2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım bizim adettede öyledir ama benim öyle bir beklentim yok çünkü kız kardeşimin biri mayısta evleniyor diğeride hemen arkasından nişanlanıyor birde ben yük olamam ayrıca böyle olmazsa bile yinede adettir al demem anneanne dede olarak gönüllerinden ufak tefek şeyler kopar tamam ama onlara adet diye böyle bir sorumluluk yüklemem sana tavsiyem sende ne beklenti içine gir nede ailen almıyor diye kimseye karşı mahçup ol.adetlere göre yapılsaydı herşey oooo düğünlerin altından kalkamazlardı ağırlığımızca altınlar falan.neyse eşinde önemsemiyor nasılsa böyle birşeyi sende kimseyi kafana takma..

Canım ilk torunu değil de bende kız tarafı alır diye annemden duymuştum. Bizde annem aldı ki biz istemedik. Beğendikleriiz pahalı yük olucaz malum kadının aldıgı belli. Kendi borçları falan ama annem olmaz diye ısrarcı oldu. eşimde istemedi biz alalım yük olmayalım diye.. Biz eşimle beğendik. Annemi akşam üstü aldık senetleri imzaladı.. Kiii annem almamış olsaydı kayınvalidem zor laf söylerdi.. Bende gerekeni söylerdim ona, ne hakla laf söyleyecekmiş. Kız tarafı erkek tarafı olması saçma. Durumu yoksaaa niye aldırasın.. Annemde karşı tarafa mahçup olmak istemediğinden kendini zora soktu

Son düzenleme:
heh şöyle şeker. eşine ve bebeğine sıkı sıkı sarıl gerisi tın tın

Allah başımızdan eşlerimizi eksik etmesin hiçbirimizin akşam kızımla yattım Allahım dedim biri karnımda biri yanımda bide ben o an okadar yanlız hissettim ki kendimi arada anlaşmazlıklar yaşansada yinede iyi günde de kötü günde de insanın can yoldaşı eşi oluyor.

herkese merhaba, iyi haftalarımız olsun inşallah..
Yine çok ama çok yoğun bi hafta sonuydu,koşturmaca hiiiç bitmiyo bizim herhalde taşınana kadar da bitmeyecek.
Bu sene temmuz da kız kardeşim evleniyor, haziran da ben taşınacağım ve ağustosta bi aksilik çıkmazsa oğlum gelecek.
Koştrurmacam çok Allah sağlık versin ve bi de böyle tatlı telaşlar.
Bi kahve içeyim kendime geleyim, İsteyen var mı ?

2 doz tetanoz var.1.si 20-22 haftalar arası diğeri 1.ciyi vurulduktan 4 hafta sonra. Aile hekimine gidersen sana yardımcı olur:)

çookk teşekkürler canım

Merhaba sizin taşınma işiniz bebek geleceği için mi yoksa daha önceden planlımıydı? biz kiradayız ve evimiz çok küçük taşınmak istiyorum ama hala netleşen bişey yok malesef .. 2 gün önce acildeydim sancım oldu bir sürü tahlil,nst hiçbişey çıkmadı sadece yatıcaksın dedi büyük ihtimal stres ve yorgunluktan dedi.. sende dikkat et sağ salim kucağımıza alalım oğullarımızı inşş benimde oğlum olacak inş :)

Merhaba guzel anneler ,
Uzun zamandır doğru dürüst bakamadım size . Malum kayınvalidem 10 gündür bizdeydi sonunda gitti :) cildirtti beni kadin artil eminim tek evladindan olacak torununu istemiyor .o kadar yorulmusumki sabahtan beri yataktan kalkmak istemiyor dün geceden beri karnımda sancı var. Dün yolculadiktan sonra esimle çok sıkıldık havada guzel diye dolaştık yürüdük ondan oldu sanırım.
Bebek odasi ile ilgili konu açılmış benim en basından beri en büyük hevesim buydu. Herseyine karar bile vermiştim . Ama şimdi oda yapmaktan vazgeçtim çünkü benim durumumda mantıklı değil ev kira ve buradan çıkma durumu var esim yeni is değiştirdi vs. Oturma odasını boşaltsam koltuğumu çok seviyorum atamam . Duvar kağıdı perdesi evden çıkarsam bosa gidecek aman neyse hayal ettigim olmayacak diye cokta üzüldüm ama mantıklı olmak lazım galiba

doğru diosun cnm,gönlüm aıleme aldırmak ıstemıo durumları bellı die ama işte karsı tarafa mahhçup olma durumu varya laf edecekler,fln fılan dıe o bnı tedırgın edıo insanların ağzı torba değill...allhtan eşim anlayışlıı ailemı bılıo saolsun o yuzden dedııgın gibi takmıcm kafaya ..

kıyamam ya annelık ıstee kadın zora gırcek dahı olsa almıs soalsun valaa...bencede saçma cnm hemde nasıl sacma insanlar güzellikler varken ıyılıkler varken ne bıleyım bılemedım valaa amaann....bende ole dıcem anneme bı ara demıstım duyurmuslardı dıe utandım solerkende anneme ..ama sımdı dıcem annem siz almayın dıe senın dedıgın gıbı eşimde ıstemıo ztn konusucz bkklm ..ıste bu sebeplerdn bnm bebıs odası yapmam son gunlere kalabılır bklm..:44: bızde ufak tefekleri halletcez ...ben yatak yanıma park yatak alıcam bı muddet sonra elımde kalacagına buuynce oyun oynar ıcınde,bebek odasınada dolap büyüyüncede yatabıleceği büyüyen bbek yatagı alıcam, bıde bebek arabası gerısı ufak tefek ztn cnm allah buyukk bakalımmmm bebısler nasıplerıyle gelırermıss..

bugün yine çok gerildim ve amirime bela okuyorum. Nisanın son iki haftası olası bir tedavi için Türkiyeye gitmem gerekiyor dedim, aa benim de çocukların paskalya tatili ben izne ayrılcam sen sonra ayrıl dedi.
Ağlıyorum sabah beridir sinirden, onun paskalya tatili benim sağlık durumumdan daha önemli.
Birazdan asıl patrona açıcam konuyu sonuçta karar verecek o, bari o insaflı davransa.

canım üzülme benim kendi evim ama bende tam anlamıyla bir oda yapmayacagım sadece park yatagını kuracagım bide çekmeceli komidin okadar kızımda da öyle yapmıştım biraz büyüdüğünde güzel bir takım alacagım ozaman daha kullanışlı takım alabiliyorsun bebek odalarının dolapları küçük olabiliyor herkes kendi imkanı dahilince bişeyler yapar sıkma canını Rabbim sanada gönlüne göre ev almayı nasip etsin inşallah

Âmin canım inşallah haklisin böyle bı nedenden dolayı üzülmemeliyim ama çok istemiştim galiba kendimi engelliyemiyorum ağlıyorum zaten ağlamaya yer arıyorum kadın çok bunaltti beni

Merhaba canım.. Bizim planlıydı taşınma işimiz ev yaptırıyoruz bir de sen düşün telaşımızı. Eşim kafayı yicek ustalarla uğraşmaktan. Çok yorma kendini dikkat et sen de o zaman. Benim de bi dönem sorun oldu 10 gün kadar hep yattım. Böyle şeyler önemli.

Canım selam,

Bakım çantanı hala almadıysan. Kemeraltında Kestane pazarında Okan bebe diye küçük bi dükkan var. Ben orda dışarda 85 TL olan bire bir aynı ürünü peşin 45 TL ye aldım. Hem çok geniş hem de ısı yalıtımı var. Yolun düşerse uğra derim. Alt açmalar var beyazçekirgenin paylaştığı filan onlardan var ve piyasaya göre çok uygun. Bir de imalatçılarmış zıbınları filan pamuk, çok kaliteli.. Bilgin olsun. Bu arada ben gaziemir'de oturuyorum burdaki fiyonk bebeye gittim sanırım kampanya bitmiş 80 den başlıyo yalıtımlılar dedi. Haberin ola. :))

herkes kayinvalidesinden, odasini kimin alacagindan bahsetmis...okadar uzuluyorumki esimin ailesi daha bebegimin nasil oldugunu cinsiyetini saglik durumunu hic biseyini sormadilar...ki 3 yildir bebek icin tedavi oldugumuzu bildikleri halde...nasil insanlar aklim almiyor insan ilk torununu merak etmezmi sevmezmi...bu kadar bencil ruh hastasi olunurmu ?? agustosta bakalim ne yuzle gelip gorecekler bebegimi yada geleceklermi merak ediyorum...

anam bu benim bebek için bilgi veren yazıda neler yazıyo pozisyon felan ben anlamam

bebişi ezmeyin diye söylüyor herhalde kötü bir niyeti yok

Bizde de kızın ailesi alırmış yeni duydum ama bundan kaynanana ne yani? Durumları varsa yaparlar yoksa ellerinden geldiğince azar azar yardım ederler. Kimsenin bu konuda yorum yapmaya hakkı yok sen takma canım. Benim annem söyledi biz alıcaz diye. Oda yapmayacağım için fazla yük olmaz ama annem çok hevesli herşeyi alası geliyor benden beter

Canım ben de sana soracaktım aldınmı diye :) Daha kemeraltını hiç dolaşmadım kesin gidicem çok sağolasın. Cuma günü optimuma ve bebek reyonuna baktık çanta fiyatları 140'tan başlıyordu dudağım uçukladı Eve dönüşte forbesten alacaktım ellerim doluydu taşıyamam diye girmedim iyi ki almamışım.

Merhaba cnm,aynen bende senin gibi bu sabah zor kalktım yatağımdan mevsimsel sanırım.. bende senin durumundayım taşınma durumumuz var ama kesin değil nasıl yapsam diye kara kara düşünüyorum oda almaya benimde çok hevesim var ama sanırım senin dediğin gibi mantıklı hareket etmek lazım.bende birkaç ay önce duvar kağıdı yaptırdım tek duvarı evimi seviyorum aslında ..
aslında bebeğe beşik oldumu bide eşyalarını koyabileceğimiz bi şifonyeri yeterli sonradan evimiz olunca tam takım alırız . Allah gönlüne göre versin inş

Hayırlı olsun o halde herşey düzene girer sonucundada istediğiniz gibi bir ev nasip olur umarım.. sanırım beni üzen belirsizlik.. ama 4 ay dha var elbet bişeyler olur :) banada 10 gün sürekli yatıcan dedi doktorum ama ben çok sıkılıyorum vede ev işlerini yapıyorum elimden geldiğince..

Bizde sabırsızlanıyoruz ama hem biraz erken diye düşünüyorum, hem şu an biraz sıkışıklığımız var, hemde şimdi yaparsam bebeğin gelişini beklemek daha zor olacak.Ben 2 ay sonra hazırlık yapmaya başlayacağım.O zamana kadar bakınıp neyi nasıl alacağıma karar veririm.

Arkadaşlar ben eylül annesiyim ama sizler bizlerden bir adım öndesiniz. Geçen hafta kontrole gittiğimde kızım çok iyiydi fakat yaklaşık 3-4 gündür hiçbir kıpırtı hissetmiyorum öncedende karnımın üzerine elimi koyup bastırdığımda kıpırtı hissediyordum çok endişeleniyorum sizin nasıldı diye sormak istedim.

Ben Dün Forbese Baktım Güzel Modeller Yoktu. Yani Bakım Çantasından Çok Günlük Kullanıma Uygun Çantalar. Zevkler ve Renkler Tartışılmaz Yine Tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…