2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok çok geçmiş olsun. inan en çok korktuğum şey. sanki gözlerim iyi görmüyor, dikkat konsantrasyon sıfır. Allah emanet çıkıyorum trafiğe..
ucuz atlatmışsın Allah beterineden saklasın.

canım hamilelikte zaten gözlerde sorun çıkıyormuş ama sonra düzeliyormuş benim mesela 1 derece miyoptu eskiden daha iyiydim şimdi daha kötü görüyor gibi geliyor sadece tv izlerken takardım gözlüğü şimdi daha zor görüyorum

cnm şu hale bak ne ıstıolar anlamıyorum..bızımkıde onu demeye getırdı cocuklar artık ısımlerı ıle doguyorlar dıyee laf çaktı kayın pederıme soluo bıde sınır eden tarafı bu resemen gaza getırmek bu adamı...soleyıncede bız hersyı cok takıyormusuz dıee suçlu çıkarılıyoruz delioldum bıktım artıkk birbirimizegirsekte bitse görüşmesek gitmeye korkar oldum artık nerden ne laf sokacak dıeee bıktım oysa ben ıyılık ıstıyorum olgun babane gıbı bna bıraz saygı gostererek fıkrlerıme onemsedıgını bellı etse bnı bn 10 gıdıcem ama yok alamıolar onlar bızden cahıl gıbı davranıolarr..

sabahtan berı bende göz yası dökuorumm .su hale bak herkes anlayışssız.bende senın gıbıyım yap denmesınden hoşlanmam tam tersını yapasım gelırr ama tum ınsanlar boledır bıze özel değil bence .cnm bnm ya bıde hamişken bole yapıolar ztn hormonlar alt ust zırt deseler aglıozz..bu kocalarda gel gitli anlamıorum..bıızm mınıklerımızden baska tesellımız yok daha yemek bıle yemedım vıcdan azabından ölcem ağlamaktn fırsat gelmedı...küçüğüm aç
ben onların pıt pıtlarını yerım o vurdukca bn daha kotu oluom..
kotu gunumdeyım sanırım tek basıma bebişimle ağlaşıozz bıktım artık çünkü bazı şeyler ağır geliyor ınsana helede bı yasa gelıncee ..sende uzulme cnm şuan senı cok ıyı anlıyorum..ne desem bılemedım

kesinlikle canım gitmek gelmek istemiyorum eve geliyorum sonra moralim bozuluyor yeterince bunlar hamile sıkıntıya sokmayalım dicekleri yerde sorun çıkarmaya bayılıyolar Allah sabır versin inşAllah hepimize daha doğduktan sonra nelere karışıcaklar bakalım

günaydınnnnn bizde istanbuldayız küçükçekmecede sen neresindesin canım herkese soruyorum sizin cinsiyet ne biz öğrenemedik halla

kız dedi drumuz bi değişiklik olmazsa canım zeytinburnundayız

off canım offf dert etme bu kadar hiçbişi kimsenin umrunda değil biliomusun kocalarımızın dahil o bebek bizim içimizde bizi bizden başkası anlayamaz

Kızlar 19 hahtalik oldum 17. Haftadan beri oğlumun hareketlerini pit pit olarak hissediyordum ama iki gündür hissetmiyorum sanki size sorum ne yaparsam oğlumun hareketlerini hissedebilirim siz neler yapiyosunuz hissetmek icin

evet kızlar gelelim bana güne güzel başlasamda susn çok kotüyüm dr a gittik bebişim ii maşallah 340 gr olmuş ama benim tnsiyonum 150 90 çıktı kardıyolojiye gitmem gerekmiş tabi kilomda var şu ana kadar 5 kilo aldım ve zaten şişmandım buna zaten canım sıkıldı sonrada kocam olacak duygusuz beni sinir etti sinirden ağladım adamın umrunda bile olmadı o sinirle evin işlerine bir giriştim perde taktım mutfak dolaplarını düzenledim nevresimleri değiştirdim vs vs normalde düşük tehlikesi geçirdiğim için kendimi yormuyordum aamnapim sinirimi bişilerle çıkarmam lazımdı noluyo diye sormuyo bizimki napıosun bile demdedi kaç ssat sonra beni sandalyenin üstünde görünce inip dinlenmeliymişim ne işim varmış sandaly etepesinde yok efendim bişi olursa dilinden kurtulamazmışım sanki sadece onun çocuğu dedim o benim içimde senden daha fazla önemsiyor ve düşünüyorum bu sözlerimi beynine sok beni ve bebğimi üzme bu erkekler bazen ne kadar dengesiz olabiliyorlar yaaaaaa daha yazıcamda sinirliyim halaaaa

Büyük geçmiş olsun canım, gerçekten Allah eşine ailene bebeğine bağışlamış seni... Ufakta olsa bir hayır yap inşaallah bana sorarsan... Allaha şükür iyisiniz. Allah hepimizi her türlü kazadan korusun.

mrb minik bebişlerin güzel anneleriii işten geldim kızımla yemeğimizi yedik şimdide biraz uyuycaz kendinize iyi bakın

Merhaba canım.Seninle tüp bebek bloğundan tanışıyoruz.Bebeğine kavuşmak için neler çektiğini sen biliyorsun.Sanki onların umrundamı.Hiç canını sıkma canım.Bebeğine kavuşmuşken kimsenin canını sıkmasına izin verme.Hamileliğinin tadını çıkar.Çok zor ulaştık.Boşveeeeeeeer isteyen isteğini söylesin.Nasıl olsa yine sen istediğini yapacaksın.

Canım çok geçmiş olsun.Okurken gözlerim doldu.Allah korumuş.Kendini üzme. Çok şükürki bebeğin ve sen iyisiniz.Sadece dinlenmeye bak.Tekrar geçmiş olsun.

hatırladım cnm isminden merhaba..sorma cnm neler çektim ,işte kimsenin umrunda değill deliriyorum bazenn herkez kendini düşünüyor demiolar bu kzı neler çektı..demekki sunu ogrendım kımse kımseyı dusunmuoo haklısın zorlabelkıde ılk ve son kez yasıyacagım duygular bunlar başkalarının bu mutlulugu bozmasına ızın vermıcem eşimde dio aynı senın deıdıgn gıbı nasılsa senın dedıgını koyucaz duyma dıo..işte içim söz dinlemio nasıl bu kadar gaddar olur ınsanlar dıe galıba hamıllelıklede ıyce sarsılır oldum ondan ama haklısın cnm aklımda tutucam dedıklerını saol arkadasımm cok saol

cnm senı oyle ıyı anlıyorumkı...su hamıle halımzle cektklerımze bak...el ustunde tutulmamz gerekırken..bde yuksek sese tahammulm yok artık bebegm hıssedıyo korkuyo sanıyorm ama esım hıc dusunmuyo masallh..onlar bzm ıcımzde bız buyutuyorz bızı bzden bska kımse anlayamz onlar daha bzm kadar farknda degıl olayn dogunca anlıcklar ama bz o cıft cızgıyı gordugmzden berı anneyız

cnm ac flan kalma kımse ıcın ben sabah aglaya aglaya kalvaltı yptm..mınıcık o cnm hıcbseyden hberı yok once onu dusun...sen onca sıkıntı zorluk cekmısn cok umrunda onunda...bazı ınsanlr bazı seylerı yasamadan anlamıyo galıba...ıyılıkte saygı duymkta yaramıyo herkese hakettgı gbı davranıcaksn ama buyuktr dıyorz anneder dıyorz saygı duyuyorz ama huzur bozuluyo...ben kendımı gec bebegım gerıldıgı ıcn uzuluyormm kımsenn onları uzmeye hakkı yok

Bende kayınvalidemlere değil ablama çok kızıyorum.Önceleri normal doğumdan korktuğum için sezeryan düşünüyordum.Doktorumda tüp bebek olduğu için normal doğumda bir problem oluşmasın diye tüp bebeklerde sezeryanı tercih ettiklerini söylemişti.Ablamla konuşurken sezeryan istediğimi söyledim.Allah'ım açtı ağzını yumdu gözünü.Doktorun sezeryan yapmak işine geliyormuş.Başka doktora gidecekmişim.Neden normal istemiyormuşum.Birde adını ela düşündüğümüzü duyunca nıh nıh nıh o ne biçim isim öyle.Doğru düzgün isim mi bulamadınız.Kuranda geçen bir isin koyun deyip durdu.Kayınvalidemler bize karışmaz fikirlerini söylerler, siz bilirsiniz der kenara çekilirler.Ablam kaynana yerine geçti.Onun damatları ve gelinine şimdiden çok üzülüyorum.Allah yardımcıları olsun.

Bu sabah doktora gittik minik kizimi cok ozlemisim hamdolsun doktorumuz hersey yolunda dedi bebisim iyiymis haftaya detayli usgye girecegim insallah ondada bir problem cikmaz. 373 gr olmus nette 400 gr yaziyor dedigimizde yanilma payida oluyor dedi. insan hemen tedirgin oluyor ufakmi olacak besleyemedim mi diye

güsel hamişler ben uykudan uyanınca tuvalete gittiğimde kasıklarım ve karnım agrıyor neden acaba böyle bişey yasayan var mı bazen gun içindede oluyorrrrrrrr bekliyorum cevaplarınızı

gecmiş olsun canım rabbim bizi ve minik bebişlerimizi korusun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…