- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #15.601
İsim konusu benimde canımı çok sıkıyor hiçbirşeye karar veremiyorum bı isim beğeniyorum bı süre sonra vazgeçiyorum bu gidişle adsiz kalacak kızım bu ara defne ismine yoğunlaştım bakalım nolcak. Vazgeçtiklerim inci simge duru doga vs
İsim konusunda ben de baya zorlanmıştım. Burdaki arkadaşlar şahit. İsim hem benim hem eşimin hoşuna gidecek bişey olmalıydı. Canım çıktı bulana kadar ama buldum. Umarım en kısa zamanda sen de her ikinizin de içine sinen bişeyler bulabilirsin.
Sen ne buldun canım malum ben burda yeniyim kaçırmışım :)
kızlar bende isim konusunda çok zor durumdayım kızım olacak eşim hiçbişeyi beğenmiyo ya deli ediyo beni off bide eşimin sülalesi maşallah baya geniş koymak istediklerim isimler ya kuzenlerinin ismi yada dıdısının dıdısı :) ayy kafayı yicem
Esini kırmadan hiçbirine boyun eğme bence en sınır oldugum şey ne karışırlarsa benim cocuğum ben karar veririm.[/QU
ya sorma canım bazen kızıyom ben doğurcam ben koyucam ismini sıkıysa al sen doğur diyom :)
kızlar bende özel hastaneye gidiyorum ama hastanem sgk ile anlaşmalı az önce aradım hastaneyi ayrıntılı ultrosan ne kadar dedim sağlık güvenceniz varmı dedi evet sgk dedim 25 tl dedi :) 3lü tarama testimide 33 tl yaptırmıştım
Tatlım bebeğinin ağzından bir mektup yaz,o geldiği zaman neler olacağını şu anda neler hissettiğini babasıyla ilgili duygularını sesini duyunca ne hissettiğini vs,zaten şu şartlarda o ne hissediyorsa sende onu hissediyorsun yani zor olmaz pekpastanızı da buna göre organize edebilirsin. NKT_EFE güzel bir fikir vermiş sporla arası iyi ise formayı da yanına ekle birazcık duygusallaşır babacığınız ama olsun o kadar.
nerde bu hastane ist damı?
canım bebeğinin cinsiyeti belli ise eşine ve ona takım forması al.
isim çok sıkıntılı evet biz daha çocuk düşünmeden karar vermiştik kız olursa eylül erkek olursa rüzgar diye. şimdi oğlumuz oluyor ya hiç kimsemi beğenmez rüzgar ismini.benide eşimide soğuttular rüzgar isminden. kimse beğenmeyince eren ismine karar verdik. bakalım buda değicekmi ?
Selam kızlar bugün 3lü testin sonucunu almaya gittik. Sonuç güzel. Cinsiyet için tekrar baktık. % 99 kız dedi. Eşim ben pipi görüyorum dedi. Doktor da pipi falan yok dedi. Ama yine de küçük bir ihtimal tabi dedi. Eşim hep kız istiyodu neden öyle yaptı anlamadım. Bu arada ismi Livasu olacak inş.
tünaydın güzel anneler ve güzel yavruları:):)
bu perşembe bebişimi görmeye gidicem, çok heyecanlıyım geçmiyor günler, bu sefer cinsiyetini de öğrenirmiyiz acaba sağlık haberiyle birlikte,
etrafımdaki herkes o kadar çok soruyoki artık sıkıldım, kızım ya da oğlum olacak diyebilmek istiyorum ben de.
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum bende ağustosda doğum yapacam 3 yasında bi kızım var. bi kızım daha olacak Allahın izniyle.... yalnız bi sorunum var 2li tarama testi normal 3lü tarama testi riskli çıktı ve amniyosentez yaptırdım sonuc bekliyorum... inşallah temiz çıkar ve sağlıklı bi kızım daha olur. benim korkum eşimdede bendede özür problemimiz var ama akraba deiliz... birde hamileliğimin başlarında hasta olmustum antibiyotık kullandım hamıle oldugumu bılmıodum... sonradan ögrendım ve bıraktım... inş bi sorun cıkmaz.. Yüce Rabbim herkesin yardımcısı olsun....
isim çok sıkıntılı evet biz daha çocuk düşünmeden karar vermiştik kız olursa eylül erkek olursa rüzgar diye. şimdi oğlumuz oluyor ya hiç kimsemi beğenmez rüzgar ismini.benide eşimide soğuttular rüzgar isminden. kimse beğenmeyince eren ismine karar verdik. bakalım buda değicekmi ?
Tamam canim cok sagol aradim simdi randevu aldim ben de ayin 3 unde umreye gidiyorum ondan once yaptir demisti dr ayin sonuna aldim randevuyuevet istanbuldayım. istanbul ümranytede radistanbul görüntüleme merkezi. biraz araştırdım iyi diyolar bakalım daha 1 nisanda benimki :) 4 boyutlu istiyordum zaten daha net görebilmek için ayrınıtılıyda aradan çıkarmış olacağım. haa bide paketin içinde 2 hafta sonraki kontrolde varmış. iki hafta sonra birdaha gidiyosun 2 haftada bebeğin nekadar büyüdüğünü gelişimini gösteriyormuş. doktoruda varmış o bakıyormuş zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?