2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynennn bizde öyleyiz canım. ALlahtan eşimle o konuda uyumluyuzda sorun olmuyor.. Bizde süslemelerle renklendirmeyi düşünüyoruz. Şuan anlatırken bile heyecanlandım, sabırsızlanıyorum. Eşimden bulaştı bu kadar heves :)))

kız yangın ayşe ne kısa kollusu burası serin daha bende hırka var giyin bişeyler çocuğuda idrar yollarınıda üşütme

bende öyleyim. Azıcık yorulmayayım, yaşadıklarını yaşıyorum. Bacağımı sürüklüyorum. Tuvalete eğilemiyorum bile ki klozet yani Dün akşam sadece ütü yaptım. SIrt ağrısı çok oldu gece yan yattığıma daha cok kötü oldum. Sancı girdi resmen.. Dediğin gibi allahtan kalkınca bişey kalmıyor..

Aynen ben de ayıcıklı filan almayı düşünmüyorum. Böyle dingin, huzurlu bir ortam hazırlamak istiyorum. Odaya girince uyku moduna geçsin. Gözüne pek fazla ıvır zıvır takılmasın. Oda takımlarına önümüzdeki hafta sonu bakıcaz kısmetse. Çok fazla seçenek yok umarım zevkime hitap edecek bişeylere rastlarım. Normalde marangoza yaptıracaktım ama eve yaptırdığım dolaplardan dolayı hüsrana uğrayınca vazgeçtim.

ütünü oturararak yap canım çok rahat oluyor ben öyle yaptım :)

anladım canım bende perşembe ve cuma izin alabilirim ancak artık rica ederim aynı güne mümkünse diye zaten 22 haftanın içindeyim şuan gün atamazlar heralde

şimdi aldım internetten perşembe günü Funda Arpacı isminde doktor.merkez bina diyo

Biz şubat sonu vermiştik mobilyayı.. Geçen taksiti yatırmaya gittiğimizde 1 hafta sonra çıkıcak üretimden sizi ararız dediler. Biz tutuştuk tabi hemen istemicez ama eve. Anca düzenleriz odasını ondan sonra gelsin mobilyası güzel kızımınnnn.. İnş. gönlüne göre bulabilirsin herşeyde içine sinmiyor. Zor karar veriyorsun. Çok şükürr içimize sinene rastladık.. Tam istediğimiz gibi oyüzden çok gezmemize gerek kalmadı..

Son düzenleme:

Oh ne güzel mobilyaya karar verince gerisi kolay tabi :) Sen zor olan aşamayı atlatmışsın. Burası küçük bi yer canım. Çok fazla seçenek ve mağaza yok. Kötünün iyisini seçicez artık:)

Son düzenleme:
selam güzel anneler benim12. haftadan beri gece bacaklarıma kramp giriyo doktorum magnezyum kalsiyum verdi ama yine aynıyım kramplara devam
aynı sorunu yaşayan varmı

ben de sade istiyorum. erkek adama öylesi yakışır zaten mobilyaları beyaz, odanın rengi pastel bir mavi tonu, duvara raf üzerine oyuncaklar.. halısı renkli olabilir.. bir de ikeadakişu gecee lambaları çok güzel duvara monte edilen.. off ben de heyecanlandım valla

selam güzel anneler benim12. haftadan beri gece bacaklarıma kramp giriyo doktorum magnezyum kalsiyum verdi ama yine aynıyım kramplara devam
aynı sorunu yaşayan varmı

bana da oluyor canım. geceleri bacaklarıma kramp giriyor.ovuyorum sürekli.5 dakika sonra geçiyor.bana da verdi doktorum magnezyum ama henüz kullanmaya başlamadım.

herkese günaydın ve iyi haftalar kızlar.

alışveriş yapmak çok heyecanlı sürekli gözüm mağazalarda en son halısını bile aldım mobilyaları bu ay sonu gelecek kızımın inşallah. yeni üretildiği için havalanması derken zaten en az 1 ila 1.5 ay geçmesi lazım diyorlar. perde ve tül kumaşlarını da aldım terziye gitmeleri gerekecek önce kısaltma işlemi için.

bakın bu da halısı kızımının resimde çok net çıkmamış rengi gül kurusu. merak eden olursa halısı english home dan.

hayırlı olsun canım halısı güzelmiş tonu çok hoşuma gitti :)

ne kadar hızlısın yaa. Güle güle kullan bitmiş halini merakla bekliyoruz canım. Çok heyecanlı değil mi hazırlamak :) Ah ben de şu mobilyayı bir alsam gerisi çorap söküğü gibi gelecek. Aradığımı bulmak istiyoruuuuuuuuuuuuuum:)) Senin halı da güzelmiş ben de şöyle bir halı buldum ama halen kararsızım. Mobilyayı alınca kesin kararımı veririm sanırım.

canım bence mağazada mobilya bekletmeyin. daha önceden bu konularda sıkıntı yaşayan çok tanıdğım oldu. mobilya mağazada bekledikçe zarara uğrama riski artıyor. depolama itme sürükleme vs yüzünden. alın dursun evinizde hem havalandırması bile onları 1 1.5 ay sürüyor.

kızlar ilk torunun odasını kız tarafın ailesi alır die bişeymi varrr????? bnm begendıklerım pahalı şeyler annemın durumuda bellı istedıgım gıbı bısey alamamaktan korkuyorum bende aılem almasa kaynanam laf edecek diıe tırsıom..eşimde dıo ailen almasın onlara yük olmayalım bız begendıgımızı alırız bı şekilde dıo ama napcam şaştım kaldım annemede dönup sen al denmezkı beğendıgımpahalı seyı durumu olmayan ınsana off ne zorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…