2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende aldım internetten dermo eczanem diye bir site. kardeşimde oradan aldı çok memnu. normalde çok pahallı internetten uyguna geliyor ben lierac jel aldım. üçlü paket yapmışalr

ilişkiyi bizede yasakladı ama benim rahimde açılma olmuş parmak ucu kadar çok canım sıkılıyor

ilişkiyi bizede yasakladı ama benim rahimde açılma olmuş parmak ucu kadar çok canım sıkılıyor

öncelikle tekrar geçmiş olsun canım.sen güzel güzel dinlen. Bence bebişinin biraz dinlenmeye ihtiyacı vardı baktı normal yollardan olmuyor.ben bi göz dağı vereyim anneme dedi Açılma neden kaynaklandı ki merak ettim. Ilişkiyle ilgisi var mı acaba?

bende aldım internetten dermo eczanem diye bir site. kardeşimde oradan aldı çok memnu. normalde çok pahallı internetten uyguna geliyor ben lierac jel aldım. üçlü paket yapmışalr

baktım canım bu siteye şimdi burası da uygunmuş
ben en uygununu gittigidiyorda buldum mustelanın çatlak kremini ama sahtesi olur mu acaba diye tedirginim sonuçta bir şişe yetmez bir sürü gider hamilelik süreci boyunca o yüzden uygun almak mantıklı.... tabi uygun alalım derken de katakulleye gelmeyelimm :)

Bebeğinin en net ultrason çıktısı baskılı tişört yaptır eşine. Tam göbek kısmına denk gelsin bebeğin resmi. Yazın sen de bebekli tişört giyersin esprili esprili dolaşırsınız. Valla bebekli başka bişey gelmedi aklıma gelirse söylerim.

çok üzgünüm çokkkk

ben bunu haketmedim hiç...herşeyi yine unuturdum bişey olmamış gibi devam ederdim eğer dediklerini kabul edip düzgünce açıklamasını yapsaydı..kızım ben öyle demek istemedim şunun için öyle dedim vs deseydi...ama inkar edip bana yalancı dedi,iftira atıyor dedi

ben bunu haketmedim...eşimle konuştum şimdi tel.de...o da çok üzgün biliyorum....morali bozuk konuştu...çok acı çekiyorum ben...o orda ben burda ve tüm bu yaşananlar...Allahım sen bize yardım et sen bizi koru bütün kötülüklerden

Son düzenleme:
yok kızlar yokk insanlar artık iyce kendini düşünür olmuş eşim şimdi babasıyla konusuyordu telefonda ..bize dogalgaz cok gelmiş, zavallım benimkide fikir alıo işte baba şöle böle fazla gelmiş nie olabilir falan saatmi bozuk acaba,bide bu masraf çıktı kurkut bitmio valla dedi dertleşio babasıyla... telefonda kayınpederim ne dese beğenirsiniz ben bilmem o sizin sorununuzz!! yazıklaar olsun dıyorum yaaa...çokmoralım bozulduu ...

ben eleviti ilk hamileliğimde de bunda da kullandım geceleri yatarken içip yatıyordum rahatsız etmiyor du ozaman

Canım seninle aynı gün aynı sorunları yaşamısiz bende çok uzgunum unutamiyorum neye uzulcemi bilmiyorum yalancı durumuna düştüm kaynana yüzünden başkasına karşı ve kaynana beni ve kizimi karistirma dedi çekildi kenara allahim ne yapacagimi şaşırdım üzüntüden sinirden yemek bile yemedim bugün karsima sancılar girip durdu yarın kontrolü var eğer doktor olumsuz konussun herşeyin acisini çıkarmam onlardan aslında suç bizde en azından bende ben çok çabuk inanıyorum güveniyorum ve gaza geliyorum allah biliyor ya kimseye güvenmeyen bu zamanda çok doluyum çok

Canim söylemesi kolay ama uzme kendini, dogru herzaman uzun vadede kazanır , sen dogru bildigin yolda devam et, simdi onlar haklı gibi olaylar onların lehine gibi görülebilir ama Allah hiçbir zaman kulunun hakkını zayi etmez , mutlaka bir sekilde verir mükafatını , mazlum olmak herzaman daha iyi , zalim olmaktan..
Benimde 2 yil kadar önce işyerinde boyle bisey basıma geldi, yapmadığım halde birinin istifasından sorumlu tutuldum , gizli tavır alındı filan uzun hikaye. Cok üzüldüm, derdime derman olacak tek Rabbim vardi , bende ona şikayet ettim, hic benimle alakası bile olmadan hepsi birsekilde dağıldılar , Allah buyuk sen icini ferah tut, vicdanın rahat olsun yeterki
Allah dogruyu bildikten kul ne demis ne fark ederki...
Allah yardimcin olsun , dayanma gücünü ve sabrını arttırsın , bunların hepsi imtihan...

Allah kimseye muhtaç etmesin bozma moralini canım eşine destek ol. ki onun babası senden çok üzülmüştür.

dur canım sakin ol. ben de Allah'a havale ediyorum, o görüyordur diyorum her zaman.

canım bebeğinin cinsiyeti belli ise eşine ve ona takım forması al.

Tatlım bebeğinin ağzından bir mektup yaz,o geldiği zaman neler olacağını şu anda neler hissettiğini babasıyla ilgili duygularını sesini duyunca ne hissettiğini vs,zaten şu şartlarda o ne hissediyorsa sende onu hissediyorsun yani zor olmaz pek pastanızı da buna göre organize edebilirsin. NKT_EFE güzel bir fikir vermiş sporla arası iyi ise formayı da yanına ekle birazcık duygusallaşır babacığınız ama olsun o kadar.

Günaydın annişler günümüz musmutlu bereketli olsun

sanada günaydın hepimizin günü güzel geçer inş

canım onlar sana yalancı iftiracı dedi diye sen bunların hiç birisi olmazsın. emin ol ben hamile halimle yanlarına gitmek zorunda kaldım daha geçen ay mecburiyetten farklı bir ildeyiz düşün misafir gitmişim evde kavga çıkardılar kendi aralarındaki problemler yüzünden kavga ettiler bende sesimi çıkarmadım onlar kavga ederken diye hoşuna gidiyor kavga etmemiz dediler. eşim askeri personel benim bende öğretmenim ama çalışmıyorum onu bile laf ediyorlar bana sen evde ne diye oturuyorsun oğlum hep sana bakıyor dedi kayınpeder ben biraz deliyim galiba koca benim kocam değil mi ister çalışırım ister çalışmam dedim artık ses çıkaramıyor. ben beni üzene cevabını veriyorum artık vermedim de ne oldu hep ben üzüldüm yaralandım. eşim şükür ailesini tanıdığı içinezdirme kendini yoksa sonu gelmez dedi onada güveniyorum kim tutar beni. biizmkilerde çok fen acanım benim hemde çoooook. kayınpederim bana ben senin doğumuna gelmek mecburiyetinde miyim yolculuktan hiç hoşlanmıyorum diyor. kayınvalide desen aynı erkek olsa diye dua ediyor. erkek olunca sanki onların evladı benim değil.ilk başlarda ses çıkarmazdım ailemi aşağılamaya başlamışlardı o günden beri bir patladım daha da duramıyorum onlara karşı. ayyy canım anlatsam roman olur benim kiş bakma sen. eşimin numarasını ben nişanlıyken gözümle gördüm başka kızlara verdiğini Allah denk getirdi yoksaayrılmıştık şu an nişanlıyken bende eşime inanmamıştım o dönem düşün. off offf neyse hataırlamayayaım sinirim bozulacak.

demem o ki senin karnındaki bebiş sen ve eşindne başka gerisi vız gelir tırıs gider onların seni üzmesine müsaade etme. kayınvalidenin dili ağzı her önüne geleni söyleme hakkına sahip de seninki değil mi. o senden zaman olarak önce doğmuş diye sana bir üstünlüğü yok. kimse ben büyüğüm deyip de karşısındaki küçüğüne gelinine helede hamileyken laf söyleyemez.bakılacak yüze bakamayacağın şeyler söylemeyeceksin. sen üzme güzel canını. yeğenimizide üzme git bir çikolata ye de minnoşunun keyfi yerine gelsin

doğru söylüyorsun sahteside olabilir. mustelayıda duymuştum. doktorlar zaten hep bunları tavsiye ediyorlar. ben kadınlar klubünün eski 2011 annlerinin yorumlarını falanda okudum çoğunluğu liearac, mustela bebe yağı gibi şeyler kullanmışlar. umarım hiç çatlak sorunumuz olmaz :)

Canım pasta konusunda fikir vereyim bende pastanın üzerine babacım bu bensiz geçirdiğin son doğum günün,doğum günün kutlu olsun babacım yazdırabilirsin çok mu uzun oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…