- 13 Eylül 2012
- 3.517
- 1.009
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #16.161
ben okurken krize girdim (kahkaha krizine)asıl linki vereyim de vaktiniz olursa bakarsınız tüm konulara
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-sonrasi-annelerin-sorunlari/271003-cildirtan-sozler.html
Herkese günaydınlaaaaaar ve cuma geldi sonunda :) Haftaya cuma olsa da bebeğimi görsem
Ayyy çok güldüm ama kesinlikle böyle şeyleri ben de duyacağım. Biliyorum tüm korkularım gerçek olacak :)
Canım kimsede görmedim böyle bişey ama katlanıp kaldırılması çok iyi fikirmiş. Hangi siteden buldun bunu?
evet canım ya bende adetten dolayı çok istiyorum.çünkü hap içmeden duramazdım. elhamdülillah 4-5 aydır adet yok bende rahatım.hem biz adet sancılarımızdan antremanlıyız doğum sancısını da çeker (tabi inşallah fazla olmaz) günahlarımızıda patır patır dökeriz :) tabi hayırlıysa
ben okurken krize girdim (kahkaha krizine)asıl linki vereyim de vaktiniz olursa bakarsınız tüm konulara
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-sonrasi-annelerin-sorunlari/271003-cildirtan-sozler.html
Kızlar bunları okurken kendimden korktum.çünkü büyüklerin karışacağı yüzde yüz kesin. ben de atarlı biri olduğum için kesin tersleyeceğim. bilmediğim bir konuda bile akıl verilmesinden hoşlanmayan ben bebek olunca ne yapacağımı bilmiyorum.
kırılmalar, alınmalar, gücenmeler. yandık
Kızlar zeytin yerken kendimi durduramıyorum ya zeytin faydalı ama çok yemek zarar vermez dimi?
ben de cevap verme hazırlıklarına başladımçünkü biliyorum bunlar olacak herkes karışacak kurtuluş yok kalp kırmadan lafımı sokup rahatlamam lazımki sütüm kesilmesin di mi kızlar
bende bi ara yeşil zeytiini şeker gibi çerez gibi yiyordum canım,ara ara bulantılar oluyo diye iş yerime bile getirip ara ara ağzıma atıyordum,sonra ayaklar balon gibi olmaya bşlamıştı bile daha o zaman 2.5 3 aylık falandım,tuzlu ya dikkat et canım
ben de hayırlısıyla normal doğum istiyorum. sezeryan ihtimali beni çok ürkütüyor.doğumdan korkmuyorum ameliyattan korkuyorum. Rabbim herkesin gönlüne göre verir inşallah bir aksilik olmaz ve normal doğumla bebeğimizi kucağımıza alırız. adet sancılarım öyle şiddetlii olurdu ki yerlerde kıvranırdım. 10 dk bile değil 2-3 saat kesintisiz sürerdi.normal doğum yapınca adet sancıları da kesiliyor diyorlar. Rabbim herşeyin hayırlsını nasip etsin.
ben de cevap verme hazırlıklarına başladımçünkü biliyorum bunlar olacak herkes karışacak kurtuluş yok kalp kırmadan lafımı sokup rahatlamam lazımki sütüm kesilmesin di mi kızlar
Canım ben senin yerinde olsam 210 tl verdikten sonra giderim bambu yatak alırım hem ikinci el hemde pahalı bence yine sen bilirsin tabi
Bende öyle canım.. Aynen benimde adet sancılarım çok kötüydü. 1 gün boyunca çektiğimi biliyorum. Majezik denen haptan başka hiç birşey rahatlatmıyordu beni. Yere yatıp kedi gibi ordan oraya takla atıyordum sancımdan.yastıkları sıkıyordum.. Bende adet sancımı her ay çektim. Bebeğim içinde doğum sancısını çekeceğime inanıyorum. Zaten belli bi sancıdan sonra epidural vuruldumu gene rahatlayacağız allahın izniyle..
Kızlar zeytin yerken kendimi durduramıyorum ya zeytin faydalı ama çok yemek zarar vermez dimi?
çok iyi anlıyorum canım. dakikalar geçmek bilmezdi. ağrı başlamadan önce ilaç aldıysam şanslıydım. ama ağrı başladıktan sonra ne içersem içeyim fayda etmezdi. off düşününce fena oldum yine
doğum hikayeleri falan okumuyorum artık. sadece bebeğimi kucağıma aldığım ana odaklanmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?