- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #17.541
Teşekkür ederim cevaplar icin iki kere bebeğini kaybetmiş biri olarak hassasim bu konuda istiyorumki hemen ceevap aliyim korkularım geçsin hepimizin sorunları var allah hepimizin yardımcısı olsun mümkünse herkeze bildiğimiz konularda yardımcı olalım arkadalar
Oğlum kocaman olmus teyzeleri 440 gr namaz kılar gibi yatıyordu dikmiş poposunu. Oyyy kucuk kuzummm
Karıştırma sakın arkadaşım seni üzmesine de olsa ablan bile olsa izin verme. çocuk senin çocuğun ona ne yaa eşim böyle istiyor izin vermiyor karıştırmıyor karışılınca sinirleniyor de. fikir vermek öneride bulunmak ayrı bağrış çağrış kabul ettirip baskın çıkmak ayrı bir olay. benimde bir sürü hamile doğum yapan tanıdığım var hepsi akıl verir ama apıcı canım şöyle emzir biz bu hatayı ettik sen daha güzel geçir o dönemi falan derler. ablan olması seni üzbileceği anlamına gelemz. madem üzüyor sürekli arama fikir isteme görüş alma bence baksana sen yıpranıp ağlıyorsun yoksa bir de tüp bebekti sanırım senin değer mi bebeğine birşey olmasına o akıl verecek diye
Zaten tel. kapattıktan sonra msj.attım.''hevesimi kırmakta üstüne yok.Çiğdem (kardeşim olur) seninkilerle büyüttü hiçbirşey almadı diye bende öyle yapmak zorunda değilim.1 tane bebeğim olacak.Senin gibi 3 tane değil.Kimseden akıl istemiyorum.Olan eşyası hoşuma gitmiyorsa alırım'' yazdım.İnşallah bazı şeyleri anlamıştır.( Ama hiç sanmıyorum ama).
hepimizin canım sağ salim hem kendimşz hem bebeklerimiz kavuştuğumuz günleri görelim inşallah
geçecek Allahın izniyle bebişlerimiz Allaha emanet canım benim stres yapma bak o daha zarar birşey olacak diye düşünme inan o zaman daha çok birşey oluyor kendimden tecrübeyle sabittir
dün okula giderken kötü bir kaza yaptım arkadaşlar...
o kadar kötü bir gündü ki dün uzun upuzun bir kabus gibi... yüzüm gözüm mor vücudumda ağrılar acılar kafamı çok çarpmışım araba yükselip otururken kafamın her bir tarafı ağrı tufanı... hava yastıkları açıldığı halde böyleyim, diğer türünü düşünemiyorum. allahımın sevgili kuluymuşum bebeğim iyi. öyle çok ağladım üzüldüm ki ben nasıl böyle bir şey yaptım diye, nasıl oldu diye. zihnimden silik o anlar. sildim sanki. oraya gelenler olmuş konuşmuşlar hep benimle hastaneye götürelim diye ben iyiyim diye tutturmuşum, kimseyi hatırlamıyorum. ambulans gelmiş onun zoruyla gitmişim devlet hastanesine, eşim oraya gelmiş ilk gördüğüm anı da hatırlamıyorum. orada ultrason çektiler, serum taktılar ama kendi doktorunuza da bir muayene olun dedi oradaki tanıdıklar. gittik doktora kadın şoke oldu tabi, ultrasonla baktı bebeğe, plasentaya her şey iyi dedi. araba haşat... kendi kendime çıkmışım içinden, sürekli ben iyiyim diyormuşum. dün gece hem bebeğime böyle bir şey yaşattım nasıl yaptım böyle bir şey diye anneleri babaları eşimi çok korkuttum çok üzdüm diye hem de acılarımdan ağrılarımdan hep ağladım. elimde değil çok üzgünüm. şimdi de sabahın 6.30unda uyandım uyuyamadım... bugünümüze çok şükür binlerce...
sıkıntıdan geçmişe baktığımda gördüm arasta diyordu kazalar vs.ler açısından çok yoğun bir dönemmiş astrolojik açıdan. artık hangi açıyla ne oldu bilmiyorum ama allahım beni ve oğlumu eşime bağışladı
güsel hamişler ben uykudan uyanınca tuvalete gittiğimde kasıklarım ve karnım agrıyor neden acaba böyle bişey yasayan var mı bazen gun içindede oluyorrrrrrrr bekliyorum cevaplarınızı
bu arada bende Ankarada 2 tane perinatologa göründüm ayrıntılı usg için daha önce bahsetmiştim hcg oranım gebelik haftasına göre yüksek olduğundan bi problem olabilir plasentada demişlerdi Rabbime hamd olsun bebeğim çok ii hem cd hem fotoğraf verdiler bebeğim esnio elini ağzına götürüo, ayakları kafasında resmi var:)kuzum yaa gülüo ağzı açık çookk tatlı maşallahAllahım hepimize sağlıkı hayırlı evatar versin nazarardan korusun kimseyi korktuğuna uğratmasın inşallah.hepinizi öpüyorum güzel annişer
aynen olmuyor ya konuşmak dert konuşmamak dert. benim kızdığım kayınpederimin kimse umrunda değil tek umrunda olan faceteki kadınlar. çok ayıp ama kavga sebebi facebookta kadınlarla görüşüyor onlarla buluşup kayınvalidemi bu yaşta bile aldatıyor kadınlarda para var diye görüşüyorlar bununla ama iştesonra o kadaınları görünce gelip kayınvalidemle kavga ediyor o da bakımsız değil öğretmen bir kadın ama işte adama yetmiyor 55inde bunlarla uğraşıyor kadın. bu adamdan hayır gelmiyor yani çok vefasız diğer evlerine başka kadınları bile götürdü düşün ynai kayınvalideme kızıyorum bende ne diye boşamıyorsun diye. sonunda iş başıma kaldı kötü ben oldum
Kızlar cok yardımcı oldunuz ya sağolun sabahten beri cevap bekliyorum anladimki burda bi grup kurulmuş ve başkalarıyla ilgilenilmiyor
cnm her an hıssedılmıyo..mesela bn dun resmen dısardan gordum tekmelıyodu resmen:)ama bugun ara ara pıt pıt dokunuyo..bacaklarını uzat sırtını guzelce yaslan ve bekle o zman bslar hareketlenmeye...panık yapınca hıc hıssedemıosun ben oyleyım rahatla orda bebısın ve cok saglıklı allahın ıznıyle
cnm her an hıssedılmıyo..mesela bn dun resmen dısardan gordum tekmelıyodu resmen:)ama bugun ara ara pıt pıt dokunuyo..bacaklarını uzat sırtını guzelce yaslan ve bekle o zman bslar hareketlenmeye...panık yapınca hıc hıssedemıosun ben oyleyım rahatla orda bebısın ve cok saglıklı allahın ıznıyle
Seni anlıyorum canım bende bir kere bebeğimii kaybettim.Allah düşmanıma bile bu duyguyu yaşatmasın.İnşallah bu kez bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alacağız.
Ya biz seninle ayniyiz sanırım Benim doğum ağustos 25 ama ben senin gibi hiç hissetmedim tekme felan akşamları ara ara pit pit yapiyodu ama Oda yok sanki iki gündür allahım onu bana bağışlasın doktoru arayamiyorum burası türkiye gibi değil cevap bile vermiyolar randevum ayın 9 da ve ben o zamana kadar oynamazsa kafayı usuturum sanırım
Ya biz seninle ayniyiz sanırım Benim doğum ağustos 25 ama ben senin gibi hiç hissetmedim tekme felan akşamları ara ara pit pit yapiyodu ama Oda yok sanki iki gündür allahım onu bana bağışlasın doktoru arayamiyorum burası türkiye gibi değil cevap bile vermiyolar randevum ayın 9 da ve ben o zamana kadar oynamazsa kafayı usuturum sanırım
Benimde yeni fırsatım oldu , zaten tel. Den giriyorum ona bile esim surat ediyor :) bende yeni girdim sayilir gruba ama senin düşündüğün gibi degil canım , fırsat olmamıştır , yoksa cvp yazar arkadaslar
Benimde 1-2 gun hissedemedigim oluyordu ama son 1 hafta-10 gundur acayip netlesti hareketleri
Hala hissedemiyorsan Dr a git istersen , 2 bebek kaybettim demişsin yanlış anlamadıysam , icin rahat ederdi hic degilse .
Allah sagsalim kucagina almayı nasip etsin bebisini
Zaten hareketlerini hafif hissediyorduysan ara ara hic hissetmemen normal , icini ferah tut bisey yoktur inşallah
dün okula giderken kötü bir kaza yaptım arkadaşlar...
o kadar kötü bir gündü ki dün uzun upuzun bir kabus gibi... yüzüm gözüm mor vücudumda ağrılar acılar kafamı çok çarpmışım araba yükselip otururken kafamın her bir tarafı ağrı tufanı... hava yastıkları açıldığı halde böyleyim, diğer türünü düşünemiyorum. allahımın sevgili kuluymuşum bebeğim iyi. öyle çok ağladım üzüldüm ki ben nasıl böyle bir şey yaptım diye, nasıl oldu diye. zihnimden silik o anlar. sildim sanki. oraya gelenler olmuş konuşmuşlar hep benimle hastaneye götürelim diye ben iyiyim diye tutturmuşum, kimseyi hatırlamıyorum. ambulans gelmiş onun zoruyla gitmişim devlet hastanesine, eşim oraya gelmiş ilk gördüğüm anı da hatırlamıyorum. orada ultrason çektiler, serum taktılar ama kendi doktorunuza da bir muayene olun dedi oradaki tanıdıklar. gittik doktora kadın şoke oldu tabi, ultrasonla baktı bebeğe, plasentaya her şey iyi dedi. araba haşat... kendi kendime çıkmışım içinden, sürekli ben iyiyim diyormuşum. dün gece hem bebeğime böyle bir şey yaşattım nasıl yaptım böyle bir şey diye anneleri babaları eşimi çok korkuttum çok üzdüm diye hem de acılarımdan ağrılarımdan hep ağladım. elimde değil çok üzgünüm. şimdi de sabahın 6.30unda uyandım uyuyamadım... bugünümüze çok şükür binlerce...
sıkıntıdan geçmişe baktığımda gördüm arasta diyordu kazalar vs.ler açısından çok yoğun bir dönemmiş astrolojik açıdan. artık hangi açıyla ne oldu bilmiyorum ama allahım beni ve oğlumu eşime bağışladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?