- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #17.461
çok çok sağ olun teşekkür ederim hassasiyetinize. allah kazadan beladan bizi ve tüm sevdiklerimizi korusun...
sabırkı ne sabır cnm ....ne guzel demıssın saolasın...iki saatır eşimde gözüme kötü görünüo bnı kolladıgı haldee ... cnm bıde bn bu cocuk ıcın neler cektım tüp bebek ınsan dusunur gelınım bıızm ıcın neler cektı dıe ama yok düüşünce ınsanalrda nasıl huzur kacırırım dertlerı bu.. cok yoruldum ..doğrusu korkuyorum sonrakı yasayacaklarımdann..
sabırkı ne sabır cnm ....ne guzel demıssın saolasın...iki saatır eşimde gözüme kötü görünüo bnı kolladıgı haldee ... cnm bıde bn bu cocuk ıcın neler cektım tüp bebek ınsan dusunur gelınım bıızm ıcın neler cektı dıe ama yok düüşünce ınsanalrda nasıl huzur kacırırım dertlerı bu.. cok yoruldum ..doğrusu korkuyorum sonrakı yasayacaklarımdann..
dün okula giderken kötü bir kaza yaptım arkadaşlar...
o kadar kötü bir gündü ki dün uzun upuzun bir kabus gibi... yüzüm gözüm mor vücudumda ağrılar acılar kafamı çok çarpmışım araba yükselip otururken kafamın her bir tarafı ağrı tufanı... hava yastıkları açıldığı halde böyleyim, diğer türünü düşünemiyorum. allahımın sevgili kuluymuşum bebeğim iyi. öyle çok ağladım üzüldüm ki ben nasıl böyle bir şey yaptım diye, nasıl oldu diye. zihnimden silik o anlar. sildim sanki. oraya gelenler olmuş konuşmuşlar hep benimle hastaneye götürelim diye ben iyiyim diye tutturmuşum, kimseyi hatırlamıyorum. ambulans gelmiş onun zoruyla gitmişim devlet hastanesine, eşim oraya gelmiş ilk gördüğüm anı da hatırlamıyorum. orada ultrason çektiler, serum taktılar ama kendi doktorunuza da bir muayene olun dedi oradaki tanıdıklar. gittik doktora kadın şoke oldu tabi, ultrasonla baktı bebeğe, plasentaya her şey iyi dedi. araba haşat... kendi kendime çıkmışım içinden, sürekli ben iyiyim diyormuşum. dün gece hem bebeğime böyle bir şey yaşattım nasıl yaptım böyle bir şey diye anneleri babaları eşimi çok korkuttum çok üzdüm diye hem de acılarımdan ağrılarımdan hep ağladım. elimde değil çok üzgünüm. şimdi de sabahın 6.30unda uyandım uyuyamadım... bugünümüze çok şükür binlerce...
sıkıntıdan geçmişe baktığımda gördüm arasta diyordu kazalar vs.ler açısından çok yoğun bir dönemmiş astrolojik açıdan. artık hangi açıyla ne oldu bilmiyorum ama allahım beni ve oğlumu eşime bağışladı
arkadaşlar bebeğime giyim alışverişi yapmak istiyorum. herkes büyük al diyor. 0/3 3/6 aylık alsam şimdilik yetmez mi acaba?? 6/9 9/12 aylık olanları da bebik azcık ele avuca gelince alırım diyorum ama karar veremedim. giyim harici olan şeyleri almak daha kolay geliyor. zaten oldum olası kendime de kıyafet seçemem hiç.
bu arada herkesee günaydınn..bgn dr randewumm :)) bebişimi görcesss teyseleri :)) herkese mutlu bol güneşli haftasonları...bahar gelio artık
günaydın güzel anneler ve tatli bebişleri nasılsınız biz iiyiz çok şükür istanbulda güneşli bir hava var en önemlisi birazdan bebişimi görmeye gidiciz bakalım ne kadannnn büyümüşşş
Bu kayinvalideler deli ediyor beni yahu onane yaaa ona ne ben hala anlamiyorum oglunun cocugu olsa bile adi ustunde senin cocugun degil gelinin ve oglunun cocugu birak da onlar ne istiyorsa karar versin cok biliyorsa bir tane daha dogursunlar allah allaaah.banada sordu kizimin ismini ne koyacaksin diye canim ne istiyorsa onu koyucam ne du hayirdir dedim cevap yok ben biraz catlagim bu konuda hemen soyljyorum cevabini o da alisti benim terslemelerime bende inun yalanlarina tabi
CANIM kocana kızma bence aslında annesi bu tavirlariyla ogullarinada zarar veriyor. Eskiden bende eşimede bozuluyordum annesibana bisey deyince . Ama simdi esimin bir parçasını taşıyorum onada kiyamiyorum, annelerini onlar secemezki. Ama bizi scmisler o yuzden dogru seçim yaptıgı icin bile kocana sarilmalisinkaldı ki tüp bebekte senin yaşadığın zorluklara esın ve sen dayandınız sakın kocaciğina sinirlenme hatta deki benim kocam bu kadına rağmen nasil böyle iyi biri olmus. Onu disinda tut ailesinin o zaman daha mutlu olursun, artık o ve ailesi değil sen esın ve bebeğinin olacağı yeni bir aile olucak cunku. Sizin 3 kisilik mutlu aileniz ve karsı tarafın 2 kisilik ailesi. Kocan senin ailen kızma onada öppppp bol bol sana yavru verdi diye ne güsel bak ne mutlu bize kocaciklarmiz bize dunyanİn en güsel hediyesini verdi Allah in izniyle. Onada aynen böyle söyle. Optüm
ay gercekten huzur kacırmak ıcın bırebırler ...yerı gelıyo kendılerını ge ısımlerınn gecmesı bıle yetebılıyo....onlar zmannda gelın olmuslar bz henuz kaynana olmadık..yanı onlar kendılerını bızım yerımıze koyabılır ama bz onlar gbı dusunemeyz...nıye kız annelerı sorun olmuyoda erkek annelerı sorun oluyo ben anlamıyorum...bzmkı anne degılmı....ay bu konuda ıcım sıstı yemın edıyorum...ınsanlar kendı dgerlerını kendılerı belırlıyo kızlar bı ınsan kendını cokta sevdırebılır kendınden her gecen gun dahada sogutabılır...ben bunu her ecen gun daha ıyı anlıyorummm
ah cnm bnm onu bı anlasalarr..kızlaırna lafları geçmez oğullarının eşlerine laf gecırmeye oğullarına laf gecırmeye calısırlar,oysa bende senın su son dedıgın gıbı dedım ama kadının bana saygısı yokki kale almıyorr.ufak tefegım die. eşimde koruyup kollamasa her ıstedıgını yaptırır,
haklısın cnm . ama işte gece uyuyamadım 4 kadarr düşün düşün... atık saygı görmek ve fikirlerime önem verılsın ıstıyorum bunu nasıl başaracağım hiç bilmiyorumm yada bole geldı bole gidecek taakmamaya calısacagım içime atacağım ,tbı basarabılırsem
aynen öle cnm bıktım artkk bende iki gülseler bızde gülüyoruz ,ama durup dururken laf sokan onlar can acıtmaya calısan onlarr..anneme soledım cok guzel kızım isim dedi geçti, kuran ısmı olmamasına rağmen kadıncagız karısmadı eşimle koyduk dıe..ama bu olemı oldu hemen surat ıkı karış eli ayagına dolaştı sormadık ya onlara ...offff aman yaa bendede salaklık annemme ağlayarak anlattm oda bna kızdı nıe takıosun fln dıe bebegı uzuyormuşum..kimse anlamıo bizi en iyisi hiç birşeyını kımsenın bılmemesı ve bildiğini yapmak....çok doluyum cok k. bakmayın..
o kadar kötü bir gündü ki dün uzun upuzun bir kabus gibi... yüzüm gözüm mor vücudumda ağrılar acılar kafamı çok çarpmışım araba yükselip otururken kafamın her bir tarafı ağrı tufanı... hava yastıkları açıldığı halde böyleyim, diğer türünü düşünemiyorum. allahımın sevgili kuluymuşum bebeğim iyi. öyle çok ağladım üzüldüm ki ben nasıl böyle bir şey yaptım diye, nasıl oldu diye. zihnimden silik o anlar. sildim sanki. oraya gelenler olmuş konuşmuşlar hep benimle hastaneye götürelim diye ben iyiyim diye tutturmuşum, kimseyi hatırlamıyorum. ambulans gelmiş onun zoruyla gitmişim devlet hastanesine, eşim oraya gelmiş ilk gördüğüm anı da hatırlamıyorum. orada ultrason çektiler, serum taktılar ama kendi doktorunuza da bir muayene olun dedi oradaki tanıdıklar. gittik doktora kadın şoke oldu tabi, ultrasonla baktı bebeğe, plasentaya her şey iyi dedi. araba haşat... kendi kendime çıkmışım içinden, sürekli ben iyiyim diyormuşum. dün gece hem bebeğime böyle bir şey yaşattım nasıl yaptım böyle bir şey diye anneleri babaları eşimi çok korkuttum çok üzdüm diye hem de acılarımdan ağrılarımdan hep ağladım. elimde değil çok üzgünüm. şimdi de sabahın 6.30unda uyandım uyuyamadım... bugünümüze çok şükür binlerce...
sıkıntıdan geçmişe baktığımda gördüm arasta diyordu kazalar vs.ler açısından çok yoğun bir dönemmiş astrolojik açıdan. artık hangi açıyla ne oldu bilmiyorum ama allahım beni ve oğlumu eşime bağışladı
ah cnm bnm onu bı anlasalarr..kızlaırna lafları geçmez oğullarının eşlerine laf gecırmeye oğullarına laf gecırmeye calısırlar,oysa bende senın su son dedıgın gıbı dedım ama kadının bana saygısı yokki kale almıyorr.ufak tefegım die. eşimde koruyup kollamasa her ıstedıgını yaptırır,
haklısın cnm . ama işte gece uyuyamadım 4 kadarr düşün düşün... atık saygı görmek ve fikirlerime önem verılsın ıstıyorum bunu nasıl başaracağım hiç bilmiyorumm yada bole geldı bole gidecek taakmamaya calısacagım içime atacağım ,tbı basarabılırsem
aynen öle cnm bıktım artkk bende iki gülseler bızde gülüyoruz ,ama durup dururken laf sokan onlar can acıtmaya calısan onlarr..anneme soledım cok guzel kızım isim dedi geçti, kuran ısmı olmamasına rağmen kadıncagız karısmadı eşimle koyduk dıe..ama bu olemı oldu hemen surat ıkı karış eli ayagına dolaştı sormadık ya onlara ...offff aman yaa bendede salaklık annemme ağlayarak anlattm oda bna kızdı nıe takıosun fln dıe bebegı uzuyormuşum..kimse anlamıo bizi en iyisi hiç birşeyını kımsenın bılmemesı ve bildiğini yapmak....çok doluyum cok k. bakmayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?