2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ilk günaydın benden olsun. hepinize kocaman günaydınnnn. vee hayırlı cumalar. rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah. sağlıcakla miniklerimize kavuştursun. dün ayrıntılı usg vardı. şükürler ollsun herşey yolunda.

Herkese günaydın güzel annişler ve bebişleri

çok garip insanlar neyden ne çıkaracaklarını şaşırıyor. Hiç aldırış etme canım.Allah bizi ve bebişlerimizi nazardan korusun

canım güzel görünüyor. ancak ben de ikinci el fikrine pek ısınamıyorum. ikinci ele göre fiyatı da çok uygun değilmiş açıkçası. ama istediğin böyle bir modelse ve bulamıyorsan kaçırma istersen.

Son düzenleme:

kızlar dün mart 2013 annelerinin sayfasına baktım bir çoğu normal doğurmuş çok da memnunlar. şiddetli olan sancıyı 10 dakika çetiğini bebeğini görüncede herşeyi unuttuğunu yazmış bir anne. bende normalden yanayım inşallah.Rabbim sağlıklı sıhatli normal doğumlar nasip etsin

eskide kaldı zannediyordum bu erkek çocuk düşkünlüğü.kayınvalidemi kayınpederimi anlıyorum.eski kafalı insanlar. ama gencecik görümcelerim bile erkek istiyordu.
onlar öyle dedikçe ben sinir oluyordum. kız da benim,erkek de benim. siz gidin kendi bebeklerinizin cinsiyeti için isteyin.
ve aynen dediğin gibi canım.onlar erkek istedikçe ve benim de bebeğim erkek olunca onların yüzünden sanki ilk zaman bebeğime küstüm. kıyamam tosunuma insanların bu saçma sapan tavırları bizi olumsuz etkiliyor. Allah bebişlerimizi ve bizi korusun

tatlım benim bebişiminde kalp atışları hep 150lerde acaba diyorum seninki de kız mı? kalp atışıyla cinsiyetin bağlantısı var mı acaba?

günaydın anneler ve tepikçi bebekler

nerden ne alabilirim diye araştırırken böyle bir bebek küvetine rastladım çok hoşuma gitti. kullanmış olan veya fikri olan var mıdır? tavsiye edilir mi acaba özellikle çok yer kaplamayacak olması ideal gibi geldi. :26::26:

ben de hayırlısıyla normal doğum istiyorum. sezeryan ihtimali beni çok ürkütüyor.doğumdan korkmuyorum ameliyattan korkuyorum. Rabbim herkesin gönlüne göre verir inşallah bir aksilik olmaz ve normal doğumla bebeğimizi kucağımıza alırız. adet sancılarım öyle şiddetlii olurdu ki yerlerde kıvranırdım. 10 dk bile değil 2-3 saat kesintisiz sürerdi. normal doğum yapınca adet sancıları da kesiliyor diyorlar. Rabbim herşeyin hayırlsını nasip etsin.

Canım ben senin yerinde olsam 210 tl verdikten sonra giderim bambu yatak alırım hem ikinci el hemde pahalı bence yine sen bilirsin tabi

evet canım ya bende adetten dolayı çok istiyorum.çünkü hap içmeden duramazdım. elhamdülillah 4-5 aydır adet yok bende rahatım.hem biz adet sancılarımızdan antremanlıyız doğum sancısını da çeker (tabi inşallah fazla olmaz) günahlarımızıda patır patır dökeriz :) tabi hayırlıysa

ilk önce günaydın herkese bu küveti ben hiç kullanmadım ama güzel ve portetif bir kuvete benziyor

Ha ha süper ya çok güldüm

Herkese günaydınlaaaaaar ve cuma geldi sonunda :) Haftaya cuma olsa da bebeğimi görsem

Ayyy çok güldüm ama kesinlikle böyle şeyleri ben de duyacağım. Biliyorum tüm korkularım gerçek olacak :)

Canım kimsede görmedim böyle bişey ama katlanıp kaldırılması çok iyi fikirmiş. Hangi siteden buldun bunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…