2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar geçen hafta cuma ne oldu bılıyormusunuz sabah eşimin işe gitme saatiydi bende sağıma dönmüş yatıyordum biri gidiıklıo arkadan alalah diyorum içimden eşime napıosun die seslenicektim neredeyse anaaaaa bi baktım eşim ayakta karsımda gravatını bağlıo hemen anlattım yaşadıgımı onada , meğer bebeğim vuruyormuş uykumun içindeeee sanıyorum bende eşim

iyi akşamlar kızlar epeydir yoktum aranzıda fırastım olamdı birtürlü int girmeye. oğlumla ben gayet iyiz. bu arad arnızda hiç konuştunuz mu bilmiyorum okadar uzak kaldım ki geçmişi okumadım bile sizinde ayağınıza kramplar giriyormu? benim hafta da iki kez kesin giriyor. sün gece tam 3 kez girdi. uykumu bölüyor dayanılmaz oluyor.normalmidir acaba. dokora sormayıda unutum daha gitmeme 3 hafta var

Evet canım, konuşuldu bu konu. Bu haftalarda sık oluyor, kasıktan bacağa, baldırdan ayak parmaklarına kadar değişik süreçlerde vuruyor kıramplar. Bunun engeli için doktor ilaç veriyor zaten bana 14. haftamda verdi. Daha az ve geçici kramplar oluyor.

meraba kızlar
2 yaşında oğlu var , doktor geçen hafta bebişe erkek dedi... :) iki erkek annesi olacam işallah ..
allah herkese sağlıklı hayırlı evlat versin işallah

Canım ya okurken ürperdim ben de hep bebeğimi görüyorum rüyamda hissediyorum hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alsak artık :))

Amin canım inşallah o da olacak.
Çok duygulandım ya arasta...
Ne kadar güzel bir rüya :)
Rüyada bile mantık ön planda, bebeğe zarar gelmesin diye elini tutmadın demek :)
Annelik işte :))

:))) eli çok şirindi yaa minnacık.

Amin canım evet göremez.

bunun için magnezyum verdi doktorum. sağlık ocağı da yazar

Son düzenleme:
selam annişler nasılsınız görüşmeyeli?
ben sabırsızlıkla hafta sonunu bekliyorum bebeğimi görücem çok özledim kızımı :)

kızlar geçmişin hepsini okuyamadım çatlaklar için önlem alıyormusunuz? ben krem alıcam eczanede fiyatını sordum bugün ama internette de gördüm üstelik daha ucuzdu acaba internetten alınabilir mi güvenilir olurmu ? içine sahte krem falan doldururlar mı ki? gittigidiyordan baktım ne kadar güvenilir? ordan alış veriş yapanınız var mı??? yardım lütfen

kızlar benim lekelenme belli belirsiz devam ediyor bense kös kös yatıyor sayılırım sıkıntıdan çatladım ne olacak bilmiyorum

kızlar benim lekelenme belli belirsiz devam ediyor bense kös kös yatıyor sayılırım sıkıntıdan çatladım ne olacak bilmiyorum

çok geçmiş olsun canım ama boş ver sıkıl gitsin yeter ki sağlığın düzelsin benim de birkaç damla lekelenmem olmuştu dr bebeğin eşi aşağıda ondan demişti ilişki falan yasaklanmıştı kendini yorma rutin hareketlerini yap diye önermişti, sen dinleneceksin arkadaşım kanamam bitti deyip de sakın kendini yorma gerekirse yine rapor alırsın.

Çok geçmiş olsun Allah tez şifa versin inşaallah. Sonunda bebişin ve senin sağlığı varsa yatmak ne güzel :) Hiç merak etme iyi olacak evelallah!

Allahın izniyle sende bebişinde iyi olacaksınız olur böyle lekelenmeler yeter ki yorma kendini dikkat et ani hareketlere ağır kaldırma canım benim. kös kös yatmaktan sıkılsın canın boşver

canım kramp girdiğinde ayağına eşin yada sen ayak başparmaklarından tutup dizlerine doğru itsin ayaklarını hemen geçiyor sende oturduğun yerde ayaklarını yapabilirsin

meraba kızlar
2 yaşında oğlu var , doktor geçen hafta bebişe erkek dedi... :) iki erkek annesi olacam işallah ..
allah herkese sağlıklı hayırlı evlat versin işallah

senninle tahmini doğum tarihimiz aynııııııııbenim cinsiyet daha belli olmadı yaaa bir türlü göremedi doktorlar çok üzülüyorum meraktan çatladım çünkü

teşekkürler canım ben inceleyim bakalım bunları

gerçekten çok mantıklı ya, mutlaka bende böyle yapıcam. ofiste her yediğim fastfoodla vicdanım sızlıodu :l

afiyet olsun güzeller, bebişlere vitamin olsun

maths hiç sıkılma yatmaktan, bak yarın ders başı var bize

dinlen canım güzeelce, uyku depola, güzel hayaller kur... tatildeymişsin gibi düşün değerlendir bu zamanı

inşallah benim yavrumda da bişey yoktur...çünkü bugün korkunç bir gün geçirdim....

kayınvalidem tarafından yalancı ve iftiracı durumuna düşürüldüm...yaşadığım şoku ve bugün karnımda çocuğumla verdiğim mücadeleyi asla unutmıycam....Allah a sığınıyorum dua ediyorum ve ilahi adaletine güveniyorum....

konu uzun hiç dermanım yok anlatmaya ama çok acı çektim bugün...hayatımda yaşamadım böyle bişey...hayatımda ne yalan söylemişimdir ne iftira atmışımdır...32 yaşına geldim ömrümde böyle insan olmadım...dürüstlüğümle yaşadım bu zamana kadar...yazık çok yazık....saygısızlık olmasın diye sustum bi çok şeye ama hepsi inkar edildi gözümün içine baka baka...

pess....yalnız kayınpederim bambaşka...onu hep ayrı tutardım şimdi çok daha ayrı benim için...bana bugün ki tavrı öz babam gibi yaklaşımı teselli edişini de unutmıycam hayat boyu...duacısıyım hep...Allah uzun ömür versin ona...

Arkadaşlar bu pazar sevgili eşimin doğum günü. Sizce ben bebeğimizide içine katabileceğim nasıl bir doğum günü süprizi yapabilirim ona yada nasıl bi hediye alabilirim. Düşünüyorum düşünüyorum bişey bulamıyorum???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…