2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar günaydın mı desem bilemedim günümüz güzel geçsin bizim dün misafirimiz vardı evi topla yat dinlen derken saat 2yi buldu ancak kahvaltı falan derdi bitti. eşimle pazar keyfi yapacqğız bakalım bu minnacık ilçeden ne yapabilirsek artık öptüm şekerler hepinizi. bu arada kızlar mayısta tayinimiz açıklanıyor çok dua edin eşimle bize bebeğimle eşimden ayrı kalmayacağımız rahat bir yere gidelim diye 40 ayetel kürsi okuyor herkes sizde bir tane okursanız çok sevinirim

Umarım dediğin gibi olur uykularım kaçıyor resmen sakin olmaya caliscam allahın izniyle Iyi şeyler düşüncem sizde dua edin Iyi haberler yaziyim buraya sağlık konusunda gerçekten insan hayatı ucuz burda

rabbim gönlünüze göre versin canım
o küçücük ilçede keyif yapmaya çalışmayı çok iyi bilirim
bir ayetel kürsi okudum
allah kabul etsin inşallah...

günaydın annişlerr :) kahvaltı keyfimiz yeni bitti hava çok güzel balkonda keyif yaptık bebişimle :) hepinize güzel günler diliyorumm

kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı yandım gelin dedikce altına odun atmalı :))))))))))))))))))))))))) tabi bu her kaynana için gecerli degil gelinine sıkıntı vermekten baska bi halta yaramayanlar için:)

Kızlar hava ne kdar güzel yaaa.Annem yarın ümreye gidiyor.Annemi görmeye hoşçakal demeye gidecektim ama belim, başım ağrıyor.Hiç gidecek halim yok.Annemde sen daha önemlisin gelemesende önemli değil dedi.Bakalım eşimin işten çıkış saatine kadar düzelirsem birlikte gideriz.

bel, baş ağrıları bende de sık oluyor canım ne yazıkki ya ama katlanıyoruz güzel bebeklerimiz için canlarımız için.....
herkese iyi pazarlar...

Merhaba, bende Almanya da yasiyorum, her turlu sorunumda hastahaneye Veya doktorumun muayenehanesine gidebiliyorum. Sorularim oldugunda istedigim zaman ariyorum, ulasamadigimda mutlaka doktor beni geri ariyor.... Bu zaman kadar bu konuda hic sikinti yasamadim ve problemin oldugunu dusundugun halde doktorunu arayamadigini soylemene cok sasirdim. Hicbirsey yapamiyorsan, acile git, hamileyim ve agrilarim var de, hemen ilgineleceklerdir... Doktorumun sekreteri gebelik gunlugu tutuyor hastalari icin, her aramam ve sikayetlerim bile yazilmis defterime... Bunun yani sira egitici kitapciklar, numuneler ve ucretsiz doguma hazirlik ve dogum sonrasi kurs da burada devlet sigortasi ile aldiklarim... Turkiye de dogum konularini bilemiyorum ancak, ozel hastahane ile devlet hastahanesinde tamamen hizmetin farkli oldugunu hatirliyorum, simdi sanirim cok degismis...Birazda sans meselesi. Allah hepimizi iyi doktorlarla karsilastirsin...

Canim Bende 2li testlerimi parali yaptirdim, bu birazda sigortana bagli...doktorum detaylica bakti ultrasonda, hersey yolunda gorunuyor, risk grubunda degilsiniz o nedenle teste gerek yok dedi, ancak illaki detayli tarama istiyorsam uzman bu konuda uzman bir klinikte benim icin randevu alabilecegini ancak sigortamin bu extra taramayi odemeyecegini iletti, bizde kabul ettik. Burda gercekten gebeligi dogal bir surec gibi goruyor ve anneyede bunu asilamaya calisiyorlar. Test yaptirmadan oncede, lutfen kendinizi herseye hazirlayin, eger olumsuz bir yanit alirsaniz ne yapacaginizi onceden kararlastirin diyorlar.

Kizlar merhaba,

Az once bebegimi evde kendim dinleyebilmek icin el doppler i (tam adi nedir bilmiyorum, bebegin kalbini dinleyip kayit edebilioruz) siparis verdim. Zaten artik bebegimi hissediyorum ancak zaman zaman saatlerce hissetmedigim veya farketmedigim oluyor, oyle durumlarda icimi rahatlatmak icin faydali olur diye dusundum. Hemde hickirigi, icerde cikardigi sesler duyuluyor.

Aslinda daha erken aylarda, hissedemedigimiz donemlerde kalp atislarinin takibi icin onermislerdi ancak ben bir turlu almamistim...

Kullananlar varsa fikirlerinizi alabilir miyim lutfen?

Ben kullaniyorum canim hatta simdi dinledim.ben cok rahat ettim benim 6 aylik ve 7.5 aylik iki bebegim karnimda öldügü icin aldim. Hergun bir kez dinliyorum icim rahat ediyor ama normal kalp atisi gibi degildedaha cok at kosmasi gibi

bel, baş ağrıları bende de sık oluyor canım ne yazıkki ya ama katlanıyoruz güzel bebeklerimiz için canlarımız için.....
herkese iyi pazarlar...

bendede bel ağrısı çok oluyor 5 dakıka ayakta dursam ağrıyor çok kötü geçiriyorum hamileliğimi oğlumda hamileyken turp gibiydim bunda çok zorlanıyorum eğilip kalkamıyorum

Ben kullaniyorum canim hatta simdi dinledim.ben cok rahat ettim benim 6 aylik ve 7.5 aylik iki bebegim karnimda öldügü icin aldim. Hergun bir kez dinliyorum icim rahat ediyor ama normal kalp atisi gibi degildedaha cok at kosmasi gibi

Allah esirgesin canim, saglikla yavrunu kucagina alirsin insallah. Banada son haftalarda da normal dogum isteniyorsa bebegin durumu gozlenenilir demislerdi, o yuzden gec bile olsa alayim dedim. Dinledim almadan once cnm, bazilari cok cizirtili bazilarida temizce kalp sesini suzuyor. Ekranda da goruyorsun sayisini falan...insallah bir zarari yoktur hergun kullanmanin...

inşallah yolundadır bende haftaya gidicem 21 haftalık olunca

Ya ilk defa duydum çok şaşırdım fiyatı ne kadar acaba

Umarım dediğin gibi olur uykularım kaçıyor resmen sakin olmaya caliscam allahın izniyle Iyi şeyler düşüncem sizde dua edin Iyi haberler yaziyim buraya sağlık konusunda gerçekten insan hayatı ucuz burda

Canım bak el doppleri diye bisey varmış , Dr a ulasmakta zorlanıyorsan ondan al istersen , kalp sesleri dinlenebiliyomus
İyi hbrlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…