2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oy kullanmayanlar ne demek çekirge, oylama mı yaptık kaçırdım ben o kısmını sanırım...ben bu perşembe cinsiyeti ekleyeceğimi ümid ediyorum, erkekse eren, kızsa birsürü isim var aklımızda zor olcak karar vermek...

Geçmiş olsun canım, inşallah geçer biran önce, ama bende haftada bir çıkarıyorym hala
Bana da kandırılıyoruz gibi geliyor
Üçüncü 3 aylık dönemde bizi neler bekliyor acaba

Hepinize iyi akşamlar kızlar biz eve gidiyoruz .. Bu akşam misafirliğe gideceğiz banyo giyinme makyaj yemek offf ne yorucu geliyor bunlar ... Hadi hoşçakalın kızlar :))

Hayır canım henüz kaçırmadın. Ben bebeklerimizin cinsiyetleri yazabileceğimiz birde anket sayfası açmıştım;

http://www.kadinlarkulubu.com/anket...bebeklerinin-cinsiyetleri-5.html#post29430333

Burdan bakabilirsin. Oraya girip kız erkek diye ankete katılıyorsun, sende perşembe öğrenince katılırsın canım....

Bence seninde oğlun olacak gibi, ama hayırlısı canım... Seninkini de çok merak ediyorum. İnşallah sağlıkla gelsinler kuzucuklarımız...

cnm beni de eklermisin kızım olacak insallah 05.08.2013 isim konusunda hala kararsızım:)

canım benim % 99 kız ismi Liva Su

ne güzel nerde buldun canım sen bursada yaşıyordun dimi bende sade birşeyler arıyorum.

evet bursadayım canım.. Bebelersarayında buldum. Hastane çıkışlarının olduğu yerdeydi. Diğer yerlerde hep abartılı. Eve gittiğimde resmini çekip atarım buraya

Canım bu topikteki 1. sayfamızda da liste mevcutya. Orda benim adım yok

Canım o listeyi topiği ilk açtığında tutimucize hazırlamış, bende yokum onda üzülme. Tutimucize uzun süre gelmeyince topiği ben devraldım, en güncel ve sürekli güncellenecek listemiz bu , doğru yerdesin yani
o listede değişiklik yapamıyorum hatta silebilsek daha iyi olacak ama silinmiyorda :44:

slm kızlar bugün bebek isimleri konuşuluyor ancak fırsatım oldu yazmaya. benim aklımda hep zeynep ismi vardı eşim ise dün internette araştırmış doğum dönemi şevval ayı diye geçiyor şevval olsun istiyor nasıl bir isim sizce fikirlerinizi almayı istedim aslında duyunca benim hoşuma gitti:)

benide ekleyebilir misin canım yasamayiseviyorum, ilk bebek, cinsiyet kız, doğum tarihi 24.08.2013 isim belli değil

Kızımla beraber tetanoz aşımızı olduk geldik güzel teyzeleri
Sağlık ocağındaki ebe ablamızda çok şeker, bebeğimin kalbini de dinledik
Kolum biraz ağrıyor ama idare edeceğiz artık
:44:

Geçmiş olsun tatlım beni de listeye ekler misin elsa__ 27 yaşındayım ilk bebek erkek olacak istanbuldayım. Bebeğin adı aren

aaaaaaaaaaa sildim sonunda kızlar
yaptım oldu valla , kafalar karışmaz artık

Anladım canım, ben onda da değişiklik yapılıyor sandım. Teşekkür ederim

az once tartıya cıktım veeeeee hayatımda ılk kez 50 kılo oldum bu da kızımın mucızesı :)1 ayda 4 kılo aldım ama kndımı frenleyemıyorum bn gece bıle bıseyler yıyorummm...bu arada bulantı durumları varmıs...bnde arada oguruyorum hla ama hcbısı hızımı kesmıyooo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…