- 28 Haziran 2012
- 1.784
- 279
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #15.461
iyi akşamlar kızlar epeydir yoktum aranzıda fırastım olamdı birtürlü int girmeye. oğlumla ben gayet iyiz. bu arad arnızda hiç konuştunuz mu bilmiyorum okadar uzak kaldım ki geçmişi okumadım bile sizinde ayağınıza kramplar giriyormu? benim hafta da iki kez kesin giriyor. sün gece tam 3 kez girdi. uykumu bölüyor dayanılmaz oluyor.normalmidir acaba. dokora sormayıda unutum daha gitmeme 3 hafta var
Canım ya okurken ürperdim ben de hep bebeğimi görüyorum rüyamda hissediyorum hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alsak artık :))
Çok duygulandım ya arasta...
Ne kadar güzel bir rüya :)
Rüyada bile mantık ön planda, bebeğe zarar gelmesin diye elini tutmadın demek :)
Annelik işte :))
arasta çok duygulandım yaaa gördüğün rüya harika kıyamam yaaa hep dua ediyorum hepimiz için Allah hiç bir anneyi babayı evlatsız hiç bir çocuğu anne babasız bırakmasın gözlerim dolduinsanın kendi anne babası dışında bu şefkati kimden görür kiii
meraba kızlar
2 yaşında oğlu var , doktor geçen hafta bebişe erkek dedi... :) iki erkek annesi olacam işallah ..
allah herkese sağlıklı hayırlı evlat versin işallah
iyi akşamlar kızlar epeydir yoktum aranzıda fırastım olamdı birtürlü int girmeye. oğlumla ben gayet iyiz. bu arad arnızda hiç konuştunuz mu bilmiyorum okadar uzak kaldım ki geçmişi okumadım bile sizinde ayağınıza kramplar giriyormu? benim hafta da iki kez kesin giriyor. sün gece tam 3 kez girdi. uykumu bölüyor dayanılmaz oluyor.normalmidir acaba. dokora sormayıda unutum daha gitmeme 3 hafta var
selam annişler nasılsınız görüşmeyeli?
ben sabırsızlıkla hafta sonunu bekliyorum bebeğimi görücem çok özledim kızımı :)
kızlar geçmişin hepsini okuyamadım çatlaklar için önlem alıyormusunuz? ben krem alıcam eczanede fiyatını sordum bugün ama internette de gördüm üstelik daha ucuzdu acaba internetten alınabilir mi güvenilir olurmu ? içine sahte krem falan doldururlar mı ki? gittigidiyordan baktım ne kadar güvenilir? ordan alış veriş yapanınız var mı??? yardım lütfen[/QUO
ben arkadaşlarımın ve doktorumun tavsiyesi ile mustela çatlak önleyici krem aldım internette dermoeczanem.com diye çok güvenilir bir site var yanında küçük hedıyeler ile bırlıkte kremım 1 günde sorunsuz bı şekilde elime geçti çokda memnunum sabah sürüyorum akşama kadar göbişim nemli kalıyo
kızlar benim lekelenme belli belirsiz devam ediyor bense kös kös yatıyor sayılırım sıkıntıdan çatladımne olacak bilmiyorum
kızlar benim lekelenme belli belirsiz devam ediyor bense kös kös yatıyor sayılırım sıkıntıdan çatladımne olacak bilmiyorum
meraba kızlar
2 yaşında oğlu var , doktor geçen hafta bebişe erkek dedi... :) iki erkek annesi olacam işallah ..
allah herkese sağlıklı hayırlı evlat versin işallah
meltemcim artık ben bu konuda öyle uzman olmuştumki yıllarca gide gele sircilere:):):) komple sir ağda seti aldım. 10 tane depplisima sir ağda kartuşu, bal rengi ve yeşil renkli olanlardan 100 ml mlik, bunlar kol ve bacaklar için.
birde tanaçanın konserve pembe pudralı sir ağdasından aldım 800 ml lik oda daha hassas bölgeler için:)
tabi bir top sir ağda bezi, pudrası ve sir ağda yağı.
birde tekli kartuş makinası aldım, kartuşu makineye oturtuyosun, 15 dakikada ısınıyo, ısıısnı kendi ayarlıyo hiç yanmıyosun,
birde konserve ağda makinesi aldım, sana hemen sitenin linkini gönderiyorum,
Ada Sir Ada Sir Ada Makinesi Sirli Ada Sir Ada Makineleri Sir Ada Setleri Sir Ada Istc Tanaan Vivol Depilissima Kartu Sir Ada Konserve Sir Ada Kalp Sir Ada
topluca 150-160 falan tutuyo ama sürmek ve çekmek o kadar kolayki 45 dadikamı alıyo sadece,
kötü sirciye gitmeyeyim diye hep sözde temiz yerlere giderdim ama en az 60-70 öderdim her seferinde,
benim aldığım setten yok ama başka setler var incele istersen 2 günde kargo eline ulaşıyor.
Vivol Halley 1+1 Kombine Sir Ada Seti, şu sette fena gözükmüyor.
biz bebişimizle bu teyzoşu çok sevdik yahu tam ağzımıza layık ennnn cici yemek menüsünü paylamışmış ohhh be nihayet öğlen menüsünü bulduk ayyy bu benim vallahi hiç aklıma gelmedi harikasın canım benim
gerçekten çok mantıklı ya, mutlaka bende böyle yapıcam. ofiste her yediğim fastfoodla vicdanım sızlıodu :l
bak benim stresim boşunaymış bebeğimiz sapasağlam hayata tutunuyor. ben de moralim bozuldu bir gün hiç yemek yemedim o gün iştah miştah kalmadı. sonra dedim ki ben kimi üzüyorum, kime zarar veriyorum. onlar bizim en kıymetlilerimiz. ne olursa olsun bebeğine tutun canım. her şey geçiyor,atlatılıyor. hayırlısıyla sıkıntılarını atlatırsın inşallah. bebişin üzülmesin. ona tutun gülümse başka hepsi geçici inşalllah. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?