- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #17.721
herkese günaydın ve iyi haftalar kızlar.
alışveriş yapmak çok heyecanlısürekli gözüm mağazalarda en son halısını bile aldım mobilyaları bu ay sonu gelecek kızımın inşallah. yeni üretildiği için havalanması derken zaten en az 1 ila 1.5 ay geçmesi lazım diyorlar. perde ve tül kumaşlarını da aldım terziye gitmeleri gerekecek önce kısaltma işlemi için.
bakın bu da halısı kızımının resimde çok net çıkmamış rengi gül kurusu. merak eden olursa halısı english home dan.
Eki Görüntüle 673420
Arkadaşlar ben eylül annesiyim ama sizler bizlerden bir adım öndesiniz. Geçen hafta kontrole gittiğimde kızım çok iyiydi fakat yaklaşık 3-4 gündür hiçbir kıpırtı hissetmiyorum öncedende karnımın üzerine elimi koyup bastırdığımda kıpırtı hissediyordum çok endişeleniyorum sizin nasıldı diye sormak istedim.
kızlar ilk torunun odasını kız tarafın ailesi alır die bişeymi varrr????? bnm begendıklerım pahalı şeyler annemın durumuda bellı istedıgım gıbı bısey alamamaktan korkuyorum bende aılem almasa kaynanam laf edecek diıe tırsıom..eşimde dıo ailen almasın onlara yük olmayalım bız begendıgımızı alırız bı şekilde dıo ama napcam şaştım kaldımannemede dönup sen al denmezkı beğendıgımpahalı seyı durumu olmayan ınsana off ne zorr
selam güzel anneler benim12. haftadan beri gece bacaklarıma kramp giriyo doktorum magnezyum kalsiyum verdi ama yine aynıyım kramplara devam
aynı sorunu yaşayan varmı
kızlar ilk torunun odasını kız tarafın ailesi alır die bişeymi varrr????? bnm begendıklerım pahalı şeyler annemın durumuda bellı istedıgım gıbı bısey alamamaktan korkuyorum bende aılem almasa kaynanam laf edecek diıe tırsıom..eşimde dıo ailen almasın onlara yük olmayalım bız begendıgımızı alırız bı şekilde dıo ama napcam şaştım kaldımannemede dönup sen al denmezkı beğendıgımpahalı seyı durumu olmayan ınsana off ne zorr
Arkadaşlar ben eylül annesiyim ama sizler bizlerden bir adım öndesiniz. Geçen hafta kontrole gittiğimde kızım çok iyiydi fakat yaklaşık 3-4 gündür hiçbir kıpırtı hissetmiyorum öncedende karnımın üzerine elimi koyup bastırdığımda kıpırtı hissediyordum çok endişeleniyorum sizin nasıldı diye sormak istedim.
Canım ben de sana soracaktım aldınmı diye :) Daha kemeraltını hiç dolaşmadım kesin gidicem çok sağolasın. Cuma günü optimuma ve bebek reyonuna baktık çanta fiyatları 140'tan başlıyordu dudağım uçukladıEve dönüşte forbesten alacaktım ellerim doluydu taşıyamam diye girmedim iyi ki almamışım.
Allah başımızdan eşlerimizi eksik etmesin hiçbirimizin akşam kızımla yattım Allahım dedim biri karnımda biri yanımda bide ben o an okadar yanlız hissettim ki kendimiarada anlaşmazlıklar yaşansada yinede iyi günde de kötü günde de insanın can yoldaşı eşi oluyor.
biraz canım sıkkın sizlerle paylaşayım dedim eşim cuma günü tahlil vermişti degerleri yüksek olunca hastahaneye yatış dedi doktor bu şekilde hem degerleri düşürelim hemde tam bi tarama yapalım dediler akşam üstü hastahaneye yattı cumartesi gelen giden pazar gelen giden herneyse dün kardeşimle eşi annemde karşılaştık ne bir geçmiş olsun dediler ne sordular kardeşim yine bikaç bişey sordu ama eşinde tık yok sanki hiç öyle bi durum yok gibi davrandı zaten öncesinde de bu tür görgüsüzlükleri olurdu ama takmama ya çalışırdım ama bu sefer gerçekten çok üzüldüm eşimide aramamışlar zaten hastahaneye gitmelerini beklemiyordum ama insan bi aramaz mı resmen insanlıklarını kaybetmişler çok üzüldüm neden böyle oluyor anlamıyorum
Merhaba cnm,aynen bende senin gibi bu sabah zor kalktım yatağımdan mevsimsel sanırım.. bende senin durumundayım taşınma durumumuz var ama kesin değil nasıl yapsam diye kara kara düşünüyorum oda almaya benimde çok hevesim var ama sanırım senin dediğin gibi mantıklı hareket etmek lazım.bende birkaç ay önce duvar kağıdı yaptırdım tek duvarı evimi seviyorum aslında ..
aslında bebeğe beşik oldumu bide eşyalarını koyabileceğimiz bi şifonyeri yeterli sonradan evimiz olunca tam takım alırız . Allah gönlüne göre versin inş
Hayırlı olsun o halde herşey düzene girer sonucundada istediğiniz gibi bir ev nasip olur umarım.. sanırım beni üzen belirsizlik.. ama 4 ay dha var elbet bişeyler olur :) banada 10 gün sürekli yatıcan dedi doktorum ama ben çok sıkılıyorum vede ev işlerini yapıyorum elimden geldiğince..
Canım halı güaelmiş.Kç metrekare ve kaça aldın acaba?
herkese merhaba, iyi haftalarımız olsun inşallah..
Yine çok ama çok yoğun bi hafta sonuydu,koşturmaca hiiiç bitmiyo bizim herhalde taşınana kadar da bitmeyecek.
Bu sene temmuz da kız kardeşim evleniyor, haziran da ben taşınacağım ve ağustosta bi aksilik çıkmazsa oğlum gelecek.
Koştrurmacam çok Allah sağlık versin ve bi de böyle tatlı telaşlar.
Bi kahve içeyim kendime geleyim, İsteyen var mı?
hatta çanta annemde bende olsa resmini koyardım. Kartını da aldım. bence sen hafta sonu bi kemeraltı yap. hava da zaten mis :))
Ben Dün Forbese Baktım Güzel Modeller Yoktu. Yani Bakım Çantasından Çok Günlük Kullanıma Uygun Çantalar. Zevkler ve Renkler Tartışılmaz Yine Tabi
Ben bayılırım ama bol köpüklü türk kahvesi olsun.Neyse bende eşimi bekleyeyim.Kocacığımla karşılıklı içeriz.
herkes kayinvalidesinden, odasini kimin alacagindan bahsetmis...okadar uzuluyorumki esimin ailesi daha bebegimin nasil oldugunu cinsiyetini saglik durumunu hic biseyini sormadilar...ki 3 yildir bebek icin tedavi oldugumuzu bildikleri halde...nasil insanlar aklim almiyor insan ilk torununu merak etmezmi sevmezmi...bu kadar bencil ruh hastasi olunurmu ?? agustosta bakalim ne yuzle gelip gorecekler bebegimi yada geleceklermi merak ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?