- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #17.601
Ya ilk defa duydum çok şaşırdım fiyatı ne kadar acaba
canim ben malesef her istediğimde arayamiyorum açık açık tepki alıyorum banada telefonda sana döneceğiz dendi ve donmediler hastane zaten başlı başına bela daha iki hafta önce acile gittim sancilarimdan dolayı bana doktor yok iki saat bekleneni lazım dediler Benim gibi bekleyen de 4 hasta vardi zaten harabe başka köyde sen almanyanin neresinde yasiyosun Merak ettim ben burda kiminle konuşsam aynı şikayetleri duyuyorum ikili üçlü taramada ise ben riskli grupta olduğum halde yapılmadı kanimda problem var iğne ve hap kullanıyorum amaan herşeyin hayırlısı bebegimin Iyi olduğunu ogreniyim başka bi şey istemiyorum sen doppler i nerden sipariş ettin Bende istiyorum ve kaç günde geliyorMerhaba, bende Almanya da yasiyorum, her turlu sorunumda hastahaneye Voeya doktorumun muayenehanesine gidebiliyorum. Sorularim oldugunda istedigim zaman ariyorum, ulasamadigimda mutlaka doktor beni geri ariyor.... Bu zaman kadar bu konuda hic sikinti yasamadim ve problemin oldugunu dusundugun halde doktorunu arayamadigini soylemene cok sasirdim. Hicbirsey yapamiyorsan, acile git, hamileyim ve agrilarim var de, hemen ilgineleceklerdir... Doktorumun sekreteri gebelik gunlugu tutuyor hastalari icin, her aramam ve sikayetlerim bile yazilmis defterime... Bunun yani sira egitici kitapciklar, numuneler ve ucretsiz doguma hazirlik ve dogum sonrasi kurs da burada devlet sigortasi ile aldiklarim... Turkiye de dogum konularini bilemiyorum ancak, ozel hastahane ile devlet hastahanesinde tamamen hizmetin farkli oldugunu hatirliyorum, simdi sanirim cok degismis...Birazda sans meselesi. Allah hepimizi iyi doktorlarla karsilastirsin...
Canim Bende 2li testlerimi parali yaptirdim, bu birazda sigortana bagli...doktorum detaylica bakti ultrasonda, hersey yolunda gorunuyor, risk grubunda degilsiniz o nedenle teste gerek yok dedi, ancak illaki detayli tarama istiyorsam uzman bu konuda uzman bir klinikte benim icin randevu alabilecegini ancak sigortamin bu extra taramayi odemeyecegini iletti, bizde kabul ettik. Burda gercekten gebeligi dogal bir surec gibi goruyor ve anneyede bunu asilamaya calisiyorlar. Test yaptirmadan oncede, lutfen kendinizi herseye hazirlayin, eger olumsuz bir yanit alirsaniz ne yapacaginizi onceden kararlastirin diyorlar.
Canım bak el doppleri diye bisey varmış , Dr a ulasmakta zorlanıyorsan ondan al istersen , kalp sesleri dinlenebiliyomus
İyi hbrlerini bekliyorum
bendede bel ağrısı çok oluyor 5 dakıka ayakta dursam ağrıyor çok kötü geçiriyorum hamileliğimi oğlumda hamileyken turp gibiydim bunda çok zorlanıyorum eğilip kalkamıyorum
slm kizlar bugun cok yurudum belim ve kuyruk sokumuna inen bir agrim var yerlesti sanirim...sizlerde boylemisiniz...
Merhaba kızlar 21 haftalık hamileyim bütün vücudum kaşınıyo aynı durumda olan varmı cok kötüyüm
canim ben malesef her istediğimde arayamiyorum açık açık tepki alıyorum banada telefonda sana döneceğiz dendi ve donmediler hastane zaten başlı başına bela daha iki hafta önce acile gittim sancilarimdan dolayı bana doktor yok iki saat bekleneni lazım dediler Benim gibi bekleyen de 4 hasta vardi zaten harabe başka köyde sen almanyanin neresinde yasiyosun Merak ettim ben burda kiminle konuşsam aynı şikayetleri duyuyorum ikili üçlü taramada ise ben riskli grupta olduğum halde yapılmadı kanimda problem var iğne ve hap kullanıyorum amaan herşeyin hayırlısı bebegimin Iyi olduğunu ogreniyim başka bi şey istemiyorum sen doppler i nerden sipariş ettin Bende istiyorum ve kaç günde geliyor
Merhaba kızlar 21 haftalık hamileyim bütün vücudum kaşınıyo aynı durumda olan varmı cok kötüyüm
aynen bende eğilip kalkamıyorum kasıklarım çok hassas zaten doktorumda sakın kendini zorlama dedi gündüzde ara dinlenmeleri verdi... uyumak da çok iyi geliyor gündüz 1 saat falan...
kuyruk sokumu bölgesi bende de çok hassas hatta bazen belimden daha fazla zorluyor yatıp kalkarken ama sanırım bunları yaşayacağız hepimiz... inşallah geçicidir :)
bu Iyi fikir aslında sigorta sirketimle goruscem bu durumu ben hastaneye sadece acil durumda gidiyorum doktorum muayanesi var yarından bildiğin gibi her yer kapalı salı doktoru aricam bakalım neyle karsilascaz ya bide bugun sancim var kasığında ve belimin sağ tarafında sanki böbrek ağrısı gibi anlamadım gitti ama ağrı şiddetliCanim cok sasirdim, bende kucuk bir yerde yasiyorum stuttgart in kuzeyinde ve gercekten hic sorun yasamadim. Burada cevremde de herkes saglik hizmetlerinden cok memnundur. Sen hastahaneye mi gidiyorsun cnm normal muayenelerin icin? Yoksa doktorun kendi muayenehanesine mi? Doktorunu degistirmeni tavsiye ederim, risk grubunda oldugun halde sana bu testler yapilmiyorsa hemen sigorta sirketini arayip durumunu bildirmelisin. Hatta doktorundan memnun olmadiginida onlara iletki kayda gecsin, sana yakin baska doktorda tavsiye ederler....
Ben doppler i amazon.de den siparis verdim, genelde ordan cok siparis veriyorum ve en gec 4 gunde elimde oluyor siparisim. Fetal doppler yazarsan arama kismina, cesitli modelleri listeleyecektir. Ve icini rahat tut lutfen, ters giden birseyler olsa vucudun buna mutlaka tepki verirdi... Lutfen stres yapma, bebeginide kendinide uzme. Allahin izniyle saga salim alirsin kucagina bebegini, hep olumlu dusun..
Sevgiler,
Canim cildimiz odem veya karin bolgesindeki buyume nedeniyle sistigi icin geriliyor veya hormonlar nedeniyle cilt tipimiz degisiyor ve bunlar kasinti yapiyor. Sana tavsiyem sakin kasinma, yoksa dogumdan sonra yirtilmalari gorursun... Tabii eger belirli bolgelerde kizarik veya deri dokulmesiyle birlikte kasinti varsa doktoruna gostermelisin.
Allah esirgesin canim, saglikla yavrunu kucagina alirsin insallah. Banada son haftalarda da normal dogum isteniyorsa bebegin durumu gozlenenilir demislerdi, o yuzden gec bile olsa alayim dedim. Dinledim almadan once cnm, bazilari cok cizirtili bazilarida temizce kalp sesini suzuyor. Ekranda da goruyorsun sayisini falan...insallah bir zarari yoktur hergun kullanmanin...
Ya ilk defa duydum çok şaşırdım fiyatı ne kadar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?