- 16 Kasım 2011
- 348
- 93
- 118
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #17.621
Günaydın anneler, şu hafta sonları ne çabuk geçiyor ya telaşe, koşuşturmaca derken gene bi hafta başındayız. Biz çalışan annelere hafta içleri çabuk geçsin inşallahh
Artık hafta sonlarımız kızımızın odasını tasarlamakla geçicek gibi görünüyor. Eşim çok meraklı şimdiden kafasında tasarımlara başladı. 2 tane hasır küçük sandalye buldu ikea dan gödrüğü gibi aldı :)))) onalrı beyaza boyayacakmış. Oyun odasına koyucakmış. kafasındaki planlara bayılıyorum ya çok meraklı :)
Günaydın anneler, şu hafta sonları ne çabuk geçiyor ya telaşe, koşuşturmaca derken gene bi hafta başındayız. Biz çalışan annelere hafta içleri çabuk geçsin inşallahh
Artık hafta sonlarımız kızımızın odasını tasarlamakla geçicek gibi görünüyor. Eşim çok meraklı şimdiden kafasında tasarımlara başladı. 2 tane hasır küçük sandalye buldu ikea dan gödrüğü gibi aldı :)))) onalrı beyaza boyayacakmış. Oyun odasına koyucakmış. kafasındaki planlara bayılıyorum ya çok meraklı :)
gunaydin hamisler ben her gece ruyalarimda kabus goruyorum malesef sizdende boyle ruyalar goren varmi surekli...sabah 6 da uyaniyorum her gun sonra yine uyuyorum ama o kabuslardan ter su icinde kaliorum..
Aynennn hafta sonları hiç bitmesin :) Bayılıyorum o küçük sandalyelere ya ne güzel yeriniz var demek ki dilediğiniz gibi döşersiniz odasını malesef çok heveslerim olmasına rağmen bizim yerimiz yok. Ben doğum izninden dönünce daha büyük bir ev almayı planlıyoruz inşallah olur
gunaydin hamisler ben her gece ruyalarimda kabus goruyorum malesef sizdende boyle ruyalar goren varmi surekli...sabah 6 da uyaniyorum her gun sonra yine uyuyorum ama o kabuslardan ter su icinde kaliorum..
oda dizme konusunda ben de çok heyecanlıyım. boyalar, perdeler, mobilyalar.. :124: henüz erken diye başlayamıyorum ama.
eşinin hevesli olması çok güzel canım. genel de erkekler bu konuda heves kırıyor.benim eşim de çok heyecanlı şimdiden başlayalım diyor ben zor tutuyorum
dün okula giderken kötü bir kaza yaptım arkadaşlar...
o kadar kötü bir gündü ki dün uzun upuzun bir kabus gibi... yüzüm gözüm mor vücudumda ağrılar acılar kafamı çok çarpmışım araba yükselip otururken kafamın her bir tarafı ağrı tufanı... hava yastıkları açıldığı halde böyleyim, diğer türünü düşünemiyorum. allahımın sevgili kuluymuşum bebeğim iyi. öyle çok ağladım üzüldüm ki ben nasıl böyle bir şey yaptım diye, nasıl oldu diye. zihnimden silik o anlar. sildim sanki. oraya gelenler olmuş konuşmuşlar hep benimle hastaneye götürelim diye ben iyiyim diye tutturmuşum, kimseyi hatırlamıyorum. ambulans gelmiş onun zoruyla gitmişim devlet hastanesine, eşim oraya gelmiş ilk gördüğüm anı da hatırlamıyorum. orada ultrason çektiler, serum taktılar ama kendi doktorunuza da bir muayene olun dedi oradaki tanıdıklar. gittik doktora kadın şoke oldu tabi, ultrasonla baktı bebeğe, plasentaya her şey iyi dedi. araba haşat... kendi kendime çıkmışım içinden, sürekli ben iyiyim diyormuşum. dün gece hem bebeğime böyle bir şey yaşattım nasıl yaptım böyle bir şey diye anneleri babaları eşimi çok korkuttum çok üzdüm diye hem de acılarımdan ağrılarımdan hep ağladım. elimde değil çok üzgünüm. şimdi de sabahın 6.30unda uyandım uyuyamadım... bugünümüze çok şükür binlerce...
sıkıntıdan geçmişe baktığımda gördüm arasta diyordu kazalar vs.ler açısından çok yoğun bir dönemmiş astrolojik açıdan. artık hangi açıyla ne oldu bilmiyorum ama allahım beni ve oğlumu eşime bağışladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?