2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım halı güaelmiş.Kç metrekare ve kaça aldın acaba?

Endişelenme bence.. Normal senin haftalarında bende 17. haftada başladım ama tek tük ve cok nadir zamanlarda hissederdim. bazende hiç hissetmezdim. 19. haftamdan sonra tam hissetmeye başladım çünkü vuruşları sertleşti. Bebeğimiz büyüdükçe daha net hissedeceğiz:Rabbimin izniyle..

Hiç öyle bir şey duymadım canım. Çok da saçma geldi açıkçası. insanlar ne adet çıkaracağını şaşırıyor

selam güzel anneler benim12. haftadan beri gece bacaklarıma kramp giriyo doktorum magnezyum kalsiyum verdi ama yine aynıyım kramplara devam
aynı sorunu yaşayan varmı

kramp bende de vardı. çok sık olmasa da sabaha karşı oluyordu. ben vitamin kullanmıyordum, bana da aynılarını verdi. yeni başladım. zamanla geçicektir diye düşünüyorum

Son düzenleme:

Canım bizde sadece beşiği kız tarafın ailesi alır.Oda ve herşeyini almak biraz ağır gelir.Birde durumları iyi değilse...Bence saçma.Boşver kayınvaliden tarafını annenin senin istediklerini almaya durumu yoksa kayınvalidenlere bizde öyle bir adet yok dersin.

sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinleyebilirsin..

hatta çanta annemde bende olsa resmini koyardım. Kartını da aldım. bence sen hafta sonu bi kemeraltı yap. hava da zaten mis :))

Amin canım. insanın eşiyle arası bozuk olunca hiç bir şey teselli vermiyor. Allah onların eksikliklerini hissettirmesin.

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah eşinin değerleri biran önce düşer.Sizin damatta amma görgüsüzmüş hakikaten.İnsan ağızını açıp bir geçmiş olsun der.Kardeşinede şaşırdım.Ama insanlar sana nasıl davranırsa sende onlara o şekilde değer ver.İki canlısın.Üzme kendini.Onların cahilliğine ver vanım.

Valla canım takma kafana bu anların tadını çıkar. ömrümüz boyunca kaç kez daha bu mucizeye tanık olcaz ki.. Oluruna bırak gerçekleşeceği varsa zaten olur. Ha şimndi olur ha bebek 1 yaşındayken.. Hayırlısıyla zamanında olsun da her şey önemli olan bu ve bi de sağlık

epeydir giremedim taşınma telaşından ne var ne yok annecikler??? benim bebişim çok yoruldu.takvimede bakalım büyümüş mü?

canım henüz bebeğinin hareketlerine bakarak endişelenmen için çok erken. ağustos annelerinde bile henüz hissedemeyenler var.22-23. haftadan sonra belirgin olarak hissedersin. şimdiden sıkma canını.rahat ol. sen stres yaptıkça bebeğin kötü etkilenir.

Ben bayılırım ama bol köpüklü türk kahvesi olsun.Neyse bende eşimi bekleyeyim.Kocacığımla karşılıklı içeriz.

Kızlar ben de bebeğin beşiğini kız tarafı alır diye biliyordum (tabi bunları çok tınmıyoruz ) . Bizde kayınvalidem alacak benim babam da dolabını yapacak kuzumun :))

Ben Dün Forbese Baktım Güzel Modeller Yoktu. Yani Bakım Çantasından Çok Günlük Kullanıma Uygun Çantalar. Zevkler ve Renkler Tartışılmaz Yine Tabi

yok yok mağazalar pahalı. kemeraltının iç taraflarındaki dükkanlar daha uygun. Hele optimum dan iğne almam bebeğim için. O ne yaa aynı marka başka yerlerde çok daha uygun. ben artık çalışmadığım için fink atıyorum her yerde, indirim vs denk gelirse paylaşırım siz değerli çalışan anne adaylarıyla

Canım boşver.senin için önemli olan sen,eşin ve meleğin. bak 3 yıl sonra bebeğine kavuşmuşsun. inşallah sağlıcakla kucağına alırsın. gerisini boşver. ne kadar üzülsen de o insanlar değişmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…