2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

senin halın da çok kibar ve güzelmiş canım. bitince eklerim inşallah odasını. alışveriş yaparken benim prenses tepikliyor zaten onu da al bunu da al diye hahaha babası da dayanamıyorrrr

Canım o nerden çıktı. Ben ilk kez senden duyuyorum. Zaten bebeklere oda hazırlamak kültürümüze yeni girdi. Hemen kız ailesine mi yüklemişler:) Yeni yeni adetler duyuyorum valla. Hem bu tür şeylerde kimin maddi durumu iyiyse o alır. Ve genelde bebeğin anne-babası alıyor odayı. Tabi hediye etmek isteyene lafım yok. Bizim babannemiz teklif etti almayı ve biz de seve seve kabul ettik:)

biraz canım sıkkın sizlerle paylaşayım dedim eşim cuma günü tahlil vermişti degerleri yüksek olunca hastahaneye yatış dedi doktor bu şekilde hem degerleri düşürelim hemde tam bi tarama yapalım dediler akşam üstü hastahaneye yattı cumartesi gelen giden pazar gelen giden herneyse dün kardeşimle eşi annemde karşılaştık ne bir geçmiş olsun dediler ne sordular kardeşim yine bikaç bişey sordu ama eşinde tık yok sanki hiç öyle bi durum yok gibi davrandı zaten öncesinde de bu tür görgüsüzlükleri olurdu ama takmama ya çalışırdım ama bu sefer gerçekten çok üzüldüm eşimide aramamışlar zaten hastahaneye gitmelerini beklemiyordum ama insan bi aramaz mı resmen insanlıklarını kaybetmişler çok üzüldüm neden böyle oluyor anlamıyorum

canım bunu hayatımda ilk defa duyuyorum şahsen. nerden çıktı ki bu? ha ailen çok ister ille de biz yapalım derler o zaman amenna. ama siz alın bence ki kimsenin karışma lüksü olmasın gönlünüze göre olsun. ha ille de adet diyorlarsa da sen gelinsin. gelin almayı bilen, torununun mobilyasını da almayı bilsin afedersin

senin halın da çok kibar ve güzelmiş canım. bitince eklerim inşallah odasını. alışveriş yaparken benim prenses tepikliyor zaten onu da al bunu da al diye hahaha babası da dayanamıyorrrr

Bak sen daha şimdiden istemeye başladı desene Yazık şu babalara Bakalım benim prenses de tepikliycek mi alışveriş yaparken

canım eskiden oda hazırlamak yokmuş bi beşik alırmış insanlar hiç sıkma canını uzun zamandır bu bebeği istiyorsun bildigim kadarıyla eşinle odasını dilediğin gibi alırsın anneciğinde zaten elinden ne geliyorsa imkanları nispetince yapacaktır hiç bu tür şeylerle üzme kendini soruan olursada eşim ve ben böyle istedik dersin olur biter

Ne sacma bi durum ne alaka yani anne baba dururken... Ilk defa duyuyorum. Boyle bisi yapabilirsin istedigin odayi begen esinin ailesinden habersiz yarisini sen ode yarisini annen odesin. Esin sana destekci anladigim kadariyla .boylece herkesin istedigi olur .ama gercekten cokk alakasiz...:s

anneannesi yatağını yorganını, babaannesi odasını alırı çok duydum ama bunu ilk defa duyuyorum. Öyle bir beklenti olamaz bence, hiç sıkıntı yapma.

Canım sen bunları düşünmek yerine bir an önce eşinin düzelmesini , normale dönmesini ve hastaneden çıkmasını düşün. Onların görgüsüzlüklerini boş vermelisin bence. Bundan sonra sen de ona göre değer verirsin. Allahtan eşine acil şifalar diliyorum. Geçmiş olsun.

canım çok teşekkür ederim şükür bugün çıkıyor hastahaneden herşey yolunda elhamdülillah.haklısın ama okadar çok biriktirmişimki bu seferkide son damlası oldu dediğin gibi bende bundan sonra ona göre davranacagım

bence kendini üzme hatta takma ve düşünme bile. hayat felsefem şu: bugün bana ise yarın sana... kim ne hakediyorsa öyle davran!! ha acımasız mıyım evet öyleyim çünkü hayat kederlenmek için çok kısa...

Kızlar merhaba, gebelik boyunca yaptırılacak aşılar varmış sizler yaptırdnız mı bu konuda hiç bir bilgim yok :26:

valla ne biliyim kızlar benim kardeşim oldugunda da annem kendı yapmıstı herseyı bnm kayanamın antikalığı daha hamıle degılkenden duyurmustu..medvecezir aynen dedıgın gıbı kımseye karıştırıp aldırmak ıstemıyorum aslındaa dedğin gibi .narincim evet zor elde edılmıs bı bebiş bızımk i zatn, dediiginiz gibi yapıcam güzelce kaynanamada derım bısey derse aıleme bız aldırmadık dıe eşimde ztn aılemı bıldıgı ıcın yuklenmek ıstemıo hemde gonlume gore olsun dıe adam bn alırım dıo kımseyı karıstırmayalım dedi en iyisi galıba eşimi dinlemek...saolun kızlar..

bugün bana ise yarın sana dediğin gerçekten çok dogru asla kimsenin başına bişey gelsin istemem ama mutlaka böyle oldugunuda hep görmüşümdür ben onlar gibi yapamam ama çok yıpratmanın da bi anlamı yokmuş insan yaşadıkça ister istemez acımasızlaşıyor

Kızlar merhaba, gebelik boyunca yaptırılacak aşılar varmış sizler yaptırdnız mı bu konuda hiç bir bilgim yok :26:

2 doz tetanoz var.1.si 20-22 haftalar arası diğeri 1.ciyi vurulduktan 4 hafta sonra. Aile hekimine gidersen sana yardımcı olur:)

canım mağazada değil üretim yerinde sarılı duracak.. Eve alsak şuan imkansız içinde eşya varken badana falan sıkıntılı olur :S Bizim 1 ay geçti zaten havalandırma süreci falan 2 haftaya kadar eve alabiliriz. Bakalım artık kısmet..

heh şöyle şeker. eşine ve bebeğine sıkı sıkı sarıl gerisi tın tın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…