- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #16.201
Kızlar zeytin yerken kendimi durduramıyorum ya zeytin faydalı ama çok yemek zarar vermez dimi?
Günaydın:) tarihimiz yanı diye sana soruyorum. ben daha bebişimin hareketlerini hissedemiyorum. sende durum nasıl?
cnm ben 2 hfta oncesıne kadar hayatımda bıkac kere zeytın yemısmdr o da annemın babamın flan zoruyla..smdı esım 2 gune bır zeytın alıyo...nası yıyosam onunden almıyorum askım yavas yavas ye dıyo bu asermekse bn aserıyorum vla :)
ben zeytin seven biri olmamama rağmen hamilelikle beraber acayip tüketmeye baslamıstım. tuzlu olduğu için cekici geliyordu. fakat ödem için tuza dikkat etmemiz ve azaltmamız gerekiyor. doktor tuzsuz zeytinlerin özel paketlerde satıldığı söyledi ve ona izin verdi sadece. deneyen arkadaslarım tadının kötü olduğunu söylediler. almadım ve haftada 1 fln 2-3 tane zeytin yiyorum sadece.
Canım 2 akşam önce yemeği yedim uzandım kanepeye aa içimdi bir balık kıpırdanıyo sanki hatta aaa aaaa diyorm eşim noluyo diyo dedim oğluşum harekete geçti bişeyler oluyo ilk defa bu kadar net hissettim ve çok heycanlandım bidahada olmadı yatınca dah ii hissediliyo sanki senin cinsiyet ne?
Günaydıııın. Kızımla beraber kahvaltı keyfi yaparken bir yandan da sizi okuyoruz teyzeleri. Bu kadar zeytin muhabbetinden sonra zeytin tabağına abanmış durumdayım
ben zeytin seven biri olmamama rağmen hamilelikle beraber acayip tüketmeye baslamıstım. tuzlu olduğu için cekici geliyordu. fakat ödem için tuza dikkat etmemiz ve azaltmamız gerekiyor. doktor tuzsuz zeytinlerin özel paketlerde satıldığı söyledi ve ona izin verdi sadece. deneyen arkadaslarım tadının kötü olduğunu söylediler. almadım ve haftada 1 fln 2-3 tane zeytin yiyorum sadece.
bu beşiğin aynısı çilek mobilyada var. bende çilekte baktım ve beğendim, almayı düşünüyorum daha iyi alternatifler görmessem. orada ki fiyatı 325 tl. bilgin olsun. sonucta 220 tl vereceksin 2. eline. internet sitesinden bakabilirsin.
Canım 2 akşam önce yemeği yedim uzandım kanepeye aa içimdi bir balık kıpırdanıyo sanki hatta aaa aaaa diyorm eşim noluyo diyo dedim oğluşum harekete geçti bişeyler oluyo ilk defa bu kadar net hissettim ve çok heycanlandım bidahada olmadı yatınca dah ii hissediliyo sanki senin cinsiyet ne?
merhaba arkadaşlar, uzun zamandır ne okuyabiliyorum burayı ne de yazabiliyorum.. çoook yoğunum((
bugün doktor kontrolüm vardı, onu anlatmak istedim.
öncelikle 21 hafta bittikten sonra nihayet cinsiyetimizi öğrenebildik, kızımız geliyor :))
doktordan önce asistanı uzun uzun ultrasonda muayene etti. gerekli ölçümleri falan yaptı. 2 ağustos görünüyor normalde doğum tarihim ama 30 temmuza çekmiş, 2-3 gün önden gidiyormuş.
400 gr ve 25-26 cm olmuş, Maşallah :)
bir ay önce renkli foto vermişlerdi, bu sefer hem net çıkmadı nedense hem de iki eliyle yüzünü kapadı, hiç çekmedi.... bi ara yarısından çeker gibi oldu, tombul bi yanak gördüm aradan :)))
2 hafta sonra detaylı ultrason için başka bi dr'dan randevu aldılar bizim için... bakalım merakla onu beklemeye başladım şimdi de :)
ayneeeennnn :))
Günaydın arkadaşlar hayırlşı cumalar olsun inşallahhh.
Dörtlü taramamız temiz çıkmış dr amcamız aradı şimdi :)
Allahım sen hepimizi bebeklerimizle kötülüklerden koru yarabbimmmm
Ben bambu aldım. Nevresimi de hediyeli 295TL ye.. O da çok güzel ve kullanışlı. Fikir olsun istedim
bambularıda beğeniyorum oldukça şık oluyor. ancak benim gördüklerim çok hafifti, güven vermedi. çok mağaza gezmedim henüz mutlaka daha sertleri ağırları vardır. bambu da aklımda yani:) çilekteki beşiğin yatağı 190 tl nevresimi 75 tl yani 600 tl gibi bir rakama geliyor toplamda. standartlara göre pahalı sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?