- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #16.141
Evet canim cok haklisin ben de biliyorum ozellikle yaptiklarini ve hatta kiskandiklarini onun icin her seferinde iyiyim diyorum ama ne care. Bu arada ben de en son kontrole gittigimde tatrildigimda 2 kilo almistim sadece simdi belki 3 olmustur ama gsyet normal bebisim saglikli olsun da zaten bunlar hic dert degil. Birkac ay once ne zaman beni bisey yerken gorseler ay bi doymadin amma da sistin boyle gidersen mahvoldun dioyolardi ama daha hic kilo bile almamistim. Simdi de bir tek gobegim var diye catliyolar kiskancliktan yemin ederim. Ama ben cok korkuyorum nazar degdireceklet diye. Mesela yemekhande yemek yerken tabagima bakip aa sen rejim mi yapiyosun diyen bile oldu. Tepsimde corba senze yemegi salata vd vardi. Ben de bundan farkli beni ne yerken gordunuz ki daha onceden dedim. Gercekten de oldum olasi sebze agirlikli beslenirim ve severim. Kendileri benim uc katim kadar yiyip de doymadiklarinicin sorun ediyorlar. Bugun de bitanesi beni ruj surerken gorduu aa kimyasal bebege zarar vercen dedi. Yok bilmem kim hamileyken hic makyaj yapmamismis ben cok rahatmisim. Hee ben kötü anneyim bi bilseler nasıl düşkün olduğumu bebişime of yaaa
Kızlar bir beşik beğendim. Yatak odasında yanıma koymak için beyaz mobilya arıyordum.Sıfırını bulamadım 2. el satılan bir sitede teklif vermiştim ben de kaldı. 170 tl artı kargo ücreti olacak satıcı 50 tl tutar diyor ben beşiği çok beğendim istediğim beşik ama en 8-9 ay yatar herhalde küçük çünkü bir de eşim 2.el pek istemiyor. Kalktık az önce mağazaya gittik zaten burda 2 tane var 2 si aynı mağaza bu modelden yok. Lütfen fikir verin ona göre ödeme yapacağım.
Eki Görüntüle 664657
sezeryanla doğanların daha eki olduğuyla ilgili şeyleri ben de okumuştum :) ne kadar doğru bilemiyorum ama öyle deniyor..ha bu normalle doğanların zekası az oluyor demek değil tabi...amin inşallah...herkes bu konuda özgür
inşallah annenize benzemişsinizdir :)
çünkü o iş hiç belli olmuyor...hamilelikler bile benzemiyor..benim annemin bir kere midesi bulanmamış kusmamış ama ben tam tersi oldum,hastanede yatacak kadar...diyorum ya her bakımdan müsait olmak lazım normal doğuma,demek ki siz müsaitsiniz bu kadar hevesli olduğunuza göre..işte herkes böyle olamayabiliyor...o nedenle "aaa ne sezeryanı normal yap" veya tam tersini söyleyenleri kısacası bu konuda tavsiyede bulunanları saçma buluyorum...
umarım kolay ve istediğiniz gibi bir doğumunuz / doğumumuz olur ...
kızlar bu erkek çocuğu merakını bu ara okadar yaşıyorum ki
ALLAH izin verirse oğlum olacak
ama kızıma daha çok düşkün oldum sanki
şu anda oturduğum yerde, bebeğin cinsiyeti kız ise KIZ DİYORLAR
ama bebek erkek ise ÇOCUK DİYORLAR
önceleri anlamadım
hatta bir teyze hamile olduğumu öğrenınce inşallah çocuğun olur dedi
bende teyzecım zaten bir çocuğum var dedim
oda yok kız demiyorum yanı çocuk derken oğlun olur ınsallah dedi
ben tabı ağzım açık ne diyor bu kadın yaa derken aynı olay doktor kontrolumde de yaşandı
doktorum ultrasonda bebeğe bakarken cinsiyeti bellimi diye sordum
o da- ee ÇOCUK BU dedi
- yani??? dedim
doktor- gözünaydın çocuğun olacak yani oğlun demesin mi
yahu gülermisin ağlarmısın
koskoca doktor bile böyle derse artık gerisini hiç düşünemiyorum
hayırlı olsun haticecim örenebildiğine çok sevindim kızım ya da oğlum diyebilmek güzel bi şey:)
bizim ufaklığın bacaklar çarprazdı yine,
malesef cinsiyeti öğrenemedik ama benim damarlardaki direnç hala geçmemiş, doktor az direnç ama hala direnç var deyince oraya odakalandık, o yüzden doktorda bir iki kez baktı bacak arasının olduğu kısma ama bak burası kapalı göremiyorum falan dedi o da damarlara bakmaktan çok ilgilenmedi cinsiyet konusuyla,
şimdilik çok şükür gelişimi çok iyi çıktı, haftasıyla uyumlu gelişimi, tek tek tüm organlarını gördük, kollarını bacaklarını ayaklarını herşeyini ölçtü, boyuda 15 cm, kalp atışları 155,
kıpır kıpırdı, en son eliyle duvarına vuruyodu, heralde pıt diye hissettiğim o koca eller:)
kızlar dün mart 2013 annelerinin sayfasına baktım bir çoğu normal doğurmuş çok da memnunlar. şiddetli olan sancıyı 10 dakika çetiğini bebeğini görüncede herşeyi unuttuğunu yazmış bir anne. bende normalden yanayım inşallah.Rabbim sağlıklı sıhatli normal doğumlar nasip etsin
Kızlar bir beşik beğendim. Yatak odasında yanıma koymak için beyaz mobilya arıyordum.Sıfırını bulamadım 2. el satılan bir sitede teklif vermiştim ben de kaldı. 170 tl artı kargo ücreti olacak satıcı 50 tl tutar diyor ben beşiği çok beğendim istediğim beşik ama en 8-9 ay yatar herhalde küçük çünkü bir de eşim 2.el pek istemiyor. Kalktık az önce mağazaya gittik zaten burda 2 tane var 2 si aynı mağaza bu modelden yok. Lütfen fikir verin ona göre ödeme yapacağım.
Eki Görüntüle 664657
ben de hayırlısıyla normal doğum istiyorum. sezeryan ihtimali beni çok ürkütüyor.doğumdan korkmuyorum ameliyattan korkuyorum. Rabbim herkesin gönlüne göre verir inşallah bir aksilik olmaz ve normal doğumla bebeğimizi kucağımıza alırız. adet sancılarım öyle şiddetlii olurdu ki yerlerde kıvranırdım. 10 dk bile değil 2-3 saat kesintisiz sürerdi.normal doğum yapınca adet sancıları da kesiliyor diyorlar. Rabbim herşeyin hayırlsını nasip etsin.
günaydın anneler ve tepikçi bebekler
nerden ne alabilirim diye araştırırken böyle bir bebek küvetine rastladım çok hoşuma gitti. kullanmış olan veya fikri olan var mıdır? tavsiye edilir mi acaba özellikle çok yer kaplamayacak olması ideal gibi geldi. :26::26:
Eki Görüntüle 664739 Eki Görüntüle 664740 Eki Görüntüle 664741
arkadaşlar, daha şimdiden konuşmaya başlayan aile büyüklerimiz bebeklerimiz doğduğunda daha da canavara dönüşecekler : ))) forumda bir konudan alıntı yapıp buraya yapıştırmak istiyorum müsadenizle, BHK isimli bir üyenin yazısı ve yorumları. şahsen koptum okurken;
-bebeği öyle tutma,dizlerinden bastır sırtı dinlensin. (tüm gün sırtında yük taşıyor,doğru)
-haftada bir ellerini , ayaklarını sil. (yok kokuşuk daha iyi oluyor)
-yedek önlük yok mu yanında,bu nemli hasta olcak. (acemi anne yedek önlük koymamış)
-çok kusuyor,hasta etmiş olmayasın? (evet çok uğraştım,başardım)
-top gibi olmuş çocuk,battaniyesini düzelt. (o rahat böyle)
-üzerine yelek giydirelim,üşücek. (hee tüm hafta hasta gezen 4 yaşındaki elti cocuğunun yeleğini giydirmek süper fikir)
-beşiğe koy ben uyutayım. (benim bebeğim ben uyutmak istiyorum)
-sen yemeğini ye,bırak ben sallıyım. (benim bebeğim ben sallamak istiyorum)
-sen in,arabaya ben indireyim. (benim bebeğim ben indiricem,sen evinde kal)
-sen bulaşıklara bak ben tutarım. (...)
-altını ıslak mendille sildikten sonra kremini sür (yok ben b.kunun üstüne sürücem,özel zevkim)
-çorabının lastiği sıkıyor gibi,kıvır uç kısmını. (bebek çorabı bu ya!?)
-elbisesi yok mu neden giydirmiyorsun? (yok garibanın elbisesi falan,kızılaydan gelecek yardımı bekliyoruz)
-boynuna bişey koy,kusunca ıslanıyor,hasta olcak. (boynuna sünger döşettim ben onun,bişey olmaz)
-tükürükleri çıktı,ağzını sil. (yok yakışıyor ona)
-tatlıdan da ye,fasülyeden de sütün kesilcek. (ben iyi cins bir ineğim,sütüm kesilmez)
-bebeklerin tırnakları jilet gibi olur,sık kesiyor musun? (hayır oje şık durmuyor o zaman)
-kucağında nasıl duruyor o öyle,oturtuyor musun yoksa! (hayır amuda kaldırdım)
Ha ha süper ya çok güldüm
ilk önce günaydın herkese bu küveti ben hiç kullanmadım ama güzel ve portetif bir kuvete benziyor
arkadaşlar, daha şimdiden konuşmaya başlayan aile büyüklerimiz bebeklerimiz doğduğunda daha da canavara dönüşecekler : ))) forumda bir konudan alıntı yapıp buraya yapıştırmak istiyorum müsadenizle, BHK isimli bir üyenin yazısı ve yorumları. şahsen koptum okurken;
-bebeği öyle tutma,dizlerinden bastır sırtı dinlensin. (tüm gün sırtında yük taşıyor,doğru)
-haftada bir ellerini , ayaklarını sil. (yok kokuşuk daha iyi oluyor)
-yedek önlük yok mu yanında,bu nemli hasta olcak. (acemi anne yedek önlük koymamış)
-çok kusuyor,hasta etmiş olmayasın? (evet çok uğraştım,başardım)
-top gibi olmuş çocuk,battaniyesini düzelt. (o rahat böyle)
-üzerine yelek giydirelim,üşücek. (hee tüm hafta hasta gezen 4 yaşındaki elti cocuğunun yeleğini giydirmek süper fikir)
-beşiğe koy ben uyutayım. (benim bebeğim ben uyutmak istiyorum)
-sen yemeğini ye,bırak ben sallıyım. (benim bebeğim ben sallamak istiyorum)
-sen in,arabaya ben indireyim. (benim bebeğim ben indiricem,sen evinde kal)
-sen bulaşıklara bak ben tutarım. (...)
-altını ıslak mendille sildikten sonra kremini sür (yok ben b.kunun üstüne sürücem,özel zevkim)
-çorabının lastiği sıkıyor gibi,kıvır uç kısmını. (bebek çorabı bu ya!?)
-elbisesi yok mu neden giydirmiyorsun? (yok garibanın elbisesi falan,kızılaydan gelecek yardımı bekliyoruz)
-boynuna bişey koy,kusunca ıslanıyor,hasta olcak. (boynuna sünger döşettim ben onun,bişey olmaz)
-tükürükleri çıktı,ağzını sil. (yok yakışıyor ona)
-tatlıdan da ye,fasülyeden de sütün kesilcek. (ben iyi cins bir ineğim,sütüm kesilmez)
-bebeklerin tırnakları jilet gibi olur,sık kesiyor musun? (hayır oje şık durmuyor o zaman)
-kucağında nasıl duruyor o öyle,oturtuyor musun yoksa! (hayır amuda kaldırdım)
günaydın anneler ve tepikçi bebekler
nerden ne alabilirim diye araştırırken böyle bir bebek küvetine rastladım çok hoşuma gitti. kullanmış olan veya fikri olan var mıdır? tavsiye edilir mi acaba özellikle çok yer kaplamayacak olması ideal gibi geldi. :26::26:
Eki Görüntüle 664739 Eki Görüntüle 664740 Eki Görüntüle 664741
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?