- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #17.661
Canım bende sade şeylerden hoşlanıyorum.Öyle halısında perdesimde ayıcık ,barbie falan hoşlanmıyorum.Sadeliği lambası ve dolabında duvarında kullanacağın stıckerlarla ( kelebek, çiçek gibi çok güzel stıckerlar var) yada dekoratif boyayla zenginleştirmeyi düşünüyorum.
herkese günaydın iyi haftalar ohhh ne güzel hava var demi ben çok yanıyorummm bugün kısa kollu giydim sezonu açtımmmm..
mavi menekşe bu perşembeye randevu alayım diyorum numuneden sen nezaman gideceksin?
bu arada kadın doğumcudan randevu alıcam o beni radyoloğamı gönderecek direk radyoloğa gitmiycem demi birde acaba o gün içinde gidebilirmiyim radyoloğa...:26::26::26:
ben de çok yorulunca kalçam ayrılıyor sanki, sağ ayağımın üstüne basamaz oluyorum. hatta sağdan sola bile dönemiyorum yatakta, belimi kaldıramıyorum. gece topallaya topallaya gidiyorum lavaboya. allahtan sabah kalktığımda geçmiş oluyor. eşim gezmeyi çok seviyor, hızına yetişemiyorum...
Evet canım azı kaldı hayırlısıyla.. KEsinlikle kafa karışıyor tam birşeye karar veriyoruz daha farklı daha güzel bi düşünce aklımıza gelio hoppp vazgeçiyoruzİşi kesinleştirene kadar daha çok vazgeçeriz heralde öyle bebek odası gibi halısını perdesini ayılı falan almak yerine daha sade alma düşüncesindeyiz mesela bu fikirden dönmeyiz. Çünkü eşimde bende o tarz şeyleri sevmiyoruz. Onun yerine oyuncakları ile süslemek daha güzel olacaktır :)
bende öyleyim. Azıcık yorulmayayım, yaşadıklarını yaşıyorum. Bacağımı sürüklüyorum. Tuvalete eğilemiyorum bile ki klozet yaniDün akşam sadece ütü yaptım. SIrt ağrısı çok oldu gece yan yattığıma daha cok kötü oldum. Sancı girdi resmen.. Dediğin gibi allahtan kalkınca bişey kalmıyor..
Günaydın bitanem.Ben Cuma gittim.Ayrıntılımı yaptırdım.Ortalama 20-25 dk sürdü benimki.Çünkü bebeğim fazla hareketli değil diye hemen ölçümlerini yaptı bazı bebekler çok hareketli oldukları için daha uzun sürüyormuş.Velhasıl yaptırdık bitti o kadar önemseyecek tomar tomar para vermeyi gerektirecek bişey değil.Sen de önce kadındoğumcuya git o istemini yapıyor bence cumayı bekleme bugün git hem muayene olursun hem de randevunu alırsın canım.Ben 17 haftalıkken gittim 3 hafta sonraya randevu verdiler.20 haftalık olsaydım belki de hemen yaparlardı veya 1-2 gün sonraya randevu verirlerdi.
Aynen ben de ayıcıklı filan almayı düşünmüyorum. Böyle dingin, huzurlu bir ortam hazırlamak istiyorum. Odaya girince uyku moduna geçsin. Gözüne pek fazla ıvır zıvır takılmasın. Oda takımlarına önümüzdeki hafta sonu bakıcaz kısmetse. Çok fazla seçenek yok umarım zevkime hitap edecek bişeylere rastlarım. Normalde marangoza yaptıracaktım ama eve yaptırdığım dolaplardan dolayı hüsrana uğrayınca vazgeçtim.
ütünü oturararak yap canım çok rahat oluyor ben öyle yaptım :)
Biz şubat sonu vermiştik mobilyayı.. Geçen taksiti yatırmaya gittiğimizde 1 hafta sonra çıkıcak üretimden sizi ararız dediler. Biz tutuştuk tabihemen istemicez ama eve. Anca düzenleriz odasını ondan sonra gelsin mobilyası güzel kızımınnnn.. İnş. gönlüne göre bulabilirsin herşeyde içine sinmiyor. Zor karar veriyorsun. Çok şükürr içimize sinene rastladık.. Tam istediğimiz gibi oyüzden çok gezmemize gerek kalmadı..
aynennn bizde öyleyiz canım. ALlahtan eşimle o konuda uyumluyuzda sorun olmuyor.. Bizde süslemelerle renklendirmeyi düşünüyoruz. Şuan anlatırken bile heyecanlandım, sabırsızlanıyorum. Eşimden bulaştı bu kadar heves :)))
ütünü oturararak yap canım çok rahat oluyor ben öyle yaptım :)
selam güzel anneler benim12. haftadan beri gece bacaklarıma kramp giriyo doktorum magnezyum kalsiyum verdi ama yine aynıyım kramplara devam
aynı sorunu yaşayan varmı
herkese günaydın ve iyi haftalar kızlar.
alışveriş yapmak çok heyecanlısürekli gözüm mağazalarda en son halısını bile aldım mobilyaları bu ay sonu gelecek kızımın inşallah. yeni üretildiği için havalanması derken zaten en az 1 ila 1.5 ay geçmesi lazım diyorlar. perde ve tül kumaşlarını da aldım terziye gitmeleri gerekecek önce kısaltma işlemi için.
bakın bu da halısı kızımının resimde çok net çıkmamış rengi gül kurusu. merak eden olursa halısı english home dan.
Eki Görüntüle 673420
herkese günaydın ve iyi haftalar kızlar.
alışveriş yapmak çok heyecanlısürekli gözüm mağazalarda en son halısını bile aldım mobilyaları bu ay sonu gelecek kızımın inşallah. yeni üretildiği için havalanması derken zaten en az 1 ila 1.5 ay geçmesi lazım diyorlar. perde ve tül kumaşlarını da aldım terziye gitmeleri gerekecek önce kısaltma işlemi için.
bakın bu da halısı kızımının resimde çok net çıkmamış rengi gül kurusu. merak eden olursa halısı english home dan.
Eki Görüntüle 673420
Biz şubat sonu vermiştik mobilyayı.. Geçen taksiti yatırmaya gittiğimizde 1 hafta sonra çıkıcak üretimden sizi ararız dediler. Biz tutuştuk tabihemen istemicez ama eve. Anca düzenleriz odasını ondan sonra gelsin mobilyası güzel kızımınnnn.. İnş. gönlüne göre bulabilirsin herşeyde içine sinmiyor. Zor karar veriyorsun. Çok şükürr içimize sinene rastladık.. Tam istediğimiz gibi oyüzden çok gezmemize gerek kalmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?