- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #17.481
çok çok geçmiş olsun. inan en çok korktuğum şey. sanki gözlerim iyi görmüyor, dikkat konsantrasyon sıfır. Allah emanet çıkıyorum trafiğe..
ucuz atlatmışsın Allah beterineden saklasın.
cok gecmiş olsun allahım nasıl korumus sizi ya
okuyunca dayanamadım bende yazmak istedim aynısını benim kaynanamda bana yaptı bi gün geldi bize ismini ne düşünüyosunuz dedi arda dedik o nasıl isimmiş kuranda varmıymış beğenmedi için kulp takmaya kalktı sonunda da bombayı patlattı bebeğin adını babaannesiyle dedesi koyarmış Allahtan eşim cevabını verdi yoksa çok pis laf sölicektim zaten soğudum yeterince bi güzel de kavga ederdim gelip gitme de olmazdı
cnm bu konuda cok doluyum...ısın kotu tarafı benm esım bu ara annesıne pek dustu..annemı aradnmı dıye soruyo gunlerdr bnde ınadına aramıyorum bana bırısı bısıyı yap derse ınandına yapmam..bnde dun patladım artık bana napıcamı soyleme cnm ısteyınce ararm dedım kavga ettık..annesı ıcın benı kırabıldı yanı ustelık hamıleyım..bnde sen karını bebegını annenden on planda tutana kadar sennle konusmıcm dedm cok gergınım dun aksamdan berı...yanı bnm yanmda olmasını gec varlıgı bıle yettı...dun aksam agla agla bı hal oldum yavrumda pıt pıt vuruyo benı tesellı eder gbı en buyuk destegım o zaten..yalnz boyle yaparak benı ıyıce soguttu annesınden haberı yok...bugune kadar hc saygısızlık etmedım annesıne bı kere cvp bıle vermedm ama hata etmısım sanırım yaranamadm sonucta
cnm şu hale bak ne ıstıolar anlamıyorum..bızımkıde onu demeye getırdı cocuklar artık ısımlerı ıle doguyorlar dıyee laf çaktı kayın pederıme soluo bıde sınır eden tarafı bu resemen gaza getırmek bu adamı...soleyıncede bız hersyı cok takıyormusuz dıee suçlu çıkarılıyoruz delioldum bıktım artıkk birbirimizegirsekte bitse görüşmesek gitmeye korkar oldum artık nerden ne laf sokacak dıeee bıktım oysa ben ıyılık ıstıyorum olgun babane gıbı bna bıraz saygı gostererek fıkrlerıme onemsedıgını bellı etse bnı bn 10 gıdıcem ama yok alamıolar onlar bızden cahıl gıbı davranıolarr..
sabahtan berı bende göz yası dökuorumm .su hale bak herkes anlayışssız.bende senın gıbıyım yap denmesınden hoşlanmam tam tersını yapasım gelırr ama tum ınsanlar boledır bıze özel değil bence .cnm bnm ya bıde hamişken bole yapıolar ztn hormonlar alt ust zırt deseler aglıozz..bu kocalarda gel gitli anlamıorum..bıızm mınıklerımızden baska tesellımız yok daha yemek bıle yemedım vıcdan azabından ölcem ağlamaktn fırsat gelmedı...küçüğüm aç
ben onların pıt pıtlarını yerım o vurdukca bn daha kotu oluom..
kotu gunumdeyım sanırım tek basıma bebişimle ağlaşıozz bıktım artık çünkü bazı şeyler ağır geliyor ınsana helede bı yasa gelıncee ..sende uzulme cnm şuan senı cok ıyı anlıyorum..ne desem bılemedım
günaydınnnnn bizde istanbuldayız küçükçekmecede sen neresindesin canım herkese soruyorum sizin cinsiyet ne biz öğrenemedik halla
off canım offf dert etme bu kadar hiçbişi kimsenin umrunda değil biliomusun kocalarımızın dahil o bebek bizim içimizde bizi bizden başkası anlayamazcnm şu hale bak ne ıstıolar anlamıyorum..bızımkıde onu demeye getırdı cocuklar artık ısımlerı ıle doguyorlar dıyee laf çaktı kayın pederıme soluo bıde sınır eden tarafı bu resemen gaza getırmek bu adamı...soleyıncede bız hersyı cok takıyormusuz dıee suçlu çıkarılıyoruz delioldum bıktım artıkk birbirimizegirsekte bitse görüşmesek gitmeye korkar oldum artık nerden ne laf sokacak dıeee bıktım oysa ben ıyılık ıstıyorum olgun babane gıbı bna bıraz saygı gostererek fıkrlerıme onemsedıgını bellı etse bnı bn 10 gıdıcem ama yok alamıolar onlar bızden cahıl gıbı davranıolarr..
sabahtan berı bende göz yası dökuorumm .su hale bak herkes anlayışssız.bende senın gıbıyım yap denmesınden hoşlanmam tam tersını yapasım gelırr ama tum ınsanlar boledır bıze özel değil bence .cnm bnm ya bıde hamişken bole yapıolar ztn hormonlar alt ust zırt deseler aglıozz..bu kocalarda gel gitli anlamıorum..bıızm mınıklerımızden baska tesellımız yok daha yemek bıle yemedım vıcdan azabından ölcem ağlamaktn fırsat gelmedı...küçüğüm aç
kotu gunumdeyım sanırım tek basıma bebişimle ağlaşıozz bıktım artık çünkü bazı şeyler ağır geliyor ınsana helede bı yasa gelıncee ..sende uzulme cnm şuan senı cok ıyı anlıyorum..ne desem bılemedım
dün okula giderken kötü bir kaza yaptım arkadaşlar...
o kadar kötü bir gündü ki dün uzun upuzun bir kabus gibi... yüzüm gözüm mor vücudumda ağrılar acılar kafamı çok çarpmışım araba yükselip otururken kafamın her bir tarafı ağrı tufanı... hava yastıkları açıldığı halde böyleyim, diğer türünü düşünemiyorum. allahımın sevgili kuluymuşum bebeğim iyi. öyle çok ağladım üzüldüm ki ben nasıl böyle bir şey yaptım diye, nasıl oldu diye. zihnimden silik o anlar. sildim sanki. oraya gelenler olmuş konuşmuşlar hep benimle hastaneye götürelim diye ben iyiyim diye tutturmuşum, kimseyi hatırlamıyorum. ambulans gelmiş onun zoruyla gitmişim devlet hastanesine, eşim oraya gelmiş ilk gördüğüm anı da hatırlamıyorum. orada ultrason çektiler, serum taktılar ama kendi doktorunuza da bir muayene olun dedi oradaki tanıdıklar. gittik doktora kadın şoke oldu tabi, ultrasonla baktı bebeğe, plasentaya her şey iyi dedi. araba haşat... kendi kendime çıkmışım içinden, sürekli ben iyiyim diyormuşum. dün gece hem bebeğime böyle bir şey yaşattım nasıl yaptım böyle bir şey diye anneleri babaları eşimi çok korkuttum çok üzdüm diye hem de acılarımdan ağrılarımdan hep ağladım. elimde değil çok üzgünüm. şimdi de sabahın 6.30unda uyandım uyuyamadım... bugünümüze çok şükür binlerce...
sıkıntıdan geçmişe baktığımda gördüm arasta diyordu kazalar vs.ler açısından çok yoğun bir dönemmiş astrolojik açıdan. artık hangi açıyla ne oldu bilmiyorum ama allahım beni ve oğlumu eşime bağışladı
sabırkı ne sabır cnm ....ne guzel demıssın saolasın...iki saatır eşimde gözüme kötü görünüo bnı kolladıgı haldee ... cnm bıde bn bu cocuk ıcın neler cektım tüp bebek ınsan dusunur gelınım bıızm ıcın neler cektı dıe ama yok düüşünce ınsanalrda nasıl huzur kacırırım dertlerı bu.. cok yoruldum ..doğrusu korkuyorum sonrakı yasayacaklarımdann..
o kadar kötü bir gündü ki dün uzun upuzun bir kabus gibi... yüzüm gözüm mor vücudumda ağrılar acılar kafamı çok çarpmışım araba yükselip otururken kafamın her bir tarafı ağrı tufanı... hava yastıkları açıldığı halde böyleyim, diğer türünü düşünemiyorum. allahımın sevgili kuluymuşum bebeğim iyi. öyle çok ağladım üzüldüm ki ben nasıl böyle bir şey yaptım diye, nasıl oldu diye. zihnimden silik o anlar. sildim sanki. oraya gelenler olmuş konuşmuşlar hep benimle hastaneye götürelim diye ben iyiyim diye tutturmuşum, kimseyi hatırlamıyorum. ambulans gelmiş onun zoruyla gitmişim devlet hastanesine, eşim oraya gelmiş ilk gördüğüm anı da hatırlamıyorum. orada ultrason çektiler, serum taktılar ama kendi doktorunuza da bir muayene olun dedi oradaki tanıdıklar. gittik doktora kadın şoke oldu tabi, ultrasonla baktı bebeğe, plasentaya her şey iyi dedi. araba haşat... kendi kendime çıkmışım içinden, sürekli ben iyiyim diyormuşum. dün gece hem bebeğime böyle bir şey yaşattım nasıl yaptım böyle bir şey diye anneleri babaları eşimi çok korkuttum çok üzdüm diye hem de acılarımdan ağrılarımdan hep ağladım. elimde değil çok üzgünüm. şimdi de sabahın 6.30unda uyandım uyuyamadım... bugünümüze çok şükür binlerce...
sıkıntıdan geçmişe baktığımda gördüm arasta diyordu kazalar vs.ler açısından çok yoğun bir dönemmiş astrolojik açıdan. artık hangi açıyla ne oldu bilmiyorum ama allahım beni ve oğlumu eşime bağışladı
Kızlar 19 hahtalik oldum 17. Haftadan beri oğlumun hareketlerini pit pit olarak hissediyordum ama iki gündür hissetmiyorum sanki size sorum ne yaparsam oğlumun hareketlerini hissedebilirim siz neler yapiyosunuz hissetmek icin
Merhaba canım.Seninle tüp bebek bloğundan tanışıyoruz.Bebeğine kavuşmak için neler çektiğini sen biliyorsun.Sanki onların umrundamı.Hiç canını sıkma canım.Bebeğine kavuşmuşken kimsenin canını sıkmasına izin verme.Hamileliğinin tadını çıkar.Çok zor ulaştık.Boşveeeeeeeer isteyen isteğini söylesin.Nasıl olsa yine sen istediğini yapacaksın.
evet kızlar gelelim bana güne güzel başlasamda susn çok kotüyüm dr a gittik bebişim ii maşallah 340 gr olmuş ama benim tnsiyonum 150 90 çıktı kardıyolojiye gitmem gerekmiş tabi kilomda var şu ana kadar 5 kilo aldım ve zaten şişmandımbuna zaten canım sıkıldı sonrada kocam olacak duygusuz beni sinir etti sinirden ağladım adamın umrunda bile olmadı o sinirle evin işlerine bir giriştim perde taktım mutfak dolaplarını düzenledim nevresimleri değiştirdim vs vs normalde düşük tehlikesi geçirdiğim için kendimi yormuyordum aamnapim sinirimi bişilerle çıkarmam lazımdı noluyo diye sormuyo bizimki napıosun bile demdedi kaç ssat sonra beni sandalyenin üstünde görünce inip dinlenmeliymişim ne işim varmış sandaly etepesinde yok efendim bişi olursa dilinden kurtulamazmışım sanki sadece onun çocuğu dedim o benim içimde senden daha fazla önemsiyor ve düşünüyorum bu sözlerimi beynine sok beni ve bebğimi üzme bu erkekler bazen ne kadar dengesiz olabiliyorlar yaaaaaa daha yazıcamda sinirliyim halaaaa
cnm şu hale bak ne ıstıolar anlamıyorum..bızımkıde onu demeye getırdı cocuklar artık ısımlerı ıle doguyorlar dıyee laf çaktı kayın pederıme soluo bıde sınır eden tarafı bu resemen gaza getırmek bu adamı...soleyıncede bız hersyı cok takıyormusuz dıee suçlu çıkarılıyoruz delioldum bıktım artıkk birbirimizegirsekte bitse görüşmesek gitmeye korkar oldum artık nerden ne laf sokacak dıeee bıktım oysa ben ıyılık ıstıyorum olgun babane gıbı bna bıraz saygı gostererek fıkrlerıme onemsedıgını bellı etse bnı bn 10 gıdıcem ama yok alamıolar onlar bızden cahıl gıbı davranıolarr..
hatırladım cnm isminden merhaba..sorma cnm neler çektim ,işte kimsenin umrunda değill deliriyorum bazenn herkez kendini düşünüyor demiolar bu kzı neler çektı..demekki sunu ogrendım kımse kımseyı dusunmuoo haklısın zorlabelkıde ılk ve son kez yasıyacagım duygular bunlar başkalarının bu mutlulugu bozmasına ızın vermıcem eşimde dio aynı senın deıdıgn gıbı nasılsa senın dedıgını koyucaz duyma dıo..işte içim söz dinlemio nasıl bu kadar gaddar olur ınsanlar dıe galıba hamıllelıklede ıyce sarsılır oldum ondan ama haklısın cnm aklımda tutucam dedıklerını saol arkadasımm cok saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?