2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah korusun ! ben de aynı korkuyu yaşıyorum her gün....çünkü çok üzülüyorum bazı şeylere ben üzüldükçe onun da üzüldüğünü biliyorum ve ödüm kopuyor bişey olacak diye...

evet ben de biliyorum hiç bişeye hiç kimseye üzülmemem gerektiğini ama bazı insanlar buna izin vermiyor...bu girilen günahın da bedelini nasıl ödiycekler bilmiyorum...bir de insana hamile diye aman hamile olduğu için alıngan yok abartıyor bilmm ne muamelesi yapıyolar ya...tamam hamile psikolojisi farklı hassas oluyorsun vs ama biz hamileyiz diye de manyak değiliz herhalde...mesela benim yaşadığım olay....uydurmadım ben kafadan bunları ama uyduruyormuş muamelesi gördüm...hayatımda ilk defa biri bana yalancı iftiracı dedi...!

bebeğimi üzmeyi hiç istemem istemiyorum ama sebep olanları Allah'a havale ediyorum,Allah ıslah etsin....

kız töbe töbe rabbim esirgesin bu bebeğin elinin göbekten dışarı çıkması ruyası çok görülmeye başladı belki etkilenmişsindir eminim iyidir bebeğin kötüye yorma kendini kötü hissetme sakın :)

Allah yardımcın olsun inşallah temiz çıkar.

cumartesi doktora gittim bebişim gayet iyiydi kilosu boyu gelişimi ama şu cinsiyetini doğru düzgün bir göremedim ona yanıyorum. doktor bir öncekinin aksi bişey söyleyebilirim o yüzden net gösterince konuşalım dedi bende alışveriş yapmak istiyorum artıkkk ...

hayır olsun cnm hep bilinçaltımızın oyunları malesef, Bebeğinin ömrü uzamış,ağlaman güleceğini gösterio bebişin çok sağlıklı olcak inşallah bol bol sevincen:)

sağol canım güzel yorumun için hayra yoralım hayır olsunn inşallah..

galiba :)
bu arada uyandığımda nasıl hareketliydi içerde sanki hissetti korktuğumu elimi karnıma götürdümm ohhh çok şükür Allahım dedim..

merhaba, tüp bebek transferimden bir gün önce sizden ayetel kürsi okumanızı rica etmiştim. şükürler olsun dün pozitiff sonucu aldım. sanırım bende kasım annesi olacağım:) allah bebeklerinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. dualarınız için tekrar çok teşekkür ederim.

Bu çok güzel bir haber canım. Tebrik ederim:))

canım hayırlısı olsun inşallah çok sevındim .Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Gözünüz aydın canım ayy nasıl duygulandım Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. İnşallah sonuna kadar harika bir hamilelik yaşarsın ve küçük mucizeni kucağına alırsın

Canım Allah yardımcın olsun... ben yeni üyeyim... senle aynı durumu yaşadığım için cvp verme gereği duydum... bundan 3 yıl önce bende yaşadım... kayınvalidemle beraber yaşıordum kayınbabam olmadıgı için ve oğlundan ayrılmak istemedığı için onları ayırmamak için beraber oturmayı kabul ettim... 2 yıl berbaer yasadık ama çok çektirdi. 3 aylık maaşı vardı ve parasını kaybettiğinde benden biliodu... hırsızlıkla suclayıp duruodu daha neler vardı anlatsam uzun sürer.... zararı coktu ama faydası yoktu... yaşlıdır dedim alttan aldım elimden geldiğincede baktım.... o zaman hamileydim ve son 1 haftaya kadar baktım... görümcem aldı götürdü... dogumdan sonra 1 hafta getırdıler yaşama devam ettik..1 sene daha durdu. sonra ayrı eve cıkmak ıstedı bende cıkamazsın yapamazsın dedım ve benle kavga ettiii.. 3 ay zor durdurdum. evı ayırdık...çok dua ettim allahım beni buna muhtac ettirme diye ve 2 ay sonra sonra ben memurlugu kazandım işe gırdım bursaya gittim... eşim evde yalnız kaldı yaa kayınvalidem geri gelmek istedi ben yapamıom falan demiş eşimde kabul etmedi ben yalnız sana bakamam çalısıom dedı sonra sırayla görümcemle eltimde kalıo... ve yatalak duruma düştü 15 ay bursada kaldım ve ankaraya tayınım cıktı evıme döndm. simdi kayınvalidemi görmeye her gıttıgımde beni götür sizde kalmak ıstıom dıo.. çok pişman oldu da iş işten geçtii.. bana çektirdiklerini şimdi kendi çekiyor.... o yüzden her zaman dua et... onlarıda Allaha havale et... ve hiç umrundada olmasın. Eşin seninle mi en önemlisi oo. gerisi boşş....

Canım en azından emin olmadan konuşmamış. Emin olmadan doktorlar kıza,ya da erkeğe benzetip cinsiyetini söylüyorlar ama kafalar bu sefer daha çok karışıyor.
aslında haftan baya ilerlemiş.bence arayı çok açmadan tekrar git doktora cinsiyetini öğrenmek için

bi önceki sefer kıza benziyor dedi bu defada diğerinde ne demştim dedi bende"siz hatırlamıyor musunuz? o zaman şimdi ne görüyorsanız onu söyleyin"dedim. o da diğerinden farklı bişey söylemeyeyim bacakları kapalı ve açacak gibi durmuyor falan dedi

o anki pozisyonuyla ilgili.bazı bebişler çekingen oluyor göstermiyor.

hly0620 ve bebekkafa
Allah yardımcınız olsun.. gerçekten zor durumlar ama hayat böyle işte.
bazen büyüklük yapmak küçüklere düşüyor.

annecikler topiğimizin annesi beyazçekirgemiz nerede ki? yine işi mi var ben kaçırdım mı söyledi de....:44:

günaydın kızlarr, kabuslar gördüm bende ama çok şükür iyiizz...

Allah koymaz cnm sen hiç merak etme sorar çıkarır onlardan bende 10 haftalıkken lekelenmem oldu 1 hafta progestanı içtim yattım ölece eşim kayın valideme dedi ki ben yetişemezsem sen gelirsin hiiiçç sesi çıkmıo telefonda bende dayanamadım ordan insan bi gelirim der gerci dedim eşime boşuna yorma kendini o kocasını bırakıp gelmez evet dedi gelinim beni tanımış gelemem dedi insanın içine koyuyor çıkmıo,geri annem geldi baktı bana eşimde izin aldı,yani diyeceğim o hepimizin başında bencil insanlar geçende gelmiş dio ki bebek doğsun verin bana ben bakım ücretsiz izne ayrılacam die bozuluo sanane sanki paramı sen mi verion dedim kimse kusura bakmasın sende bakamazsın veremem sana benim yavrum sağlıklı hayırlı doğsun ben iznime ayrılır bakarım dedim.seninkilerede rabbim öle bi tokat vurur ki görürler iftirayı hemde hamilesin sen içinde melek var Allahım sana yapılan haksızlığı yanlarına koymaz.

cnm hiç kaygılanma benim gittiğim bi prof doktor var 3'lü 4'lü test tamamen hamilelri taciz dio ikili test %90 doğru sonuç verir hiç gerek yok üzülüp düşünmeye diyor o yüzden yüreğini ferah tut Allahım sağlıkla verir inşallah hepimizin bebişlerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…