içmedim ne demir hapını,ne vitamini. onun yerine sağlıklı beslenmeye,vitaminleri yiyeceklerden almaya çalışıyorum.ama doktorum yine de hapları almalısın dedi. her gün olmasa bile iki günde bir içmemiz lazım.

hiç dert etme...başkalarının ne dediğini sallaa gitsinn...herkes çok biliyor zaten,bilen bilmeyen ahkam kesiyor..ağzı olan konuşuyor...bana dr.um özellikle söyledi özellikle şu dönemde bebeğim beslenemiyor,yok besliyemiyorum fln diye düşünme hiç dedi...gayette besleniyor dedi,çokta güzel büyümüş gelişmiş dedi son kontrolde...başkalarının dediklerine kulakalrıı tıka dedi...özellikle ilk 4 ay biz ne yersek ne yiyebilirsek onla beslenebiliyormuş..ben bulantılarımdan dolayı yiyemedim uzunca süre hala da herşeyi ve herkesin yaptığını yiyemiyorum..dr.a neleri yiyebildiğimi söyledim tamam güzel dedi,,öyle süt içemiyorum balık yiyemiyorum diye düşünme dedi...

sana öyle kilo almıyor musun bebek gelişmez diyenlere sen bilir kişi misin,sana ne de !
sinir oluyorum ya böyle tiplere hayret bişey,amaç nedir yani??? hayır bişey bildiğinde yok hem,bir de moral bozuyorsun aptal saptal konuşup...boşver arkadaşım sen,dr.unla muhattap ol hep,o ne derse o....

balığı azğıma süremiyorum ben henüz...iştahım açık değil hala..demir ve omega 3 başlanmadı henüz bana çünkü mide bulantılarım çok fenaydı...haftaya kontrolüm var o zaman verecek onları...inşallah omega 3 iştahımı açar da rahatça yemeye başlarım herşeyi...ki şu anda yiyorum ama bazı şeylere karşı hala soğuğum...ceviz de yiyemiyorum hala normalde de sevmezdim zaten...

Selam kızlar. bu hafta sonu benim için çok zordu. cumartesi karnımın küçüldüğünü hissettim. şişkinlik , kabızlık gibi şikayetlerimde birden bitiverdi. o gece uyuyamadım kabus gibi bebeğime hep bir şey oldu diye üzülüp üzülüp ağladım.pazar günü uyandığımda da aynı şekilde karnım dümdüzdü ve hiç bir hamilelik belirtisi yoktu. kontrolüm haftaya olmasına rağmen dayanamadım ve hemen yakındaki bir hastaneden randevu aldım. çok güzel ilgilendiler. ultrasona girdim.bebeğimin kalp atışlarını duyduğum an ağlamaya başladım.. öyle korkmuşum ki.. neyseki herşey yolundaydı 19 haftalık bebeğim 210 gr, 17 cm.gayet iyi dedi doktor.suyu da çok iyi. kim bilir yaşadığım stresten bebeğim nasıl etkilendi. cinsiyetinde emin olamadığımız bebeğimizin pipisini gördük böylece. :116: hemen çıkışta ilk alışveriş bir kaç şey aldım. Rabbim hepimizin bebeğini korusun. sağlıcakla kucaklarımıza alalım onları.

Elevit Bende Hamileliğimi Öğrendiğimden Beri Kullanıyorum. Bol Su İle Yutmaya Çalışıyorum. Arkasından Da En Az 2 Bardak Su İçiyorum. Boğazıma Takılmış gibi Oluyor. İçtikten Sonra Çikolata Yemenizi Tavsiye Edebilirim. Ağızda Bıraktığı Kötü Tadı Alıyor En Azından. Zorla da Olsa Bu Şekilde Bebişim İçin Düzenli Kullanıyorum Ben

canım erkek çocuklarda anne biraz yorulunca karın sertleşiyo bu gayet normal ama insan korkuyor tabi sen içini ferah tut bak bişeyde yokmuş zaten kendini fazla yormamaya gayret et okadar

bilim insanları size sesleniyorum, artık evde ultrason görevi gören bir alet icat edin, tüm hamişler alsın, istediğimizde bakalım görelim bebişimiz ne yapıyor,
bu perşembe kontrolüm var, çok heyecanlıyım, bir taraftanda yaşıyomu acaba diye endişeliyim, bir buçuk aydır görmüyorum kuzumu

ben eleviti ilk hamileliğimde de bunda da kullandım geceleri yatarken içip yatıyordum rahatsız etmiyor du ozaman

mylovel o bana da öyle oluyor, bazen bir kalkıyorum karnım dümdüz, zaten hala eski giysilerime sığıyorum, giysilerde 34-36 yani, hiç belli olmuyor hamile olduğum, hiç kıpırtı falan da yoksa sabahı sabah ediyorum, panikliyorum hemen ağlamaya başlıyorum, eşime çaktırmıyorum, çünkü yaşıyodur demi sorularımdan bıktı artık, o çok sakin bu konuda dünyada yaşayacak ömrü varsa doğar sen merak etme diyor, tamamen kaderci yani bu konuda,
artık şu göbüşler ve hareketler iyice belirginleşse de az içimiz rahat etse.

canım çok üzüldüm korkma sakın bak herşey yolundaymış ne güzel mutlu ol kabızlık şişkinlik bitmiş ohhh darısı başıma. oğluşunun cicilerini güle güle giydir. sağ salim hem ane hem bebek bir kavuştuğumuzu görseydik şöyle babacıkda yanımızda aile tablosu şeklinde

ha birde içtiğimiz vitaminlerin faydasını daha çok bebek doğunca anlıyorsunuz daha sıkı ve aktif oluyorlar

Kızlar merhaba, size danışmak istediğim bir konu var. Ekte gördüğünüz benim çocukluğumdan kalma bir kumaş. Annem bana elbise dikmişti. Çocukluğumdan beri hayalimde bende anne olunca bebeğim için bu kumastan birşeyler diktirmek vardı. Ee şimdi vakit geldi. Ancak ben elbise yapmak isremiyorum çünkü kumasın adı ne bilmiyorum ama biraz naylonumsu yani yakacak cinsten. Eni 90 cm boyu 4 metre. Ne yapılabilir küçük kızıma fikri olan var mı ? Eğer önerilerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.

Herkese mrhb..cucum nasılsın,nasıl gidiyo gebişilik? özledim ya görüşemiyoruz.cadı kuzum yüzünden pc nasıl açılır onuda unutacağım nerdeyse:)

Pardon telefon ile giriş yaptıgım için sanırım resmi ekleyemedim

Canım kumaş görünmüyor ama içi penye astarlı şekilde trençkot tarzı bişey diktirebilirsin ince baharlık olur :) Ama bu yıl giyecek kadar minik olurmu bilmiyorum.

aynı durum bugün ben de oldu..kabızlık problemim de var...demin tuvalete girdim çıktım afedersiniz...bir baktım karın nerdeyse dümdüz..ben de tuhaf oldum ama stres yapmadım....yalnız deminden beri kasıklarımda yumurtalıklarda ayağa kalkınca bi sancı gibi bişey oluyor...ona takıldı kafam...ben de gitsem mi ki dr.a diyorum şimdi...ben şuan memleketimdeyim ailemin yanında....haftaya dönücem ank.a...o da kontrolüm var diye yoksa hiç dönesim yok bazı nedenlerden dolayı...kaç gündür çok stres yaşadım ben de,sinirlerimi gerdi bazı insanlar..eşim de üzdü..bişey olacak diye korkuyrom ben de bazen..ki olursa hesap soracaklarım belli !

ha birde içtiğimiz vitaminlerin faydasını daha çok bebek doğunca anlıyorsunuz daha sıkı ve aktif oluyorlar

vitaminleri bilemiyorum canım ama hamilelikte süt içmenin faydası kesinlikle oluyormuş bunu gördüm. 2 kuzenim 4 gün arayla doğum yaptı geçen yıl. Birininki nerdeyse hiç emmedi ama hamilelikte annesi çok süt içiyordu kemikleri maşallah taş gibi güçlüydü doğduğunda bile şimdi o yürüyor hatta koşuyor 10 aylıktan beri. Diğeri hala emiyor maşallah kilosu güzel sağlığı yerinde ama kemikleri diğerininki kadar güçlü değil

kesinlikle doğru canım bende ilk hamileliliğimde her gün süt içtim vitaminlerimide hiç atlamadım kızım 10 ayı biter bitmez yürümeye başladı onun için bundada çok dikkat ediyorum süt içmeye

Herkese mrhb..cucum nasılsın,nasıl gidiyo gebişilik? özledim ya görüşemiyoruz.cadı kuzum yüzünden pc nasıl açılır onuda unutacağım nerdeyse:)

ayy kuzucum benim gecmişi okuyodum simdiii gördümmmmmmcok özlemişim bendee yaaa
iyi gidiyo hamişlik göbiş büyütüyoruzz benimde kızım olucak sanırım doktor %90 dediii cok mutluyummmmmm herşey yolunda cok sükür haftaya salı detaylı ultrasonumuz var özledim kuzumu
senin meleğin nasılll büyümüştür simdii nekadarlık olduuu ayy yer teyzoşu onu yaa
alış diosun yanii bütün vaktimizi almaya geliolarrr oyyş sağlıkla gelsinlerdeee

canm benm her şeyin yolunda gittiğine sevindim.ne güzel bi cimcime daha geliyo demekki.10.5 aylık oldu yaramaz kuzum.ye ye tabi..alış tabi kendini kocanı unut bundan sonra:)) dünya bebişin etrafında dönüyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…