2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben okurken krize girdim (kahkaha krizine) asıl linki vereyim de vaktiniz olursa bakarsınız tüm konulara

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-sonrasi-annelerin-sorunlari/271003-cildirtan-sozler.html

Tamam canım hemen bakmaya başladım bile gerçekten insanı çileden çıkartır yaa bu sözler işimiz var desenize,geçen bi arkadaşım doğum yaptı normal olacaktı ama bebk aşağı inmeyince sezeryana almışlar neyse annemle hastaneye gidelim dedik ziyarete hemşire geldi bebeğin emzirme saati gelmiş arkadaşın göğsüne plastik şey var ya neyse ucu çıksın diye onu takıp emziriyolarmış,annemde 'kızım onu takmasan ya ona alışırsa memeyi almazsa birdaha' dedi ayyy ben sinir oldu anne karışma diyicem kalbini kırmak istemedim yandık valla

birçok sitede denk geldim aslında ama link vereyim istersen bakarsın

http://www.civilim.com/urun/3110-milkway-katlanabilir-bebek-kuveti-mavi.aspx (bu site interner explorer da sorun veriyor sanki mozilla varsa ordan açmayı deneyin) (bu milkway marka)

Karibu Katlanabilen Banyo Küveti Mavi - e-bebek.com (bu karibu diye bir marka)

maşallah kızlar bayadır giremiyorum herkes büyütmüş bebişleri kocaman olmuşlar neredeyse yarıladık ya inşallah bundan sonrası da sağlıklı kolay geçer ve doğumlarımızda kolaycacık olur

hamileliğin en güzel yanlarından biri de adet olmamamız evet o sancıları çekerken doğum sancısı bundan ne kadar kötü olabilir diye düşünürdüm. inşallah fazlası olmaz. acı eşiğim çok düşük. ama Allah kimseye çekemeyeceğinden fazla acı yüklemezmiş. Allah yardımcımız olsun :))

ben okurken krize girdim (kahkaha krizine) asıl linki vereyim de vaktiniz olursa bakarsınız tüm konulara

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-sonrasi-annelerin-sorunlari/271003-cildirtan-sozler.html

Kızlar bunları okurken kendimden korktum.çünkü büyüklerin karışacağı yüzde yüz kesin. ben de atarlı biri olduğum için kesin tersleyeceğim. bilmediğim bir konuda bile akıl verilmesinden hoşlanmayan ben bebek olunca ne yapacağımı bilmiyorum.
kırılmalar, alınmalar, gücenmeler. yandık

ben de cevap verme hazırlıklarına başladım çünkü biliyorum bunlar olacak herkes karışacak kurtuluş yok kalp kırmadan lafımı sokup rahatlamam lazımki sütüm kesilmesin di mi kızlar

Kızlar zeytin yerken kendimi durduramıyorum ya zeytin faydalı ama çok yemek zarar vermez dimi?

bende bi ara yeşil zeytiini şeker gibi çerez gibi yiyordum canım,ara ara bulantılar oluyo diye iş yerime bile getirip ara ara ağzıma atıyordum,sonra ayaklar balon gibi olmaya bşlamıştı bile daha o zaman 2.5 3 aylık falandım,tuzlu ya dikkat et canım

ben de cevap verme hazırlıklarına başladım çünkü biliyorum bunlar olacak herkes karışacak kurtuluş yok kalp kırmadan lafımı sokup rahatlamam lazımki sütüm kesilmesin di mi kızlar

Tabi canım içimizde kalacağına söyleriz gider ben de laflar hazırlayayım şimdiden bunları okuduğumuz iyi oldu

Off doğru söylüyosun henüz ödemim olmadı ama ben de işyerinde yiyorum kahvaltıdan sonra kaldırmıyorum bilgisayar kasamın üstünde çerez gibi atıyorum ağzıma yeşil kırma zeytin :) Kendime günlük 10 zeytin sınırı koyuyorum bundan sonra yoksa şişerim kesin

Bende öyle canım.. Aynen benimde adet sancılarım çok kötüydü. 1 gün boyunca çektiğimi biliyorum. Majezik denen haptan başka hiç birşey rahatlatmıyordu beni. Yere yatıp kedi gibi ordan oraya takla atıyordum sancımdan.yastıkları sıkıyordum.. Bende adet sancımı her ay çektim. Bebeğim içinde doğum sancısını çekeceğime inanıyorum. Zaten belli bi sancıdan sonra epidural vuruldumu gene rahatlayacağız allahın izniyle..

ben de duymamazlıktan gelip kendi bildiğimi okumayı düşünüyorum. hiç takmam.laf sokmaya kalkarsam durumlar çok karışabilir.

çok iyi anlıyorum canım. dakikalar geçmek bilmezdi. ağrı başlamadan önce ilaç aldıysam şanslıydım. ama ağrı başladıktan sonra ne içersem içeyim fayda etmezdi. off düşününce fena oldum yine
doğum hikayeleri falan okumuyorum artık. sadece bebeğimi kucağıma aldığım ana odaklanmak istiyorum

ben kalp kırarım herhalde zaten böle karışılmasına hiç dayanamam çok sinirlenirim bide lohusalıkta ve söz konusu bebeğim olunca herhalde deliririm okurken bile sinirlendimgerildim yani:))

Kızlar zeytin yerken kendimi durduramıyorum ya zeytin faydalı ama çok yemek zarar vermez dimi?

cnm bende senn gbıyım normalde hıc zeytın yemeyen ben gece kalkıp zeytın yıcem zor tutuyorum kendımı gozumun onunden gıtmıyo..ben zaten eksı delısıyım bayılıyorum resmen :)

ayyy adet gunlerı kabusumdu...bıde o kdar cabuk gelırdıkı...bıseyı bklesen gunler bu kdar cabuk gecmez yanı :)bnde adet olmaya basladıgımdan berı asırı agrı cekerdm gunde 3 majezık ıctıgımı bılırım...cok acıle gıdıp ıgne oldum..evlennce gecer agrı derlerdı umudum oydu daha da beter oldum :)bnmde agrı esıgım cok dusuk yasasn epıdural dogum :) bu arada gunaydn bebısler ve annelerı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…