2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim cevaplar icin iki kere bebeğini kaybetmiş biri olarak hassasim bu konuda istiyorumki hemen ceevap aliyim korkularım geçsin hepimizin sorunları var allah hepimizin yardımcısı olsun mümkünse herkeze bildiğimiz konularda yardımcı olalım arkadalar

Karıştırma sakın arkadaşım seni üzmesine de olsa ablan bile olsa izin verme. çocuk senin çocuğun ona ne yaa eşim böyle istiyor izin vermiyor karıştırmıyor karışılınca sinirleniyor de. fikir vermek öneride bulunmak ayrı bağrış çağrış kabul ettirip baskın çıkmak ayrı bir olay. benimde bir sürü hamile doğum yapan tanıdığım var hepsi akıl verir ama apıcı canım şöyle emzir biz bu hatayı ettik sen daha güzel geçir o dönemi falan derler. ablan olması seni üzbileceği anlamına gelemz. madem üzüyor sürekli arama fikir isteme görüş alma bence baksana sen yıpranıp ağlıyorsun yoksa bir de tüp bebekti sanırım senin değer mi bebeğine birşey olmasına o akıl verecek diye

canım bu durum karşısında konuşmak gerçekten zor ama henüz olay sıcak olduğu için sinirleriniz de taze zamanla içiniz soğur gibime geliyor ama senin için unutmak mümkün değil kanımca.ama eşinin babasıdır eşine sen konuş istersen demekle en iyisini yapıyorsun. bazen büyükler bizden daha çocukça ve cahilce davranabiliyor ne diyelim.canım bazen bazı şeyleri takmamak ya da üstüne sünger çekmek ileri zamanı da düşünerek daha iyi gibi sanki....çünkü bizler sadece eşlerimizle evlenmiyoruz aileleri de hayatımıza girmiş oluyor...aileyi de atamazsın satamazsın...naçizane fikrim...

Canım karnin tok iken çikolata kola falan gibi tatlı seyler ye sonra sol tarafına yan yat uzan bekle birde benim doktorum 22 -23 haftadan once cokta hareket ettigini hissetmezsen telaşlanma her zaman aynı olmaz dedi

Canım kusura bakma senin mesajını daha önceden okumadım atladım galiba.Çikolata ve meyve suyu iç.Yine duymazsan yarın sağlık ocağına git.Orda aletmle kalp atışını duyabilirsiniz.

canım panik yapma insallah hersey yolundadır ben özellikle bişey yapmıyorum ama arada bende oluyo korkuyom tık yok oluruna bırakınca pıtları hissediyom :))))))))))))))))ama rahat etmek için doktoruna da gidebilirsn

Burada gercekten bi grup var haklisinn ayni fikirdeyim bende 19 haftalik hamileyim.cikolata yiyip uzaninca hissediyorum bbebegimi

canım ben hareketlerini hissedemiyorum bile o nedenle sana cevap vermedim.ama genelde hissedenler her gün hissetmediklerini yazmışlardı.

Ewet haklisin bu yuzden disardan takip ediyorum araya girmek iyi olmuyo bosu bosuna cvp bekliyosun

haklısın canım benim ben yine büyüktür dedim eve dönerken vedalaşmak istedim bana istemez git dedi o yüzden bende birşey diyemiyorum artık büyük yaşlı dedim ama çok kindar sert sözlü bir insan . ben konuşsa niye aldın telefonu konuştun demem kayınvalidemi arıyorum muhabbet ediyorum herkese selam söyle diyorum babanda söylüyor demiyor. kayınvalideyi savundum diye aynı masaya bile oturmadı benimle oradayken bende birşey diyemiyorum artık ama keşke böyle olmasaydı burnumdan getirdi orada hasta halimle. birde o. çocuğu olsun doğumuna ne demek umrumda değil benim ne o ne oğlum ne çocuğu ne de sen diyor kayınvalideme. ne bileyim yaaa eşime hep dedim sen konuş ara sor dedim ama aramıyor konuşmuyor seni bilerek üzmek için sürekli beni arar sana laf söyler ben tanıyorum diyor

Havva ben 19 haftaligim. Bir kizim var simdide oglumm olacak nasipse. Bennimde bi bebegimin 9 haftalikken kalbi durdu. Hersey Allahin takdiri, insallah kucagimiza aliriz bebislerimizi

Havva ben 19 haftaligim. Bir kizim var simdide oglumm olacak nasipse. Bennimde bi bebegimin 9 haftalikken kalbi durdu. Hersey Allahin takdiri, insallah kucagimiza aliriz bebislerimizi

Bende 19 oldum bugun oğlum olcak inşallah riskli bi hamilelik geçiriyorum korkularim bu yüzden allahım geri kalan 20 haftayı göz açıp kapayıncaya kadar geçirmeyi nasip etsin inşallah

aynen olmuyor ya konuşmak dert konuşmamak dert. benim kızdığım kayınpederimin kimse umrunda değil tek umrunda olan faceteki kadınlar. çok ayıp ama kavga sebebi facebookta kadınlarla görüşüyor onlarla buluşup kayınvalidemi bu yaşta bile aldatıyor kadınlarda para var diye görüşüyorlar bununla ama iştesonra o kadaınları görünce gelip kayınvalidemle kavga ediyor o da bakımsız değil öğretmen bir kadın ama işte adama yetmiyor 55inde bunlarla uğraşıyor kadın. bu adamdan hayır gelmiyor yani çok vefasız diğer evlerine başka kadınları bile götürdü düşün ynai kayınvalideme kızıyorum bende ne diye boşamıyorsun diye. sonunda iş başıma kaldı kötü ben oldum

Bende 19 oldum bugun oğlum olcak inşallah riskli bi hamilelik geçiriyorum korkularim bu yüzden allahım geri kalan 20 haftayı göz açıp kapayıncaya kadar geçirmeyi nasip etsin inşallah

geçecek Allahın izniyle bebişlerimiz Allaha emanet canım benim stres yapma bak o daha zarar birşey olacak diye düşünme inan o zaman daha çok birşey oluyor kendimden tecrübeyle sabittir

cnm herseyden once hamıle oldugumz ıcın saygı duyulmalı bıze..zaten ıcımzde yternce fırtınalar kopuyo bızım...bebegım ıyımı yterınce bslenıyomuyum bugun nıye hareket etmedı cektıgım agrılar...bunlarla ugrasırken bde dısardan etkıler...hassasz duygusalız yok ama herkes kendını dusunuyo.

selam sakın canım başkalarına kızıp sinirini kendinden ya da bebeğinden çıkarma sakin olmaya çalış her zaman bebeğin için sonra bişey olursa çok üzülürsün hep bunu düşün ve sakin ol... yapanlar kötü davrananlar utansın....

slm kızlar 23. haftada ayrıntılı ultrasonda bakıyorlar mı yoksa geç mi kaldım ki:26:

bakıyorlar evet beni 23. haftanın içinde çağırdılar bakmak için...24 e kadar yolu varmış...

cnm her an hıssedılmıyo..mesela bn dun resmen dısardan gordum tekmelıyodu resmen:)ama bugun ara ara pıt pıt dokunuyo..bacaklarını uzat sırtını guzelce yaslan ve bekle o zman bslar hareketlenmeye...panık yapınca hıc hıssedemıosun ben oyleyım rahatla orda bebısın ve cok saglıklı allahın ıznıyle

Canım çok çok geçmiş olsun Allah korumuş ikinizi de...

cnm çok çok geçmiş olsun. dün iş çıkışında ben de durduk yere kaza yapıyordum. kendi kendime arabayı deviriyordum nerdeyse. dalgınlık hat safhada. yol kenarında köpeği son dk. farkedince arabayı bi sola bi sağa savurtturdum, hızlıydım. halbuki normal yolumdan gitsem de çarpmazdım. bugün de ayda yılda bir yumurta yiyim dedim. eşim yumurtaları aldıktan sonra ocağı açık bırakmış. hiç huyu değildir aslında. ben masayı topladım, eşim bi süre mutfakta oturdu, dışarı çıktık gezdik dolaştık. akşam eve gelince gördüm. tam 8 saat yanmış durmuş. allahtan üstünde bişey yok. ailecek akıllar 5 karış havada. bol bol sadaka verip okumak lazım. Allah hepimizi ve bebişlerimizi korusun..

Kızlaaaar hepinize selamlar... Dün sabah kızımı gördüğümden beri bir enerji bir heyecan patlaması yaşıyorum. Herşeyimiz normal küçük kızımız gayet sağlıklı maşallah 20 cm olmuş ilk defa ağırlığını da söyledi doktor 250 gr :) Boyu 19+4 olarak görünüyor babasına benzeyecek herhalde meleğim benim.
Yüzünü gördük bize döndü doktor dedi annesi gibi iri gözlü olacak :) O kadar tatlıydı ki kocaman kocaman gözleri belli sanki bize bakıyordu siyah beyaz olmasına rağmen ilk kez bu kadar net yüzü seçiliyordu. 17 nisanda ayrıntılı ultrasonumuz var o zaman kimbilir neler yapacak şimdiden sabırsızlanıyorum

Hastaneden bir enerjiyle çıktım annemle birlikte dooooğru alışveriş merkezine... O tatlı elbiselere bayıldımmmm wawa daki elbiselerin hepsinde gözüm kaldı ilk bayramlığını seçtim bile ama almadım abartmayayım dedim Bu arada organik hastane çıkış seti aldık babamız beğenmedi krem rengiymiş daha canlı bişeyler yokmuymuş. Organiklerde renk olmuyor dediler boya kullanılmadığı için kahve krem tonları vardı yalnızca bence gayet de güzel... Dün iyi ki işten tam gün izin almışım gerçekten bebek mağazası gezmek çok iyi geliyor bana. Kızıma da iyi geldi çok enerjikti bütün akşam kıpır kıpırdı

40'ından sonra.........ı teneşir paklar denir. allah sabır versin kayınvalidene...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…