2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İşte kumaşın resmi :)

canım ben kullanıyorum ama ablma kullanmadı zehir gibi akıllı da bir kızı var. Bu arada ablam yenidoğan bebek hemşiresi yanıbaşıonda hep doktorları vardı. Illa kullancaksın dıye bir şart yok hatta bana kullanmana gerek yok bile der kilo alcan boşuna der. Bu konuda doktorlar bile hem fikir değil.kimisi almak lazım diyo kimisi gerk yok diyo.bişey olmaz bencede takma kafana

Canim 19+5 te girdim ayrintiliya. Bana kalsa bir kac hafta sonra giderdim daha net goruntu icin cunku cok kucuktu simdi. 23 24 haftalarda gidebilsin bir sikinti yoksa. Gerci azbucuk kime benzedigi anlasiliyor. Bizimki abisine cok benziyor:)

aslında bi sıkıntı yok çok şükür
içimde kıpır kıpır akşama kadar
ama çok merak ediyorum o yüzden çarşambaya randevu aldım 20+2 günlük olcak inş.
birde bi hafta önden gidiyomuş benimki inş. bi sıkıntı yoktur
sonra ordan çıkıp doğru alışverişe :)

Kızlar annemin gönderdiği koli geldi ve aynı zamanda korktuğum da başıma geldi. Hamile kaldığım ilk günden beri bişeyler alırsan pembe ya da mavi alma demiştim hep anneme. Cinsiyetinin kız olduğunu öğrendik daha sonra ve özellikle her defasında pembe tek bir parça bile alma dedim. Ve defalarca söylememe rağmen gitmiş hastane çıkışlarını pembeli almış :) Diğer ördüğü yeleklerin bazılarına pembeler katmasını saymıyorum bile. Ama gidip hastane çıkışını pembeli alması çıldırttı beni. Takıntılıyım bu konuda kızlara pembe, erkeklere mavi şeyler alınması beni ayar ediyor. He alanlara saygı duyarım hani derler ya zevkler ve renkler tartışılmaz diye. Bu da benim zevkim işte. Mesela lila olsun mor olsun bunları severim, pembeyi de severim. Ama fabrikadan çıkmış gibi küçük çocuklara pembe ya da mavi giydirilmesi bir türlü sevemediğim bir olay. Şuan kendime de kızıyorum, dünyanın herhangi bir yerinde bir parça ekmeğe muhtaç bebekler varken neden bu tepki diye ama elimde değil. En kötüsü de hepsini çok beğendim diye istemsizce yalan söylemek zorunda kaldım anneme. Bana özellikle hastane çıkışını sordu ve ben de çok güzelmiş dedim. Demesem tansiyonu fırlar, gece uyuyamaz, bu derece alıngan.

canm benm her şeyin yolunda gittiğine sevindim.ne güzel bi cimcime daha geliyo demekki.10.5 aylık oldu yaramaz kuzum.ye ye tabi..alış tabi kendini kocanı unut bundan sonra:)) dünya bebişin etrafında dönüyo...

cok sükür kuzucum herşey yolunda
ayy yerim ben onu yaa maşallah zaman ne cabuk geciyooo
bebişin odasına yatak atmayı düşünüyorum bebişim odasına alışsın diye kocişten uzaklaşmaya hazırladım bile kendimii dünya minişlerin etrafında dönüyooo ve yine fedakarlık yapan annelerr oluyoo ne bilim sağlıklı olsunlarda nasıl olcak simdiden konusmak ahkam kesmek istemiyomm

ya kızlar bende mi bi sıkıntı var anlamadım
ben 5 aydır 6 kilo aldım
ve göbeğim 7 aylık gibi duruyo :44::44::44::44:

ayy kıyamam ya annenin yaptığıda olcak işmi simdii senin bebişini ilk kucaklıcağın gün bıraksında ne giyiceğine kızın karar versinn ahh ahh anlayışsız insanlara ne desen boş
annen sonucta en cok nazın gecmesi gereken insan keske öncesinde söleseydin hastane cıkısını biz aldık babasıyla annecim sen alıp masraf etme bosuna deseydin
saygı duysunlar biraz ya bizde artık kocaman olduk bak anne olucaz Allahın izniylee

Çok güzel söylemişsin, gönülden destekliyorum doğal beslenme olayını :))

ben 5 aydır 6 kilo aldım

maşallah beş ayda altı kilo çok değilki benim göbeğimde aksine yemek yediğim zaman çıkıyo diğer zamanlar pantolonlarımı hala giyiyorum bende artık belli olsun istiyorum :)

evet canım çabuk geçiyo.dünyanın en güzel şeyleri bebişler.ama aynı zamanda en yorucu:) ben kuzumu kendi odamda yatırdım ama iyi etmedim şimdi kendi yatağından çıktı yanımda yatıyo babasıda doğumdn beri başka oda da.nasıl ayırıcam kendimden bilmiyorum.öpüym cnm.çıkmm lazım.görüşrz.

bende aynı senin gibi düşünüyorum ama kızlara alternatif var yine renk konusunda ben erkek bebek için bakıyorum hep mavi başka renk kalmamış gibi

maşallah beş ayda altı kilo çok değilki benim göbeğimde aksine yemek yediğim zaman çıkıyo diğer zamanlar pantolonlarımı hala giyiyorum bende artık belli olsun istiyorum :)

aslında sorun kilo değil
gören önce kaç aylık diye soruyo bende 5 diyorum
bizde 7 falan zannettik diyolar
suratımın ne şekil aldığını görmek isterdim :44: böyle
ama herkes bunu diyo
bende kendi kendime diyorumki ama 2. çocukta böyle oluyomuş

alışınca ayırmak zor
çünkü benim kızım 4.5 yaşında ve ben hala ayıramadım
odasına yatırsam bile gece beni çağırıyo
çare bulamadım ben

evet canım hem cok güzel hem cok yorucu yinede dünyanın en güzel şeyleriiiAllahım sağlık sıhhat uzun ömür versin hepsineee
aynen bende sırf yanımızda uyumaya alışmasın diye bi süre kendimizden fedakarlık yapmayı planlıyorum sonrası için inş. işe yarar ve uygulayabilirim
tamam canım bende öpüyorum seniii minişini öp benim için görüşürüzz

bende aynı senin gibi düşünüyorum ama kızlara alternatif var yine renk konusunda ben erkek bebek için bakıyorum hep mavi başka renk kalmamış gibi

evet canım hep mavi
bende erkek bebek için bakıyorum
mesela pijamasını mavi aldım ilk aldığım :)
battaniyesini yeşil aldım
turuncu falan çok sevmiyorum
sarı olabilir
kırmızı da olabilirmi acaba kırmızıyıda çok seviyorum ben :)

canım benim annem çok güzle bir bebek yatırma minderi yapmıştı kuzenime dediğin kumaş cinsinden öyle birşey istemez misin kıyafet mi sitiyorsun sadece

ne diyeyim canım benim yinede güle güle kullan ama ben hep diyorum sen bebeğini nasıl görmek istiyorsan ilk öyle giydir
. bebek çantasına koy senin aldıklarını hastahanede onu giydirsinler başka giydirecek zaman olur annenin aldıklarınıda. benim görmek istediğim kıyafetlerle bebeğimi görmek hakkım anneciğin sağolsun almış ama mecbur değilsin. bende senin gibi düşünüyorum mavi pembe karşıtıyım. hele ilk hastahanede ayyyy sinir oluyorum. sen istediğin hastahane çıkışını al yinede bence. banada mesela tutturmuşlardı mavi pembe dikeriz diye çıldırasım geliyor o zaman en sonunda kendi çocuğunuza dikseydiniz bu benim çocuğum istemiyorum diye kızmıştım çünkü beni dinlemiyorlardı bile hep kendileri karar veriyordu ve zoruma gidiyordu hele doğum yapan bir arkadaşım var annesi çıldırttı kızı şöyle emzirme böyle yatırma doktorla resmen ters gidiyor kadın kızını lohusalık haliyle deli etti onu gördükten sonra dedim kimseyi karıştırmayacağım diye

ayyy ben kocişime kıyamam yaaa. ilk zamanlar yanımızda yatar beşiğinde ama yaşına gelmeden ayırmayı düşünüyorum ayrı odasında yatsın istiyorum umarım başarılı olurum

canım kabız ben de de oluyor akşamları 1 kivi yarım portakal ertesi gün hemen geçiyor.

ben 5 aydır 6 kilo aldım

Canım ben de aynı durumdayım 20. hafta ve 6 kg civarı aldım, doktorum kızacak ama hareketsiz olduğum için kilom hızla artıyor yemem de gayet iyi... Göbeğimin 7 aylık durması konusunda arkadaşım bebeği değil göbeği büyütüyosun hamur işi vs yeme diyor :) Üstüne gaz, kabızlık vs eklenince göbek büyüyor... Çok takmamaya çalışıyorum, sağlıklıyız ya gerisi boş :)

valla kocişime bende kıyamam ama ilersi için bunu yapmam sart ilerde yanımızda yatmasından iyidir benceeben 40 ı cıktıktan sonra herkes evine dağıldıktan sonra annişler falan odasında yatırmayı planlıyorum bende oraya bi yatak atıcam bi süre alışana kadar bide karanlık odada yatırmak lazımmış bebişi ağlayınca emzirmek için kalkıncada ışığı açmamak lazımmış mış mışşş işte inş uygulayabilirim dediğim gibi şimdiden ahkam kesmek cok kolayyaşayııp görcessssinş herşey istediğimiz gibi olur canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…