- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #15.521
günayydııınnn kızlarrrr
ayyy dün gece bi rüya gördüm hala etkisindeyim sormayın gitsin...
yatakta uzanıyorum bebişim elini karnımdan dışarı çakardı ama kırmızı et parçası kalem gibi incecik tuhaf bişeydi elimi tuttu sıkıca sonra geri çekti sonra yanıma annem geldi baktı karnıma taş gibi elini uzattı bebeği çıkardı ama yaşamıyordualdı yere koydu bebeğim yerde cansız yatıyordu Allahım başladım ağlamaya bağıra bağıra hıçkıra hıçkıra sonra eşimin beni heyecanla noluuyoo aşkımmm diye uyandırmasıyla bi uyandım içimi çekiyorum hala ağlıyorum gözlerim yanaklarım ıslak ooff ne rüyaydı yaa
Allahım kimseye çekemiyeceği dert vermesinn....
KIZLAR HİÇ BİR ŞEY BİZİM BEBEĞİMİZDEN ÖNEMLİ DEĞİL BAŞIMA GELEN 2 OLAYI ANLATAYIM BENDE SİZE Bİ GÜN ÇOK CNM SIKILDI AĞLADIM O ZAMN 13 HAFTALIK HAMİLEYDİM SABAH UYANDIM KARNIM İNMİŞ YUMUŞAMIŞ ANLAMADIM NİE BÖLE OLUO GRİPTİM ONDAN FALAN OLDU DİE DÜŞÜNDÜM,SONRA GEÇENDE DOKTOR BEBİŞİN 1 HAFTA GERİDEN GİDİO DEDİ Kİ ARASTIRDIM İNANMIORUM DOKTORUMA ARTIK SIRF BENİ ANKARADA Bİ PROF VAR ONA YÖNLENDİRMEK İÇİN BENCE BİŞELER ÇIKARIO BİDE KAFASININ ARKASI YUVARLAKMIŞ BEBEĞİN HEM OLUR BÖLE DİO HEM YİNEDE Bİ GÖRÜN DİO İNSANLARIN %70İ BÖLE KAFA YAPILI DİO SONRADA,NEYSE O GÜNDE ÇOK ÜZÜLDÜM AĞLADIM VE ERTESİ GÜN KALKTIM KARNIM İNMİŞŞŞ YUMUŞAMIŞ ANLADIMKİ BEBEĞİM BENİM ÜZÜLMEMDEN ÇOK ETKİLENİYO( O YÜZDEN HER NE OLURSA OLSUN KENDİMİZİ ÜZMEMELİYİZ TABİ İNSANIN CANINI SIKANLAR OLUO ELİMİZDE DEİL AMA ÇABALAMALIYIZ O MİNİCİK YAVRUCUKLAR ANNELERİNİN ÜZÜLMESİNİ HİİİÇÇÇ İSTEMİO ( emir_bebek:
günayydııınnn kızlarrrr
ayyy dün gece bi rüya gördüm hala etkisindeyim sormayın gitsin...
yatakta uzanıyorum bebişim elini karnımdan dışarı çakardı ama kırmızı et parçası kalem gibi incecik tuhaf bişeydi elimi tuttu sıkıca sonra geri çekti sonra yanıma annem geldi baktı karnıma taş gibi elini uzattı bebeği çıkardı ama yaşamıyordualdı yere koydu bebeğim yerde cansız yatıyordu Allahım başladım ağlamaya bağıra bağıra hıçkıra hıçkıra sonra eşimin beni heyecanla noluuyoo aşkımmm diye uyandırmasıyla bi uyandım içimi çekiyorum hala ağlıyorum gözlerim yanaklarım ıslak ooff ne rüyaydı yaa
Allahım kimseye çekemiyeceği dert vermesinn....
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum bende ağustosda doğum yapacam 3 yasında bi kızım var. bi kızım daha olacak Allahın izniyle.... yalnız bi sorunum var 2li tarama testi normal 3lü tarama testi riskli çıktı ve amniyosentez yaptırdım sonuc bekliyorum... inşallah temiz çıkar ve sağlıklı bi kızım daha olur. benim korkum eşimdede bendede özür problemimiz var ama akraba deiliz... birde hamileliğimin başlarında hasta olmustum antibiyotık kullandım hamıle oldugumu bılmıodum... sonradan ögrendım ve bıraktım... inş bi sorun cıkmaz.. Yüce Rabbim herkesin yardımcısı olsun....
hayır olsun cnm hep bilinçaltımızın oyunları malesef, Bebeğinin ömrü uzamış,ağlaman güleceğini gösterio bebişin çok sağlıklı olcak inşallah bol bol sevincen:)
kız töbe töbe rabbim esirgesin bu bebeğin elinin göbekten dışarı çıkması ruyası çok görülmeye başladı belki etkilenmişsindir eminim iyidir bebeğin kötüye yorma kendini kötü hissetme sakın :)
merhaba, tüp bebek transferimden bir gün önce sizden ayetel kürsi okumanızı rica etmiştim. şükürler olsun dün pozitiff sonucu aldım. sanırım bende kasım annesi olacağım:) allah bebeklerinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. dualarınız için tekrar çok teşekkür ederim.
merhaba, tüp bebek transferimden bir gün önce sizden ayetel kürsi okumanızı rica etmiştim. şükürler olsun dün pozitiff sonucu aldım. sanırım bende kasım annesi olacağım:) allah bebeklerinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. dualarınız için tekrar çok teşekkür ederim.
kayınvalidem tarafından yalancı ve iftiracı durumuna düşürüldüm...yaşadığım şoku ve bugün karnımda çocuğumla verdiğim mücadeleyi asla unutmıycam....Allah a sığınıyorum dua ediyorum ve ilahi adaletine güveniyorum....
konu uzun hiç dermanım yok anlatmaya ama çok acı çektim bugün...hayatımda yaşamadım böyle bişey...hayatımda ne yalan söylemişimdir ne iftira atmışımdır...32 yaşına geldim ömrümde böyle insan olmadım...dürüstlüğümle yaşadım bu zamana kadar...yazık çok yazık....saygısızlık olmasın diye sustum bi çok şeye ama hepsi inkar edildi gözümün içine baka baka...
pess....yalnız kayınpederim bambaşka...onu hep ayrı tutardım şimdi çok daha ayrı benim için...bana bugün ki tavrı öz babam gibi yaklaşımı teselli edişini de unutmıycam hayat boyu...duacısıyım hep...Allah uzun ömür versin ona...
cumartesi doktora gittim bebişim gayet iyiydi kilosu boyu gelişimi ama şu cinsiyetini doğru düzgün bir göremedim ona yanıyorum. doktor bir öncekinin aksi bişey söyleyebilirim o yüzden net gösterince konuşalım dedibende alışveriş yapmak istiyorum artıkkk ...
Canım en azından emin olmadan konuşmamış. Emin olmadan doktorlar kıza,ya da erkeğe benzetip cinsiyetini söylüyorlar ama kafalar bu sefer daha çok karışıyor.
aslında haftan baya ilerlemiş.bence arayı çok açmadan tekrar git doktora cinsiyetini öğrenmek için
bi önceki sefer kıza benziyor dedi bu defada diğerinde ne demştim dedi bende"siz hatırlamıyor musunuz? o zaman şimdi ne görüyorsanız onu söyleyin"dedim. o da diğerinden farklı bişey söylemeyeyim bacakları kapalı ve açacak gibi durmuyor falan dedi
evet ben de biliyorum hiç bişeye hiç kimseye üzülmemem gerektiğini ama bazı insanlar buna izin vermiyor...bu girilen günahın da bedelini nasıl ödiycekler bilmiyorum...bir de insana hamile diye aman hamile olduğu için alıngan yok abartıyor bilmm ne muamelesi yapıyolar ya...tamam hamile psikolojisi farklı hassas oluyorsun vs ama biz hamileyiz diye de manyak değiliz herhalde...mesela benim yaşadığım olay....uydurmadım ben kafadan bunları ama uyduruyormuş muamelesi gördüm...hayatımda ilk defa biri bana yalancı iftiracı dedi...!
bebeğimi üzmeyi hiç istemem istemiyorum ama sebep olanları Allah'a havale ediyorum,Allah ıslah etsin....
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum bende ağustosda doğum yapacam 3 yasında bi kızım var. bi kızım daha olacak Allahın izniyle.... yalnız bi sorunum var 2li tarama testi normal 3lü tarama testi riskli çıktı ve amniyosentez yaptırdım sonuc bekliyorum... inşallah temiz çıkar ve sağlıklı bi kızım daha olur. benim korkum eşimdede bendede özür problemimiz var ama akraba deiliz... birde hamileliğimin başlarında hasta olmustum antibiyotık kullandım hamıle oldugumu bılmıodum... sonradan ögrendım ve bıraktım... inş bi sorun cıkmaz.. Yüce Rabbim herkesin yardımcısı olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?