- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #17.741
Bizde sabırsızlanıyoruz ama hem biraz erken diye düşünüyorum, hem şu an biraz sıkışıklığımız var, hemde şimdi yaparsam bebeğin gelişini beklemek daha zor olacak.Ben 2 ay sonra hazırlık yapmaya başlayacağım.O zamana kadar bakınıp neyi nasıl alacağıma karar veririm.
herkes kayinvalidesinden, odasini kimin alacagindan bahsetmis...okadar uzuluyorumki esimin ailesi daha bebegimin nasil oldugunu cinsiyetini saglik durumunu hic biseyini sormadilar...ki 3 yildir bebek icin tedavi oldugumuzu bildikleri halde...nasil insanlar aklim almiyor insan ilk torununu merak etmezmi sevmezmi...bu kadar bencil ruh hastasi olunurmu ?? agustosta bakalim ne yuzle gelip gorecekler bebegimi yada geleceklermi merak ediyorum...
herkese merhaba, iyi haftalarımız olsun inşallah..
Yine çok ama çok yoğun bi hafta sonuydu,koşturmaca hiiiç bitmiyo bizim herhalde taşınana kadar da bitmeyecek.
Bu sene temmuz da kız kardeşim evleniyor, haziran da ben taşınacağım ve ağustosta bi aksilik çıkmazsa oğlum gelecek.
Koştrurmacam çok Allah sağlık versin ve bi de böyle tatlı telaşlar.
Bi kahve içeyim kendime geleyim, İsteyen var mı?[/QUOT
canııım dert ortağım diyeyim o zaman sana bende inşallah bu mayısta tayini açıklanıp haziran ortası sonu gibi taşınacaklardanım ve taşınma işinden çok korkuyorum hamile halimle nasıl halledilecek diye ve biz yeni bir yere gideceğiz bilmediğimiz o da telaş yaptırıyor. inşallah taşınma işim hemen biter herşey erkenden hallolur da ne annemin yanına ne eşimin annesinin falan gelemsine gerek kalır kendi evimde düzenim kurulmuş bir halde doğumum olur
kızlar ilk torunun odasını kız tarafın ailesi alır die bişeymi varrr????? bnm begendıklerım pahalı şeyler annemın durumuda bellı istedıgım gıbı bısey alamamaktan korkuyorum bende aılem almasa kaynanam laf edecek diıe tırsıom..eşimde dıo ailen almasın onlara yük olmayalım bız begendıgımızı alırız bı şekilde dıo ama napcam şaştım kaldımannemede dönup sen al denmezkı beğendıgımpahalı seyı durumu olmayan ınsana off ne zorr[/QUOTE
öyle bir adet var ama bence yaptırma<ya gerek yok en güzeli ekimsenin karışmadığı bir şekilde kendin herşeyi halletmek. kayınvalidenede düşmez ayrıca senin annein ne alıp ne almayacağı ben böyle olmasını istiyorum benim çocuğumun yükünden odasından anneme ne de. gerçekten de çocuk sizin çocuğunuz torunu olarka hediye alırlar ederler ama bu akdar büyük masrafın altına sokmanın manası ne annei bence kayınvaldene açıklama bile yapmaya değmez sonuçta karar eşinle senin
herkese günaydın ve iyi haftalar kızlar.
alışveriş yapmak çok heyecanlısürekli gözüm mağazalarda en son halısını bile aldım mobilyaları bu ay sonu gelecek kızımın inşallah. yeni üretildiği için havalanması derken zaten en az 1 ila 1.5 ay geçmesi lazım diyorlar. perde ve tül kumaşlarını da aldım terziye gitmeleri gerekecek önce kısaltma işlemi için.
bakın bu da halısı kızımının resimde çok net çıkmamış rengi gül kurusu. merak eden olursa halısı english home dan.
Eki Görüntüle 673420
kızlar ilk torunun odasını kız tarafın ailesi alır die bişeymi varrr????? bnm begendıklerım pahalı şeyler annemın durumuda bellı istedıgım gıbı bısey alamamaktan korkuyorum bende aılem almasa kaynanam laf edecek diıe tırsıom..eşimde dıo ailen almasın onlara yük olmayalım bız begendıgımızı alırız bı şekilde dıo ama napcam şaştım kaldımannemede dönup sen al denmezkı beğendıgımpahalı seyı durumu olmayan ınsana off ne zorr
Merhaba guzel anneler ,
Uzun zamandır doğru dürüst bakamadım size . Malum kayınvalidem 10 gündür bizdeydi sonunda gitti :) cildirtti beni kadin artil eminim tek evladindan olacak torununu istemiyor .o kadar yorulmusumki sabahtan beri yataktan kalkmak istemiyor dün geceden beri karnımda sancı var. Dün yolculadiktan sonra esimle çok sıkıldık havada guzel diye dolaştık yürüdük ondan oldu sanırım.
Bebek odasi ile ilgili konu açılmış benim en basından beri en büyük hevesim buydu. Herseyine karar bile vermiştim . Ama şimdi oda yapmaktan vazgeçtim çünkü benim durumumda mantıklı değil ev kira ve buradan çıkma durumu var esim yeni is değiştirdi vs. Oturma odasını boşaltsam koltuğumu çok seviyorum atamam . Duvar kağıdı perdesi evden çıkarsam bosa gidecek aman neyse hayal ettigim olmayacak diye cokta üzüldüm ama mantıklı olmak lazım galiba
yok yok mağazalar pahalı. kemeraltının iç taraflarındaki dükkanlar daha uygun. Hele optimum dan iğne almam bebeğim için. O ne yaa aynı marka başka yerlerde çok daha uygun. ben artık çalışmadığım için fink atıyorum her yerde, indirim vs denk gelirse paylaşırım siz değerli çalışan anne adaylarıyla
Valla canım takma kafana bu anların tadını çıkar. ömrümüz boyunca kaç kez daha bu mucizeye tanık olcaz ki.. Oluruna bırak gerçekleşeceği varsa zaten olur. Ha şimndi olur ha bebek 1 yaşındayken.. Hayırlısıyla zamanında olsun da her şey önemli olan bu ve bi de sağlık
Evet Gelsinler Artık Bekle Bekle Geçmiyor Zaman, Sanki Kendimi Bildim Bileli Hamileyim Bekliyorum
çatlak kremi olarak ne kullanıyorsunuz ? daha öncede konuşuldu gerçi ama..ben liearac kullandım dr verdi ama çok pahalı ve uzun süre gitmiyor...son ay alıcam ondan yine ama şu an bepanthol fln kullanayım diyorum var mı kullananan ?
hatırladım cnm isminden merhaba..sorma cnm neler çektim ,işte kimsenin umrunda değill deliriyorum bazenn herkez kendini düşünüyor demiolar bu kzı neler çektı..demekki sunu ogrendım kımse kımseyı dusunmuoo haklısın zorlabelkıde ılk ve son kez yasıyacagım duygular bunlar başkalarının bu mutlulugu bozmasına ızın vermıcem eşimde dio aynı senın deıdıgn gıbı nasılsa senın dedıgını koyucaz duyma dıo..işte içim söz dinlemio nasıl bu kadar gaddar olur ınsanlar dıe galıba hamıllelıklede ıyce sarsılır oldum ondan ama haklısın cnm aklımda tutucam dedıklerını saol arkadasımm cok saol
kızlaaaar neler yapıyorsunuz ben bugün yine her haftasonu olduğu gibi eşimle dışarı çıktım bayağı bir yürüyüş yaptık bebek küvetim kıyafetler falan hepsi bir anda geldi bir ara resimlerini koyarım.
yaa birde bu aralar eşine ayrı bir sevgisi düşkünlüğü olan var mı ben sürekli eşime sarılıp duruyorum gözler dolu dolu zaten çok seviyordum dıpayı şimdi bir başka kötü oldum.
benimde kayınpederimle başım dertte kızlar çok sivri dilli bir insan boğazınıza dizer yediğiniz yemeği öyle söyleyeyim en son gittiğimde hamile halimle burnumdan geldi evde sürekli kavga çıkarıp sofralara oturmadı bağırdı çağırdı kendi eşine tabi bizde nasibimizi aldık o kayınvalideyle kavga ederken sonunda olayı bana çevirdi sinirini karısından alamayınca benimlede kavga etti ben karşılık verince bana senin doğumuna gelen o. çocuğu olsun falan dedi kayınvalidemi savundum üzerine gidiorsun kadının dedim diye. sırf haksızsın çok olayı büyütüyorsun dedim diye ne diye beni savunmuyorsun sen diye bağırdı falan
şimdi eşim babasıyla konuşmuyor benim burnumdan getirdi diye doğmamış çocuğa hamile kadına beddua mı edilir diyor. bende sen konuşmak istersen konuş bana verme ama dedim. kayınvalidem sen haklısın birşey demiyorum sinirleriniz geçsin olay soğusun barışırsınız diyor. bugün babası eşimi aradı eşim açmadı ben kayınvalidemi aradım anne konuşmuyoruz onunla dedim kayınvalidemle konuştuk eşim ben kapattık. ama yinede rahatsız oluorum eşime üzülüyor musun benim yüzümden konuşmuyorsun diye istersen konuş sen dedim. yok rahat ol sen aşkım üzülmüyorum dedi.
beni rahatsız eden ise kayınvalidem bebeğe bir sürü şey alıp kargoyla yolladı falan şimdi onların hakkı geçiyor üstümde hakları oluyor ve ben korkuyorum rahatsız oluyorum böyle beddua eden bir kayınpederden sonra. düğün zamanı hiç birşeyleri geçmedi rahattı kafamız herşeyi biz yapmıştık ama şimdi bebeğe bu kadr şey alması kayınvalidemin beni rahatsız ediyor sanki beni barıştırmaya çalışıyor böyle yaparak gibi geliyor ben barışmak istemiyorum kayınvale doğuma gelsin ama kayınpeder gelemsin istiyorum eşimde öyle ne yapayım bilemedim
çatlak kremi olarak ne kullanıyorsunuz ? daha öncede konuşuldu gerçi ama..ben liearac kullandım dr verdi ama çok pahalı ve uzun süre gitmiyor...son ay alıcam ondan yine ama şu an bepanthol fln kullanayım diyorum var mı kullananan ?
Kizlr ben geldim eve az once grdk.yoruldm biraz ayrntili ultrasonumz iyiydi.kizim cokk sagliklymis allaha cok sukur.40dakika rahat surdu her yerine bkti doktor.kipirdamagi icn bikac kere geznmek zorunda kldimiyiki gtmism prof . Cok sevmliydi bna tek tek anltti 250tl verdm ama icime sndi en Azndan.rapor yazdi doktoruna goster dedi renkli renkli gordm kizimi ayni ben istnbuldki arkdslr doktor sali persmbe gunleri istnbuldaymis..perinatolog mustafa basbug.tavsiye ederm kizlr bn cok memnun kldim...darisi ayrntili ultrasona grick arkadslara.allah hepimzn bebislerine saglik sihht versn
Kizlr ben geldim eve az once grdk.yoruldm biraz ayrntili ultrasonumz iyiydi.kizim cokk sagliklymis allaha cok sukur.40dakika rahat surdu her yerine bkti doktor.kipirdamagi icn bikac kere geznmek zorunda kldimiyiki gtmism prof . Cok sevmliydi bna tek tek anltti 250tl verdm ama icime sndi en Azndan.rapor yazdi doktoruna goster dedi renkli renkli gordm kizimi ayni ben istnbuldki arkdslr doktor sali persmbe gunleri istnbuldaymis..perinatolog mustafa basbug.tavsiye ederm kizlr bn cok memnun kldim...darisi ayrntili ultrasona grick arkadslara.allah hepimzn bebislerine saglik sihht versn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?