2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sanki biz bebeğimizi onlardan daha az düşünüyoruz. Bende çok sinirleniyorum ve artık cevabımı sakınıyorum. Küçük köpeğimden kopacak değilim o da benim yavrum sayılır nihayetinde :) hatta ben köpeğime kardesin nerde diyorum geliyo karnımı kolluyor :)

ayy ben akşam çok güzel rüya gördüm bebeğim yeni doğmuş ağlıyor yengemler falan mama vermeye çalışıyor diyorum onlara mama vermeyin benim çocuğma emzireceğim ben onu anne sütü emecek diyorum alıyorum kucağıma emziriyorum yavrumu uyandım bir müddet rüyanın güzelliğini düşünmekten uyuyamadım
allah ım dedişm rüyası bu kadar güzelse gerçeği kim bilir ne kadar güzel bir duygudur

Bizim de rus finomuz var çok yaşlandı kızımız. Kız çocuklarını hiç sevmez bu arada yüz vermez kesinlikle çok kıskanır. Kız kardeş geliyo bakalım nasıl alışacak İşyerimde de kocaman golden var köpişler sarmış dörtbir yanımı yaniii. İşyerimdeki erkek bana çok düşkündü hamile olduğumdan beri sadece sabahları yanıma uğrayıp gidiyor nedense hissediyor galiba

Tatlım zaten hayvan sevgisi köpekle, kediye sınırlı değil ki. Ne güzel sen de hayvanlarla büyütmüşsün yavrunu. Balık olur, kuş olur, kaplumbağa olur yeter ki o sevgiyle büyüsün. Hayvanın ne olduğu önemli değil:))

Amiinn inşallah
iyiyim çok şükür canım bu kabuslar 9 ay devam ediyo tabi arada güzel rüyalar da oluyo bebeğine sarılıyosun kokluyosun gerçek gibi

Benim doktorda istedi... 9 nisana randevu aldım.. Bende ilk kızımda baktırmadım ama bunda düşünüyorum 3lüde risk çıktığı için... Amniyosentezde yaptırdım.. Bişey olmadı. Bundada olmaz diye düşünüyorummm.. Allaha dua edelim ve her türlü imkanlarımız varsa yaptıralım bence...

Benimki de Rus finosu 2 yasında ve cocukların hepsine hayran :)

Evet canım hissediyorlar :) Chester eskiden ben dışardan gelince o koca cüssesiyle üstüme atlardı artık atlamıyor. Çok fena güreşirdik, üstelik o başlatırdı ama artık yapmıyor. Çok ilginç :)

Canım şu linke de bir göz at istersen belki faydası olur. http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...mICYBw&usg=AFQjCNGKGNBEa1w_YLVhygzUVjYBiT1P2Q

Narinim bende isimlerim karakterde etkili olduğuna inanan biriyim...
Ahmet efe çok güzel bir isim bence de. Ama tanıdığım ahmetler hiç te sakin yapılı değil, kuzenlerim var hatta çok asabi ve de yaramazdılar küçükken, hala öyleler.
Hele efe ler, isimleri gibi efe oluyorlar gerçekten. istersen bir daha düşün :18:

Yeğenim var benim Minik Efe"miz inan düz duvara tırmanıyor bu sene okula başladı da ablam rahatladı birazcık

benim doktorumda ayrıntılı ultrason istedi. ben yaptıracağım. herşey çıkıyorumuş allah korusun kalbi deilk olur başka bişi olur sonra onun vicdan azabıyla yaşamak istemem. ben özel bir hastaneye gidiyorum ayrıntılı ulrasona 175 dediler. devlette gittim tüm randevular doluymuş. bende bir görüntüleme merkezinden randevu aldım paket yapmışlar hem ayrıntılı ultrason hem dört boyutlu ulrason cd de veriyolar resimde 150. en azından bebeğimi daha net yakından görebilicem :) 1 nisanda gidiyorum ben

Aynen yaa biliyolar orda olduğunu. Karnıma dayıyo kafasını bazen. Ben de hep kardeşin olcak diyorum, benim oğlum kardeşiyle oynıycak, onu koruycak diyorum kuyruğunu sallıyo. Yerim ben onları yaaa :)) Hayvanlar da en az bebekler kadar masum.

tanıdıgım ahmetler sakin beyefendi pozitif kişiler ama hepsi 20 küsürlü 30 lu yaştalar çocuklukları hakkında bi bilgim yok ama dediğin gibi efe ler pek bi hareketli oluyorlar bende efe değilde ahmet eren daha hoşuma gitti ikisi bi arada kolaylıkla söyleniyor gibi geldi bakalım inşallah hayırlısıyla bi isim bulacagız

haklısın canım bende doğum yapacagım hastahanede çektireceğim 90 tl dediler zaten ben istemesemde eşim mutlaka çektirmemi ister dediğin gibi Allah korusun bi vicdan azabı çekmekte istemem inşallah tertemiz sonuçlarla burda mutlu haberler veririz birbirimize

şu dört boyutlu ulrasonlara girsene onda daha net cinsiyet belli oluyormuş

can yakan canının yandığını görmeden ölmeyecek arkadaşım sen sıkma o güzel canını sakın. bebeğine birşey olsa daha çok üzülürsün boşver seni düşünmeyen insanları sen iyi ol yeter ki

bende meraktan öleceğim bu cinsiyet yüzünden bu sabah tekrar doktora gittim demir ilacı verdi bana ultrasona girdim güzel gidiyor maşallah gelişimimiz lakin adam hala kıza benziyor diyor yahu kız desin ya da erkek desin hala kıza benziyor diyor radyoloji uzmanı çıldıracağım bu belirsizlikten alışverişim kısıtlanıyor hep kadın doğumcumda kızdır artık iki kere dediyse dedi

günaydın hamişler gecen hafta salı 3 lü tarama yaptırdım dün labarutuvarı aradım sonuç halen çıkmamış yaptırdığınız günden 10 gün içinde çıkar diyo bide dedi sonuçları biz söleyemiyoruz gelip alın dedi sinir oldum zaten bi 10 gün sonra daha kontrola gitcem uzakta oturuyom git gel yapamam söyleyin dedim artık söyleyemeiyoruz gelip almanız lazım dedi gıcık kadın bugünde sağlık ocağından kan sonuçlarımı aldım kansızlık çıktı kan hapı yazdı 2 hafta sonra gel aşı vurcaz dedi benden haberler bu kadar

Canim ist. da misin hangi merkezden aldin bu fiyati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…