2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bizi düşünmeyen insanlara sinir olup kendimizi bosuna uzmeyelim allaha havale et gitsin canım er yada gec bizi bu halimizle üzenler rabbimin ilahi adaletini görecekler

Çok çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın neyse ki sana ve bebişine bişi olmamış yat kalk dua et valla bir de birlerini sevindir başının gözünün sadakası olsun...

daha ilerisi için yani 6-9 9-12 aylıkları şimdiden alırsan seneye belki daha güzel şeyler çıkıcak hoşuna gidicek ama var diye alamıcan bence 0-3 ve 3-6 yeter yani ben öyle yapıyorum şahsen

güsel hamişler ben uykudan uyanınca tuvalete gittiğimde kasıklarım ve karnım agrıyor neden acaba böyle bişey yasayan var mı bazen gun içindede oluyorrrrrrrr bekliyorum cevaplarınızı

uzun süre tuvalete gitmediğin içn oluyordur cnm bende uzun süre tuvaletimi tutarsam falan oluyor öyle sancı gibi bişiler

Ablam bugün beni sinirden ağlatmayı başardı.Nasıl bir ablam var anlamadım.Ya ben o aileden değilim yada ablam.Kendisi 3 tane doğurdu herşeyden hevesini aldı.Benim bebeğime ne alıp ne almayacağıma nerdeyse kendisi karar verecek.

çok teşekkür ederim iyi dilek ve dualarınız için güzel yürekli arkadaşlarım...

cnm çoookk geçmiş olsun Rabbim korumuş Allah beterinden saklasın...

cnm öncelikle çok geçmiş olsun üzülüo insan bazı şeyleri kafaya takıo ama keşke yapmasaydın bebişine Allah korusun bişe olsa sen çekecen bunu asla unutma perde falan asmakta ne demek20 bolca yürüyüş yap tansiyonun için,Rabbim seni ve bebeğini korur insallah düşer gider ama kendini üzmek yok

bu arada bende Ankarada 2 tane perinatologa göründüm ayrıntılı usg için daha önce bahsetmiştim hcg oranım gebelik haftasına göre yüksek olduğundan bi problem olabilir plasentada demişlerdi Rabbime hamd olsun bebeğim çok ii hem cd hem fotoğraf verdiler bebeğim esnio elini ağzına götürüo, ayakları kafasında resmi var:)kuzum yaa gülüo ağzı açık çookk tatlı maşallahAllahım hepimize sağlıkı hayırlı evatar versin nazarardan korusun kimseyi korktuğuna uğratmasın inşallah.hepinizi öpüyorum güzel annişer

çok geçmiş olsun canım canına ve bebeğine bişey olmamış çok şükür ağrı ve acıların için de sabır diliyorum sana güzel anne...

Maşallah canım.İnşallah hepimizin bebeğini hep sağlıklı büyür.

Kızlar 19 hahtalik oldum 17. Haftadan beri oğlumun hareketlerini pit pit olarak hissediyordum ama iki gündür hissetmiyorum sanki size sorum ne yaparsam oğlumun hareketlerini hissedebilirim siz neler yapiyosunuz hissetmek icin

Kızlar cok yardımcı oldunuz ya sağolun sabahten beri cevap bekliyorum anladimki burda bi grup kurulmuş ve başkalarıyla ilgilenilmiyor

Kızlar cok yardımcı oldunuz ya sağolun sabahten beri cevap bekliyorum anladimki burda bi grup kurulmuş ve başkalarıyla ilgilenilmiyor

Canım karnin tok iken çikolata kola falan gibi tatlı seyler ye sonra sol tarafına yan yat uzan bekle birde benim doktorum 22 -23 haftadan once cokta hareket ettigini hissetmezsen telaşlanma her zaman aynı olmaz dedi

Canım kusura bakma senin mesajını daha önceden okumadım atladım galiba.Çikolata ve meyve suyu iç.Yine duymazsan yarın sağlık ocağına git.Orda aletmle kalp atışını duyabilirsiniz.

canım panik yapma insallah hersey yolundadır ben özellikle bişey yapmıyorum ama arada bende oluyo korkuyom tık yok oluruna bırakınca pıtları hissediyom :))))))))))))))))ama rahat etmek için doktoruna da gidebilirsn

Burada gercekten bi grup var haklisinn ayni fikirdeyim bende 19 haftalik hamileyim.cikolata yiyip uzaninca hissediyorum bbebegimi

sağol canım havalar güzeleşse yapıcam yine arada yapıyorum inş tansiyonum yüksek seyrtmez çok korkuyorum

bizi düşünmeyen insanlara sinir olup kendimizi bosuna uzmeyelim allaha havale et gitsin canım er yada gec bizi bu halimizle üzenler rabbimin ilahi adaletini görecekler

güsel hamişler ben uykudan uyanınca tuvalete gittiğimde kasıklarım ve karnım agrıyor neden acaba böyle bişey yasayan var mı bazen gun içindede oluyorrrrrrrr bekliyorum cevaplarınızı

çok haklısın canım ama daha hassaasım sanırım ama bazen gerçekten beni anlamıyooo ssabahları kalkınca ağrım oluyo demişsinya mesanede idrar birikio malum bizim idrar kapasitemizde azaldığından kaslar gerilio canım

bencede bende ına diorum unutmucam bu yaptıklarını sanıyorsunki ben naz yapıyorum yapsamda haklıyım gerçekten beni ve beeğimi üzüyorsun diorum bazı seyler vicdan meselesi ne düşünüyo benim yaptıklarımdan ne anlıo anlamıyo inan bilmiyorum ama kesinlikle anlamadığı çok acı bir gerçek

Burada gercekten bi grup var haklisinn ayni fikirdeyim bende 19 haftalik hamileyim.cikolata yiyip uzaninca hissediyorum bbebegimi

bazen banada cevap verilmiyo ama ben bunu ciddiye almıyorum bazıları çok sık girdiği için muhabbetleri koyu biz arada girince dışarda kalıomuşuz gibi oluyoo sanırım

kızlaaaar neler yapıyorsunuz ben bugün yine her haftasonu olduğu gibi eşimle dışarı çıktım bayağı bir yürüyüş yaptık bebek küvetim kıyafetler falan hepsi bir anda geldi bir ara resimlerini koyarım.

yaa birde bu aralar eşine ayrı bir sevgisi düşkünlüğü olan var mı ben sürekli eşime sarılıp duruyorum gözler dolu dolu zaten çok seviyordum dıpayı şimdi bir başka kötü oldum.

benimde kayınpederimle başım dertte kızlar çok sivri dilli bir insan boğazınıza dizer yediğiniz yemeği öyle söyleyeyim en son gittiğimde hamile halimle burnumdan geldi evde sürekli kavga çıkarıp sofralara oturmadı bağırdı çağırdı kendi eşine tabi bizde nasibimizi aldık o kayınvalideyle kavga ederken sonunda olayı bana çevirdi sinirini karısından alamayınca benimlede kavga etti ben karşılık verince bana senin doğumuna gelen o. çocuğu olsun falan dedi kayınvalidemi savundum üzerine gidiorsun kadının dedim diye. sırf haksızsın çok olayı büyütüyorsun dedim diye ne diye beni savunmuyorsun sen diye bağırdı falan

şimdi eşim babasıyla konuşmuyor benim burnumdan getirdi diye doğmamış çocuğa hamile kadına beddua mı edilir diyor. bende sen konuşmak istersen konuş bana verme ama dedim. kayınvalidem sen haklısın birşey demiyorum sinirleriniz geçsin olay soğusun barışırsınız diyor. bugün babası eşimi aradı eşim açmadı ben kayınvalidemi aradım anne konuşmuyoruz onunla dedim kayınvalidemle konuştuk eşim ben kapattık. ama yinede rahatsız oluorum eşime üzülüyor musun benim yüzümden konuşmuyorsun diye istersen konuş sen dedim. yok rahat ol sen aşkım üzülmüyorum dedi.

beni rahatsız eden ise kayınvalidem bebeğe bir sürü şey alıp kargoyla yolladı falan şimdi onların hakkı geçiyor üstümde hakları oluyor ve ben korkuyorum rahatsız oluyorum böyle beddua eden bir kayınpederden sonra. düğün zamanı hiç birşeyleri geçmedi rahattı kafamız herşeyi biz yapmıştık ama şimdi bebeğe bu kadr şey alması kayınvalidemin beni rahatsız ediyor sanki beni barıştırmaya çalışıyor böyle yaparak gibi geliyor ben barışmak istemiyorum kayınvale doğuma gelsin ama kayınpeder gelemsin istiyorum eşimde öyle ne yapayım bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…