- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #15.501
çok geçmiş olsun canım sorun ciddi olsa farklı mudahaleler de var sanırım rahim ağzına dikiş gibi senin dinlenmen yeterli demek ki sen üzerine düşeni yap canım sıkma canını...kızlar benim lekelenme belli belirsiz devam ediyor bense kös kös yatıyor sayılırım sıkıntıdan çatladımne olacak bilmiyorum
Arkadaşlar bu pazar sevgili eşimin doğum günü. Sizce ben bebeğimizide içine katabileceğim nasıl bir doğum günü süprizi yapabilirim ona yada nasıl bi hediye alabilirim. Düşünüyorum düşünüyorum bişey bulamıyorum???
Canim söylemesi kolay ama uzme kendini, dogru herzaman uzun vadede kazanır , sen dogru bildigin yolda devam et, simdi onlar haklı gibi olaylar onların lehine gibi görülebilir ama Allah hiçbir zaman kulunun hakkını zayi etmez , mutlaka bir sekilde verir mükafatını , mazlum olmak herzaman daha iyi , zalim olmaktan..
Benimde 2 yil kadar önce işyerinde boyle bisey basıma geldi, yapmadığım halde birinin istifasından sorumlu tutuldum , gizli tavır alındı filan uzun hikaye. Cok üzüldüm, derdime derman olacak tek Rabbim vardi , bende ona şikayet ettim, hic benimle alakası bile olmadan hepsi birsekilde dağıldılar , Allah buyuk sen icini ferah tut, vicdanın rahat olsun yeterki
Allah dogruyu bildikten kul ne demis ne fark ederki...
Allah yardimcin olsun , dayanma gücünü ve sabrını arttırsın , bunların hepsi imtihan...
sanada günaydın hepimizin günü güzel geçer inş
canım onlar sana yalancı iftiracı dedi diye sen bunların hiç birisi olmazsın. emin ol ben hamile halimle yanlarına gitmek zorunda kaldım daha geçen ay mecburiyetten farklı bir ildeyiz düşün misafir gitmişim evde kavga çıkardılar kendi aralarındaki problemler yüzünden kavga ettiler bende sesimi çıkarmadım onlar kavga ederken diye hoşuna gidiyor kavga etmemiz dediler. eşim askeri personel benim bende öğretmenim ama çalışmıyorum onu bile laf ediyorlar bana sen evde ne diye oturuyorsun oğlum hep sana bakıyor dedi kayınpeder ben biraz deliyim galiba koca benim kocam değil mi ister çalışırım ister çalışmam dedim artık ses çıkaramıyor. ben beni üzene cevabını veriyorum artık vermedim de ne oldu hep ben üzüldüm yaralandım. eşim şükür ailesini tanıdığı içinezdirme kendini yoksa sonu gelmez dedi onada güveniyorum kim tutar beni. biizmkilerde çok fen acanım benim hemde çoooook. kayınpederim bana ben senin doğumuna gelmek mecburiyetinde miyim yolculuktan hiç hoşlanmıyorum diyor. kayınvalide desen aynı erkek olsa diye dua ediyor. erkek olunca sanki onların evladı benim değil.ilk başlarda ses çıkarmazdım ailemi aşağılamaya başlamışlardı o günden beri bir patladım daha da duramıyorum onlara karşı. ayyy canım anlatsam roman olur benim kiş bakma sen. eşimin numarasını ben nişanlıyken gözümle gördüm başka kızlara verdiğini Allah denk getirdi yoksaayrılmıştık şu an nişanlıyken bende eşime inanmamıştım o dönem düşün. off offf neyse hataırlamayayaım sinirim bozulacak.
demem o ki senin karnındaki bebiş sen ve eşindne başka gerisi vız gelir tırıs gider onların seni üzmesine müsaade etme. kayınvalidenin dili ağzı her önüne geleni söyleme hakkına sahip de seninki değil mi. o senden zaman olarak önce doğmuş diye sana bir üstünlüğü yok. kimse ben büyüğüm deyip de karşısındaki küçüğüne gelinine helede hamileyken laf söyleyemez.bakılacak yüze bakamayacağın şeyler söylemeyeceksin. sen üzme güzel canını. yeğenimizide üzme git bir çikolata ye de minnoşunun keyfi yerine gelsin
selam annişler nasılsınız görüşmeyeli?
ben sabırsızlıkla hafta sonunu bekliyorum bebeğimi görücem çok özledim kızımı :)
kızlar geçmişin hepsini okuyamadım çatlaklar için önlem alıyormusunuz? ben krem alıcam eczanede fiyatını sordum bugün ama internette de gördüm üstelik daha ucuzdu acaba internetten alınabilir mi güvenilir olurmu ? içine sahte krem falan doldururlar mı ki? gittigidiyordan baktım ne kadar güvenilir? ordan alış veriş yapanınız var mı??? yardım lütfen
kız gamzeee yakaladım seni ne o nokta nokta bebişine bakıp çokıyosun demii
cumartesi pazarı ancak bitirdim nabersiniz ben de pazar günü temizlik yaptım hala belim ağrıyo bu sefer eşime demedim kendim süpürdüm sildim o yapınca içime sinmiyodu iyi halt ettim
ağda konusuna gelince ben hamile kalmadan önce gidiyordum kuaföre
hamile iken çok acıyo dediler çok tereddütlü gittim birazcık daha fazla acıyor ama doğuma kadar her ay gidicem inşallah çok rahat oluyo ve ben şunu farkettim bacaklarım nerdeyse 2 aya yaklaştı hala tek tük çıktı paket de sanki daha yavaş uzuyo
bi de benim ağdacı maşalah çok konuşkan onun anlattıklarını dinlerken bi de bakmışım ağda bitmiş dikkatimi başka yöne çekiyo hınzır...
bugün canım sıkkın nedense. Hiç çalışasım yok..
ah o rüyalar... Uğraşsan çabalasan düşünemeyeceğin şeyler bu dönem uzun mtraj film gibi geceleri gözümüzün önünde malesef. Ama aldırış etmemek gerekiyormş bende takmıyorum artık[ı]günayydııınnn kızlarrrr
Ayyy dün gece bi rüya gördüm hala etkisindeyim sormayın gitsin...
Yatakta uzanıyorum bebişim elini karnımdan dışarı çakardı ama kırmızı et parçası kalem gibi incecik tuhaf bişeydi elimi tuttu sıkıca sonra geri çekti sonra yanıma annem geldi baktı karnıma taş gibi elini uzattı bebeği çıkardı ama yaşamıyordualdı yere koydu bebeğim yerde cansız yatıyordu allahım başladım ağlamaya bağıra bağıra hıçkıra hıçkıra sonra eşimin beni heyecanla noluuyoo aşkımmm diye uyandırmasıyla bi uyandım içimi çekiyorum hala ağlıyorum gözlerim yanaklarım ıslak ooff ne rüyaydı yaa
allahım kimseye çekemiyeceği dert vermesinn....[/ı]
yok kızlar yokk insanlar artık iyce kendini düşünür olmuş eşim şimdi babasıyla konusuyordu telefonda ..bize dogalgaz cok gelmiş, zavallım benimkide fikir alıo işte baba şöle böle fazla gelmiş nie olabilir falan saatmi bozuk acaba,bide bu masraf çıktı kurkut bitmio valla dedi dertleşio babasıyla... telefonda kayınpederim ne dese beğenirsiniz ben bilmem o sizin sorununuzz!! yazıklaar olsun dıyorum yaaa...çokmoralım bozulduu ...
günayydııınnn kızlarrrr
ayyy dün gece bi rüya gördüm hala etkisindeyim sormayın gitsin...
yatakta uzanıyorum bebişim elini karnımdan dışarı çakardı ama kırmızı et parçası kalem gibi incecik tuhaf bişeydi elimi tuttu sıkıca sonra geri çekti sonra yanıma annem geldi baktı karnıma taş gibi elini uzattı bebeği çıkardı ama yaşamıyordualdı yere koydu bebeğim yerde cansız yatıyordu Allahım başladım ağlamaya bağıra bağıra hıçkıra hıçkıra sonra eşimin beni heyecanla noluuyoo aşkımmm diye uyandırmasıyla bi uyandım içimi çekiyorum hala ağlıyorum gözlerim yanaklarım ıslak ooff ne rüyaydı yaa
Allahım kimseye çekemiyeceği dert vermesinn....
günayydııınnn kızlarrrr
ayyy dün gece bi rüya gördüm hala etkisindeyim sormayın gitsin...
yatakta uzanıyorum bebişim elini karnımdan dışarı çakardı ama kırmızı et parçası kalem gibi incecik tuhaf bişeydi elimi tuttu sıkıca sonra geri çekti sonra yanıma annem geldi baktı karnıma taş gibi elini uzattı bebeği çıkardı ama yaşamıyordualdı yere koydu bebeğim yerde cansız yatıyordu Allahım başladım ağlamaya bağıra bağıra hıçkıra hıçkıra sonra eşimin beni heyecanla noluuyoo aşkımmm diye uyandırmasıyla bi uyandım içimi çekiyorum hala ağlıyorum gözlerim yanaklarım ıslak ooff ne rüyaydı yaa
Allahım kimseye çekemiyeceği dert vermesinn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?