2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin arkadaslar hepinize mutlu bir hafta gecirmeniz dilegiyle cumartesi gunu kizimizi gordukten sonra ayri bi heycan basladi bizde doktorumuz yuzunun yandan net goruntusunu verdi agzi burnu okadar guzelki surekli bakiyoruz opuyoruz hastaneden sonra cikinca ikaya gittik besiklere bebek odalarina bayildik bi an once almak istiyoruz.

Herkese günaydıııın.Hayırlı bir hafta diliyorum.Nasılız bakalım?Ben sabah bel ağrısı ve baş dönmesiyle uyandım.Böyle olunca kendimi çok kötü hissediyorum.İnşallah gün içinde düzelirim.

Günaydın kızlar çok yoğunum geçmişe bakamadım akşama okurum çok yorgunum halsizim ankaradan akşam geldik( sabah zor kalktım hepinizi öpüyorum annişler:))

Merhaba kızlar 21 haftalık hamileyim bütün vücudum kaşınıyo aynı durumda olan varmı cok kötüyüm

benim de daha erken haftalarımda vardı, geçti artık, bol su iç kurukltan da kaşınıyor. ben birde mustelanın kremini kullanmaya başldım o da iyi geldi.
benim çok kötüydü karnım pul pul dökülüyodu, kızarmalar çatlamalar, yablar morarmıştı falan, erken müdehale ettim şimdi bi şeycik kalmadı

doğru diyorsun canım erken değil aslında.çoğu gitti azı kaldı. evim konusunda aceleci davrandım her şey içime sindiği gibi olmadı ama çocuğumun odasında ben de herşey içime sinsin istiyorum. o yüzden sürekli araştırıyorum. araştırdıkça kafam karışıyor o ayrı

canım çok geçmiş olsun inşallah şimdi daha iyisindir.eşimde artık benim araba kullanmamı istemiyor önümüzdeki ay doktor randevumda soracagım bebek için sıkıntısı varmı diye

Evet canım azı kaldı hayırlısıyla.. KEsinlikle kafa karışıyor tam birşeye karar veriyoruz daha farklı daha güzel bi düşünce aklımıza gelio hoppp vazgeçiyoruz İşi kesinleştirene kadar daha çok vazgeçeriz heralde öyle bebek odası gibi halısını perdesini ayılı falan almak yerine daha sade alma düşüncesindeyiz mesela bu fikirden dönmeyiz. Çünkü eşimde bende o tarz şeyleri sevmiyoruz. Onun yerine oyuncakları ile süslemek daha güzel olacaktır :)

Günaydın bitanem.Ben Cuma gittim.Ayrıntılımı yaptırdım.Ortalama 20-25 dk sürdü benimki.Çünkü bebeğim fazla hareketli değil diye hemen ölçümlerini yaptı bazı bebekler çok hareketli oldukları için daha uzun sürüyormuş.Velhasıl yaptırdık bitti o kadar önemseyecek tomar tomar para vermeyi gerektirecek bişey değil.Sen de önce kadındoğumcuya git o istemini yapıyor bence cumayı bekleme bugün git hem muayene olursun hem de randevunu alırsın canım.Ben 17 haftalıkken gittim 3 hafta sonraya randevu verdiler.20 haftalık olsaydım belki de hemen yaparlardı veya 1-2 gün sonraya randevu verirlerdi.

canım çok geçmiş olsun inşallah şimdi daha iyisindir.eşimde artık benim araba kullanmamı istemiyor önümüzdeki ay doktor randevumda soracagım bebek için sıkıntısı varmı diye

canım bebeğe zararı yoktur ama ALLAH KORUSUN bir kaza atlatırsın birden heyecanlanırsın,korkarsın falan bebeğin kötü etkilenir. benim eşimde o yüzden istemiyor.

canım çok geçmiş olsun. Seni iyi anlıyorum anlattıklarına, benimde başımdan bi kaza geçmişti. Ama ozaman gebelik yoktu seninki daha zor tabi. yanımda en değerlim anneciğim vardı. Ve çok büyük bi kaza atlattım. 1.5 sene öncesinde.. KAranlıkta ve çevre yolunda önüme insan atlamıştı ona çarpmamak için direksiyonu kırmamla takla atmıştık BUnca zaman geçmesine rağmen aklımdan çıkmıo.. Allahım düşmanıma bunu vermesin. Çok zor bir durum. Arabadan nasıl indim naptım kolum sallanıo omzumdan kırılmış şokta olduğumdan farkında değilim. polisler ambulans nasıl birden orda oldu neoldu hiç hatırlamıyoum. Sanki bi uğultunun içine düşmüş gibiydimm.. Offf neysee... Rabbim bundan beterini yaşatmasın sizlere..

günaydın annişler
dün akşama kadar temizlik yaptım eşimle de tartıştım bırakıp gitti beni tek başıma yaptım herşeyi yatak yorgan ev sil süpür derken benim bel fıtığı kendini hatırlattı. sol bacağımla belimin arası çok acıyor üstüne basamıyorum. :26: akşamda annemleri yemeğe çıkardık sonrasında eve geldiler o halimle birde ikramda bulununca tam kötüleştim. normalde hiç gocunmadan yaptığım işler beni çok yoruyor artık.
yine de güzel bir geçirelim GÜNAYDIN

Günaydın güzel anneler ve melekleri
Nasılsınız? Herkes iyidir umarım.... Henüz geçmişi okuyamadım haftasonu neler kaynattınız sonra bakacağım.
Mayasır mıdır, bağsur mudur nedir ondan çıktı bende, birazdan doktora gideceğim....
Şu hamilelikte başımıza gelmeyen kalmadı. Sizde de oldumu kızlar, ne yaptınız ?

canım ben aktiva yoğurt yiyorum hem iyi geliyor hemde yogurt yemiş oluyorum

Canım bende sade şeylerden hoşlanıyorum.Öyle halısında perdesimde ayıcık ,barbie falan hoşlanmıyorum.Sadeliği lambası ve dolabında duvarında kullanacağın stıckerlarla ( kelebek, çiçek gibi çok güzel stıckerlar var) yada dekoratif boyayla zenginleştirmeyi düşünüyorum.

Neden kendini o kadar yoruyosun canım yaa. Ya bişey olsa. Bi de zaten yemeğe çıkarmışsın evde neden ikram yapıyosun. Ben okurken yoruldum. Kim ne istiyosa gitsin mutfaktan alsın, boşver.

ben de çok yorulunca kalçam ayrılıyor sanki, sağ ayağımın üstüne basamaz oluyorum. hatta sağdan sola bile dönemiyorum yatakta, belimi kaldıramıyorum. gece topallaya topallaya gidiyorum lavaboya. allahtan sabah kalktığımda geçmiş oluyor. eşim gezmeyi çok seviyor, hızına yetişemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…