2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hangisi normal acaba diycem ama
herkesin vücudu bünyesi farklı
1.yle 2. çocuk göbeği farklı oluyomuş diyolar

ya kızlar bende mi bi sıkıntı var anlamadım
ben 5 aydır 6 kilo aldım
ve göbeğim 7 aylık gibi duruyo :44::44::44::44:

Herkesin bünyesi farklı canım ya benim göbek de akşamları büyüyüp sabah küçülenlerden. Dün gezmeye gittik orda bitane hamile kadın vardı 3,5 aylıkmış karnı kocaman bacakları çöp gibi. Kendime baktım bende göbek az kimse anlamıyor hamile olduğumu bilenler tebrik ediyor tanımayanlar aaa sende mi hamilesin diyorlar halbuki o kadından 1 ay büyüğüz benim kalçalar maşallah top oldu iyice... bebiş yanlış yerlerde büyüyor

sanırım ben o konudaki nadir şanslı kişilerdenim
söylemesi ayıp günde en az 2 defa tuvalete çıkıyorum (büyük için)

tek sorunum gaz
maşallah bendeki gazla 12 katlı apartman 1 sene ısınır

Gaz sorunu fena ya çıkaramamak daha fena. Akşamları mide gazı başladı bende çatlayacak gibi oluyorum az bile yesem nefesimi kesiyor resmen.

valla canım zaten kuru incir yiyorum ben gün içinde ama kaynatıp içmedim şu kefiri deniyimdee olmadı bunuda yaparız inş. köten değişir hamilelikten önce arada olurdu ama böylee diildi

inş. yarar çok mutlu olurum işe yararsa sende de

inş. canım ya bende nasıl mutlu olurum bi bilsen
şimdi aşağı markete iniyom zaten hemencik gelirim

kesinlikle doğru canım bende ilk hamileliliğimde her gün süt içtim vitaminlerimide hiç atlamadım kızım 10 ayı biter bitmez yürümeye başladı onun için bundada çok dikkat ediyorum süt içmeye

Ne güzel yaa bende hiç süt içemiyorum yaa,bi gün evden içtim çıktımm o gün iş yerinde resmen kıvrandım gaz sancısından doktorumda süt yapar zorlama içmek için dedi yoğurt peynir yiyosan telafi eder dedi hergün mutlaka peynir yerim aşamda ya yoğurt yada koca bir bardakta ayran içerim yoğurdumda ev yoğurdu ama keşke sütte içebilsem yaa

Ben her yolu deniyorum kabız olmadan... Kayısı yiyorum, sabahları ılık ballı su içiyorum, çok su içiyorum, yinede arada oluyor... Sanırım aralıksız devam etmek gerekiyor kayısı ve ılık suya...

Canım üzme kendini süt içmiyorsun ama yoğurt yiyormuşsun aynı şey :) Hatta o yoğurdun içine ne kadar süt koyduğunu kendin görüyorsun zaten için rahat olsun bebeğine yarıyordur o yoğurtlar.

hamişlere kefir tavsiye edilmiyor ki araştırdınız mı??? ben duymuştum içilmesin die de sizde bi bakın kızlar..

açıkcası bilmiyorum canım faydalımı zararlımı ama süt yoğurt grubundan diye hic aklıma gelmedi sakıncalı olucağıı ama uyarın için sağol araştırıcam

Ben her yolu deniyorum kabız olmadan... Kayısı yiyorum, sabahları ılık ballı su içiyorum, çok su içiyorum, yinede arada oluyor... Sanırım aralıksız devam etmek gerekiyor kayısı ve ılık suya...

benimde eskiden zaman zaman olurdu ama bu hamişlikten sonra sıklaştıı insan kendini cok şiş hissediyoo ve sürekli acıkıyosun yiyosun yedikce siskinlik artıyoo böle bi kısır döngüüü inş. tam anlamıyla gecip giderrr

merhabalar, benimde gebelik tarihim 5 kasım. yaklaşık 15 agustosta oğluşumuzu kucağımıza almayı ümit ediyoruz.

normalde agresif sinirli birisi değilimdir hattı sabırlı ve sakin bile sayılabilirim. ama az önce idarecime çok agresif davrandım bir anda bağırdım. hormonlarım sanırım benıde çileden çıkardı. ama kızmamak elimde değil. bayılıyorlar kendi yapacakları işleri sana yüklemeye. geçmiştede birikmişim vardı zaten biranda nasıl sert çıktım anlamadım. çevremdekiler bile şaşırdı benden beklemedikleri için.son anda yetiştirilmesi gereken evrak varmış ben yetiştircekmişim iyide benim işim mi hayır neden son gün buyur ediliyor?bebişim o anda beni dürtmeye başladı. sanırım anne napıyon sakin ol demeye çalıştı

hiç kimse için gerilme. bebişlerimizi üzmeye değer mi

ya kızlar bende mi bi sıkıntı var anlamadım
ben 5 aydır 6 kilo aldım
ve göbeğim 7 aylık gibi duruyo :44::44::44::44:

aynen

merhabalar :)

ben hem yeni üyeyimm hemde inşAllah yeni anne olucam. yaklaşık 15 ağustosta oğlumuzu kucağımıza almayı ümit ediyoruz. herkese selamlar :)

hoşgeldin
hayırlı olsun gebeliğin :13:

canım ben öğle aralarında bir süredir rutin olarak şöyle yapıyorum:

o öğün yiyebileceğim kadar nesfiti bir buzdolabı poşetine koyuyorum, içine ceviz, kuru üzüm, kuru incir ve kuru kayısı ekliyorum. poşete iki küçük kutu süt, yanına bir kocaman kase ve kaşık... oldu sana vitaminli ve tok tutacak öğle yemeği

simit, poğaça kuru kuru ve mayalı şeylerle besleneceğime hem günlük en az iki bardak süt içmemiz gerek onu içiyorum; hem kuru kayısı ve incir kabızlığıma iyi gelirken kuru üzüm de kansızlığıma çare oluyor... senin de aklına yatarsa diye yazmak istedim

bir de kefirle ilgili önerilmiyor denmiş fakat geçtiğimiz günlerde ebe hemşire da bana soğuk algınlığım için kefir önerdi. bağışıklık sistemini doğal olarak güçlendiriyor diye... ben kefir mucizesine çok inanıyorum. faydalı olmadığı şey yok gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…