2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Seni anlıyorum canım bende bir kere bebeğimii kaybettim.Allah düşmanıma bile bu duyguyu yaşatmasın.İnşallah bu kez bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alacağız.

Oğlum kocaman olmus teyzeleri 440 gr namaz kılar gibi yatıyordu dikmiş poposunu. Oyyy kucuk kuzummm

Zaten hamile kaldığından beri pijamalarimla evli gibiyim bide sirt ustu yatmak sakıncalı diye duydum esim sirt ustu yat oynar diyo ama korkudan yapamıyorum bi dogursaydik allahın izniyle siz nasil hissediyodunuz yani pit pit mi yoksa yoksa şu içinde yüzüyor gibimi[/QUOTE]

Canım ben bazen pıt pıt diye bazende normal vuruşunu hissediyorum.

Canım Allah korumuş ikinizi de, şükürler olsun ve geçmiş olsun. Maalesef dolunay etkisi eylüle kadar devam edecekmiş. Ben kısa sürer sanıyodum ama değilmiş. Hakkımızda hayırlısı olsun.
güsel hamişler ben uykudan uyanınca tuvalete gittiğimde kasıklarım ve karnım agrıyor neden acaba böyle bişey yasayan var mı bazen gun içindede oluyorrrrrrrr bekliyorum cevaplarınızı

Canım bahsettiğin idrar yolu enfeksiyonuna da benziyor. Bana sorarsan aile hekimine gidip durumundan bahset. İdrarına bakarlar sanırım. Geçmiş olsun.

Canım sen nereye gidiyorsun takibe,ayrıntılıyi filan nerde yaptırdın? bende Ankara'dayim ama daha doguma filan nereye gideceğime karar veremedim

cnm cok cok cok gecmis olsun rabbim seni ve bebegini korumusss....melekler ustumuzde olsun ...benimde araba yatio hamile kaldigimdn beri korkudan gecmiyorum basina..

Bunlar bana cok tanıdık , sen bizim gelinmisin yoksa :)

Kızlar cok yardımcı oldunuz ya sağolun sabahten beri cevap bekliyorum anladimki burda bi grup kurulmuş ve başkalarıyla ilgilenilmiyor

Benimde yeni fırsatım oldu , zaten tel. Den giriyorum ona bile esim surat ediyor :) bende yeni girdim sayilir gruba ama senin düşündüğün gibi degil canım , fırsat olmamıştır , yoksa cvp yazar arkadaslar
Benimde 1-2 gun hissedemedigim oluyordu ama son 1 hafta-10 gundur acayip netlesti hareketleri
Hala hissedemiyorsan Dr a git istersen , 2 bebek kaybettim demişsin yanlış anlamadıysam , icin rahat ederdi hic degilse .
Allah sagsalim kucagina almayı nasip etsin bebisini

Ya biz seninle ayniyiz sanırım Benim doğum ağustos 25 ama ben senin gibi hiç hissetmedim tekme felan akşamları ara ara pit pit yapiyodu ama Oda yok sanki iki gündür allahım onu bana bağışlasın doktoru arayamiyorum burası türkiye gibi değil cevap bile vermiyolar randevum ayın 9 da ve ben o zamana kadar oynamazsa kafayı usuturum sanırım

Seni anlıyorum canım bende bir kere bebeğimii kaybettim.Allah düşmanıma bile bu duyguyu yaşatmasın.İnşallah bu kez bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alacağız.

Aminn canim inşallah sabırsızlıkla o günü bekliyorum

korkmayin kizlar zman zaman hepimizde oluyor bu durum sadece bu zamanda cok uyudklari icin bazen duyulmayabiliomus...sakince uzanin yatin biraz muhakkak rahatsiz olup kipirdayacaktir.

kızlar çoktandır pek uğrayamadım umarım herşey yolundadır bu aralar sınav zamanı koşturuyorum o nedenle valla 3 saat yazılı sorusu hazırladım şimdi öfff yaaa yoruldum size iyi geceler dilerim kendinize iyi bakın

Canım Almanya'da yaşıyosun sanırım. Avrupa'nın en gelişmiş ülkesi bi de. Ne kadar rahatmış ordaki doktorlar :) Burda öyle bişey yapsalar kıyamet kopar. Üstelik onların maaş durumu da Tr'dekilere göre çok çok uçuk meblalar. Demek ki gelişmişlik düzeyi arttıkça insanlar daha sabırlı oluyor.

Zaten hareketlerini hafif hissediyorduysan ara ara hic hissetmemen normal , icini ferah tut bisey yoktur inşallah

Evet canim iki kere dusugum oldu kan pihtilasmam var iğne yapıyordum iki hafta öncesine kadar ama doktor iğneyi kesti hap Verdi birazda bu yüzden endişem hap iğneden daha az dozda burdaki doktorları bi bilseniz bana hak verirsiniz insanlari deneme tahtası gibi görüyorlar ve asla randevundan önce seninle konusmazlar bi kaç kere sorunlarım oldu aradım rahatsız oldu doktor bisey olduysa ben napabilirim diyo resmen allahım bebegimi korusun çaresizlik cok zor

Canim yeni gordum mesajini. Cok uzuldum. Verilmis sadakaniz varmis. Allah beterinden korusun canim. Hepimiz Allaha emanetiz. Gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…