- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #15.481
selam annişler nasılsınız görüşmeyeli?
ben sabırsızlıkla hafta sonunu bekliyorum bebeğimi görücem çok özledim kızımı :)
kızlar geçmişin hepsini okuyamadım çatlaklar için önlem alıyormusunuz? ben krem alıcam eczanede fiyatını sordum bugün ama internette de gördüm üstelik daha ucuzdu acaba internetten alınabilir mi güvenilir olurmu ? içine sahte krem falan doldururlar mı ki? gittigidiyordan baktım ne kadar güvenilir? ordan alış veriş yapanınız var mı??? yardım lütfen
ilişkiyi bizede yasakladı ama benim rahimde açılma olmuş parmak ucu kadarçok geçmiş olsun canım ama boş ver sıkıl gitsin yeter ki sağlığın düzelsin benim de birkaç damla lekelenmem olmuştu dr bebeğin eşi aşağıda ondan demişti ilişki falan yasaklanmıştı kendini yorma rutin hareketlerini yap diye önermişti, sen dinleneceksin arkadaşım kanamam bitti deyip de sakın kendini yorma gerekirse yine rapor alırsın.
ilişkiyi bizede yasakladı ama benim rahimde açılma olmuş parmak ucu kadarçok canım sıkılıyor
bende aldım internetten dermo eczanem diye bir site. kardeşimde oradan aldı çok memnu. normalde çok pahallı internetten uyguna geliyor ben lierac jel aldım. üçlü paket yapmışalr
Arkadaşlar bu pazar sevgili eşimin doğum günü. Sizce ben bebeğimizide içine katabileceğim nasıl bir doğum günü süprizi yapabilirim ona yada nasıl bi hediye alabilirim. Düşünüyorum düşünüyorum bişey bulamıyorum???
ben eleviti ilk hamileliğimde de bunda da kullandım geceleri yatarken içip yatıyordum rahatsız etmiyor du ozaman
bilim insanları size sesleniyorum, artık evde ultrason görevi gören bir alet icat edin, tüm hamişler alsın, istediğimizde bakalım görelim bebişimiz ne yapıyor,
bu perşembe kontrolüm var, çok heyecanlıyım, bir taraftanda yaşıyomu acaba diye endişeliyim, bir buçuk aydır görmüyorum kuzumu
çok üzgünüm çokkkk
ben bunu haketmedim hiç...herşeyi yine unuturdum bişey olmamış gibi devam ederdim eğer dediklerini kabul edip düzgünce açıklamasını yapsaydı..kızım ben öyle demek istemedim şunun için öyle dedim vs deseydi...ama inkar edip bana yalancı dedi,iftira atıyor dedi
ben bunu haketmedim...eşimle konuştum şimdi tel.de...o da çok üzgün biliyorum....morali bozuk konuştu...çok acı çekiyorum ben...o orda ben burda ve tüm bu yaşananlar...Allahım sen bize yardım et sen bizi koru bütün kötülüklerden
kayınvalidem tarafından yalancı ve iftiracı durumuna düşürüldüm...yaşadığım şoku ve bugün karnımda çocuğumla verdiğim mücadeleyi asla unutmıycam....Allah a sığınıyorum dua ediyorum ve ilahi adaletine güveniyorum....
konu uzun hiç dermanım yok anlatmaya ama çok acı çektim bugün...hayatımda yaşamadım böyle bişey...hayatımda ne yalan söylemişimdir ne iftira atmışımdır...32 yaşına geldim ömrümde böyle insan olmadım...dürüstlüğümle yaşadım bu zamana kadar...yazık çok yazık....saygısızlık olmasın diye sustum bi çok şeye ama hepsi inkar edildi gözümün içine baka baka...
pess....yalnız kayınpederim bambaşka...onu hep ayrı tutardım şimdi çok daha ayrı benim için...bana bugün ki tavrı öz babam gibi yaklaşımı teselli edişini de unutmıycam hayat boyu...duacısıyım hep...Allah uzun ömür versin ona...
yok kızlar yokk insanlar artık iyce kendini düşünür olmuş eşim şimdi babasıyla konusuyordu telefonda ..bize dogalgaz cok gelmiş, zavallım benimkide fikir alıo işte baba şöle böle fazla gelmiş nie olabilir falan saatmi bozuk acaba,bide bu masraf çıktı kurkut bitmio valla dedi dertleşio babasıyla... telefonda kayınpederim ne dese beğenirsiniz ben bilmem o sizin sorununuzz!! yazıklaar olsun dıyorum yaaa...çokmoralım bozulduu ...
kayınvalidem tarafından yalancı ve iftiracı durumuna düşürüldüm...yaşadığım şoku ve bugün karnımda çocuğumla verdiğim mücadeleyi asla unutmıycam....Allah a sığınıyorum dua ediyorum ve ilahi adaletine güveniyorum....
konu uzun hiç dermanım yok anlatmaya ama çok acı çektim bugün...hayatımda yaşamadım böyle bişey...hayatımda ne yalan söylemişimdir ne iftira atmışımdır...32 yaşına geldim ömrümde böyle insan olmadım...dürüstlüğümle yaşadım bu zamana kadar...yazık çok yazık....saygısızlık olmasın diye sustum bi çok şeye ama hepsi inkar edildi gözümün içine baka baka...
pess....yalnız kayınpederim bambaşka...onu hep ayrı tutardım şimdi çok daha ayrı benim için...bana bugün ki tavrı öz babam gibi yaklaşımı teselli edişini de unutmıycam hayat boyu...duacısıyım hep...Allah uzun ömür versin ona...
arkadaşlar bu pazar sevgili eşimin doğum günü. Sizce ben bebeğimizide içine katabileceğim nasıl bir doğum günü süprizi yapabilirim ona yada nasıl bi hediye alabilirim. Düşünüyorum düşünüyorum bişey bulamıyorum???
Arkadaşlar bu pazar sevgili eşimin doğum günü. Sizce ben bebeğimizide içine katabileceğim nasıl bir doğum günü süprizi yapabilirim ona yada nasıl bi hediye alabilirim. Düşünüyorum düşünüyorum bişey bulamıyorum???
Günaydın annişler günümüz musmutlu bereketli olsun
çok üzgünüm çokkkk
ben bunu haketmedim hiç...herşeyi yine unuturdum bişey olmamış gibi devam ederdim eğer dediklerini kabul edip düzgünce açıklamasını yapsaydı..kızım ben öyle demek istemedim şunun için öyle dedim vs deseydi...ama inkar edip bana yalancı dedi,iftira atıyor dedi
ben bunu haketmedim...eşimle konuştum şimdi tel.de...o da çok üzgün biliyorum....morali bozuk konuştu...çok acı çekiyorum ben...o orda ben burda ve tüm bu yaşananlar...Allahım sen bize yardım et sen bizi koru bütün kötülüklerden
baktım canım bu siteye şimdi burası da uygunmuş
ben en uygununu gittigidiyorda buldum mustelanın çatlak kremini ama sahtesi olur mu acaba diye tedirginim sonuçta bir şişe yetmez bir sürü gider hamilelik süreci boyunca o yüzden uygun almak mantıklı.... tabi uygun alalım derken de katakulleye gelmeyelimm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?