2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hayırdır inş. canım güzel bi rüyasürekli aklımızda fikrimizde bebişler var rüyalarımızdadaa

Tatlım zaten elim karnımda uyuyorum onun etkisiyle gördüm sanırım böyle bir rüya, ben dalarken o kıpırdıyordu, geceleri hep kıpır kıpır

Tatlım zaten elim karnımda uyuyorum onun etkisiyle gördüm sanırım böyle bir rüya, ben dalarken o kıpırdıyordu, geceleri hep kıpır kıpır

ayy yerim ben onları ya benimde elim hep göbiştee geceleri daha hareketliler haklısın
ama yüz üstü uyumayı cok özledim gece hep tedirgin uyuyorum ya dönersem diyee belim tutuluyoo sola yatmaktann

Canım ya okurken ürperdim ben de hep bebeğimi görüyorum rüyamda hissediyorum hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alsak artık :))

İşte mavili, pembeli almamak için biraz araştırmak gerekiyor. Aynı güne sıkıştırmadan denk geldikçe almak lazım. Mesela bak zevkime hitap eden şeyler :)
bunlar güzelmiş canım ama ben biraz daha canlı renkler istiyorum çünkü kızımda herkez esmer bi bebek bekliyodu bende krem bi takım almıştım kızım bi doğdu bembeyaz içinde çok soluk kaldı

Neden lekelenme olmuş şu an iyi misin ??

Kizlar zencefil hamilelikte iyi degil diye okumustum.sokturucu etkisi oldugu icin dusuk tehlikesine sebep olabiliyormus. Gecmis olsun icmeden once arastirin isterseniz.

kızlar bugün itibarı ile 19+6 haftalığım..çarşamba günü ayrıntılı ultrason için randevum var...ama bebişin hareketlerini hissedemiyorum...meraktan çatlayacağım çarşambaya dek,ya bişey olmuşsa diye..belki ilk gebeliğim diyedir ama...bir de oğlan bebek,herkes tekmeler başladı mı diyorkabızlık sorunu yüzünden olabilir mi...doktorun tavsiye ettiği osmolak ve magnesie calcine toz ile rahatlıyorum ancak ama onlar da gaz yapıyor...bu gaz yüzünden algılayamıyorum sanırım...sizlerden duyduğum kadarıyla kuru inciri deneyeceğim bir de,zeytinyağında bekleterek...ama 7 gün bekletmeden de olur sanırım?

Kizlar zencefil hamilelikte iyi degil diye okumustum.sokturucu etkisi oldugu icin dusuk tehlikesine sebep olabiliyormus. Gecmis olsun icmeden once arastirin isterseniz.

canım ben araştırdım ama zararı yok hamilelikte ama tatlı çay kaşığını geçmicek bu gebeler içinde gebe olmayanlar içinde fazlası zarar.

20+3 teyiz canım cumartesi gittim kontrole 352 gr 24cm doktorum çok iyi dedi sanırım senin bebişinde kilosu iyi

Çok duygulandım ya arasta...
Ne kadar güzel bir rüya :)
Rüyada bile mantık ön planda, bebeğe zarar gelmesin diye elini tutmadın demek :)
Annelik işte :))

geçmiş olsun cnm inşallah bi problem yoktur,bende 19+5te gittim benim doktor 300gr bebeğime 1 hafta geri dedi nasıl moralimi bozdu ama araştırdım normalmiş 19. haftada 200-350 gr arası olurmuş bebişler.kilo falan düşünme önemli olan bebeğin

Ben yoğurda bayılırım, her yemekte yerim, doktorum hergün 1 lt süt içeceksin dediğinde yoğurt yesem olmaz mı diye sordum o da yoğurt gaz yapar süt daha iyi dedi... Halbuki ben tam tersi doğru diye biliyorum.... Doktorumdan o gün şüphe ettim ama...... Artık hergün dev gibi 2 koca bardak süt içiyorum... Gerçi kalçamdaki ve belimdeki ağrı o gün bugündür kayboldu çok şükür... Meğer kalçadaki depolar ilk önce erimeye başlıyomuş o yüzden kalçamız tutmuyormuş... Akıllı bebek kalsiyum yok diye bırakırmı işin peşini kemik diş ne varsa çekiyor depodan hey maşallah :))))

Çok duygulandım ya arasta...
Ne kadar güzel bir rüya :)
Rüyada bile mantık ön planda, bebeğe zarar gelmesin diye elini tutmadın demek :)
Annelik işte :))

Ilk hamileligimde bende benzer bir ruya gormustum karnimdan bebegimin eli cikiyodu falan ikincide daha gormedim ya bakalim:)

arasta çok duygulandım yaaa gördüğün rüya harika kıyamam yaaa hep dua ediyorum hepimiz için Allah hiç bir anneyi babayı evlatsız hiç bir çocuğu anne babasız bırakmasın gözlerim dolduinsanın kendi anne babası dışında bu şefkati kimden görür kiii

Ilk hamileligimde bende benzer bir ruya gormustum karnimdan bebegimin eli cikiyodu falan ikincide daha gormedim ya bakalim:)

Ben hamilelikten önce bir kızım olduğunu görmüştüm hamile kalınca bir oğlum olduğunu gördüm, ama hamileliğim süresince hiç bebek görmedim ya Ama rüyayı okuyunca çok duygulandım.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…