2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar,hazırlık yapanları gördükçe çok heyecanlanıyorum...ilk giysilerini annem aldı oğlumun,sağolsun...ama ben de elimi korkak alıştırdım,biraz daha zaman geçsin de diyorum...bizim memleket-iskenderun-çok sıcak aslında şimdiden her şeyini almam lazım...ben yatak odamı büyütüyorum..kullanılmayan balkonu da katacağım...bebeğe ilk etapta sadece bir beşik yaptırayım diyorum marangoza...bir de şifonyer, rengi beyaz düşünüyorum ..daha sonra odasına aktarıp tamamlarım odayı...kayınvalidem 'giysilerini asamayız şifonyere,sergileyemeyiz'diyor odasız olur muymuş ilk çocuk....şu çilek...vs deki oda takımları da geleceğe yönelik değil...almak istemiyorum şimdiden..3-4 yaşlarında ileride de kullanabileceği bir dizayn yaptırırım inşallah....oto koltuğu ve puset alan var mı?bebek arabasına ve otoya monte edilen puset daha kullanışlı gibi...tek puseti hem bağımsız,hem oto koltuğu niyetine hem de yeni doğan dönemi geçene dek 4-6 ay kadar bebek arabasına monteli kullanabilirim..ama biraz büyüyünce oto koltuğu yenilenecek bu durumda....dün mersin forumda joker mağazasında böyle bir set 1200 tl idi markasını unuttum da kaliteli bir şey....bu arada fikirdenk diye bir site var,mutlaka bakın oraya,ürün tanıtımı ve yorumlar var..biraz pahalı ürünler ama çok kaliteli ürün önerileri var tavsiye ederim....

keşke benimkilerde ilgilenmese aramasa sormasa doğumuma gelmese bizi yok gibi davransalar. çünkü yalancıktan rol olarak ve gösteriş için aranınca insan sinirleniyor. kayınperderle zaten konuşmuyoruz kayınvalidemde bizi rahat bıraksa ne güzel olur. eşimle biz herşeyinm üstesinden gelsek kimseye Allah muhtaç etmese rabbimden bunu istiyorum. çünkü eşimin anne babası söz konusu olunca işin içine hep göz yaşı giriyor burnumuzdan geliyor herşey

Guzel gunlerde kullanin insallah... Bende perde, hali, yatak ortusu gibi tum tekstil urunlerini English Home dan verdim, henuz buraya ulasmadi insallah renkler istedigim gibi uyumlu olur. Zaten henuz ortada besik, dolap falan yok :)) yaas yavas veya dogumdan sonra yapacagim odasini...

O adet bizdede var cnm, besigi kiz annesi getirir guya... Odasini tabiiki siz yapmalisiniz, annecigine dusen bir besik olur en fazla, hatta yeni dogan bebisine suslu bir sepet alsa en yakisani olur bence. Ancak artik adetler kalmadi bence bunu dillendirenlere kulak asma.

Canim takilma boyle seylere, bencede sen esin ve bebegin icin en mantiklisina bak, yapmis olmak icin degilde icine sindigi gibi yaparsin. Boyle ozel donemlerimizi bize dayatildigi gibi hazirlayacagiz diye kendimizi harap ediyoruz... Banada herkes hazirliklarimi soruyor, bebek alisverisleriymis, yok ziyarete gelenlere sekerler, yok dogum fotografcisiymis yok yatak susuymus... Ben bebegimin dunyaya gelisi ve sonrasinda ilk gunlerimizi esim ve bebegimle basbasa, doya doya sindirmek istiyorum. Kiz kardesimden biliyorum, etrafiyla ilgilenmekten, seker sus ziyaretciler v.s. Organizasyonuna takilmaktan stres oldu, bebegi ve esiyle o anlarini yasayamadi...dogumun son aylarida surekli alisverislerde kosturmakla gecti, sen bunu aldin ben bunu aldim laflariyla ugrasti aileler arasinda... Ben sadece dogar dogmaz gerekeceklerin listesini yapmaya calisiyorum suanda, onlarida alip tatil yapacagim dogumdan once insallah bir saglik sorunum olmassa. Bebegimin odasida onun ruh haline uygun olsun, zamanla o icinde yasadikca yerlessin istiyorum. Simdiden alip herseyi yerlestirip bebegide icine koymak istemiyorum...

Kızlar ben de bu çantayı beğendim oğluşum için. ne dersiniz güzel mi? kraftın çantası.

Eklentiler

• $Kraft-Bebek-Bakim-cantasi-1304_42314_1.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 76

Oh yaşasın artık alışveriş danışmanımız var :) Avvio bebek çantalarını baya uçuk fiyatlara satıyorlar ki kalitesi de hiç iyi değil. İnternetten sipariş verecek olan varsa sakın almasın görerek alın o güzel gibi görünen çantaların çoğunun kumaşı dandik geldi bana. Mesela şu model
Sakın almayın deri gibi görünüyor ama değil ince naylonumsu tuhaf bişey :) Sitesindeki fiyatı da 165 TL

bende 5 yıl sonunda kavuştum bebeğime şükürler olsun bugünleri yaşamak için çok bekledik.. haklısın aslında relax olmaya çalışıyorum artık :)

Kızlar ya bişey sorcam.
Ben bu emzirme yastığını kendim dikmek istiyorum. Hem bana da meşkale olur. İçinizde dikmiş olup dikişten hiç anlamayan ben için vereceği bilgiler olabilir mi acep diye meraklardayım.

Evet Gelsinler Artık Bekle Bekle Geçmiyor Zaman, Sanki Kendimi Bildim Bileli Hamileyim Bekliyorum

Maşallah oğluşuna. Şimdi zamane çocukalrı böyle rahatına düşkün olacak sanırım. Benim kızımda bacak bacak üstüne atmış. Tabi ben nekadar göremesemde dr. gösterdiğinde eşim görmüş gösteriyor aynen ben ya nekadarlıksın diyene söylüyorum oh maşallah ne çabuk geçti diyolar yaa off.. Gelinde bana sorun sanki yıllardır hamileyim eşimde karnımı sevip hadi kızım gel artık dio

Damlasakızı
çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. bir sadaka ver lütfen. Rabbim bebeğini ve seni korusun

ben mustela kullanıyorum.

canım
ikimizde zorlukla sahip olduk bu bebişlere. Rabbim nasip etti binlerce şükür olsun.
ben haftasonu kursta öğrendim. korku, gerginlik, stres duygularını yaşadığında vücut istemsiz kasılır ve bebek bu durumdan hiç hoşlanmazmış. düşün bakalım kayınvaliden falan filan her kimse artık onlar için minicik bebeğini üzmeye değer mi?

canım Allah sabır versin. yardımcın olsun inşallah. çok şükür ki eşin yanında.

merhaba kızlar
selam vermeden girmiş gibi oldum
herkes iyidir umarım
bebeğimde ne gelişmeler olmuş
takvimime bir bakayım

Ben Bepanthol Kullanıyorum 3. Ayımdan İtibaren. Her Ne Kadar Düzenli Kullanmasam Da, 7 Kilo Aldım Şimdiye Kadar Çatlak Benzeri Bişey Olmadı. Erken Mi Daha Bilmiyorum. Belki Çatlak Oluşması İçin Henüz Erken O Yüzden Oluşmadı Bilemiyorum

cok zor ya bu kayinpeder kaynana isleri...benimkilerde bi tuhaf amerikada yasiyolar guya ordan buraya yetiolar...evde degisiklikler yapicaz kapilari beyaz yaptiricaz bebegin odasina uysun diye...banyoyu kirdiricaz suan kullanamioruz cunku kocaman bir jakuzi koydurmus kaynanam eskiden....15 yillik ev tadilata ihtiyac var....
sirf ben huzursuz olayim diye...aramis esimi yaptirmayin hicbisey demis...esimde diyorki annem sana inat yapiyor....okadar bu halimle gittim fiyat aldim heryerden....simdi evin onun diye iptal ettik tum yeni yapilacaklari....okdar uzuluyorumki anlatamam...bebegime istedigim gibi yuva kuramiyorum...

Kizlr ben geldim eve az once grdk.yoruldm biraz ayrntili ultrasonumz iyiydi.kizim cokk sagliklymis allaha cok sukur.40dakika rahat surdu her yerine bkti doktor.kipirdamagi icn bikac kere geznmek zorunda kldimiyiki gtmism prof . Cok sevmliydi bna tek tek anltti 250tl verdm ama icime sndi en Azndan.rapor yazdi doktoruna goster dedi renkli renkli gordm kizimiayni benistnbuldki arkdslr doktor sali persmbe gunleri istnbuldaymis..perinatolog mustafa basbug.tavsiye ederm kizlr bn cok memnun kldim...darisi ayrntili ultrasona grick arkadslara.allah hepimzn bebislerine saglik sihht versn

Gerçekten de eşinin akrabaları ve tanıdıkları ne tuhaf hayatın boyunca tanımadığın belki yüzlerini bile görmediğin insanlarla hem tanışıp muhatap oluyorsun hem de bir anda hayatına müdahale edebiliyorlar çok garip çokkkk ... Bu arada bizde de bir dönem fikir verme faslıyla ufaktan müdahale oluyordu da ama eşim canımın içi anlayışlı bu hayat bizim kimse müdahale etmesin dedi oldu ve bitti çok şükür :)) Eğer müdahale falan olsaydı eminim evimizde huzur bulamazdık ...

Hoşgeldin canım ne kadar olmuş boyu kilosu fotoğraf ekleyecek misin ?? Bizde görebilecek miyiz minik angel ı ??

Son düzenleme:

çok sevindim senin adına ne güzel bebeğini doya doya görmüşsün. sağlıklı haberlerini almışsın. maşallah kuzuna :) darısı bizm başımıza artık. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…