2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gerçekten çok mantıklı ya, mutlaka bende böyle yapıcam. ofiste her yediğim fastfoodla vicdanım sızlıodu :l

Kabızlık problemi bende bebekten öncede vardı ama şimdi bebekle daha fazla çoğaldı ve çalışıyorum çok zor oluyor çok rahatsız ediyor kabızlık beni

canım hamileyiz biz ne yapalım onlarda bizi sinirlendirmesin yahu hormonlar zaten coşmuş durumda. sen yinede kimse için sıkma canını önemli olan senin ve bebeğin sağlığı can taşıyoruz yaaa kolay değil her an değişiyoruz vücudumuz ruhumuz her şekilde değişirken duygu iniş çıkışlarımız normal ahhh birde çıldırtanlar olmasa

Kabızlık problemi bende bebekten öncede vardı ama şimdi bebekle daha fazla çoğaldı ve çalışıyorum çok zor oluyor çok rahatsız ediyor kabızlık beni

lifli şeyler yemeye mutlaka özen gösterin. kuru meyvelerde çok yardımcınız olacaktır kuru kayısı başta olmak üzere.
meyve olarak bol armut yemenizi öneririm. sebze olarak yeşil yapraklılar çok işinize yarıcaktır. özellikle ıspanak ve roka.

şahsen ben rokayı bol tüketiyorum henüz kabızlığın yanından geçmedim :) yediklerine dikkat et mutlaka etkisini görüceksin :)

grip oldum sanırım nefes alamıyorum viks kullansam nasıl olur acep

geçmiş olsun canım çok zor grip ben çok zor atlattım ilaç kullanamadığımız için bana en iyi gelen limon sıcak su bal karışımı ıhlamur tavuk suyu çorba falandı yani hepimizin bildiği klasik şeyler. ama sadece limonu sıkıp onun suyuyla başka içine su eklemeden yapılan gargarada çok iyi geliyor boğazların ağrırsa falan. viks nasıl geliyor zaralı olur mu olmaz mı hiç bilmiyorum

biz bebişimizle bu teyzoşu çok sevdik yahu tam ağzımıza layık ennnn cici yemek menüsünü paylamışmış ohhh be nihayet öğlen menüsünü bulduk ayyy bu benim vallahi hiç aklıma gelmedi harikasın canım benim

Canım imzanı eklemişsin gördüm :) mesajlar için de sağ üstte kullanıcı kontrol paneline tıkla solda profil ayarların çıkacak ordan seçenekleri düzenle diye bişey var ona tıkla. Gelişmiş mesaj yazıyor olması lazım. Onu işaretleyince çıkıyordu.

dikkat ediyorum ama çalışıyorum birde zor oluyor hergün 1 elma 1 armut 1 süt daha sonra sabahları peynir ve salata domates buna roka eklesem iyi olucak :) sanırım kuru meyvelerin siparişinide verdim az önce inşallah biterde rahatlarım..

grip oldum sanırım nefes alamıyorum viks kullansam nasıl olur acep

geçmiş olsun canım bende 5-6 gündür griptim ama çok şükür bugün biraz daha iyiyim. boğazlarım için akşam ve sabah 1 tatlı kaşığı zencefil 1 tatlı kaşığı balı karıştırıp yedim çok iyi geldi grip içinde nane,limon,karabiber,elma,armut,portakal kaynatıp süzdüp içtim içerisine tabikide bal çok iyi geliyor tavsiye ederim elinden geldiğince ilaç içme derim ben :) geçmiş olsun

Canım kabızlık için arkadaşın tavsisesini aktarayım sana. Ben yaptım haftaya yemeye başlarım. Arkadaşım bu yönyemle kurtulmuş.

''kuru inciri biraz uçlarından çekiştir şişik hale gelsin sonra sonra onları bir kavanoza koy. kavonozun ağzına kadar zeytinyağı koy. 7 gün beklet sonra her sabah aç karna 1 tane ye. ben bazen beklemeden de yiyorum. doğal yan etkisi yok.''

Son düzenleme:

Teşekküler canım incir siparişide verdim bunu daha öncede duymuştum ama uygulamamıştım kaç gündür çok şikayetçiyim kabızlıktan sanki 7 aylık gebe gibi duruyor karnım ama rahatladığımda iniyor karnım :) birde çok fazla yemiyorum hamilelikten önce yediklerimin aksine daha az yiyorum 65 kilo gebe kaldım şuanda 71 kiloyum çok kilo aldım :S

Kızlar size akşam gördüğüm rüyayı anlatayım. Karnımı açtım bakıyordum derimin altında minicik bir el, sonra minicik bir ayak gördüm. Eşime diyorum ki baksana ne kadar net görünüyor eli, ayağı. Sonra karnımın içinden o minik el dışarı çıktı ve benim elimi tutmak istedi, ben de dedim ki İda çok küçüksün bebeğim daha, elini tutarsam mikrop kapabilirsin sen doğduğunda bol bol tutucam annecim dedim ve elini geri aldı. Ayyy çok duygulandım, uyandığımda hala etkisindeydim

Son düzenleme:

Rabbim hayra yorsun inşallah canım bende 2 gündür bebişimle ilgili rüyalar görüyorum :)

bende 70 kiloyla hamile kaldım 75 kilo olmuşum bide haftam geriden geliyor 19+3 hafta dedi doktor 16 cm 230 gr dedi sizin bebekleriniz nasıl?kilomu dert ediyodum bende ama cuma günü pembe lekelenmem oldu 1 gece hastanede kaldım yatış verdi doktor o kadar korktumki bebeğime bişey olcak diye şuan kilo umrumda bile deil kızım iyi olsun yeter bana

hayırdır inş. canım güzel bi rüyasürekli aklımızda fikrimizde bebişler var rüyalarımızdadaa

Rabbim hayra yorsun inşallah canım bende 2 gündür bebişimle ilgili rüyalar görüyorum :)

Amin canım. O eli nasıl tutmak istedim var ya. Sanki sıcaklığını hissettim, öpmek koklamak istedim ama insan rüyasında bile bebeğini düşünüyor. Keşke o an onun rüya olduğunu fakedebilse insan ve hiç bir zarar gelmeyeceğini bildiği için öpse.

günebakan gülmekten kırıldım ya bende, tabi muhteşem bi doğum olmuş bence, sadece o çok yırtık olayı kötü tabi.

Evet malesef o kötü olmuş kontrollü olmadığı için ama hiç acısını duymamış sanırım doğum anında :) ne güzel anlatmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…