2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende giricem ayrıntılıya. sizinkilerin ne güzel fiyatı uygunmuş. büyükçekmecedeyim ben 275 tl ye çektircem. ama bi 3 hafta sonra biraz daha büyüsün istiyorum.bu arada bayağı bi beklemiş olucam en son ayın 11 inde gitmiştik kendi doktorumuza.tekrar ayın 15inde gidicez. şimdi böyle bakınca anladım bayağı falan beklemiyormusuz sadece 1 aymış:)ama 2 ayda bekleyebilirim hergün patır patır ben burdayımdiyor oğlum benim ay çok güzel maşallah.hele geceleri bara gidiyor heralde...dım tısss dım tıss 11 den sonra azıyo benimki:)

Canım pasta konusunda fikir vereyim bende pastanın üzerine babacım bu bensiz geçirdiğin son doğum günün,doğum günün kutlu olsun babacım yazdırabilirsin çok mu uzun oldu

hımmm çok beğendim ben bu fikirleri teşekkür ederim kızlar değerlndireceğim. eminim pastanın üstünde öyle bir yazı görünce çok duygulanacak

arkadaşlar benim eşimde oğlumuzun ismini metehan istiyor sizce nasıl kulağa hoş geliyormu ?

Tatlım hanlı ve canlı isim furyası vardı bir ara bu yüzden artık bu tip isimler insanlara itici geliyor. Bana soracak olursan mete tek başına daha güzel. Naçizane fikrim :)

zaten bundan sonra eşim,bebeğimiz,kendi ailem ve kayınpederim önemli benim için..bitti bu kadar....

benim tek sıkıntım kayınvalidemle oldu kayınpederimin yeri çok başka...yalancı iftiracı yapan kayınvalide beni...
Allah büyüktür zaten...kimsenin ahı kimsede kalmaz biliyorum,örneklerini çok gördüm...kim ne ederse kendine eder....

hiç bişey olmaz aksine hayvanlarla yakın olan bebekler çocuklar daha mutlu büyüyor..dediklerinizde çok haklısınız...benim de vardı 12 yaşındaydı..2 sene olacak öleli ( çok başka onların yeri...hayvan sevmeyen bakmayan anlayamaz....siz neyi nasıl yapmak istiyorsanız öyle yapın...

Âdem aleyhisselâm yaratılınca Arş-ı a’lâda nûr ile yazılmış “Ahmed” ismini gördü. “Yâ Rabbi! Bu nûr nedir?” diye sorunca Allahü teâlâ; “Bu, ismi göklerde Ahmed ve yerlerde Muhammed olan senin zürriyetinden bir peygamberin nûrûdur. Eğer O olmasaydı, seni yaratmazdım.” buyurdu.
Ahmet peygamber efendimizin isimlerinden biliyosun
kardeşime gelince aramızda 5 yaş var ben onun 2. anesi gibiydim doğduğundan itibaren çok ilgilendim falan filann amma velakin anneme evin içinde tur attırırdı annem bi bağırırdı bütün sokak inlerdi kolunu mu kırmadı kafasını mı yarmadı şimdi elinde yüzünde hep dikiş işleri çook haylaz çok yaramadı ama sonra o yaramaz çocuk büyüdü delikanlı oldu okadar yufka yürekli okadar iyi niyetli okadar hayırlı bir evlat ve kardeştir ki Allah herkese onun gibisini nasip etsinn gözbebeğimiz bizim
şımarıklıklarını unutturdu bize

Tatlım hanlı ve canlı isim furyası vardı bir ara bu yüzden artık bu tip isimler insanlara itici geliyor. Bana soracak olursan mete tek başına daha güzel. Naçizane fikrim :)

teşekkür ederim canım fikrin benim için kıymetli benim eşim aşırı osmanlı hayranı han lı olacak sanırsam yapacak bişey yok yada bayezid bakalım daha beş aay var :)

hiç bişey olmaz aksine hayvanlarla yakın olan bebekler çocuklar daha mutlu büyüyor..dediklerinizde çok haklısınız...benim de vardı 12 yaşındaydı..2 sene olacak öleli ( çok başka onların yeri...hayvan sevmeyen bakmayan anlayamaz....siz neyi nasıl yapmak istiyorsanız öyle yapın...
[/QUOTE]

Öldü mü Ben bu düşünceyi uzak tutmak istiyorum kendimden. Bi ara çok kafaya takıyordum ve anı yaşayamamaya başlamıştım. Sonuçta benim de uzun yaşayacağımın garantisi yok ama köpişlerin ömrünün süresini bilmek insanı tedirgin ediyor. Ödüm kopuyor ona bişey olacak diye. Bu yüzden kaybının verdiği acıyı çok iyi tahmin edebiliyorum. Çok zor Allah sabır versin canım. Hayvan bakmayan gerçekten de anlayamaz.

Selam kızlar bugün 3lü testin sonucunu almaya gittik. Sonuç güzel. Cinsiyet için tekrar baktık. % 99 kız dedi. Eşim ben pipi görüyorum dedi. Doktor da pipi falan yok dedi. Ama yine de küçük bir ihtimal tabi dedi. Eşim hep kız istiyodu neden öyle yaptı anlamadım. Bu arada ismi Livasu olacak inş.

benim kardeşimin ismide ahmet aramızda 1 yaş var kardeşimdende öte sırdaşım arkadaşım benim o gerçekten isminin hakkını veriyo efendi iyi niyetli yardım sever hem çevresi hem sülalemiz tarafından onu çok seviyolar babam okadar çok memnun ki ondan gerçekten hayırlı bir evlat eğer bebeğim kız olmasaydı ahmet miraç koymayı düşünüyodum

arkadaşlar benim eşimde oğlumuzun ismini metehan istiyor sizce nasıl kulağa hoş geliyormu ?

bizimde oğlumuz olursa koyacağımız tek isim buydu eşim subay benim aşırı eski türk tarihi meraklısı zaten ama sanırım kızımız olacak bugün doktor artık 4.kez kıza benziyor sanki deyip beni belirsizlik içinde bırakarak çıldırttı totoşunu gösterior benim yavrun sürekli yaaaa

hımmm çok beğendim ben bu fikirleri teşekkür ederim kızlar değerlndireceğim. eminim pastanın üstünde öyle bir yazı görünce çok duygulanacak

aaa bizde fikir verdik bizimkileri beğenmedin mi bakim hııı
şaka tabi ama kararın netleşince haber ver bize de merak etmeyelim

aa gerçekten mi benim de erkek olsa Ahmet Miraç düşünüyordum. :)

Benimki de Rus finosu 2 yasında ve cocukların hepsine hayran :)

Bizimki kendisiyle oynamak isteyen kız çocuklarına hiç yüz vermez arkasını döner mırıldanır daha ısrarcı olunursa hırlar kaçar ordan :) bildiğin kıskanıyor dişi olduğu için. Eşimin köpeği aslında üniversitedeyken almış 10 yaşında şuan. Çok söz dinler eşim hayır desin yerinden kımıldamaz evde sınırları bellidir. Koltuklara çıkması mutfağa ve yatak odasına girmesi yasak. Ayrıca çok güzel çizgi film izliyor onun o yüz ifadeleri çok komik bebek gibi ya

Linkteki yazıyı okudum canım teşekkür ederim :)

Kızlar isim konusu konuşulmaya başlanmış bile ne güzel Ben kızıma 2 isim düşünüyorum ilki asu :) yanına isim arıyorum ben mavi istiyorum aslında ama eşim sıcak bakmıyor. Gözleri mavi olursa koyarız dedi beni oyalamak için

Canim ist. da misin hangi merkezden aldin bu fiyati

evet istanbuldayım. istanbul ümranytede radistanbul görüntüleme merkezi. biraz araştırdım iyi diyolar bakalım daha 1 nisanda benimki :) 4 boyutlu istiyordum zaten daha net görebilmek için ayrınıtılıyda aradan çıkarmış olacağım. haa bide paketin içinde 2 hafta sonraki kontrolde varmış. iki hafta sonra birdaha gidiyosun 2 haftada bebeğin nekadar büyüdüğünü gelişimini gösteriyormuş. doktoruda varmış o bakıyormuş zaten..

policim canım bana yazdığın ayeti olduğu gibi yazıp eşime gönderdim çok duygulandım.oğluşumu ahmet eren diye düşününce çok hoşuma gitti.canım benim kızımda 5-6 yaşına kadar annemden emdiğim sütü burnumdan getirdi tabirini aynen bana yaşattı 2. çocuk için aklımı kaçırmış olmalıyım derdim.şimdi 8 yaşında Rabbim hayırlı uzun ömürler versin tüm yakınlarımız tarafından sevilen övgüyle bahsedilen bi çocuk maşallah Rabbim nazarlardan korusun okulda da çok başarılı elhamdülillah.ufakken harele gürele bi şekilde atlatılıyor ama büyüdüklerinde can yakmaları herhalde kolaylıkla geçmez.çok etkilendim kardeşin için söylediklerinden.inşallah benim oğluşumda hayırlı bir evlat hayırlı bi kardeş olur tüm cümlemizin ki inşallah...

canım ne mutlu size de çok sagolsun kızlar sayenizde daha bi içime sindi bu isim aaaaaa oğluşumda bunları yazaken ilk belirgin tekmesini attııııııı inanamıyorummmm yaaaaa süper bişiyyyy oda sevdi sanırım

aa gerçekten mi benim de erkek olsa Ahmet Miraç düşünüyordum. :)

inşallah canım

teşekkür ederim canım fikrin benim için kıymetli benim eşim aşırı osmanlı hayranı han lı olacak sanırsam yapacak bişey yok yada bayezid bakalım daha beş aay var :)

Rica ederim canım. Eski Türk hükümdarlarında gerçekten çok güzel isimler var Han sadece ünvanları biliyorsun. Osmanlı daha çok arap kültüründen etkilendiği için isimler genelde arapça oluyor. Ama Mete han mesela Hun hükümdarıydı Mete ismi öz ve öz Türk ismidir. Eşinin düşüncesi güzel aslında:) Çok şanlı bir tarihimiz var erkek olsaydı ben de düşünebilirdim.

tünaydın güzel anneler ve güzel yavruları:):)
bu perşembe bebişimi görmeye gidicem, çok heyecanlıyım geçmiyor günler, bu sefer cinsiyetini de öğrenirmiyiz acaba sağlık haberiyle birlikte,
etrafımdaki herkes o kadar çok soruyoki artık sıkıldım, kızım ya da oğlum olacak diyebilmek istiyorum ben de.

İsim konusu benimde canımı çok sıkıyor hiçbirşeye karar veremiyorum bı isim beğeniyorum bı süre sonra vazgeçiyorum bu gidişle adsiz kalacak kızım bu ara defne ismine yoğunlaştım bakalım nolcak. Vazgeçtiklerim inci simge duru doga vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…