- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #15.541
annecikler topiğimizin annesi beyazçekirgemiz nerede ki? yine işi mi var ben kaçırdım mı söyledi de....:44:
cumartesi doktora gittim bebişim gayet iyiydi kilosu boyu gelişimi ama şu cinsiyetini doğru düzgün bir göremedim ona yanıyorum. doktor bir öncekinin aksi bişey söyleyebilirim o yüzden net gösterince konuşalım dedibende alışveriş yapmak istiyorum artıkkk ...
cinsiyet en büyük merak konusu. çok haklısın ama bizim önce %98 kız dendi. gittik pembeli tulumlar aldık. kızım kızım diye seviyorduk eşimle tam alıştık derken diğer gittiğimiz dr. pipi var erkek dedi. şimdi de oğluşum diye seviyoruz ama ben bi sonraki kontrolümü bekliyorum, ihtiyatlı davranıyorum. çünkü tekrar tekrar adapte olmak zor oluyor. ayrıntılı ultrasona gireceğim 10-15 gün sonra. o ne derse artık. inşallah sağlıklı çıkar da, cinsiyet teferrüat. sen de yakında gitmeyi düşünebilirsin. şu an cinsiyetler oluşmuş durumda ama bebişin pozisyonundan dolayı göremiyor, göremiyorsa da sallamasının bi alemi yok. sonra afallayacak olan sen oluyorsun çünkü.
Kızlar bugünlerde herkes köpeğime taktı. Hiç köpekle bebek aynı evde olur muymuşBen kediyle köpekle büyüdüm ki üstelik aşıları filan da yoktu. Kedilerle uyurdum filan. Bütün gün köpeğimle oynardım. Ne kistim oldu ne bişey. Ve inanın kolay kolay hasta olmuyorum. Vücut direncim oldukça yüksek. Şimdiki köpeğimin aşıları tam, parazit ilacı uyguluyorum periyodik olarak. Zaten insana kist yapan tüy değil, hayvanda parazit varsa dışkısından tüylerine yapışan larvalardır. Çiğ etle beslemediğin sürece, parazit ilaçlarını düzgün kullandığın sürece bi sorun yok. Üstelik veteriner arkadaşım iyi yıkanmamış meyve ve sebzelerden parazit kapma ihtimalimizin, hayvandan kapma ihtimalimize göre daha yüksek olduğunu söyledi.
Belki burdaki hayvan beslemeyen arkadaşlar bu anlattıklarımla çok ilgilenmiyecek olabilirler. Ama burda yazdığımı okuyan, hayvan besleyen gebe arkadaşlar varsa eğer çevre baskısıyla, "ayy bizim bi tanıdıkta kist oldu" vs. muhabbetlerine kulak asmasınlar. Terkedilmek her canlıya acı verir. Ve ailemizin bir parçasından kopmak bize de acı verir. Bana "artık bebeğin oluyor köpeğini gönder" diyenlere "kızım olacak diye oğlumu atamam" diyorum. Bön bön bakmalarına da aldırış etmiyorum. Çocuğumun hayvan sevgisiyle büyüyecek olmasından onur duyarım. Hayvanları seven bir insan yetiştirmek demek, insanlara da hiç bir zararı olmayacak bir birey yetiştirmek demektir.Ayrıca hayvanla büyüyen bir çocuk eğer kardeşi yoksa paylaşımı öğrenir, evde sürekli oynayabileceği bir arkadaşı olur ve sorumluluk duygusu artar. Hem de ortaya böyle sevimi görüntüler çıkar :))Eki Görüntüle 661772
çok teşekkür ederim. ikili tarama testi %90 doğru sonuç verir demekle içimi öyle ferahlattınkiii artık düşünmem bile nasıl doğacak dieee.. İnşallah bütün anne adaylarına Allah yardım eder... ayrıca hamile kalmak isteyenlere de bu güzel annelik duygusunu yaşatır....
ne demek cnm benim gittiğim doktor baya ünlü bi prof ankarada, dioki 2liyi yaptırdıktan sonra bişe çıkmadıysa 3lü falan yaptırma bunlar safsata dio bende yaptırmadım 3lü 4lü. Rabbim büyük bi çocugun olmuş buda sağlıklı olur inşallah.
hoşgeldinn kuzummm hafta sonu helak ediyoruz kendimizi bende aynen senin gibi yaptım bel ağrısından duramadım ama yarım gün de olsa kadın alıcam bundan sonra inşallah ...Burdayım canım Yetiştim
İşler yoğun biraz geçmişe bakayım dedim ama başedemedim
Herkes iyidir inşallah. Yorgun bir haftasonu geçirdimi başdönmesii halsizlik falan vs. yattım bende evde.
Pazar günü biraz toparlanınca duramadım evi temizledim, iyi halt yedim.
Dün mahvoldum işyerince, sanki etlerimi çimdik çimdik etmişler gibi acıyordu heryerim. Bu sondu bir daha evi falan temizlemeyeceğim, çağıracağım kadını yaptıracağım. İçim rahat etmiyor başkası yapınca ama ne yapayım dün çok kötüydüm.
Herşeye rağmen güzel kızımı hiç üzmedim, ağlayıp sızlayıp, dert yanmadım
Önemli şeyler değil bunlar
Ya birde benim kızım babasının sesini duyunca resmen tekme atıyor, bir iki sefer tesadüf denk geldi dedim ama değil. Babası her akşam gelince kızını öpüyor, o da resmen ona tepki veriyor. Kızım resmen şimdiden babasına düşkün....
Kıskanıyorum yaaaaaaaaa
kızlar geçmişe bakayım dedim o ara bi arkadaş geldi lafa tuttu geçmiş keyfide yapamadım herneyse bi ara fırsat bulursam yaparım.
kızlar oğluşuma bir türlü bi isim bulamıyordum eşim rüzgar istiyor ama benim içime hiç sinmedi dün ahmet efe ismi geldi nerden geldiyse aklıma ailemde kimsenin ismide değil sizce nasıl kızlar ?
dün akşam galiba hepimizin poposu açık kaldı kızar hepimiz kabus görmüşüz bende rüyamda çiğ yumurta içmeye kalkıyordum ıyyykk sonrada eyvah naptım çiğ yumurtada bakteri olur bebeğime bişey olur diye bir bpişmanlık çıkarmaya çalışıyordum
yeterince hayvan sevmeyen insanlar hep bişeyler bulur zaten ,ben de bebeğimin hayvan sevgisiyle büyümesini istiyorum. evde kedi köpek vs yok ama kedili bir evde büyüdüm. ay onu elleme pis ay bundan mikrop geçer tarzı tavırlardan hoşlanmıyorum. yaşasın hayvan sevgisi :)
ben bayılırım bu isme kardeşimin adı ahmet o da oğlunun adını ahmet kağan koyacak Ahmet efe de süper bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?