- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #17.501
evet kızlar gelelim bana güne güzel başlasamda susn çok kotüyüm dr a gittik bebişim ii maşallah 340 gr olmuş ama benim tnsiyonum 150 90 çıktı kardıyolojiye gitmem gerekmiş tabi kilomda var şu ana kadar 5 kilo aldım ve zaten şişmandımbuna zaten canım sıkıldı sonrada kocam olacak duygusuz beni sinir etti sinirden ağladım adamın umrunda bile olmadı o sinirle evin işlerine bir giriştim perde taktım mutfak dolaplarını düzenledim nevresimleri değiştirdim vs vs normalde düşük tehlikesi geçirdiğim için kendimi yormuyordum aamnapim sinirimi bişilerle çıkarmam lazımdı noluyo diye sormuyo bizimki napıosun bile demdedi kaç ssat sonra beni sandalyenin üstünde görünce inip dinlenmeliymişim ne işim varmış sandaly etepesinde yok efendim bişi olursa dilinden kurtulamazmışım sanki sadece onun çocuğu dedim o benim içimde senden daha fazla önemsiyor ve düşünüyorum bu sözlerimi beynine sok beni ve bebğimi üzme bu erkekler bazen ne kadar dengesiz olabiliyorlar yaaaaaa daha yazıcamda sinirliyim halaaaa
dün okula giderken kötü bir kaza yaptım arkadaşlar...
o kadar kötü bir gündü ki dün uzun upuzun bir kabus gibi... yüzüm gözüm mor vücudumda ağrılar acılar kafamı çok çarpmışım araba yükselip otururken kafamın her bir tarafı ağrı tufanı... hava yastıkları açıldığı halde böyleyim, diğer türünü düşünemiyorum. allahımın sevgili kuluymuşum bebeğim iyi. öyle çok ağladım üzüldüm ki ben nasıl böyle bir şey yaptım diye, nasıl oldu diye. zihnimden silik o anlar. sildim sanki. oraya gelenler olmuş konuşmuşlar hep benimle hastaneye götürelim diye ben iyiyim diye tutturmuşum, kimseyi hatırlamıyorum. ambulans gelmiş onun zoruyla gitmişim devlet hastanesine, eşim oraya gelmiş ilk gördüğüm anı da hatırlamıyorum. orada ultrason çektiler, serum taktılar ama kendi doktorunuza da bir muayene olun dedi oradaki tanıdıklar. gittik doktora kadın şoke oldu tabi, ultrasonla baktı bebeğe, plasentaya her şey iyi dedi. araba haşat... kendi kendime çıkmışım içinden, sürekli ben iyiyim diyormuşum. dün gece hem bebeğime böyle bir şey yaşattım nasıl yaptım böyle bir şey diye anneleri babaları eşimi çok korkuttum çok üzdüm diye hem de acılarımdan ağrılarımdan hep ağladım. elimde değil çok üzgünüm. şimdi de sabahın 6.30unda uyandım uyuyamadım... bugünümüze çok şükür binlerce...
sıkıntıdan geçmişe baktığımda gördüm arasta diyordu kazalar vs.ler açısından çok yoğun bir dönemmiş astrolojik açıdan. artık hangi açıyla ne oldu bilmiyorum ama allahım beni ve oğlumu eşime bağışladı
arkadaşlar bebeğime giyim alışverişi yapmak istiyorum. herkes büyük al diyor. 0/3 3/6 aylık alsam şimdilik yetmez mi acaba?? 6/9 9/12 aylık olanları da bebik azcık ele avuca gelince alırım diyorum ama karar veremedim. giyim harici olan şeyleri almak daha kolay geliyor. zaten oldum olası kendime de kıyafet seçemem hiç.
güsel hamişler ben uykudan uyanınca tuvalete gittiğimde kasıklarım ve karnım agrıyor neden acaba böyle bişey yasayan var mı bazen gun içindede oluyorrrrrrrr bekliyorum cevaplarınızı
çok teşekkür ederim iyi dilek ve dualarınız için güzel yürekli arkadaşlarım...
evet kızlar gelelim bana güne güzel başlasamda susn çok kotüyüm dr a gittik bebişim ii maşallah 340 gr olmuş ama benim tnsiyonum 150 90 çıktı kardıyolojiye gitmem gerekmiş tabi kilomda var şu ana kadar 5 kilo aldım ve zaten şişmandımbuna zaten canım sıkıldı sonrada kocam olacak duygusuz beni sinir etti sinirden ağladım adamın umrunda bile olmadı o sinirle evin işlerine bir giriştim perde taktım mutfak dolaplarını düzenledim nevresimleri değiştirdim vs vs normalde düşük tehlikesi geçirdiğim için kendimi yormuyordum aamnapim sinirimi bişilerle çıkarmam lazımdı noluyo diye sormuyo bizimki napıosun bile demdedi kaç ssat sonra beni sandalyenin üstünde görünce inip dinlenmeliymişim ne işim varmış sandaly etepesinde yok efendim bişi olursa dilinden kurtulamazmışım sanki sadece onun çocuğu dedim o benim içimde senden daha fazla önemsiyor ve düşünüyorum bu sözlerimi beynine sok beni ve bebğimi üzme bu erkekler bazen ne kadar dengesiz olabiliyorlar yaaaaaa daha yazıcamda sinirliyim halaaaa
dün okula giderken kötü bir kaza yaptım arkadaşlar...
o kadar kötü bir gündü ki dün uzun upuzun bir kabus gibi... yüzüm gözüm mor vücudumda ağrılar acılar kafamı çok çarpmışım araba yükselip otururken kafamın her bir tarafı ağrı tufanı... hava yastıkları açıldığı halde böyleyim, diğer türünü düşünemiyorum. allahımın sevgili kuluymuşum bebeğim iyi. öyle çok ağladım üzüldüm ki ben nasıl böyle bir şey yaptım diye, nasıl oldu diye. zihnimden silik o anlar. sildim sanki. oraya gelenler olmuş konuşmuşlar hep benimle hastaneye götürelim diye ben iyiyim diye tutturmuşum, kimseyi hatırlamıyorum. ambulans gelmiş onun zoruyla gitmişim devlet hastanesine, eşim oraya gelmiş ilk gördüğüm anı da hatırlamıyorum. orada ultrason çektiler, serum taktılar ama kendi doktorunuza da bir muayene olun dedi oradaki tanıdıklar. gittik doktora kadın şoke oldu tabi, ultrasonla baktı bebeğe, plasentaya her şey iyi dedi. araba haşat... kendi kendime çıkmışım içinden, sürekli ben iyiyim diyormuşum. dün gece hem bebeğime böyle bir şey yaşattım nasıl yaptım böyle bir şey diye anneleri babaları eşimi çok korkuttum çok üzdüm diye hem de acılarımdan ağrılarımdan hep ağladım. elimde değil çok üzgünüm. şimdi de sabahın 6.30unda uyandım uyuyamadım... bugünümüze çok şükür binlerce...
sıkıntıdan geçmişe baktığımda gördüm arasta diyordu kazalar vs.ler açısından çok yoğun bir dönemmiş astrolojik açıdan. artık hangi açıyla ne oldu bilmiyorum ama allahım beni ve oğlumu eşime bağışladı
bu arada bende Ankarada 2 tane perinatologa göründüm ayrıntılı usg için daha önce bahsetmiştim hcg oranım gebelik haftasına göre yüksek olduğundan bi problem olabilir plasentada demişlerdi Rabbime hamd olsun bebeğim çok ii hem cd hem fotoğraf verdiler bebeğim esnio elini ağzına götürüo, ayakları kafasında resmi var:)kuzum yaa gülüo ağzı açık çookk tatlı maşallahAllahım hepimize sağlıkı hayırlı evatar versin nazarardan korusun kimseyi korktuğuna uğratmasın inşallah.hepinizi öpüyorum güzel annişer
Kızlar 19 hahtalik oldum 17. Haftadan beri oğlumun hareketlerini pit pit olarak hissediyordum ama iki gündür hissetmiyorum sanki size sorum ne yaparsam oğlumun hareketlerini hissedebilirim siz neler yapiyosunuz hissetmek icin
Kızlar cok yardımcı oldunuz ya sağolun sabahten beri cevap bekliyorum anladimki burda bi grup kurulmuş ve başkalarıyla ilgilenilmiyor
Kızlar cok yardımcı oldunuz ya sağolun sabahten beri cevap bekliyorum anladimki burda bi grup kurulmuş ve başkalarıyla ilgilenilmiyor
cnm çoookk geçmiş olsun Rabbim korumuş Allah beterinden saklasın...
cnm öncelikle çok geçmiş olsun üzülüo insan bazı şeyleri kafaya takıo ama keşke yapmasaydın bebişine Allah korusun bişe olsa sen çekecen bunu asla unutma perde falan asmakta ne demek20 bolca yürüyüş yap tansiyonun için,Rabbim seni ve bebeğini korur insallah düşer gider ama kendini üzmek yok
bizi düşünmeyen insanlara sinir olup kendimizi bosuna uzmeyelim allaha havale et gitsin canım er yada gec bizi bu halimizle üzenler rabbimin ilahi adaletini görecekler
güsel hamişler ben uykudan uyanınca tuvalete gittiğimde kasıklarım ve karnım agrıyor neden acaba böyle bişey yasayan var mı bazen gun içindede oluyorrrrrrrr bekliyorum cevaplarınızı
bencede bende ına diorum unutmucam bu yaptıklarını sanıyorsunki ben naz yapıyorum yapsamda haklıyım gerçekten beni ve beeğimi üzüyorsun diorum bazı seyler vicdan meselesi ne düşünüyo benim yaptıklarımdan ne anlıo anlamıyo inan bilmiyorum ama kesinlikle anlamadığı çok acı bir gerçekcnm senı oyle ıyı anlıyorumkı...su hamıle halımzle cektklerımze bak...el ustunde tutulmamz gerekırken..bde yuksek sese tahammulm yok artık bebegm hıssedıyo korkuyo sanıyorm ama esım hıc dusunmuyo masallh..onlar bzm ıcımzde bız buyutuyorz bızı bzden bska kımse anlayamz onlar daha bzm kadar farknda degıl olayn dogunca anlıcklar ama bz o cıft cızgıyı gordugmzden berı anneyız
Burada gercekten bi grup var haklisinn ayni fikirdeyimbende 19 haftalik hamileyim.cikolata yiyip uzaninca hissediyorum bbebegimi
çok teşekkür ederim iyi dilek ve dualarınız için güzel yürekli arkadaşlarım...
yok canım ev sahibimi var burda ne sitiyosan yaz bakarsın birileri cevap yazarEwet haklisin bu yuzden disardan takip ediyorumaraya girmek iyi olmuyo bosu bosuna cvp bekliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?