- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #16.101
Geçmiş olsun.. Aynı durum bana şu sırılar çok sık oluyor. Kalp çarpıntım ayrı. Birden içime bi baygınlık gibi birşey geliyor tarif etmesi çok zor. nefes almakta zorluk çekiyorum. Karnım taş gibi oluyor sanki. Dudaklarım kuruyor, gözlerim kararıyor. Dün başıma toplandılar konuşamıyor bayılcam. Tansiyonumu ölçtüler 8 -3 dedim ölüyorum galiba.. sırtımdan soğuk terler aktığını hissettim. Ateş bastı. Yarım saat sonra 10 -5 çıktı doktor çok düşük diyor. Ki öğlen yemeğini yemiştim karnım aç değil, anormal bir durum yoktu. Oturdugum yerde birden oldum.. O an derdimi anlatamıyordum ama aklım bebeğimdeydi. Ben kötüleştikçe karnıma sert sert vuruyordu. Çok şükür ben iyiyim anne der gibi içimi rahatlattı, kızım..
İnşallah dualarımız kabul olur :) Emzirmek gibisi var mı hem emziren kadınlar hemen hamilelik kilolarını veriyolarmış, bi de düşünsene gece gözünden uyku akıyor bebek ağlıyor git mama hazırla falan. Çok zor bence meme emmemesi. Diğer türlü daya memeyi ağzına emsin ve mışıl mışıl uyusun. Ben sürekli memede uyuma isteğine karşı tedbir olarak otomatik salllanan beşiklerden alıcam kısmetse. Memeden ayrıldı diye ağlarsa hafif hafif sallanır ve uyur. Umarım bir sorunla da karşılaşmayız:)))
Canım ben tedbir olsun ileride lazım olur diye alacağım biraz tez canlıyım ben birşey eksik olunca herşey eksik gibi hissediyorum hep ama dediğin gibi en güzeli emzirmek hem bebek için çok faydalı hemde kadının kilo vermesinide kolyalaştırıyor gece uykudan uyanınca hazır biberonlar vücudunda inş istediğimiz gibi olur
Allah anlayışsız insandan korusun hepimizi yaaa
heyy allahım bu kayınvalideler neye karışacaklarını şaşırıyor artık zaman ilerledikçe. doğum milyon ihtimalli brşey bebek kilolu olur çatın dar olur bebek dönmemiş olur mecbur sezeryan olursun bebek zayıf çatın geniş herşey yolunda olur normal doğurursun. ayrıca en iyi doğum bence annenin kendini en mutlu hissedeceği ve bebek için en sağlıklı anne için en sağlıklı olacak olan doğumdır o da doğum anına kadar bin kere değişiyor. Allah sağ salim bebekelrimize kavuştursun hem anne hem bebek sağlıklı olsun tabi babacıkda başımızdan eksik olmasın
benim annem çok zor doğurmuş yaaaaa
çinsanlar boş kalıyor herhalde yaaa tercih senin çocuk senin vücut senin millete ne demi yok ama içleri rahat etmiyor karışmayınca bunların
aynen ya aynenn deli olacağım bugün kursa gittim cinsiyet ne dediler kız dedim tepki aynen şu hadi yaaaaa olsun canım belki sonrası erkek olur üzülme dedi ayy ayzık sana diyor. kadına döndüm sizs iyi misiniz dedim sustu deli bu millet vallahi ya pıtırcığıma dayanamam ben
ben varım canım aynı durumdayım seninle herşeyimiz aynı zatenbu gidişle doğumada beraber gidiyor muşuz ne güzel olur vallahi
canım çok bilgili değilim doğru mu biliyorum bilmiyorum ama bebek büyüdükçe damarlara baskı yaptığı için ani hareketlerde kan basıncı düşebiliyor gibi birşey demişti doktor yanlış hatırlamıyorsam. o yüzden yavaş hareket etmemi önermişti özellikle yataktan kalkarken oturduğum yerden kalkarken falan
evet cnm aynen erkek merağı kayınpederin dio ki dedi bana oğulları olsun oğlum tek soyları yürüsün bende dedim çok bilioduysanız siz 2-3 doğursaydınız aldırmasaydınız dedim dahada son oldu sormadılafımı hayatta çekmem,benim kocam kız hastası ölür kız çocuklarına bi de öğretmen hergün resimlerini çeker gösterir bana bende çok istiodum oldu inşallah,allah sağlıklı versinde kızı erkeği farketmez dahada tam net deil en son doktor bişe diyemiyorum kızda erkekte olabilir dedi cumartesi günü pıtırcık döndü arkasını ama ilk kız demişti bizde alıştırdık kendimizi kız bakalım:):)9
Geçmiş olsun.. Aynı durum bana şu sırılar çok sık oluyor. Kalp çarpıntım ayrı. Birden içime bi baygınlık gibi birşey geliyor tarif etmesi çok zor. nefes almakta zorluk çekiyorum. Karnım taş gibi oluyor sanki. Dudaklarım kuruyor, gözlerim kararıyor. Dün başıma toplandılar konuşamıyor bayılcam. Tansiyonumu ölçtüler 8 -3 dedim ölüyorum galiba.. sırtımdan soğuk terler aktığını hissettim. Ateş bastı. Yarım saat sonra 10 -5 çıktı doktor çok düşük diyor. Ki öğlen yemeğini yemiştim karnım aç değil, anormal bir durum yoktu. Oturdugum yerde birden oldum.. O an derdimi anlatamıyordum ama aklım bebeğimdeydi. Ben kötüleştikçe karnıma sert sert vuruyordu. Çok şükür ben iyiyim anne der gibi içimi rahatlattı, kızım..
canım bende aynı dertten muzdariptim
küçük kızım olduğu için hergün ev süpürüyorum
benımde sulu süpürgem var ama hergun onuna uğraşmaktan bıkmıştım
bende en sonunda bu süpürgeyi aldım inan rahat ettim çok kullanışlı
şimdi kızımla beraber temizlik yapıyoruz
Eki Görüntüle 664085
Alışverişlerimin % 80inin netten yaprım her türlü giyim olsun teknoloji olsun. Dik süpürgelerde çok kullanışlı oluyor. Benim arnico bora sulu var hergün açamıyorsun. Ama dik süpürgeyi hergün 2 dk. aç kaldır.
merhabala kıslaar herkese güzel bir akşam diliyorum
ben hala bebeğimin hareketlerini hissedemedim yaa heyecanla bekliyorum o ilk hissedeceğim anı ilk bebeğim olduğu için geç hissedermişim ama artık hissedeyim yaaa
canım çok teşekürler sendemi internetden aldın merak ettim benim sorunum internetden alırsam orjinali gelirmi
Kizlar brn 19. Haftamdayim yaklasik 3 gundur kasilmalarim var ozellikle bugun cok fazla sali gunu rdvum var dr da sizce beklesemmi hemen gitsemmi dr. Yanliz simdi gidersem hem bugun alttan bakicaklar hemde sali napsam ya.((((
canım bende aynı dertten muzdariptim
küçük kızım olduğu için hergün ev süpürüyorum
benımde sulu süpürgem var ama hergun onuna uğraşmaktan bıkmıştım
bende en sonunda bu süpürgeyi aldım inan rahat ettim çok kullanışlı
şimdi kızımla beraber temizlik yapıyoruz
Eki Görüntüle 664085
Kizlar brn 19. Haftamdayim yaklasik 3 gundur kasilmalarim var ozellikle bugun cok fazla sali gunu rdvum var dr da sizce beklesemmi hemen gitsemmi dr. Yanliz simdi gidersem hem bugun alttan bakicaklar hemde sali napsam ya.((((
bu kayınvalidelerin erkek merağı nedir anlamıyorum. benimkini erkek duyunca havalara uçtular ailecek, kız olsa üzüleceklerdi sanki.
çok sinir oluyorum. hamileliğimle ilgili tek kelime konuşmuyorum onlarla hiç bir şey de beklemiyorum açıkçası.
3 gündür kasılmaların var ve sen salı gününü bekliyorsun ! Ben duramazdım, Allah korusun önemli birşey olabilir bilemeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?