- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #15.341
maşallah ben niye hissetmiyorum şişman da değilim inşallah bir sıkıntı yoktur
en çok sıkıntı yaşadığım şey. ben kuaföre gitmiyorum utangacımdır. ağda mağda da yapamam sanırım biraz da korkağım ya da beceriksiz :) en başından beri hep epilatör kullanıyorum. ama malum ilk 16 hafta çok sıkıntılı geçti ve o dönem jilet kullandım. ctsi epilasyon yapayım dedim üst kısım tamam da alt kısma yine jilet kullandım, dayanılacak gibi değil. kirpi gibi oldum valla. doğuma kadar orman gibi olacak, sonrasında nasıl kurtulucam bilmiyorum. aslında bi sprey okumuştum internette. ağda öncesi sıkıyorsun lokal uyuşturuyormuş ama kana karışmaması lazım ve yan etkileri yüzünden alamadım tabii. hamilelik döneminde bari çıkmasa şu tüyler. sırf bu yüzden bile sezeryan yaparım
kızlar bugün gevezeliğim tuttu ama size bir sorum olacak. ben vitamin kullanamıyorum doktor şu anda sadece elevit verdi ama ben içemiyorum bir türlü içtiğim an çıkaracak gibi oluyorum neler önerirsiniz hamilelikten bu yana 5 tane içmemişimdir. bebeğin gelişiminde bir sıkıntı yok görünüyor ama bebek için endişeleniyorum. vitamin içincede bütün gün çıkarıyorum kokusu ağzıma geliyor
kızlar bugün gevezeliğim tuttu ama size bir sorum olacak. ben vitamin kullanamıyorum doktor şu anda sadece elevit verdi ama ben içemiyorum bir türlü içtiğim an çıkaracak gibi oluyorum neler önerirsiniz hamilelikten bu yana 5 tane içmemişimdir. bebeğin gelişiminde bir sıkıntı yok görünüyor ama bebek için endişeleniyorum. vitamin içincede bütün gün çıkarıyorum kokusu ağzıma geliyor
çok haklısın bende dikkat ediyorum yumurtama yoğurduma süte meyveye ama çevremdeki insanlar çok moralimi bozuyor ben 46 kiloyla hamile kaldım boyum 160 şu anda 48.5 kilo geliyorum her gören ayyy sen kilo almıyor musun bebek gelişmez falan bir sürü şey söylüyorlar tabi ben çıldırıyorum bu sefer zaten içimde dertti vitamini içememek sormak istedim insan rahatlıyor çok teşekkürler cevabın için
balık yiyemeyen arkadaşlar bebeğin beyin gelişimi için cevizde çok iyi bende balık bulamıyorum şu andaki yaşadığım yerde ton balıklarınıda sevmiyorum ama bol bol ceviz yiyorum kırılmış alıp tavsiye ederim kızlar hem saçları çok çabuk uzatiyor ceviz
aynı sorun bende de var canım. ağzıma aldığım an çıkarıyorum hapı.zorla yutsam bile bütün gün bir tuhaf oluyorum. o yüzden ben de içmedim ne demir hapını,ne vitamini. onun yerine sağlıklı beslenmeye,vitaminleri yiyeceklerden almaya çalışıyorum.ama doktorum yine de hapları almalısın dedi. her gün olmasa bile iki günde bir içmemiz lazım.
Selam kızlar. bu hafta sonu benim için çok zordu. cumartesi karnımın küçüldüğünü hissettim. şişkinlik , kabızlık gibi şikayetlerimde birden bitiverdi. o gece uyuyamadım kabus gibi bebeğime hep bir şey oldu diye üzülüp üzülüp ağladım.pazar günü uyandığımda da aynı şekilde karnım dümdüzdü ve hiç bir hamilelik belirtisi yoktu.kontrolüm haftaya olmasına rağmen dayanamadım ve hemen yakındaki bir hastaneden randevu aldım. çok güzel ilgilendiler. ultrasona girdim.bebeğimin kalp atışlarını duyduğum an ağlamaya başladım.. öyle korkmuşum ki.. neyseki herşey yolundaydı 19 haftalık bebeğim 210 gr, 17 cm.gayet iyi dedi doktor.suyu da çok iyi. kim bilir yaşadığım stresten bebeğim nasıl etkilendi. cinsiyetinde emin olamadığımız bebeğimizin pipisini gördük böylece. :116: hemen çıkışta ilk alışveriş bir kaç şey aldım. Rabbim hepimizin bebeğini korusun. sağlıcakla kucaklarımıza alalım onları.
Elevit Bende Hamileliğimi Öğrendiğimden Beri Kullanıyorum. Bol Su İle Yutmaya Çalışıyorum. Arkasından Da En Az 2 Bardak Su İçiyorum. Boğazıma Takılmış gibi Oluyor. İçtikten Sonra Çikolata Yemenizi Tavsiye Edebilirim. Ağızda Bıraktığı Kötü Tadı Alıyor En Azından. Zorla da Olsa Bu Şekilde Bebişim İçin Düzenli Kullanıyorum Ben
Selam kızlar. bu hafta sonu benim için çok zordu. cumartesi karnımın küçüldüğünü hissettim. şişkinlik , kabızlık gibi şikayetlerimde birden bitiverdi. o gece uyuyamadım kabus gibi bebeğime hep bir şey oldu diye üzülüp üzülüp ağladım.pazar günü uyandığımda da aynı şekilde karnım dümdüzdü ve hiç bir hamilelik belirtisi yoktu.kontrolüm haftaya olmasına rağmen dayanamadım ve hemen yakındaki bir hastaneden randevu aldım. çok güzel ilgilendiler. ultrasona girdim.bebeğimin kalp atışlarını duyduğum an ağlamaya başladım.. öyle korkmuşum ki.. neyseki herşey yolundaydı 19 haftalık bebeğim 210 gr, 17 cm.gayet iyi dedi doktor.suyu da çok iyi. kim bilir yaşadığım stresten bebeğim nasıl etkilendi. cinsiyetinde emin olamadığımız bebeğimizin pipisini gördük böylece. :116: hemen çıkışta ilk alışveriş bir kaç şey aldım. Rabbim hepimizin bebeğini korusun. sağlıcakla kucaklarımıza alalım onları.
Elevit Bende Hamileliğimi Öğrendiğimden Beri Kullanıyorum. Bol Su İle Yutmaya Çalışıyorum. Arkasından Da En Az 2 Bardak Su İçiyorum. Boğazıma Takılmış gibi Oluyor. İçtikten Sonra Çikolata Yemenizi Tavsiye Edebilirim. Ağızda Bıraktığı Kötü Tadı Alıyor En Azından. Zorla da Olsa Bu Şekilde Bebişim İçin Düzenli Kullanıyorum Ben
Kızlar merhaba, size danışmak istediğim bir konu var. Ekte gördüğünüz benim çocukluğumdan kalma bir kumaş. Annem bana elbise dikmişti. Çocukluğumdan beri hayalimde bende anne olunca bebeğim için bu kumastan birşeyler diktirmek vardı. Ee şimdi vakit geldi. Ancak ben elbise yapmak isremiyorum çünkü kumasın adı ne bilmiyorum ama biraz naylonumsu yani yakacak cinsten. Eni 90 cm boyu 4 metre. Ne yapılabilir küçük kızıma fikri olan var mı ? Eğer önerilerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Kızlar merhaba, size danışmak istediğim bir konu var. Ekte gördüğünüz benim çocukluğumdan kalma bir kumaş. Annem bana elbise dikmişti. Çocukluğumdan beri hayalimde bende anne olunca bebeğim için bu kumastan birşeyler diktirmek vardı. Ee şimdi vakit geldi. Ancak ben elbise yapmak isremiyorum çünkü kumasın adı ne bilmiyorum ama biraz naylonumsu yani yakacak cinsten. Eni 90 cm boyu 4 metre. Ne yapılabilir küçük kızıma fikri olan var mı ? Eğer önerilerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.
ha birde içtiğimiz vitaminlerin faydasını daha çok bebek doğunca anlıyorsunuz daha sıkı ve aktif oluyorlar
vitaminleri bilemiyorum canım ama hamilelikte süt içmenin faydası kesinlikle oluyormuş bunu gördüm. 2 kuzenim 4 gün arayla doğum yaptı geçen yıl. Birininki nerdeyse hiç emmedi ama hamilelikte annesi çok süt içiyordu kemikleri maşallah taş gibi güçlüydü doğduğunda bile şimdi o yürüyor hatta koşuyor 10 aylıktan beri. Diğeri hala emiyor maşallah kilosu güzel sağlığı yerinde ama kemikleri diğerininki kadar güçlü değil
Herkese mrhb..cucum nasılsın,nasıl gidiyo gebişilik? özledim ya görüşemiyoruz.cadı kuzum yüzünden pc nasıl açılır onuda unutacağım nerdeyse:)
ayy kuzucum benim gecmişi okuyodum simdiii gördümmmmmmcok özlemişim bendee yaaa
iyi gidiyo hamişlik göbiş büyütüyoruzz benimde kızım olucak sanırım doktor %90 dediii cok mutluyummmmmm herşey yolunda cok sükür haftaya salı detaylı ultrasonumuz var özledim kuzumu
senin meleğin nasılll büyümüştür simdii nekadarlık olduuu ayy yer teyzoşu onu yaa
alış diosun yanii bütün vaktimizi almaya geliolarrroyyş sağlıkla gelsinlerdeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?