2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok artık. ben de özel hastaneye gidiyorum (emekli sandığı-çalışan). 2'li teste para almadılar. 3lü yapılmadı. ayrıntılı ultrason 150 tl dedi dr. biz fazla güvenemedik. dışarıda bir prof'a gidicez 250 tl. çok mu abarttık??????

Bu bebek sizin onla ilgili her türlü siz karı koca olarak kendiniz vermelisiniz ve kimsenin dediklerine de kulak asmayın bence ... Kimseye bir şey beğendirmek zorunda değilsiniz zaten hayatta kimseyi memnun edemezsiniz o yüzden kendi keyfiniz için yaşayın

Tamam canim cok sagol aradim simdi randevu aldim ben de ayin 3 unde umreye gidiyorum ondan once yaptir demisti dr ayin sonuna aldim randevuyu

bize de dua et orda canım inşallah.ne kadar şanslı bebeğin karnında seninle beraber o atmosferi tadacak. bende az biraz büyüsün bebeğimi götürmeyi çok istiyorum...Allah mübarek etsin şimdiden

Yaw arkadaşlar bütün bebe kıyafetlerinin ve ıvır zıvırlarının üzerinde AYI, MAYMUN vs gibi hayvan resimleri olmak zorunda mı yaaaaa, sade bişey bulmak imkansız mı.. Sonunda beni terzi yapcikler :) Hiç te anlamam ama :))

Ahahahah ben renklere taktım sen de ayılara maymunlara mı. Gel terziliği beraber öğrenelim

bize de dua et orda canım inşallah.ne kadar şanslı bebeğin karnında seninle beraber o atmosferi tadacak. bende az biraz büyüsün bebeğimi götürmeyi çok istiyorum...Allah mübarek etsin şimdiden

Sagol canim benim ederim tabi. Iki oglumda da hamileyken de gittim,bebekken de gittim ben cok inaniyorum cocuklara cok guzel etkileri oluyor . Onlar da heyecanla gitmeyi bekliyor bu bebisim de daha dogmadan gidecek insallah huyuna yansir oranin maneviyati. Insallah size de nasip olur en yakin zamanda...

evet genelde öyle canım. Hele o hastane çıkışlarına fit olmuştum. Bir iki tane kız için ayısız maymunsuz düz sade hatta delikli tulum zıbın falan bulup aldım. Değişik bir hastane çıkışı olacak kızımın. standartları görmekten öğğ geliyor insana

Depremi hisseden arkadaşlara geçmiş olsun. Allah herkesi felaketlerden korusun.

inşallah canım inşallah biz haziranda ordaydık ilk gidişimizdi ama inşallah son gidişimiz olmaz. oraya bebeğiyle çocuğuyla gidenlere çok imrenmiştim...inşallah dua niyetine geçmiştir...

birisi bana da anlatsın umreyi nasıl gidilir nerde kalınır ne kadar harcanır bir de eşler birlikte mi kalıyor odalarda ayrı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…