- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #15.621
canım benimde erkek benide yıldırmaya çalıştırdılr ama nafile rüzgar olucak :) bence sende vazgeçme erenden daha güzel rüzgar.
kızlar bende özel hastaneye gidiyorum ama hastanem sgk ile anlaşmalı az önce aradım hastaneyi ayrıntılı ultrosan ne kadar dedim sağlık güvenceniz varmı dedi evet sgk dedim 25 tl dedi :) 3lü tarama testimide 33 tl yaptırmıştım
isim çok sıkıntılı evet biz daha çocuk düşünmeden karar vermiştik kız olursa eylül erkek olursa rüzgar diye. şimdi oğlumuz oluyor ya hiç kimsemi beğenmez rüzgar ismini.benide eşimide soğuttular rüzgar isminden. kimse beğenmeyince eren ismine karar verdik. bakalım buda değicekmi ?
Tamam canim cok sagol aradim simdi randevu aldim ben de ayin 3 unde umreye gidiyorum ondan once yaptir demisti dr ayin sonuna aldim randevuyu
kızlar bende isim konusunda çok zor durumdayım kızım olacak eşim hiçbişeyi beğenmiyo ya deli ediyo beni off bide eşimin sülalesi maşallah baya geniş koymak istediklerim isimler ya kuzenlerinin ismi yada dıdısının dıdısı :) ayy kafayı yicem[/QUO
bende tek ben yaşıyorum bu sorunu sanıyorum.eşim benim beğendiğim hiçbir isimi beğenmiyo sinir oluyorum.
Yaw arkadaşlar bütün bebe kıyafetlerinin ve ıvır zıvırlarının üzerinde AYI, MAYMUN vs gibi hayvan resimleri olmak zorunda mı yaaaaa, sade bişey bulmak imkansız mı.. Sonunda beni terzi yapcikler :) Hiç te anlamam ama :))
kızlar bende isim konusunda çok zor durumdayım kızım olacak eşim hiçbişeyi beğenmiyo ya deli ediyo beni off bide eşimin sülalesi maşallah baya geniş koymak istediklerim isimler ya kuzenlerinin ismi yada dıdısının dıdısı :) ayy kafayı yicem[/QUO
bende tek ben yaşıyorum bu sorunu sanıyorum.eşim benim beğendiğim hiçbir isimi beğenmiyo sinir oluyorum.
benim eşim de aynı kızlar. hiçbir ismi beğenmiyor, alternatif de sunmuyor. tek söylediği isim ahmet. geçmişi okudum ahmet isminden konuşulmuş. ben egehan istiyorum, ahmet ege koyucaz bu gidişle. hadi koyalım önemli değil de, eşim ahmet diyecek ben ege diyeceğim. aynı evin içinde saçmasapan olacak. en güzeli tek isim bence.
bize de dua et orda canım inşallah.ne kadar şanslı bebeğin karnında seninle beraber o atmosferi tadacak. bende az biraz büyüsün bebeğimi götürmeyi çok istiyorum...Allah mübarek etsin şimdiden
kızlar az önce deprem oldu ist. baya sallandık yaa
kızlar az önce deprem oldu ist. baya sallandık yaa
Aaaaa ben de hissettim acaba ben mi yanildim diyordum
Yaw arkadaşlar bütün bebe kıyafetlerinin ve ıvır zıvırlarının üzerinde AYI, MAYMUN vs gibi hayvan resimleri olmak zorunda mı yaaaaa, sade bişey bulmak imkansız mı.. Sonunda beni terzi yapcikler :) Hiç te anlamam ama :))
Aaaaa ben de hissettim acaba ben mi yanildim diyordum
karadenizde olmuş 4.2
Sagol canim benim ederim tabi. Iki oglumda da hamileyken de gittim,bebekken de gittim ben cok inaniyorum cocuklara cok guzel etkileri oluyor . Onlar da heyecanla gitmeyi bekliyor bu bebisim de daha dogmadan gidecek insallah huyuna yansir oranin maneviyati. Insallah size de nasip olur en yakin zamanda...
ruzgarlar cok yaramaz oluyor kizlar gercekten ruzgar gibi esip geciyo evi birbirine katiyo kuzenimin ve bi kac arkadasimin var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?