2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar,
Dogum gunu hediyesi icin woody de anne baba cocuk pijama takimlari var. Cok seker. 1 yas icin alirsan seneye kisa giyersiniz. Simdi indirimde.

annecikler topiğimizin annesi beyazçekirgemiz nerede ki? yine işi mi var ben kaçırdım mı söyledi de....:44:

Burdayım canım Yetiştim
İşler yoğun biraz geçmişe bakayım dedim ama başedemedim
Herkes iyidir inşallah. Yorgun bir haftasonu geçirdimi başdönmesii halsizlik falan vs. yattım bende evde.
Pazar günü biraz toparlanınca duramadım evi temizledim, iyi halt yedim.
Dün mahvoldum işyerince, sanki etlerimi çimdik çimdik etmişler gibi acıyordu heryerim. Bu sondu bir daha evi falan temizlemeyeceğim, çağıracağım kadını yaptıracağım. İçim rahat etmiyor başkası yapınca ama ne yapayım dün çok kötüydüm.

Herşeye rağmen güzel kızımı hiç üzmedim, ağlayıp sızlayıp, dert yanmadım
Önemli şeyler değil bunlar

Ya birde benim kızım babasının sesini duyunca resmen tekme atıyor, bir iki sefer tesadüf denk geldi dedim ama değil. Babası her akşam gelince kızını öpüyor, o da resmen ona tepki veriyor. Kızım resmen şimdiden babasına düşkün....
Kıskanıyorum yaaaaaaaaa

Kızlar bugünlerde herkes köpeğime taktı. Hiç köpekle bebek aynı evde olur muymuş Ben kediyle köpekle büyüdüm ki üstelik aşıları filan da yoktu. Kedilerle uyurdum filan. Bütün gün köpeğimle oynardım. Ne kistim oldu ne bişey. Ve inanın kolay kolay hasta olmuyorum. Vücut direncim oldukça yüksek. Şimdiki köpeğimin aşıları tam, parazit ilacı uyguluyorum periyodik olarak. Zaten insana kist yapan tüy değil, hayvanda parazit varsa dışkısından tüylerine yapışan larvalardır. Çiğ etle beslemediğin sürece, parazit ilaçlarını düzgün kullandığın sürece bi sorun yok. Üstelik veteriner arkadaşım iyi yıkanmamış meyve ve sebzelerden parazit kapma ihtimalimizin, hayvandan kapma ihtimalimize göre daha yüksek olduğunu söyledi.

Belki burdaki hayvan beslemeyen arkadaşlar bu anlattıklarımla çok ilgilenmiyecek olabilirler. Ama burda yazdığımı okuyan, hayvan besleyen gebe arkadaşlar varsa eğer çevre baskısıyla, "ayy bizim bi tanıdıkta kist oldu" vs. muhabbetlerine kulak asmasınlar. Terkedilmek her canlıya acı verir. Ve ailemizin bir parçasından kopmak bize de acı verir. Bana "artık bebeğin oluyor köpeğini gönder" diyenlere "kızım olacak diye oğlumu atamam" diyorum. Bön bön bakmalarına da aldırış etmiyorum. Çocuğumun hayvan sevgisiyle büyüyecek olmasından onur duyarım. Hayvanları seven bir insan yetiştirmek demek, insanlara da hiç bir zararı olmayacak bir birey yetiştirmek demektir.Ayrıca hayvanla büyüyen bir çocuk eğer kardeşi yoksa paylaşımı öğrenir, evde sürekli oynayabileceği bir arkadaşı olur ve sorumluluk duygusu artar. Hem de ortaya böyle sevimi görüntüler çıkar :))

hatun gızlar bu yorumcu adlı sayfada cinsiyetine bakıp tutturan oldu mu? ben bişey anlamadım :s anlayan varsa bana da bakıversin bi zahmet.

cinsiyet en büyük merak konusu. çok haklısın ama bizim önce %98 kız dendi. gittik pembeli tulumlar aldık. kızım kızım diye seviyorduk eşimle tam alıştık derken diğer gittiğimiz dr. pipi var erkek dedi. şimdi de oğluşum diye seviyoruz ama ben bi sonraki kontrolümü bekliyorum, ihtiyatlı davranıyorum. çünkü tekrar tekrar adapte olmak zor oluyor. ayrıntılı ultrasona gireceğim 10-15 gün sonra. o ne derse artık. inşallah sağlıklı çıkar da, cinsiyet teferrüat. sen de yakında gitmeyi düşünebilirsin. şu an cinsiyetler oluşmuş durumda ama bebişin pozisyonundan dolayı göremiyor, göremiyorsa da sallamasının bi alemi yok. sonra afallayacak olan sen oluyorsun çünkü.

günaydın kızlarrr:79::79: nasılsınız

bende sabah sağlık ocağına gittim birkaç kan testi istediler.tiroidimede baktırmak istiyorum dedim onada bakacaklar yarın öğleden sonra alacakmışım sonuçları
20-22.hafta arası aşı için çağıracaklarmış 4 hafta sonra bir doz daha olacakmış 24.haftadan sonra şeker yüklemesi yapacaklarmış.sonuçları almaya geldiğinde daha detaylı konuşuruz dediler

gunaydin diycemde oglen oldu tunaydin kizlar...konu ruyalardan acilmisken bende ruyamda regl oldugumu gordum camasirimda kan vardi sonrada diyorum ama bebegime bisey olmamistir insallah diye ruyamda dua ediyodum...yani sanirim hepimizin korkulari var allah saglicakla kucagimiza almak nasip etsin bizlere..

sen baktın mı yorumcuya falan ben anlamadım nasıl hesaplanacağını.

yeterince hayvan sevmeyen insanlar hep bişeyler bulur zaten ,ben de bebeğimin hayvan sevgisiyle büyümesini istiyorum. evde kedi köpek vs yok ama kedili bir evde büyüdüm. ay onu elleme pis ay bundan mikrop geçer tarzı tavırlardan hoşlanmıyorum. yaşasın hayvan sevgisi :)

kızlar geçmişe bakayım dedim o ara bi arkadaş geldi lafa tuttu geçmiş keyfide yapamadım herneyse bi ara fırsat bulursam yaparım.

kızlar oğluşuma bir türlü bi isim bulamıyordum eşim rüzgar istiyor ama benim içime hiç sinmedi dün ahmet efe ismi geldi nerden geldiyse aklıma ailemde kimsenin ismide değil sizce nasıl kızlar ?

çok teşekkür ederim. ikili tarama testi %90 doğru sonuç verir demekle içimi öyle ferahlattınkiii artık düşünmem bile nasıl doğacak dieee.. İnşallah bütün anne adaylarına Allah yardım eder... ayrıca hamile kalmak isteyenlere de bu güzel annelik duygusunu yaşatır....

cnm hiç kaygılanma benim gittiğim bi prof doktor var 3'lü 4'lü test tamamen hamilelri taciz dio ikili test %90 doğru sonuç verir hiç gerek yok üzülüp düşünmeye diyor o yüzden yüreğini ferah tut Allahım sağlıkla verir inşallah hepimizin bebişlerini.[/QUOTE]

dün akşam galiba hepimizin poposu açık kaldı kızar hepimiz kabus görmüşüz bende rüyamda çiğ yumurta içmeye kalkıyordum ıyyykk sonrada eyvah naptım çiğ yumurtada bakteri olur bebeğime bişey olur diye bir bpişmanlık çıkarmaya çalışıyordum

Son düzenleme:
arasta canım bizimde evimizde muhabbet kuşu ile balıgımız vardı kızım ufakken ona balıkta almıştık.kedi ve köpek evde beslemedik.işyerimizde köpeklerimiz vardı . köpekler gerçekten çok farklı hayvanlar ben bakımlarından aşılarından oluşabilecek tehlikelerin ne olacagından bilgim yok canım ama sen bizzat evde ilgilendiğin için köpeklerle ilgili herşeyi zaten biliyorsundur. bebeğin için en dogru olan şeyi elbette düşünürsün

hoşgeldinn kuzummm hafta sonu helak ediyoruz kendimizi bende aynen senin gibi yaptım bel ağrısından duramadım ama yarım gün de olsa kadın alıcam bundan sonra inşallah ...

ben bayılırım bu isme kardeşimin adı ahmet o da oğlunun adını ahmet kağan koyacak Ahmet efe de süper bence

ben hararetten hep üzerim açık yatıyorum zaten popom da açıktaydıı hheheh

bişey sormak istiyorum kızlar doktorum ayrıntılı ultrason istemişti önümüzdeki hafta salıya randevu almıştık dün 6 aylık bi arkadaşla karşılaştım o ayrıntılı ultrasona girmemiş bende çok tedirginim her ultrason öncesi zaten geriliyorum şimdi bunda düşünemiyorum bile kendimi dedim oda istemiyorsan girme canım zaten uzun süre ultrasonda bebek için zararlı dedi ama bi yandanda ayrıntılı ultrasonla Allah korusun bi sıkıntı çıkarsa ortaya bazı şeyler anne karnında tedavi edilebiliyormuş diye de duymuştum ilk çocugumda ayrıntılı ultrasona falanda girmemiştim ayyy şaşırdım ne yapacagımı

Nasılsın canım? Kabuslar görmüşsün, allah korusun canım, hepimiz kaybetme korkusu ile abuk sabuk şeyler görüyoruz. Bende hep yüksek birden düşüyorum, kanlar içinde kalıyorum bebeğim diye çığlık atıyorum...
Ama uyanınca bir bakıyorum bebeğim kıpır kıpır, ohhh çok şükür deyip uykuma devam ediyorum. Popoyuda açık tutmamak lazım tabi
Allah sağ sağlim kavuştusa da hepimiz rahatlasak demi zaman geçmiyor be aaaaaa

Evet tatlım yeterince sevmedikleri için ve yetiştirilme tarzlarıyla alakalı bu tepki. Bıraksınlar da çocuğumun sağlığını ben düşüneyim. Zaten ortada sağlıksız bir durum olsa başta eşim müsade etmezdi. Geçen gün bi baktım hıtır hıtır pediatri kitaplarını çıkarıyor koliden Daha şimdiden hazırlıklara başladı. Ama köpişimizle alakalı tek bir değişim hazırlığımız bile yok. Hatta diyor ki chester artık bizim yatağımızda uyumaz, gidip bebeğin karyolasının yanında uyur, biz de rahat ederiz diyor. Çünkü eminim chester kardeşini sahiplenecek çünkü çocuklarla arası çok iyi :) Ben yataktan kovmam ama kendi kendine gidip o bebeğin yanında uyuyacağından eminim:)

ben bayılırım bu isme kardeşimin adı ahmet o da oğlunun adını ahmet kağan koyacak Ahmet efe de süper bence

gerçekten mi policim begenmene çok sevindim benimde içime sindi tabi daha eşimin haberi yok bakalım ne tepki verecek bu arada ahmet ismine sahip insanlar sakin mizaçlı oluyorlarmış kardeşinde öyle mi gerçekten isimlerin manalarının karakter üzerinde etkileri olduguna inanıyorum ben nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…