2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın anneler, şu hafta sonları ne çabuk geçiyor ya telaşe, koşuşturmaca derken gene bi hafta başındayız. Biz çalışan annelere hafta içleri çabuk geçsin inşallahh

Artık hafta sonlarımız kızımızın odasını tasarlamakla geçicek gibi görünüyor. Eşim çok meraklı şimdiden kafasında tasarımlara başladı. 2 tane hasır küçük sandalye buldu ikea dan gödrüğü gibi aldı :)))) onalrı beyaza boyayacakmış. Oyun odasına koyucakmış. kafasındaki planlara bayılıyorum ya çok meraklı :)

Son düzenleme:

Aynennn hafta sonları hiç bitmesin :) Bayılıyorum o küçük sandalyelere ya ne güzel yeriniz var demek ki dilediğiniz gibi döşersiniz odasını malesef çok heveslerim olmasına rağmen bizim yerimiz yok. Ben doğum izninden dönünce daha büyük bir ev almayı planlıyoruz inşallah olur

Biz daha oda için plan yapmadık sadece beşik ve dolap alıcaz kiracı olduğumuz için oda yapmak istemedik belki bu yılın sonunda bir ev alırız o zaman güzel bir oda yaparız Aren Beyimize :))

oda dizme konusunda ben de çok heyecanlıyım. boyalar, perdeler, mobilyalar.. :124: henüz erken diye başlayamıyorum ama.
eşinin hevesli olması çok güzel canım. genel de erkekler bu konuda heves kırıyor. benim eşim de çok heyecanlı şimdiden başlayalım diyor ben zor tutuyorum

Günaydın annişler ve bebişleri, herkese güzel ve çabuk geçecek bir hafta diliyorum.

Hafta sonu kızımın odasına isimlik yapmak için kurdele, dantel, yapıştırıcı falan aldım Hiç el becerim yoktur ama deniycem bakalım:)

gunaydin hamisler ben her gece ruyalarimda kabus goruyorum malesef sizdende boyle ruyalar goren varmi surekli...sabah 6 da uyaniyorum her gun sonra yine uyuyorum ama o kabuslardan ter su icinde kaliorum..

herkese günaydın arkadaşlar...... evde internetim olmadığı için haftasonları giremiyorum..... sabah 8den beri geçmişi okuyarak anca bu saatde bitti.... öncelikle trafik kazası geçiren arakadaşımıza çok büyük geçmiş olsun... Allah kimseye yaşatmasın bi daha... bende şu an araba öğrenme aşamasındayım.. 2 aydır öğreniyorum....hamile olduğum için hala tek başıma çıkamıorum korkumdan... çocuk odasına gelince ben hala düzenleme yapmadım kızımın odası küçük.. bide oturma odamız var oturma odasıyla kızımın odasını yer değiştirip kızlarımın odası haline getırcem.. haziranda yapmayı planlıyorum badana temizlik vs.. çok şey almayı düşünmüyorum... sadece büyüyen yatak almayı düşünüorum bide sepetimiz var zaten... gardrop ve öbur kızımın yatagı var zaten... ev borcu bıtınce ılerde bi 10 sene sonra bu evi satıp büyük ev alıp odalarını ayırıp genç odası takımları almayı düşünüyorum... tabiii Yüce Rabbimiz o günleri gösterirse inşallah....

herkese günaydın bizim ve meleklerimiz için güzel bir hafta olsun inşallah haftasonu okadar koşuşturmacalı geçtiki oğluşumla birbirimizi dinleyemedik bile işe gelince ben daha az yoruluyorum sanki .haftasonu şehirdışından misafirlerim geldi gittiler haftayada gelecekler var yatılı misafirim haftaiçi dinlensem iyi olacak

gunaydin hamisler ben her gece ruyalarimda kabus goruyorum malesef sizdende boyle ruyalar goren varmi surekli...sabah 6 da uyaniyorum her gun sonra yine uyuyorum ama o kabuslardan ter su icinde kaliorum..

Her gece olmasa da ben de görüyorum sıkıntılı rüyalar.ama aklım hep bebeğimde olduğu için ve gece sırt ağrılarım olduğu için buna yoruyorum canım.

Mutlu,ağrısız,stressiz yaşayacağımız güzel bir hafta diliyorum herkese.....

Heryer misss gibi bahar havası kokuyor,hava güzel oldukça daha iyi olacağız inşallah....

HEPİNİZİ KOCAMAN KOCAMAN ÖPÜYORUM

hiç ama hiç bitmese keşke :))) çok güzeller gerçekten.. Aslında çocuk odamızın içinde olacak oyun yeri. Odası L şeklinde çok büyük değil ama olsun. L şekli olan yeri oyun odası gibi düşündük. Orasını öyle değerlendireceğiz bakalım... İnşallah canım rabbim gönlünüze göre versin..

Her zaman kabus olmasa da saçma sapan rüyalar görüyorum sürekli. Cuma gecesi gördüğüm rüya çok komikti. Eşimle bir dağa tırmanıyoruz soluk soluğayız ama nasıl zorlanıyorum nasıl yoruluyorum. Eşime söyleniyorum niye buraya geldik neresi burası kaybolduk senin yüzünden vs... En sonunda yüksek biryere geldik aşağısı alabildiğine yeşillik ağaçların arasından da deniz görünüyor muhteşem bir manzara var ve ağaçların içinde kocaman bir bina tabelasında RİZE ANADOLU LİSESİ yazıyor :) hayatımda Rizeyi görmüşlüğüm yok. Çevremizde de rizeli olan ya da oraları bilen kimse yok nerden geldi girdi Rize benim rüyama bilmiyorum. Hayır olsun diyorum Rizeli arkadaş varsa bana bi söyleyebilir mi oralarda böyle dağın yamacında deniz manzaralı bir okul var mı?

Erkeni falan canım. Yolu yarıladık. ANcak içimize sine sine koşuşturmadan yapalım diye düşündük.. Eşimdeki bu hevesle şu zamana kadar iyi bile bekledik Evet hevesli olması çok güzel, beni çok mutlu ediyor böyle olması. Ne güzel eşlerimiz hep böyle olsunlar :)

Çok sık olmasada ara ara kabus görüyorum çok sık karma karışık bissürü rüyalar görürüm gebeliğimden buyana. Kabus görünce kendimi zor uyandırıyorum. Sıçrıyorum kalkarken.. Parmaklarımdan kan çekiliyor sanki, sonra eşime sokuluyorum daha çok. İçi ürperiyor insanın. Mesela dün gece çok karışık rüyaların arkasından gördüğüm kabuss berbattı

Son düzenleme:

canıımmm çok geçmiş olsunnn Allah esirgemiş sizi. Allah bidaha yaşatmasın çok şükür ki iyisiniz.

herkese günaydın iyi haftalar ohhh ne güzel hava var demi ben çok yanıyorummm bugün kısa kollu giydim sezonu açtımmmm..
mavi menekşe bu perşembeye randevu alayım diyorum numuneden sen nezaman gideceksin?
bu arada kadın doğumcudan randevu alıcam o beni radyoloğamı gönderecek direk radyoloğa gitmiycem demi birde acaba o gün içinde gidebilirmiyim radyoloğa...:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…