2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardımcın olsun, inşallah kötü bisey yoktur , inşallah bu sefer sorunsuz sagsalim bebeğine kavuşursun

Nr gelişmesi bence en geri ülke ikili üçlü taramalar yok renkli ultrayon yok neymiş yaşım 35 ustu değilmiş gerek yokmuş bunlara ha cok istiyosam verecekmisim 200 300 euro yu öyle bakacak Oda boşuna olurmuş zaten öyle diyo ya hasta oluyosun doktora derdini anlatiyosun bilgisayara bakiyo burda bu olabilir yazıyor diyo bana sonra eline kitap alıyor buysa hastalığın ilacida buymuş diyo sacmaliga bak onu Bende yaparım bunun icin dünya kadar para aliyolar kiymetini bilin tutkiyedeki doktorların Valla

korkmayin kizlar zman zaman hepimizde oluyor bu durum sadece bu zamanda cok uyudklari icin bazen duyulmayabiliomus...sakince uzanin yatin biraz muhakkak rahatsiz olup kipirdayacaktir.

Zaten hareketlerini hafif hissediyorduysan ara ara hic hissetmemen normal , icini ferah tut bisey yoktur inşallah

Inşallah dualariniza ihtiyacım var

Lierac bence en guzelu ustelik fiyat farki yok. Lieraci ben internette dermoeczanem den aliyorum. En uygunu orasi

Valla yazdıklarını ağzım açık okudum o ne yaaaa???

Allah yardımcın olsun, inşallah kötü bisey yoktur , inşallah bu sefer sorunsuz sagsalim bebeğine kavuşursun

Valla yazdıklarını ağzım açık okudum o ne yaaaa???

Sorma hasta olmaya korkar oldum iki gün önce gorumcemin 5 aylık kızı hasta oldu yani bronşit akşam yatırdık kızı boğazı ve burnu kapalı kızın bronsitten oksurdu uykuda nefes alamadı kıpkırmızı oldu kız ve iki kere tekrarladı bunu kız elimizde olcekti nerdeyse korktuk hastaneye acile goturdu gorumcem hastane yarım saatlik yol doktor ne dese begenirsin bu çocuk morarmamis morarinca getir ilaç felanda vermemiş evdeki ilaçlarını ver demiş düşünün hiç bisey yapmamış boşu boşuna gitti ya bu çocugun moraracak kadar nefesi kesilirse hastane yarım saat uzakta oraya gidene kadar zaten allah korusun ölür burası doktor konusunda berbat

Canım Amerika'da hastanın sigortası yoksa hiç bir doktor ilgilenmiyor. Orda ölsen kimsenin umru değil. Almanya ona keza ve ben birçok avrupa ülkesinde yaşayan insanların doktorlar konusunda bu tür şikayetlerine tanık oldum. İlgi sıfır. Tr'de öyle olsa öldürürler ki hatta öldürüyolar, dövüyolar. Doktorun moralinin o gün bozuk olma ihtimali yok, acile git nerdeyse sivilce sıktırmaya hasta gelecek. Başı ağrısa acile geliyor, gerçekten acil olan hastalar onlar yüzünden beklemek durumunda kalıyor ve bekledikleri için kavga çıkıyor :) 1 doktor acilde 300 hastaya bakıyor bazen, ki bunların gerçekten acil olan kısmı anca 20-30 kişidir. Günde 300 kişiye sadece nasılsın, iyi misin ben de iyiyim dediğini düşün. Nasıl da yorucu di mi? Burda teyzeler eşlerinden görmediği ilgiyi hastanede arıyor. Alıyor karnesini hadi bakalım hastaneye. Orda sıra beklerken sohbetler, benim eltimde de aynı var demeler (cem yılmaz haklı). Avm açıldı buraya inan 10 gün hasta sayısı düşmüş. İnsanlar ilgiyi hastanede arıyor, can sıkıntısını hastanede gideriyorçünkü ve maalesef gerçekten hasta olanların haklarına tecavüz ediyolar ve bunalıp yeterince ilgi gösteremeyen doktorlara patlıyolar sonra. Hastaların çoğuna hasta olmadıkları için vitamin yazıp gönderiyolar:) Buraya kadar gelmişken bi serum takmıycak mısın diyenler var. Çünkü konu komşuya, eşe dosta anlatılacak çok hastaydım serum bile taktılar :) Serum dediği tuzlu su ama bilmiyor tabi. Serum vücutta sıvı kaybı olduğu zaman ve ilaç kanda daha çabuk dolaşsın ve etki etsin diye takılır halbuki. Bilmiyor işte serum çok önemli bişey sanıyor.

Neyse çok uzattım özet geçeyim. Bulup da bunuyoruz bazen biz:)

Hay ağzına saglık , ne kadar da güzel özetlemişsin durumu

Evet türkiyede bu durumlar cok burda doktorla görüşmeden önce sekretere anlatiyosun derdini acildede normaldede eğer o senin sorununu önemli bulursa doktorla gorusturuyor yok öyle her hastayım diyene doktor zaten randevuyla çalıyor hepsi öyle günde 300 hastaya baksalar hiç düşünemem bile neler olur ve her canları istediğinde haftalık tatil yaparlar yani burda herkezin her hastalık konusunda ayrı ayrı doktoru var mesela kadin doktoru dahiliye doktoru nebiliyim dişçi mesela özel doktor gibi ondan başkasına gidemiyosun Oda her canı istediğinde bir hafta iki hafta tatil yapıyor acil durumda acile git diyor acilinde durumu belli

1 gunu dahaBitirdik küçük kuzum ne kadar oldu acaba bakalim

Bursa'dan herkese günaydın iki canlı arkadaşlarım.havalar kadar güzel günler dilerim hepinize.kimseyi zerre kadar üzecek bişey olmaz umarım bugün

cnml bnmkı 26 agustos gorunuyo ama 1 hfta kadar onden gıdıyo..bn bu hfta ozellıkle artık arar ara tekmeler yıyorum ama her bebek aynı hareketlılıge sahıp degıldr cnm ..bnmde ara ara hc hıssetmedgm gunler oldu senn gbı panıge kapıldım ama ınan sakın olmak cok onemlı bunu anladım sen sakın olunca o da sakın oluyo ve kıpırdanıyo:)allahın ıznıyle bıseyı yoktur bebısınn sen telaslanma sadece..saglık sektorunede dıcek laf bulamadm ınsan saglıgı bu kadar ucuzmu

gunaydın bebıslerımızn guzel annelerii..bızı germeyen guzel bı gun gecırırz ıns....ben bugun kuafore gıdıcem kendımı bakıma sokucam:)yarın kayserıye gıdıcezz kzımı renklı renlı gorucem ..ınsss hersey yolundadr allahn ıznıyle

bebişimi görmeye 6 güncük kalmışş yupiiisiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…