- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #17.581
Güzel annelere ve biricik bebişlerine günaydın.Herkese mutlu, huzurlu, güzel bir gün diliyorum.İlk nefes programı başladı.Ben kaçar.
cnml bnmkı 26 agustos gorunuyo ama 1 hfta kadar onden gıdıyo..bn bu hfta ozellıkle artık arar ara tekmeler yıyorum ama her bebek aynı hareketlılıge sahıp degıldr cnm ..bnmde ara ara hc hıssetmedgm gunler oldu senn gbı panıge kapıldım ama ınan sakın olmak cok onemlı bunu anladım sen sakın olunca o da sakın oluyo ve kıpırdanıyo:)allahın ıznıyle bıseyı yoktur bebısınn sen telaslanma sadece..saglık sektorunede dıcek laf bulamadm ınsan saglıgı bu kadar ucuzmu
[sıze=3]kızlar günaydın mı desem bilemedim günümüz güzel geçsin[/sıze][sıze=3] bizim dün misafirimiz vardı evi topla yat dinlen derken saat 2yi buldu ancak kahvaltı falan derdi bitti. Eşimle pazar keyfi yapacqğız bakalım bu minnacık ilçeden ne yapabilirsek artık öptüm şekerler hepinizi. Bu arada kızlar mayısta tayinimiz açıklanıyor çok dua edin eşimle bize bebeğimle eşimden ayrı kalmayacağımız rahat bir yere gidelim diye 40 ayetel kürsi okuyor herkes sizde bir tane okursanız çok sevinirim[/sıze]
rabbim gönlünüze göre versin canım
o küçücük ilçede keyif yapmaya çalışmayı çok iyi bilirim
bir ayetel kürsi okudum
allah kabul etsin inşallah...
Kızlar hava ne kdar güzel yaaa.Annem yarın ümreye gidiyor.Annemi görmeye hoşçakal demeye gidecektim ama belim, başım ağrıyor.Hiç gidecek halim yok.Annemde sen daha önemlisin gelemesende önemli değil dedi.Bakalım eşimin işten çıkış saatine kadar düzelirsem birlikte gideriz.
Ya biz seninle ayniyiz sanırım Benim doğum ağustos 25 ama ben senin gibi hiç hissetmedim tekme felan akşamları ara ara pit pit yapiyodu ama Oda yok sanki iki gündür allahım onu bana bağışlasın doktoru arayamiyorum burası türkiye gibi değil cevap bile vermiyolar randevum ayın 9 da ve ben o zamana kadar oynamazsa kafayı usuturum sanırım
Canım Almanya'da yaşıyosun sanırım. Avrupa'nın en gelişmiş ülkesi bi de. Ne kadar rahatmış ordaki doktorlar :) Burda öyle bişey yapsalar kıyamet kopar. Üstelik onların maaş durumu da Tr'dekilere göre çok çok uçuk meblalar. Demek ki gelişmişlik düzeyi arttıkça insanlar daha sabırlı oluyor.
Nr gelişmesi bence en geri ülke ikili üçlü taramalar yok renkli ultrayon yok neymiş yaşım 35 ustu değilmiş gerek yokmuş bunlara ha cok istiyosam verecekmisim 200 300 euro yu öyle bakacak Oda boşuna olurmuş zaten öyle diyo ya hasta oluyosun doktora derdini anlatiyosun bilgisayara bakiyo burda bu olabilir yazıyor diyo bana sonra eline kitap alıyor buysa hastalığın ilacida buymuş diyo sacmaliga bak onu Bende yaparım bunun icin dünya kadar para aliyolar kiymetini bilin tutkiyedeki doktorların Valla
Kizlar merhaba,
Az once bebegimi evde kendim dinleyebilmek icin el doppler i (tam adi nedir bilmiyorum, bebegin kalbini dinleyip kayit edebilioruz) siparis verdim. Zaten artik bebegimi hissediyorum ancak zaman zaman saatlerce hissetmedigim veya farketmedigim oluyor, oyle durumlarda icimi rahatlatmak icin faydali olur diye dusundum. Hemde hickirigi, icerde cikardigi sesler duyuluyor.
Aslinda daha erken aylarda, hissedemedigimiz donemlerde kalp atislarinin takibi icin onermislerdi ancak ben bir turlu almamistim...
Kullananlar varsa fikirlerinizi alabilir miyim lutfen?
bel, baş ağrıları bende de sık oluyor canım ne yazıkki ya ama katlanıyoruz güzel bebeklerimiz için canlarımız için.....
herkese iyi pazarlar...
Ben kullaniyorum canim hatta simdi dinledim.ben cok rahat ettim benim 6 aylik ve 7.5 aylik iki bebegim karnimda öldügü icin aldim. Hergun bir kez dinliyorum icim rahat ediyor ama normal kalp atisi gibi degildedaha cok at kosmasi gibi
gunaydın bebıslerımızn guzel annelerii..bızı germeyen guzel bı gun gecırırz ıns....ben bugun kuafore gıdıcem kendımı bakıma sokucam:)yarın kayserıye gıdıcezz kzımı renklı renlı gorucem ..ınsss hersey yolundadr allahn ıznıyle
Ben kullaniyorum canim hatta simdi dinledim.ben cok rahat ettim benim 6 aylik ve 7.5 aylik iki bebegim karnimda öldügü icin aldim. Hergun bir kez dinliyorum icim rahat ediyor ama normal kalp atisi gibi degildedaha cok at kosmasi gibi
Umarım dediğin gibi olur uykularım kaçıyor resmen sakin olmaya caliscam allahın izniyle Iyi şeyler düşüncem sizde dua edin Iyi haberler yaziyim buraya sağlık konusunda gerçekten insan hayatı ucuz burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?