- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #17.701
kızlar ilk torunun odasını kız tarafın ailesi alır die bişeymi varrr????? Bnm begendıklerım pahalı şeyler annemın durumuda bellı istedıgım gıbı bısey alamamaktan korkuyorum bende aılem almasa kaynanam laf edecek diıe tırsıom..eşimde dıo ailen almasın onlara yük olmayalım bız begendıgımızı alırız bı şekilde dıo ama napcam şaştım kaldımAnnemede dönup sen al denmezkı beğendıgımpahalı seyı durumu olmayan ınsana off ne zorr
kızlar ilk torunun odasını kız tarafın ailesi alır die bişeymi varrr????? bnm begendıklerım pahalı şeyler annemın durumuda bellı istedıgım gıbı bısey alamamaktan korkuyorum bende aılem almasa kaynanam laf edecek diıe tırsıom..eşimde dıo ailen almasın onlara yük olmayalım bız begendıgımızı alırız bı şekilde dıo ama napcam şaştım kaldımannemede dönup sen al denmezkı beğendıgımpahalı seyı durumu olmayan ınsana off ne zorr
slm kizlar bugun cok yurudum belim ve kuyruk sokumuna inen bir agrim var yerlesti sanirim...sizlerde boylemisiniz...
heh şöyle şeker. eşine ve bebeğine sıkı sıkı sarıl gerisi tın tın
2 doz tetanoz var.1.si 20-22 haftalar arası diğeri 1.ciyi vurulduktan 4 hafta sonra. Aile hekimine gidersen sana yardımcı olur:)
herkese merhaba, iyi haftalarımız olsun inşallah..
Yine çok ama çok yoğun bi hafta sonuydu,koşturmaca hiiiç bitmiyo bizim herhalde taşınana kadar da bitmeyecek.
Bu sene temmuz da kız kardeşim evleniyor, haziran da ben taşınacağım ve ağustosta bi aksilik çıkmazsa oğlum gelecek.
Koştrurmacam çok Allah sağlık versin ve bi de böyle tatlı telaşlar.
Bi kahve içeyim kendime geleyim, İsteyen var mı?
canım bizim adettede öyledir ama benim öyle bir beklentim yok çünkü kız kardeşimin biri mayısta evleniyor diğeride hemen arkasından nişanlanıyor birde ben yük olamam ayrıca böyle olmazsa bile yinede adettir al demem anneanne dede olarak gönüllerinden ufak tefek şeyler kopar tamam ama onlara adet diye böyle bir sorumluluk yüklemem sana tavsiyem sende ne beklenti içine gir nede ailen almıyor diye kimseye karşı mahçup ol.adetlere göre yapılsaydı herşey oooo düğünlerin altından kalkamazlardı ağırlığımızca altınlar falan.neyse eşinde önemsemiyor nasılsa böyle birşeyi sende kimseyi kafana takma..
Canım ilk torunu değil de bende kız tarafı alır diye annemden duymuştum. Bizde annem aldı ki biz istemedik. Beğendikleriiz pahalı yük olucaz malum kadının aldıgı belli. Kendi borçları falan ama annem olmaz diye ısrarcı oldu. eşimde istemedi biz alalım yük olmayalım diye.. Biz eşimle beğendik. Annemi akşam üstü aldık senetleri imzaladı.. Kiii annem almamış olsaydı kayınvalidem zor laf söylerdi.. Bende gerekeni söylerdim ona, ne hakla laf söyleyecekmiş. Kız tarafı erkek tarafı olması saçma. Durumu yoksaaa niye aldırasın.. Annemde karşı tarafa mahçup olmak istemediğinden kendini zora soktu
Merhaba guzel anneler ,
Uzun zamandır doğru dürüst bakamadım size . Malum kayınvalidem 10 gündür bizdeydi sonunda gitti :) cildirtti beni kadin artil eminim tek evladindan olacak torununu istemiyor .o kadar yorulmusumki sabahtan beri yataktan kalkmak istemiyor dün geceden beri karnımda sancı var. Dün yolculadiktan sonra esimle çok sıkıldık havada guzel diye dolaştık yürüdük ondan oldu sanırım.
Bebek odasi ile ilgili konu açılmış benim en basından beri en büyük hevesim buydu. Herseyine karar bile vermiştim . Ama şimdi oda yapmaktan vazgeçtim çünkü benim durumumda mantıklı değil ev kira ve buradan çıkma durumu var esim yeni is değiştirdi vs. Oturma odasını boşaltsam koltuğumu çok seviyorum atamam . Duvar kağıdı perdesi evden çıkarsam bosa gidecek aman neyse hayal ettigim olmayacak diye cokta üzüldüm ama mantıklı olmak lazım galiba
canım üzülme benim kendi evim ama bende tam anlamıyla bir oda yapmayacagım sadece park yatagını kuracagım bide çekmeceli komidin okadar kızımda da öyle yapmıştım biraz büyüdüğünde güzel bir takım alacagım ozaman daha kullanışlı takım alabiliyorsun bebek odalarının dolapları küçük olabiliyor herkes kendi imkanı dahilince bişeyler yapar sıkma canını Rabbim sanada gönlüne göre ev almayı nasip etsin inşallah
çookk teşekkürler canım
Merhaba sizin taşınma işiniz bebek geleceği için mi yoksa daha önceden planlımıydı? biz kiradayız ve evimiz çok küçük taşınmak istiyorum ama hala netleşen bişey yok malesef .. 2 gün önce acildeydim sancım oldu bir sürü tahlil,nst hiçbişey çıkmadı sadece yatıcaksın dedi büyük ihtimal stres ve yorgunluktan dedi.. sende dikkat et sağ salim kucağımıza alalım oğullarımızı inşş benimde oğlum olacak inş :)
anam bu benim bebek için bilgi veren yazıda neler yazıyo pozisyon felan ben anlamam
kızlar ilk torunun odasını kız tarafın ailesi alır die bişeymi varrr????? bnm begendıklerım pahalı şeyler annemın durumuda bellı istedıgım gıbı bısey alamamaktan korkuyorum bende aılem almasa kaynanam laf edecek diıe tırsıom..eşimde dıo ailen almasın onlara yük olmayalım bız begendıgımızı alırız bı şekilde dıo ama napcam şaştım kaldımannemede dönup sen al denmezkı beğendıgımpahalı seyı durumu olmayan ınsana off ne zorr
Canım selam,
Bakım çantanı hala almadıysan. Kemeraltında Kestane pazarında Okan bebe diye küçük bi dükkan var. Ben orda dışarda 85 TL olan bire bir aynı ürünü peşin 45 TL ye aldım. Hem çok geniş hem de ısı yalıtımı var. Yolun düşerse uğra derim. Alt açmalar var beyazçekirgenin paylaştığı filan onlardan var ve piyasaya göre çok uygun. Bir de imalatçılarmış zıbınları filan pamuk, çok kaliteli.. Bilgin olsun. Bu arada ben gaziemir'de oturuyorum burdaki fiyonk bebeye gittim sanırım kampanya bitmiş 80 den başlıyo yalıtımlılar dedi. Haberin ola. :))
Merhaba guzel anneler ,
Uzun zamandır doğru dürüst bakamadım size . Malum kayınvalidem 10 gündür bizdeydi sonunda gitti :) cildirtti beni kadin artil eminim tek evladindan olacak torununu istemiyor .o kadar yorulmusumki sabahtan beri yataktan kalkmak istemiyor dün geceden beri karnımda sancı var. Dün yolculadiktan sonra esimle çok sıkıldık havada guzel diye dolaştık yürüdük ondan oldu sanırım.
Bebek odasi ile ilgili konu açılmış benim en basından beri en büyük hevesim buydu. Herseyine karar bile vermiştim . Ama şimdi oda yapmaktan vazgeçtim çünkü benim durumumda mantıklı değil ev kira ve buradan çıkma durumu var esim yeni is değiştirdi vs. Oturma odasını boşaltsam koltuğumu çok seviyorum atamam . Duvar kağıdı perdesi evden çıkarsam bosa gidecek aman neyse hayal ettigim olmayacak diye cokta üzüldüm ama mantıklı olmak lazım galiba
Merhaba canım.. Bizim planlıydı taşınma işimiz ev yaptırıyoruz bir de sen düşün telaşımızı. Eşim kafayı yicek ustalarla uğraşmaktan. Çok yorma kendini dikkat et sen de o zaman. Benim de bi dönem sorun oldu 10 gün kadar hep yattım. Böyle şeyler önemli.
aynennn bizde öyleyiz canım. ALlahtan eşimle o konuda uyumluyuzda sorun olmuyor.. Bizde süslemelerle renklendirmeyi düşünüyoruz. Şuan anlatırken bile heyecanlandım, sabırsızlanıyorum. Eşimden bulaştı bu kadar heves :)))
Canım ben de sana soracaktım aldınmı diye :) Daha kemeraltını hiç dolaşmadım kesin gidicem çok sağolasın. Cuma günü optimuma ve bebek reyonuna baktık çanta fiyatları 140'tan başlıyordu dudağım uçukladıEve dönüşte forbesten alacaktım ellerim doluydu taşıyamam diye girmedim iyi ki almamışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?