2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım benim bebişiminde kalp atışları hep 150lerde acaba diyorum seninki de kız mı? kalp atışıyla cinsiyetin bağlantısı var mı acaba?

cnm ben kalp atımıyla cnsıyetın alakası oldugunu sanmıyorum doktor hurafe demıstı...oyle olsa hepımız daha 6.hftadan cnsıyet ogrenırdk kalbını duydugumuz gun :)

dün aşımı oldum korkulcak bişey değilmiş; azıcık yanıyor iğneyi yaparlen o kadar, ama sonrasında halsizlik oldu sanki ilk 3 ayıma geri dönmüş gibiydim dün

dün aşımı oldum korkulcak bişey değilmiş; azıcık yanıyor iğneyi yaparlen o kadar, ama sonrasında halsizlik oldu sanki ilk 3 ayıma geri dönmüş gibiydim dün

Geçmiş olsun canım ben de haftaya yaptırmayı düşünüyorum. Ağrısı nasıl çalışıyorum da sence rapor almalımıyım ki bir kaçgün?

Hayırlı Cumalar herkese.
-- Acelya_Acelyam aşıyı 13 martta oldum. Hiçbir acı hissetmedim. 2 gün sonra kol ağrısı yapıyor diyenler oldu ama ağrı yok.

Kızlar zeytin yerken kendimi durduramıyorum ya zeytin faydalı ama çok yemek zarar vermez dimi?

tatlım günde ortalama 14-15 tane yeşil zeytin yiyorum bi zararı varsa ben yandım. artık 2 sabahta bir kahvaltılığa yeniden zeytin koyuyorum. bebişimin zeytin rengi gözleri olurmuş

Günaydıııın. Kızımla beraber kahvaltı keyfi yaparken bir yandan da sizi okuyoruz teyzeleri. Bu kadar zeytin muhabbetinden sonra zeytin tabağına abanmış durumdayım

Son düzenleme:

bu beşiğin aynısı çilek mobilyada var. bende çilekte baktım ve beğendim, almayı düşünüyorum daha iyi alternatifler görmessem. orada ki fiyatı 325 tl. bilgin olsun. sonucta 220 tl vereceksin 2. eline. internet sitesinden bakabilirsin.

Günaydın annişler oğlumla banada zeytin istetdiniz :) bizde şimdi yeşil zeytin dolu bi tabakla bilg. karsısındayız :)

Normalde zeytin tabağının yüzüne bakmazdım. Öyle gelir giderdi sofrada zavallı zeytincikler. Bu sabah onlar da şaşırdı noluyo böyle diye Kaç tane yediğimi saymadım

tatlım günde ortalama 14-15 tane yeşil zeytin yiyorum bi zararı varsa ben yandım. artık 2 sabahta bir kahvaltılığa yeniden zeytin koyuyorum. bebişimin zeytin rengi gözleri olurmuş

İşte benim sorunum da burda canım ben sayamıyorum bile işyerinde yemek için azar azar alıyorum doğal zeytin satan bir mandıradan dün akşam 250 gr aldım eve gelir gelmez açtım azıcık yedim. Sabah işyerinde kahvaltıda yedim ve şuan tabakta 9 adet zeytin kalmış çok abartıyorum bazen itiraf ediyorum. Ben bunları yazarken tepiniyor sıpa anne canım istiyor ne yapayım diyor galiba kuzummmmm

Normalde zeytin tabağının yüzüne bakmazdım. Öyle gelir giderdi sofrada zavallı zeytincikler. Bu sabah onlar da şaşırdı noluyo böyle diye Kaç tane yediğimi saymadım

cnm ben 2 hfta oncesıne kadar hayatımda bıkac kere zeytın yemısmdr o da annemın babamın flan zoruyla..smdı esım 2 gune bır zeytın alıyo...nası yıyosam onunden almıyorum askım yavas yavas ye dıyo bu asermekse bn aserıyorum vla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…