2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın bebişler ve annecikler...
kızlar benim lekelenme belli belirsiz devam ediyor bense kös kös yatıyor sayılırım sıkıntıdan çatladım ne olacak bilmiyorum
çok geçmiş olsun canım sorun ciddi olsa farklı mudahaleler de var sanırım rahim ağzına dikiş gibi senin dinlenmen yeterli demek ki sen üzerine düşeni yap canım sıkma canını...

canım eşine kıyafey alırsan bir de bebek için küçüğünden yaptırırsın takım giymeleri için ya da eşinin masa başı bi işi varsa masasının üzerine koyabileceği elektronik çerçevelerden alıp iliişkinizi baştan bugüne slayt olarak yüklersin bugünde bebişinizin ultrason fotoları falan da olur... bunlar geldi aklıma canım...

Allah'a güvenim sonsuz,onun adaletine inanıyorum güveniyorum...bugüne kadar hep öyle oldu...keser döner sap döner gün gelir hesap döner demişler,Allah büyük...
kimin yalan söylediğini iftira attığını Allah çok iyi biliyor...bir de üstüne üstlük kendisi sürekli bana laf soktuğu halde bana "sen bana hep laf soktun" dedi..ya gerçekten kötü bir kabus görüyorum sandım ben dün....bu kadar olmaz ağzım açık kaldı...anlamadığım şey nasıl vicdanı rahat edecek,ediyor?? başını yastığa nasıl rahat koyacak? çünkü kendisi de çok iyi biliyor beni yalancı durumumna iftiracı durumuna soktuğunu...pess gerçekten pes....

yaşadıklarına çok üzüldüm...ne insanlar var şu dünyada...ben bu derece bişey yaşamadım hele ki kayınpederimden...kayınpederim çok olgun davrandı dün..bana yaklaşımını asla unutamam...öz babamdan farksızdır bundan sonra...Allah uzun ömür versin ona...

ama kayınvalide ( bakın hala kayınvalide diyorum ) gerçekten çok tehlikeli gördüm dün onu...bir insan karşısındakinin gözünün içine baka inkar ediyorsa bişeyleri,bir de üstelik iftira atabiliyorsa ben pes derim....eşime de bir çok şeyi yanlış anlatıp aksettirdiğini ve eşimi de dolduruşa getirdiğini anladım....yazık günah...bir gün herkes ölecek,nasıl hesap verecek böyle insanlar bilmiyorum

bu arada sana katılıyorum büyükte büyüklüğünü bilecek...saygı görmek istiyorsan saygı göstereceksin...ben bu zamana kadar ona da başka şahıslarada şimdi burda söylemek istemiyorum saygımdan sustum keşke susmasaymışım en büyük pişmanlığım bu...

çünkü dün konuşurken bu zamana kadar sustum bişey demedim diyince "şimdi niye konuşuyosuuun " dedi bana böyle çirkin tarzda...ne demek bu? şimdi konuşmamın ne amacı olabilir,içime attığım için biriktiği için konuşuyorum...sen de azcık dürüst ol mert ol da kabul et dediklerini düzeltme yoluna git en azından...!nerdeee yalancı iftira atıyo diyip çıktı işin içinden....tek tesellim bütün onların hepsini zamanında eşime anlatmış olmam..hepsini biliyor...yalan olsa o zaman anında anlatmazdım...şimdi kıçımdan uydurmadım ben bunları...

bebek yağı kullanıyorum ben canım tavsiye ederim.

günayydııınnn kızlarrrr
ayyy dün gece bi rüya gördüm hala etkisindeyim sormayın gitsin...
yatakta uzanıyorum bebişim elini karnımdan dışarı çakardı ama kırmızı et parçası kalem gibi incecik tuhaf bişeydi elimi tuttu sıkıca sonra geri çekti sonra yanıma annem geldi baktı karnıma taş gibi elini uzattı bebeği çıkardı ama yaşamıyordu aldı yere koydu bebeğim yerde cansız yatıyordu Allahım başladım ağlamaya bağıra bağıra hıçkıra hıçkıra sonra eşimin beni heyecanla noluuyoo aşkımmm diye uyandırmasıyla bi uyandım içimi çekiyorum hala ağlıyorum gözlerim yanaklarım ıslak ooff ne rüyaydı yaa
Allahım kimseye çekemiyeceği dert vermesinn....

Günaydın herkeseeeee benim de kramplarım bu sabah itibariyle başladı Sabah sabah çığlıkla uyandım eşim de korktu yazık ... Ofise gelirken muz ve süt aldım umarım faydasını görürüm...

bugün canım sıkkın nedense. Hiç çalışasım yok..

canım ben bugün aynı duygu yüzünden işe gitmedim.

ah o rüyalar... Uğraşsan çabalasan düşünemeyeceğin şeyler bu dönem uzun mtraj film gibi geceleri gözümüzün önünde malesef. Ama aldırış etmemek gerekiyormş bende takmıyorum artık

Selamlar güzel anneler ve güzel bebekleri Hepinize günaydın...

Canım benim eşimin kendi işyeri vardı kapattı o sürede birkaç ay işsiz kaldı. Birgünden birgüne kayınvalidem kayınpederim ihtiyacınız varmı diye sormadılar. Benim aldığım parayla geçindik sağolsun annem hep sordu faturalarınızı yatırabiliyormusunuz kızım yetiyormu diye hep vermek istedi ama ben almadım yetiştik herşeyimize çok şükür. İnsan düşünceli olmayınca böyle oluyor...

KIZLAR HİÇ BİR ŞEY BİZİM BEBEĞİMİZDEN ÖNEMLİ DEĞİL BAŞIMA GELEN 2 OLAYI ANLATAYIM BENDE SİZE Bİ GÜN ÇOK CNM SIKILDI AĞLADIM O ZAMN 13 HAFTALIK HAMİLEYDİM SABAH UYANDIM KARNIM İNMİŞ YUMUŞAMIŞ ANLAMADIM NİE BÖLE OLUO GRİPTİM ONDAN FALAN OLDU DİE DÜŞÜNDÜM,SONRA GEÇENDE DOKTOR BEBİŞİN 1 HAFTA GERİDEN GİDİO DEDİ Kİ ARASTIRDIM İNANMIORUM DOKTORUMA ARTIK SIRF BENİ ANKARADA Bİ PROF VAR ONA YÖNLENDİRMEK İÇİN BENCE BİŞELER ÇIKARIO BİDE KAFASININ ARKASI YUVARLAKMIŞ BEBEĞİN HEM OLUR BÖLE DİO HEM YİNEDE Bİ GÖRÜN DİO İNSANLARIN %70İ BÖLE KAFA YAPILI DİO SONRADA,NEYSE O GÜNDE ÇOK ÜZÜLDÜM AĞLADIM VE ERTESİ GÜN KALKTIM KARNIM İNMİŞŞŞ YUMUŞAMIŞ ANLADIMKİ BEBEĞİM BENİM ÜZÜLMEMDEN ÇOK ETKİLENİYO( O YÜZDEN HER NE OLURSA OLSUN KENDİMİZİ ÜZMEMELİYİZ TABİ İNSANIN CANINI SIKANLAR OLUO ELİMİZDE DEİL AMA ÇABALAMALIYIZ O MİNİCİK YAVRUCUKLAR ANNELERİNİN ÜZÜLMESİNİ HİİİÇÇÇ İSTEMİO(emir_bebek:

merhaba güzel annişler ve onların tatlı bebişleri dün bütün gün çok yogundum hem işte hem evde bir türlü vakit bulup giremedim inşallah hepinizin keyfi yerindedir. bi geçmişe uzanayım bakayım ne olmuş ne bitmiş

Allah korusun Policim... Hepimiz kaybetme korkusu yaşıyoruz o yüzden böyle rüyalar görüyoruz sanırım Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın ... Ben de çok etkilendim rüyandan

bu arada dün tetanoz aşımı vurundum sol kolum iptal üzerine yatamadım gece ağrı oldu(

hayır olsun cnm hep bilinçaltımızın oyunları malesef, Bebeğinin ömrü uzamış,ağlaman güleceğini gösterio bebişin çok sağlıklı olcak inşallah bol bol sevincen:)

Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum bende ağustosda doğum yapacam 3 yasında bi kızım var. bi kızım daha olacak Allahın izniyle.... yalnız bi sorunum var 2li tarama testi normal 3lü tarama testi riskli çıktı ve amniyosentez yaptırdım sonuc bekliyorum... inşallah temiz çıkar ve sağlıklı bi kızım daha olur. benim korkum eşimdede bendede özür problemimiz var ama akraba deiliz... birde hamileliğimin başlarında hasta olmustum antibiyotık kullandım hamıle oldugumu bılmıodum... sonradan ögrendım ve bıraktım... inş bi sorun cıkmaz.. Yüce Rabbim herkesin yardımcısı olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…