- 12 Nisan 2012
- 928
- 41
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #17.641
Merhaba kızlar 21 haftalık hamileyim bütün vücudum kaşınıyo aynı durumda olan varmı cok kötüyüm
Erkeni falan canım. Yolu yarıladık. ANcak içimize sine sine koşuşturmadan yapalım diye düşündük.. Eşimdeki bu hevesle şu zamana kadar iyi bile bekledikEvet hevesli olması çok güzel, beni çok mutlu ediyor böyle olması. Ne güzel eşlerimiz hep böyle olsunlar :)
doğru diyorsun canım erken değil aslında.çoğu gitti azı kaldı. evim konusunda aceleci davrandım her şey içime sindiği gibi olmadı ama çocuğumun odasında ben de herşey içime sinsin istiyorum. o yüzden sürekli araştırıyorum. araştırdıkça kafam karışıyor o ayrı
herkese günaydın iyi haftalar ohhh ne güzel hava var demi ben çok yanıyorummm bugün kısa kollu giydim sezonu açtımmmm..
mavi menekşe bu perşembeye randevu alayım diyorum numuneden sen nezaman gideceksin?
bu arada kadın doğumcudan randevu alıcam o beni radyoloğamı gönderecek direk radyoloğa gitmiycem demi birde acaba o gün içinde gidebilirmiyim radyoloğa...:26::26::26:
canım çok geçmiş olsun inşallah şimdi daha iyisindir.eşimde artık benim araba kullanmamı istemiyor önümüzdeki ay doktor randevumda soracagım bebek için sıkıntısı varmı diye
Günaydın güzel anneler ve melekleri
Nasılsınız? Herkes iyidir umarım.... Henüz geçmişi okuyamadım haftasonu neler kaynattınız sonra bakacağım.
Mayasır mıdır, bağsur mudur nedir ondan çıktı bende, birazdan doktora gideceğim....
Şu hamilelikte başımıza gelmeyen kalmadı. Sizde de oldumu kızlar, ne yaptınız ?
Evet canım azı kaldı hayırlısıyla.. KEsinlikle kafa karışıyor tam birşeye karar veriyoruz daha farklı daha güzel bi düşünce aklımıza gelio hoppp vazgeçiyoruzİşi kesinleştirene kadar daha çok vazgeçeriz heralde öyle bebek odası gibi halısını perdesini ayılı falan almak yerine daha sade alma düşüncesindeyiz mesela bu fikirden dönmeyiz. Çünkü eşimde bende o tarz şeyleri sevmiyoruz. Onun yerine oyuncakları ile süslemek daha güzel olacaktır :)
günaydın annişler
dün akşama kadar temizlik yaptım eşimle de tartıştım bırakıp gitti beni tek başıma yaptım herşeyiyatak yorgan ev sil süpür derken benim bel fıtığı kendini hatırlattı. sol bacağımla belimin arası çok acıyor üstüne basamıyorum. :26: akşamda annemleri yemeğe çıkardık sonrasında eve geldiler o halimle birde ikramda bulununca tam kötüleştim. normalde hiç gocunmadan yaptığım işler beni çok yoruyor artık.
yine de güzel bir geçirelim GÜNAYDIN
günaydın annişler
dün akşama kadar temizlik yaptım eşimle de tartıştım bırakıp gitti beni tek başıma yaptım herşeyiyatak yorgan ev sil süpür derken benim bel fıtığı kendini hatırlattı. sol bacağımla belimin arası çok acıyor üstüne basamıyorum. :26: akşamda annemleri yemeğe çıkardık sonrasında eve geldiler o halimle birde ikramda bulununca tam kötüleştim. normalde hiç gocunmadan yaptığım işler beni çok yoruyor artık.
yine de güzel bir geçirelim GÜNAYDIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?