2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bir de böyle tipler var evet bana da arayı uzatmadan 2.yi de yaparsın birlikte büyürler sonra zor gelir diyenler var... Bi bitmediniz diyesim geliyor.

benimde kayınvalide 2 güne bi arıo bebğiniz napıo kaç aylık oldu şimdi görümcem arıo kaç aylık simdi bende sinir oluorum her gün ay mı atlıo sanki dedim en sonn bi ggüünn yoo doğduda sizden saklıyorum ne durmadan soruyosunuz dedim ii dedim,sanki bişey olsa bana umurlarında kanamam oldu gelip annem baktı eşim baktı bana anca laf kalabalığıyla hayata müdahale ediolar ;Allahım kimseye muhtaç etmeden nasıl istiosak hepimize kolaylıkla doğurmayı nasip etsin inşallah

Bir de böyle tipler var evet bana da arayı uzatmadan 2.yi de yaparsın birlikte büyürler sonra zor gelir diyenler var... Bi bitmediniz diyesim geliyor.

evet ya bu çeşitlerden heryerde var sanırım.. ve hepimizin başına bunlar gökten mi düşüyor :) çöp poşeti gibi ağızlarını büzüp bağlayasım gelio bazen

bide kızmış bebek diyince olsun kızada ihtiyaç var erkeğede dedi kayınvaldem bana sanki ikinci kız veya erkek olsa, diyecek bende o ne derse onu doğuracam, bi kaç kişide hemen 2. yaparsın dio dedim 1 olsun olsun dediniz şimdide 2. yemi gözünüzü diktiniz dedim millet bi acaip olmuş

penye battaniyelerin çok olmasının amacı şu olabilir bebek arabasında ,oto koltugunda ,ana kucağında veya bebeği bir yere yatırırken altına hep lazım oluyor sık sık yıkanacagı için yedekli olması çok rahat oluyor

bunu yazarken bile üzülüyorum ama bizimkilerde de genel olarak sanki ben hamile değilmişim gibi bir hava var.sanki böyle bir durum yok ne ne kadar oldu diye soruyorlar ne nasıl gidiyor diye birtek doğum günümde bebek hediyesi okadar ne bileyim işte insan sormayıncada bir tuhaf oluyor.sürekli bebekten konuşacak değiliz tabiki ama en azından nasıl gidiyor diye sorulmaz mı ben bahsedersem yorum yapılıyor anlamış değilim

Arkadaşlar kanayan diş etleri için kesinlikle misvak öneriyorum. Bunu bir doktordan duydum. Ben misvağı çok sevdiğim için kullanıyorum diş eti kanamam olmaz genelde... Denemekte fayda var.

konuşmadıkları daha ii cnm benim pek midem bulanmamıştı sadece bazı sabahları bulanıodu pek kusmadım ama çok şükür kaynanam her gün miden bulanıo mu die soruodu o ne zaman sorsa ben yok iiyim desem tepetaklak oluodum bulantıdan nazar ediodu en son eşim dedi sorma anne sen sorunca kötü oluo dedi:)bi de dio benimde çok bulandı bana çekmezsin inşallah kızın sana çeksin dedim ben nie çekiyim annem dururken Allah Allah çok soruncada insana daral gelio ne zaman kontrole gitsek bi beni bi eşimi çaldırıp duruo açmıolar işleri var yok kardeşim belki banyo yapıorm belki özel işim var bide arayınca nerdesiniz öldük korkudan anneni arıcaktık dio kadıncağız sanki bu şehirde onuda korkutcak

Benim ikili testim iyi çıktığı için 3 lü ve 4 lü testi düşünmüyorum. doktorum da gerek duymadı. bazı doktorlar ayrıntılıyı da gerek görmüyor. doktorumla randevum cumartesi o zaman söyleyecek sanırım ayrıntılı ultrason isteyip istemediğini. ama ben istemese de yaptırmak istiyorum.

Ben de daha birinciyi kucağıma almamışken ikinciyi soranlara resmen deli oluyorum. 2. olur 3. sorarlar.
zaten hayatımız boyunca bu sorularla karşılaşmadık mı?
hayatında biri yok mu diye başlarlar. hayatında biri olunca nişan sorarlar.nişanlanınca evlilik ne zaman diye sormaya başlarlar.
evlenirsin çocuk ne zaman, çocuk olur 2. ne zaman.. ppöfff yanii

Doğru söylüyorsun hatta bana bitane teyze sormuştu kızım evlimisin diye dolmuştayız yani teyzeyi hiç tanımıyorum bile. Evliyim teyze dedim çocuk var mı dedi yok dedim. Olsun olur olur diyo... Sanki olmuyor demişim gibi Bakalım ben istiyor muyum sanane be kadın

bu kayınvalidelerin erkek merağı nedir anlamıyorum. benimkini erkek duyunca havalara uçtular ailecek, kız olsa üzüleceklerdi sanki.
çok sinir oluyorum. hamileliğimle ilgili tek kelime konuşmuyorum onlarla hiç bir şey de beklemiyorum açıkçası.

Merhaba bayanlarr ben geldim geçmişe baktımda yine neler olmuş neler ama yetişemedim hepsine:))) Bir hafta uzun zaman :))) Bakalım bebişim napmışşş

banada arkadasın annesi öle demişti şu zavallı kızcağızada Allah versin bebek die hiç samimiyetim bile yok nasıl sinir olmuştum daha 1 yıllık evliydim

aynneeennnn benim sözlerim bunlar :)) bu kadar olur...bravoo

daha benim de karnımdaki doğmadan 2.konuşmaya başladı millet..yok diyorum düşünmüyorum ikinciyi,hemen "aaa olur mu niyeeee" hayy diyorum ağzımdan bişey çıkacak ! size ne yaa size neee...dediğiniz gibi yatak odamdan size ne....tek çocuk olurmuymuş niye olmasın yahuuu..ben de tek çocuğum ! dünyadaki tek çocuk bu mu olacak yani....noluyo ki tek olunca??ben 3-5 kardeşi olanlardan daha paylaşımcı,daha arkadaş-dost canlısıyım üstelik....bu karakter ve yetişme tarzıyla ilgili...

ben de erkek istiyordum ama kız büyük ihtimal,üzülmedim sadece baştan bi buruldum sonra alıştım..şimdi kızım kızım diye seviyorum karnımı....Allah sağlık versin ona yeter ki!

insanlar çok sinir bozucu gerçekten...herkes kendi işine baksa ya...

canım benim ailem de öyle. rahatsız olduğumda sürekli arıyorlardı benimle ilgili nasılsın falan diye. şimdi daha iyi olduğum için hiç sormuyorlar.ben söylüyorum,tekme attı,doktora gittik falan diye.. ama kızmıyorum onlara bu konuda. çünkü onlar alışkın değil böyle konuları konuşmaya.tek endişeleri bizim sağlığımız. sonuçta onlar büyüklerinin yanlarında bile çocuklarını sevip nazlatamamamış gelenekçi insanlar. eşimin ailesinden de öyle bir beklentim yok. ok ilgilenip sıkmalarını istemiyorum açıkçası. tek önemsediğim eşim. onun hevesi,heyecanı bana yetiyor.. :)

amin amin amin
bende seninle aynı düşünüyorum
hep dua ediyorum süt için bile :)
malum biz hamişiz dualarımız epey makbul :)
hatta ben doğumum için bile en hayırlı zamanda en hayırlı yerde en hayırlı şekilde diye dua ediyorum...
Süt içinde bol su içcez inşallah en güzel şekilde emzircez!
Yaşasın mamasız büyüyen sağlıklı çocuklar :))
ayrıca eskiden mama mı vardı, hangimiz mamayla büyüdük...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…