2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bugun hava cok guzeldi kaynana oğlunu aradı oğlu gitti ben bebişimle yalnız kaldım rabbim öyle seyler yasatsın ki işte bu bana yaptıklarınızın karsılığı demek istiyorum rabbim beni minik bebeğimi annemi babamı korusun inşallah annem babam olmasaydı ne yapardm acaba rabbime binlerce sukur onlara sahibim bide insallah minik bebişim olucak sag salim kucama alırım insallah teyzeleriiiiiiiiiiii

canim ben malesef her istediğimde arayamiyorum açık açık tepki alıyorum banada telefonda sana döneceğiz dendi ve donmediler hastane zaten başlı başına bela daha iki hafta önce acile gittim sancilarimdan dolayı bana doktor yok iki saat bekleneni lazım dediler Benim gibi bekleyen de 4 hasta vardi zaten harabe başka köyde sen almanyanin neresinde yasiyosun Merak ettim ben burda kiminle konuşsam aynı şikayetleri duyuyorum ikili üçlü taramada ise ben riskli grupta olduğum halde yapılmadı kanimda problem var iğne ve hap kullanıyorum amaan herşeyin hayırlısı bebegimin Iyi olduğunu ogreniyim başka bi şey istemiyorum sen doppler i nerden sipariş ettin Bende istiyorum ve kaç günde geliyor

Canım bak el doppleri diye bisey varmış , Dr a ulasmakta zorlanıyorsan ondan al istersen , kalp sesleri dinlenebiliyomus
İyi hbrlerini bekliyorum

Bu aleti hemen alicam yoksa kafayı yerim hala bisey hissetmiyorum cokmu stres yapıyorum bilmiyorum dua edin lutfen

kızlar merhaba nasıl gidiyor hamilelik ben miskin miskin hafta sonunu geçirdim yarın okul var offf sizin keyifler umarım iyidir kendinize ve bebeklerinize iyi bakın

bendede bel ağrısı çok oluyor 5 dakıka ayakta dursam ağrıyor çok kötü geçiriyorum hamileliğimi oğlumda hamileyken turp gibiydim bunda çok zorlanıyorum eğilip kalkamıyorum

aynen bende eğilip kalkamıyorum kasıklarım çok hassas zaten doktorumda sakın kendini zorlama dedi gündüzde ara dinlenmeleri verdi... uyumak da çok iyi geliyor gündüz 1 saat falan...

slm kizlar bugun cok yurudum belim ve kuyruk sokumuna inen bir agrim var yerlesti sanirim...sizlerde boylemisiniz...

kuyruk sokumu bölgesi bende de çok hassas hatta bazen belimden daha fazla zorluyor yatıp kalkarken ama sanırım bunları yaşayacağız hepimiz... inşallah geçicidir :)

Merhaba kızlar 21 haftalık hamileyim bütün vücudum kaşınıyo aynı durumda olan varmı cok kötüyüm

Canım bende de olmuştu yalnız benimki biraz daha erken dönemdeydi..17.hafta civarında. Dr kaşıntı ve kızarıklık olan bölgelere sürmem için bi krem verdi. Ayrıca kullandığın yumuşatıcı,sabun,sampuan vs olabilir dedi. Eğer kısa zaman önce değiştiysen hassas cilt yapısına uygun olan ürünler kullanmaya özen göster diyebilirim. Çook geçmiş olsun

Canim cok sasirdim, bende kucuk bir yerde yasiyorum stuttgart in kuzeyinde ve gercekten hic sorun yasamadim. Burada cevremde de herkes saglik hizmetlerinden cok memnundur. Sen hastahaneye mi gidiyorsun cnm normal muayenelerin icin? Yoksa doktorun kendi muayenehanesine mi? Doktorunu degistirmeni tavsiye ederim, risk grubunda oldugun halde sana bu testler yapilmiyorsa hemen sigorta sirketini arayip durumunu bildirmelisin. Hatta doktorundan memnun olmadiginida onlara iletki kayda gecsin, sana yakin baska doktorda tavsiye ederler....

Ben doppler i amazon.de den siparis verdim, genelde ordan cok siparis veriyorum ve en gec 4 gunde elimde oluyor siparisim. Fetal doppler yazarsan arama kismina, cesitli modelleri listeleyecektir. Ve icini rahat tut lutfen, ters giden birseyler olsa vucudun buna mutlaka tepki verirdi... Lutfen stres yapma, bebeginide kendinide uzme. Allahin izniyle saga salim alirsin kucagina bebegini, hep olumlu dusun..

Sevgiler,

Merhaba kızlar 21 haftalık hamileyim bütün vücudum kaşınıyo aynı durumda olan varmı cok kötüyüm

Canim cildimiz odem veya karin bolgesindeki buyume nedeniyle sistigi icin geriliyor veya hormonlar nedeniyle cilt tipimiz degisiyor ve bunlar kasinti yapiyor. Sana tavsiyem sakin kasinma, yoksa dogumdan sonra yirtilmalari gorursun... Tabii eger belirli bolgelerde kizarik veya deri dokulmesiyle birlikte kasinti varsa doktoruna gostermelisin.

Canım seninle doğum tarihlerimiz aynı İnşallah hayırlısıyla kucağına alırsın. Kız oğlan? Benimki oğlan.. Şimdilik hiç bir sıkıntım yok şükürler olsun. sadece daha hızlı yoruluyorum ve tansiyorum düşüyor ):

bu Iyi fikir aslında sigorta sirketimle goruscem bu durumu ben hastaneye sadece acil durumda gidiyorum doktorum muayanesi var yarından bildiğin gibi her yer kapalı salı doktoru aricam bakalım neyle karsilascaz ya bide bugun sancim var kasığında ve belimin sağ tarafında sanki böbrek ağrısı gibi anlamadım gitti ama ağrı şiddetli

canım ben 16. haftada kaşınmaya başlamıştım kilo alımı ve karnımızın büyümesi vücutta ödem vs gibi sebeplerle cildimiz geriliyor eğer bir arkadaşın dediği gibi kaşınan yerlerde kızarıklık kırmızı kabarıklık gibi şikayetler yoksa gerilmedendir benim drum bana şimdilik bepanthol verdi sabah akşam kullanıyorum ne kaşıntı kaldı ne deri döküntüsü çatlağım da yok şimdilik çok şükür...ve sakın kaşınan yerleri kaşıma yoksa derin çatlaklar oluşuyormuş.

Ya ilk defa duydum çok şaşırdım fiyatı ne kadar acaba

Cok tesekkur ederim canim insallah hepimiz saglikla kucagimiza alalim.bana dr um cok evham yaptigim icin onermisti yalnizca gunde 1 kere cok kisa dinliyorum hatta cok hareket edince dinlemiyorum bile.ben tr den internetten siparis verdim 90 tl . Keyfi hale getirmemek lazim dedi dr . Sadece mecburi durumlarda hissetmediginde kullan dedi. Ama cok guzel oluyor dinlemesi...:)))

günaydınnn herkeseeee...mutlu bi hafta olur inş. hemencecik cuma gelsin :)) oğluşumla gece uyuyamadk karnım çok şişti gerildi ağrıdı....fasla yyince böyle oluo sanırım dokunuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…