- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #15.441
hayırdır inş. canım güzel bi rüyasürekli aklımızda fikrimizde bebişler var rüyalarımızdadaa
Tatlım zaten elim karnımda uyuyorumonun etkisiyle gördüm sanırım böyle bir rüya, ben dalarken o kıpırdıyordu, geceleri hep kıpır kıpır
Kızlar size akşam gördüğüm rüyayı anlatayım. Karnımı açtım bakıyordum derimin altında minicik bir el, sonra minicik bir ayak gördüm. Eşime diyorum ki baksana ne kadar net görünüyor eli, ayağı. Sonra karnımın içinden o minik el dışarı çıktı ve benim elimi tutmak istedi, ben de dedim ki İda çok küçüksün bebeğim daha, elini tutarsam mikrop kapabilirsin sen doğduğunda bol bol tutucam annecim dedim ve elini geri aldı. Ayyy çok duygulandım, uyandığımda hala etkisindeydim
bende 70 kiloyla hamile kaldım 75 kilo olmuşum bide haftam geriden geliyor 19+3 hafta dedi doktor 16 cm 230 gr dedi sizin bebekleriniz nasıl?kilomu dert ediyodum bende ama cuma günü pembe lekelenmem oldu 1 gece hastanede kaldım yatış verdi doktor o kadar korktumki bebeğime bişey olcak diye şuan kilo umrumda bile deil kızım iyi olsun yeter bana
geçmiş olsun canım bende 5-6 gündür griptim ama çok şükür bugün biraz daha iyiyim. boğazlarım için akşam ve sabah 1 tatlı kaşığı zencefil 1 tatlı kaşığı balı karıştırıp yedim çok iyi geldi grip içinde nane,limon,karabiber,elma,armut,portakal kaynatıp süzdüp içtim içerisine tabikide bal çok iyi geliyor tavsiye ederim elinden geldiğince ilaç içme derim ben :) geçmiş olsun
Kizlar zencefil hamilelikte iyi degil diye okumustum.sokturucu etkisi oldugu icin dusuk tehlikesine sebep olabiliyormus. Gecmis olsun icmeden once arastirin isterseniz.
bende 70 kiloyla hamile kaldım 75 kilo olmuşum bide haftam geriden geliyor 19+3 hafta dedi doktor 16 cm 230 gr dedi sizin bebekleriniz nasıl?kilomu dert ediyodum bende ama cuma günü pembe lekelenmem oldu 1 gece hastanede kaldım yatış verdi doktor o kadar korktumki bebeğime bişey olcak diye şuan kilo umrumda bile deil kızım iyi olsun yeter bana
merhabalar :)
ben hem yeni üyeyimm hemde inşAllah yeni anne olucam. yaklaşık 15 ağustosta oğlumuzu kucağımıza almayı ümit ediyoruz. herkese selamlar :)
Kızlar size akşam gördüğüm rüyayı anlatayım. Karnımı açtım bakıyordum derimin altında minicik bir el, sonra minicik bir ayak gördüm. Eşime diyorum ki baksana ne kadar net görünüyor eli, ayağı. Sonra karnımın içinden o minik el dışarı çıktı ve benim elimi tutmak istedi, ben de dedim ki İda çok küçüksün bebeğim daha, elini tutarsam mikrop kapabilirsin sen doğduğunda bol bol tutucam annecim dedim ve elini geri aldı. Ayyy çok duygulandım, uyandığımda hala etkisindeydim
Allah hayırlısıyla kucağına aldırsın :)
Çok duygulandım ya arasta...
Ne kadar güzel bir rüya :)
Rüyada bile mantık ön planda, bebeğe zarar gelmesin diye elini tutmadın demek :)
Annelik işte :))
Tatlım zaten elim karnımda uyuyorumonun etkisiyle gördüm sanırım böyle bir rüya, ben dalarken o kıpırdıyordu, geceleri hep kıpır kıpır
Ilk hamileligimde bende benzer bir ruya gormustum karnimdan bebegimin eli cikiyodu falanikincide daha gormedim ya bakalim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?