2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

CANIM kocana kızma bence aslında annesi bu tavirlariyla ogullarinada zarar veriyor. Eskiden bende eşimede bozuluyordum annesibana bisey deyince . Ama simdi esimin bir parçasını taşıyorum onada kiyamiyorum, annelerini onlar secemezki. Ama bizi scmisler o yuzden dogru seçim yaptıgı icin bile kocana sarilmalisin kaldı ki tüp bebekte senin yaşadığın zorluklara esın ve sen dayandınız sakın kocaciğina sinirlenme hatta deki benim kocam bu kadına rağmen nasil böyle iyi biri olmus. Onu disinda tut ailesinin o zaman daha mutlu olursun, artık o ve ailesi değil sen esın ve bebeğinin olacağı yeni bir aile olucak cunku. Sizin 3 kisilik mutlu aileniz ve karsı tarafın 2 kisilik ailesi. Kocan senin ailen kızma onada öppppp bol bol sana yavru verdi diye ne güsel bak ne mutlu bize kocaciklarmiz bize dunyanİn en güsel hediyesini verdi Allah in izniyle. Onada aynen böyle söyle. Optüm

ay gercekten huzur kacırmak ıcın bırebırler ...yerı gelıyo kendılerını ge ısımlerınn gecmesı bıle yetebılıyo....onlar zmannda gelın olmuslar bz henuz kaynana olmadık..yanı onlar kendılerını bızım yerımıze koyabılır ama bz onlar gbı dusunemeyz...nıye kız annelerı sorun olmuyoda erkek annelerı sorun oluyo ben anlamıyorum...bzmkı anne degılmı....ay bu konuda ıcım sıstı yemın edıyorum...ınsanlar kendı dgerlerını kendılerı belırlıyo kızlar bı ınsan kendını cokta sevdırebılır kendınden her gecen gun dahada sogutabılır...ben bunu her ecen gun daha ıyı anlıyorummm

cnm cok gecmıs olsun allahım senı ve bebegını korumussss onemlı olan bu ...kazayı sen ısteyerek yapmadınkı aglama uzulme..sınırlen bozuldu tabıkı haklı olarakkk...allah beterınden saklasn cnmmm kendıne ıyı bak

çok geçmiş olsun canım allah bağışlamış inşallah bundan sonra çok iyi geçer ikiniz içinde.

bence yeterli canım daha sonra al bence büyüklerini ama alacaklarınıda çok alma çünkü benim oğlumda öyle olmuştu kıyafetlerini en fazla iki kere giydi üçüncüye olmadı kıyafet çok olduğu için

günaydın güzel anneler ve tatli bebişleri nasılsınız biz iiyiz çok şükür istanbulda güneşli bir hava var en önemlisi birazdan bebişimi görmeye gidiciz bakalım ne kadannnn büyümüşşş

günaydınnnnn bizde istanbuldayız küçükçekmecede sen neresindesin canım herkese soruyorum sizin cinsiyet ne biz öğrenemedik halla

ah cnm bnm onu bı anlasalarr..kızlaırna lafları geçmez oğullarının eşlerine laf gecırmeye oğullarına laf gecırmeye calısırlar,oysa bende senın su son dedıgın gıbı dedım ama kadının bana saygısı yokki kale almıyorr.ufak tefegım die. eşimde koruyup kollamasa her ıstedıgını yaptırır,

haklısın cnm . ama işte gece uyuyamadım 4 kadarr düşün düşün... atık saygı görmek ve fikirlerime önem verılsın ıstıyorum bunu nasıl başaracağım hiç bilmiyorumm yada bole geldı bole gidecek taakmamaya calısacagım içime atacağım ,tbı basarabılırsem

aynen öle cnm bıktım artkk bende iki gülseler bızde gülüyoruz ,ama durup dururken laf sokan onlar can acıtmaya calısan onlarr..anneme soledım cok guzel kızım isim dedi geçti, kuran ısmı olmamasına rağmen kadıncagız karısmadı eşimle koyduk dıe..ama bu olemı oldu hemen surat ıkı karış eli ayagına dolaştı sormadık ya onlara ...offff aman yaa bendede salaklık annemme ağlayarak anlattm oda bna kızdı nıe takıosun fln dıe bebegı uzuyormuşum..kimse anlamıo bizi en iyisi hiç birşeyını kımsenın bılmemesı ve bildiğini yapmak....çok doluyum cok k. bakmayın..

çok çok geçmiş olsun. inan en çok korktuğum şey. sanki gözlerim iyi görmüyor, dikkat konsantrasyon sıfır. Allah emanet çıkıyorum trafiğe..
ucuz atlatmışsın Allah beterineden saklasın.

okuyunca dayanamadım bende yazmak istedim aynısını benim kaynanamda bana yaptı bi gün geldi bize ismini ne düşünüyosunuz dedi arda dedik o nasıl isimmiş kuranda varmıymış beğenmedi için kulp takmaya kalktı sonunda da bombayı patlattı bebeğin adını babaannesiyle dedesi koyarmış Allahtan eşim cevabını verdi yoksa çok pis laf sölicektim zaten soğudum yeterince bi güzel de kavga ederdim gelip gitme de olmazdı

geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın,dikkat et kendine

cnm bu konuda cok doluyum...ısın kotu tarafı benm esım bu ara annesıne pek dustu..annemı aradnmı dıye soruyo gunlerdr bnde ınadına aramıyorum bana bırısı bısıyı yap derse ınandına yapmam..bnde dun patladım artık bana napıcamı soyleme cnm ısteyınce ararm dedım kavga ettık..annesı ıcın benı kırabıldı yanı ustelık hamıleyım..bnde sen karını bebegını annenden on planda tutana kadar sennle konusmıcm dedm cok gergınım dun aksamdan berı...yanı bnm yanmda olmasını gec varlıgı bıle yettı...dun aksam agla agla bı hal oldum yavrumda pıt pıt vuruyo benı tesellı eder gbı en buyuk destegım o zaten..yalnz boyle yaparak benı ıyıce soguttu annesınden haberı yok...bugune kadar hc saygısızlık etmedım annesıne bı kere cvp bıle vermedm ama hata etmısım sanırım yaranamadm sonucta

çok geçmiş olsun allah beterinden esirgesin seni ailene bağışlasın mutlu huzurlu olun inşallah ağlaman iyidir içine atıp sinir yapacağına ağla ve rahatla bende bu sabah ağladım eşim sinir etti kızlarımın önünde ilk defa koyverdim kızlarda dona kaldı allah hayırlı etsin herkesi bu hassasiyetti üzerimize gelmelerini anlamıyorum beddua da etitm sabah sabah hayırlara çıkar yarabbi

bu insanların başkalarının çocuğuna isim için diretmelerini anlamıyorum, sanane insanlar ne isterse koysun , sen kendi çocuğuna koyaydın ya
bizim de biraz farklı oldu, 2. bebeğimde ben kpederin adını koymak istedim, sağolsun Allah var onlar ve eşim bişey demedi, ben aslında kpederin adı diye değilde peygamberimizin isimlerinden diye istedim, eşime de babanın adı olsun dedim öyle kabul etti yoksa o kolay kolay isim kabul etmez, eski türk isimlerinden koyacaktı asker kendisi :)
benim de annem geldi gitti fitlemeye çalıştı, nasıl söyleyecekmiş, kpederimin yanında adamın ismini söylerse ayıp olmazmıymış, 40 defa geldi gitti beni caydırmaya çalıştı, ya sanane , benim çocuğum, ben karar vermişim, benden yüz bulamadı eşimi caydırmaya çalışıyor, o da garibim babana ayıp olmazmı diyor, bizene dedim ya kardeşim koysun çok istiyorsa babamın adını, Allahım yarabbim kendinden ne hayır görmüşümki adını koyacam bi de
neyse türlü entrikalarla uğraştık. tövbe yarabbim sinirlendim gene :))

geçmişler olsun... iyisinizdir şimdi inşallah bebeğinde sende ...dikkat et kendine Allah korumuş....
herkese iyi haftasonları olsun...

günaydın hamişler 2 gündür kendimi çok enerjik hissediyorum dün bütün evi temizledim havaların güzelleşmesinden olucak enerji depoluyum :) yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum kızıma ciciler bakasım var herkese iyi hafta sonları

çatlak kremi olarak ne kullanıyorsunuz ? daha öncede konuşuldu gerçi ama..ben liearac kullandım dr verdi ama çok pahalı ve uzun süre gitmiyor...son ay alıcam ondan yine ama şu an bepanthol fln kullanayım diyorum var mı kullananan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…