2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok bilgili değilim doğru mu biliyorum bilmiyorum ama bebek büyüdükçe damarlara baskı yaptığı için ani hareketlerde kan basıncı düşebiliyor gibi birşey demişti doktor yanlış hatırlamıyorsam. o yüzden yavaş hareket etmemi önermişti özellikle yataktan kalkarken oturduğum yerden kalkarken falan

BİZ BÖYLE GÜZEL NİYETLERLE ve çabamızla YOLA ÇIKALIM da...
Ne demiş İbrahim Hakkı
Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler...

Ben de bugün doktora gittim, bebeğimiz KIZ imiş :)
Allah sağlıkla, güzelliklerle kavuştursun bizi inş.
22. haftaya detaylı ultrason verdi ve 2 paket demir hapı verdi..
Kabus geri döndü, kayısı, ılık su ve ben

LUBOYF seni merak ediyorum seninde bugündü kontrolün umarım cinsiyetini öğrenmişsindir?

olur mu olur yanı canım gunlerımz cok yakın cnku :)eskıden acayıp tez canlıydm cnm saatlerce mutfakta kalabılırdm cok hızlı ve cok yururdm severdm smdı yuruyemıyorum yoruluyorum baslıyo agrılar yemek yapıyorum sankı hc oturmadan ıs yapmıs gbıyım...esım dayanamıyo ısten gelıyo yardm edıyo saolsun

Saol canım, bilgi bilgidir. Masa başı çalışıyorum. Hep oturuyorum. Sabahlarıda kalp çarpıntım olduğu için yataktan yavaş kalkmaya çalışıyorum.. Demek daha da dikkatli olmam gerekiyor.

Insan ne kadar saglikli olsun cinsiyeti onemli degil dese de mutlaka gonlunden gectigi bir sey oluyor.benimde gonlumden kiz geciyordu. Doktor once kiza benzetti.ben oyle kabullendim ki.. kizim olacak kizim olacak diye dolasip durdum sonra bir tosuncugum oldugunu ogrendim.zerre uzulmedim hatta surpriz oldu diye sevindim.benimkanim canim o. Ama baskalari ayrim yapinca benim cocugumla ilgili cok sinirleniyorum

merhabala kıslaar herkese güzel bir akşam diliyorum
ben hala bebeğimin hareketlerini hissedemedim yaa heyecanla bekliyorum o ilk hissedeceğim anı ilk bebeğim olduğu için geç hissedermişim ama artık hissedeyim yaaa

Geçmiş olsun canım benim de tansiyonum genelde 10-5 veya 9-4 çıkıyor doktorum hamilelikte böyle olur dedi. Bana da merdiven çıktıktan sonra öyle oldu birkaç kere kendimi koltuğa bıraktım bütün vücudum güm güm atıyordu sanki. Şimdi hızlı hareket etmemeye çalışıyorum. Düzenli yürüyüş yapmam lazım aslında çok hareketsizim

canım çok teşekürler sendemi internetden aldın merak ettim benim sorunum internetden alırsam orjinali gelirmi

Kizlar brn 19. Haftamdayim yaklasik 3 gundur kasilmalarim var ozellikle bugun cok fazla sali gunu rdvum var dr da sizce beklesemmi hemen gitsemmi dr. Yanliz simdi gidersem hem bugun alttan bakicaklar hemde sali napsam ya. ((((

Kizlar valla ben de is yerindeki insanlarin sorulari yorumlari bakislar yuzunden cok ama cok sinirliyim. Bugun cok gerildim artik ters ters cevaplar variyorum sacma sapan sorulara. Surekli misen bulaniyor mu kotu gorunuyorsun neden yorgunsun vs. vs. Duymaktan cok sıkıldım. En garibi de her ne kadar iyiyim agrim yok falan filan desem de bi turlu tatmin olmuyolar. Garip garip bakiyolar suratima iyim diyince oluyorum agrim var desem tatmin olcaklar. Zaten isler de cok yogun resmen yetimden hic kalkmadan calisiyorum. Azicik odada dinlenmeye kalkinca da bunlar duymaktan cok geriliyorum artik. Hee tabi bi de gobegin buyudu muhabbeti var,sanki ilk defa hamile goruyolar. Ne olmasini bekliyodunuz diyorum ben de artik yeter kizlar ya bun tabe dert var basimda zaten biktimmm

Yakin zamanda hissedersin canim.ben de yaklasik bir haftadir hissediyorum, gittikce gucleniyor tekmeleri ve cok farkli bir duygu.onu hissedince anne oldugumu anladim.

canım çok teşekürler sendemi internetden aldın merak ettim benim sorunum internetden alırsam orjinali gelirmi

yok canım ben netten almadım
ama netten de alsam gönül rahatlığıyla alırdım
çok güvenli alışveriş siteleri var çünkü
eminim orjinalini gönderirler
ben bir kaç kez netten alışveriş yaptım
ama elektronik eşya değildi
kapıda ödeme ile gayet kolaylıkla yaptım alışverişimi tavsiye ederim

Kizlar brn 19. Haftamdayim yaklasik 3 gundur kasilmalarim var ozellikle bugun cok fazla sali gunu rdvum var dr da sizce beklesemmi hemen gitsemmi dr. Yanliz simdi gidersem hem bugun alttan bakicaklar hemde sali napsam ya. ((((

Tabiki git durduğun kabahat. Bi de bak yetersiz sıvı alımı kasılmalara sebep olabiliyomuş. Bol bol su iç. Yarın da gidersin sabah erkenden. Aman ihmal etme Allah korusun.

ben de yeni aldım netten felix çok memnunum tavsiye ederim kargo bedava 70 tlye

3 gündür kasılmaların var ve sen salı gününü bekliyorsun ! Ben duramazdım, Allah korusun önemli birşey olabilir bilemeyiz.

kızlar bu erkek çocuğu merakını bu ara okadar yaşıyorum ki
ALLAH izin verirse oğlum olacak
ama kızıma daha çok düşkün oldum sanki
şu anda oturduğum yerde, bebeğin cinsiyeti kız ise KIZ DİYORLAR
ama bebek erkek ise ÇOCUK DİYORLAR
önceleri anlamadım
hatta bir teyze hamile olduğumu öğrenınce inşallah çocuğun olur dedi
bende teyzecım zaten bir çocuğum var dedim
oda yok kız demiyorum yanı çocuk derken oğlun olur ınsallah dedi
ben tabı ağzım açık ne diyor bu kadın yaa derken aynı olay doktor kontrolumde de yaşandı
doktorum ultrasonda bebeğe bakarken cinsiyeti bellimi diye sordum
o da- ee ÇOCUK BU dedi
- yani??? dedim
doktor- gözünaydın çocuğun olacak yani oğlun demesin mi
yahu gülermisin ağlarmısın
koskoca doktor bile böyle derse artık gerisini hiç düşünemiyorum

3 gündür kasılmaların var ve sen salı gününü bekliyorsun ! Ben duramazdım, Allah korusun önemli birşey olabilir bilemeyiz.

Haklisiniz aslinda ama gidersem ultrasona giremiyicem sadece alttan muayene bide bisi yoksa sali gunu bidaha alttan muayne korkuyorum rahim acilmadiysa bile muayene sonrasi acilir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…