2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kabızlık sanırım genelde hamişlerde oluyoo bende öleyim yaa ve cok rahatsız ediyoo cok kilo almış olmama rağmen tuvalete cıkmadığım günler cok şiş ve mutsuz hissediyorum kendimii kuru incirde yiyorum ama olunca oluyoo işteee

bende bir takım gördüm idil bebe de beyaz üzerine kırmızı ve lacivert çok güzeldi ama kışlık işte onun gibi yazlık bi takım bulursam alıcam

aslında ben kiloyu falan takmıyorum
çok çabuk kilo alan birisiyim zaten normalde
kızımın doğumundan sonra 25 kilo verip 55e düştüm yıllardır korumak için uğraştım bi çok şeyden kıstım
şimdi tam istediğimi yiyorum yemeyide severim zaten
napıyım ilk doğumumda 14 kilo almıştım
bunda 20 falan olurum herhalde :)
amaaaan veririm onlarıda

kızlar bende de var kabızlık yatmadan önce 3-5 tane gün kurusu kayısılardan yiyip bir bardakta su içmemi tavsiye etti doktorum işe yarıyor olmazsa bakarız başka bir çaresine dedi

kızlar bende de var kabızlık yatmadan önce 3-5 tane gün kurusu kayısılardan yiyip bir bardakta su içmemi tavsiye etti doktorum işe yarıyor olmazsa bakarız başka bir çaresine dedi

valla bilmiyom canım ama cok zor tuvalete cıktığımda yeniden dünyaya geliomuşş gibi oluyorumminş. işe yarar bende deniyim

sanırım ben o konudaki nadir şanslı kişilerdenim
söylemesi ayıp günde en az 2 defa tuvalete çıkıyorum (büyük için)

tek sorunum gaz
maşallah bendeki gazla 12 katlı apartman 1 sene ısınır

kızlar bende yarın sabah 9a randevu aldım iki gündür minik minik batmalar oluyor karnımda bir gidip sorayım neyim var. birde ben hala cinsiyeti öğrenemedim belki bu sefer söylerler yaaa hala öğrenemeyen var mıdır benim gibi cinsiyeti acaba

Son düzenleme:

aynen öyle arada bir tekmeleri savursalar da biz de rahat etsek etraftan hemen öyle diyorlar evet merak etme, canını sıkma.. onu merak etmiceksem kimi merak edeceğim, o benim herşeyim kimseyi dinlemem yeter ki içim rahat etsin

sanırım ben o konudaki nadir şanslı kişilerdenim
söylemesi ayıp günde en az 2 defa tuvalete çıkıyorum (büyük için)

tek sorunum gaz
maşallah bendeki gazla 12 katlı apartman 1 sene ısınır

aman maşallah de canım
gaz bendede var yaa tuvalete cıkamayınca hemen gaz oluşuyoo ama kuru kuruyaa
zor vesselam

bak benim stresim boşunaymış bebeğimiz sapasağlam hayata tutunuyor. ben de moralim bozuldu bir gün hiç yemek yemedim o gün iştah miştah kalmadı. sonra dedim ki ben kimi üzüyorum, kime zarar veriyorum. onlar bizim en kıymetlilerimiz. ne olursa olsun bebeğine tutun canım. her şey geçiyor,atlatılıyor. hayırlısıyla sıkıntılarını atlatırsın inşallah. bebişin üzülmesin. ona tutun gülümse başka hepsi geçici inşalllah. :)

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim canım :) aynen öyle bir kavuşsak prens ve prenseslerimize. en kıymetlilerimiz :)

Canım bi de diyo ki sen bana pembe alma demiştin ama komşuları demiş ki herkes pembe giydiriyo nasıl şey o öyle senin kız pembe istemiyo, sen al giydirir o demişler :)) Ne kadar akıllı komşuları var annemin ben hiç düşünememiştim oysa ki Ayyy sinirden gülüyorum, anneme bişey de diyemiyorum 60 küsür yaşında kadın bişey olsa vicdan azabı olucak bana. Off off.

bende aynı senin gibi düşünüyorum ama kızlara alternatif var yine renk konusunda ben erkek bebek için bakıyorum hep mavi başka renk kalmamış gibi

Bulursun canım inş. kremli beyazlı şeyler, nude tonları falan çok hoş oluyor mesela. Yumuşak pastel renkler.

Ayy sorma canım yaa. Hasteneye kontrole gidiyorum bebekleri ve annelerini görüyorum hastaneden çıkış yapıyolar, bi bakıyorum ya mavi ya pembe. Benim bebeğim bu şekilde çıkmıycak ordan diye düşünürken en yakınım sağolsun beni mecbur bırakıyor. Ama bi çaresini bulucam, biraz düşünmem lazım bi şekilde kendi alıcaklarımdan giydirmenin yolu olmalı. Annemi kırmadan, doğum yaptığım gün bana zehir olmadan bir yolu olmalı. Aksi gibi biz hastane çıkışı aldık demedim. Yalan söylemek istemedim ama sonra ona çok beğendiğimi söylerken yalan söyledim ve ne anladım bu işten

ben de oğluşuma kırmızılı beyazlı siyahlı bir takım aldım. ben de uzak duruyorum maviden. turuncuyu sevmezdim ama güzel şeyler var. en tatlıları da totoşunda karikatür olanlar

kesinlikle kefiri öneriyorum her saabh aç karnına içiyorum 1 bardak. hiç kabızlık sorunum olmadı şu ana kadar

Canım ama piyasada mavi ve pembe dışında çok fazla renk seçeneği de yok aslında ben de pek beğenmesem de alıyorum mavişleri ... Genelde bej ya da beyaz üstüne mavilileri tercih ediyorum bazen yeşlil bulursam yeşil de alıyorum ama cidden sanki zornluymuş gibi mavi ya da pembe :))

Canım bende de hazımsızlık sorunu var sabahları aç karna iki tane kuru incir üstüne de yaklaşık bir bardak su ve bir kaç tane rezene tohumu atıp kaynatıyorum tadı iğrenç ama gerçekten işe yarıyor ) Daha önce 4 kayısı kaynatıp içiyordum ama sanırım bünye alıştı Şimdi kuru incire başladım

Benim de tam tersi. Hiç göbeğim çıkmadı. Hamile olduğum belli olmuyor. Dün mağazadayız bebek arabası bakıyoruz. Satıcı kaç aylık dedi bende 5. bitti 6 ya girdik dedim. O maşallah o büyümüş zaten o zaman neden 0 aylık modellere bakıyorsunuz dedi bizi bir gülme aldı eşimle. Dışarda değil karnımda 5 aylık dedim satıcı kaldı öyle pardon dedi ama şok oldu çocukcağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…