- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #17.981
Benim yaptığım isimlik de böyle fiyonklu olacak 3 renkli hem de kapı süsünü de bundan yaparsam takım olcak. Aynı şeyi düşünmüşüz
Ben de kapı süsü konusunda kararsızım. Hastanede çok şaşaalı bir şeye lüzum görmüyorum ben. Beyaz tülden bir fiyonk iki üç balon gayet yeterli bana göre. Bi daha çıkarır atarız onu, napıcam hastane kokulu şeyi
Ama asıl meselee evin kapısının süsüAnnemle eşim dış kapıya süs yaparız diyorlar bana da çok fazla geliyor öyle bir şey... Ne gerek var ki? Eşim benden meraklı, ben istemiyorum dedikçe sen o sırada kendi derdinde olacağın için ruhun duymayacak diyor sinir oluyorum. Neymiş bu eve bebek geldiği belli olsunmuş. Tamam bebeğin odasının kapısına ben de özenirim de... Dış kapı?:26:
Sizler napacaksınız bu konuda?
Nasıl bir tasarım arkadaşlar?
Yapanlar bize ayrıntılı tarif verebilir mi? Ben hastanede süs konusunda kararsızım.
Eşime söylesem ne gerek var diyecektir.
Yaaaa çok ama çok güzel duruyor. Ama ben öyle güzel kurdela yapmayı beceremem. Bi de süslü kurdelaları internetten alabiliyor muyuz?
kızlar bundan yapıcam nasıllllllllll???? meleğinelidie bı bayan yapıyor bunları ama olusuma ben kendım yapabılırım bunu dıe dusunuyorum zaten temamı kuş seçtim aklınızda bulunsun kızlar tema belirleyin sonra 2yada 3renk düşünüp başlayın işeeEki Görüntüle 674491
oh oh ne güzel ya : )) yapalım kızlar bunlar hep hatıra bize fotolamayı unutmayın Allah hepimize bu günlerimizi aratmasın
Hafta sonu tuhafiyeye uğrayıp tüm malzemeleri almıştım. Kurdela ve danteller. Şimdi kapı süsünü de senin paylaştığından yaparsam gidip aynı renklerden yine alayım bari yetmez bendekilerrulosuyla beraber almak lazım sanırım :26:
Ben de kapı süsü konusunda kararsızım. Hastanede çok şaşaalı bir şeye lüzum görmüyorum ben. Beyaz tülden bir fiyonk iki üç balon gayet yeterli bana göre. Bi daha çıkarır atarız onu, napıcam hastane kokulu şeyi
Ama asıl meselee evin kapısının süsüAnnemle eşim dış kapıya süs yaparız diyorlar bana da çok fazla geliyor öyle bir şey... Ne gerek var ki? Eşim benden meraklı, ben istemiyorum dedikçe sen o sırada kendi derdinde olacağın için ruhun duymayacak diyor sinir oluyorum. Neymiş bu eve bebek geldiği belli olsunmuş. Tamam bebeğin odasının kapısına ben de özenirim de... Dış kapı?:26:
ben niye fiyatlarını göremiyorum?nerde yazıyor?
kızlar hamileyken sıcak su üstüne oturmak kesinlikle yasak arkadaşım suyu bittiği için sezeryana alındı bu yüzden 8aylıkken. basuru var rahatlasın diye oturmuş sonrada sıcak duşa girmiş banyoda suyu akmış farketmemiş akşam sancılanınca doktor kızmış bir sürü erken doğdu bebişi çok zorlandı bakarken
Bu masif mobilyanın linkini verenin ellerine sağlık, sağlık daainsan bunları görünce diğer mobilyalara göz ucuyla ancak bakar... Çok ama çok güzeller
Şu yaptırılabilir geldi bana ne dersiniz?
Eki Görüntüle 674497
Sonra büyüyünce çıkartılır o beşik ve oturma kısımları, büyük yatak olur değil mi? sormak lazım mobilyacılara...
Biz dün bir mobilyacıyla görüştük modellere baktık malzemeyi söyledik fiyat çıkardı: 2.500tl :18:
Geçen yaz yaptırdık abimlerin bebekleri için bir mobilyacıya, kavga dövüş 1000 tl ya yaptı büyüyen beşik, üç kapılı gardrop ve şifonyerini. İşleri de kötüydü biraz, pek işinin peşinde olmayan bir adam... O fiyata yaptıydı. O zaman bebek yoktu bizde tabi, eşim de diyordu ama biz de yaptırıp kenara mı koysak diye yok artık diyordum ama olaymış iyiymiş... Şimdi adamı bulamıyoruz at yarışı derdindeDüşünsenize 2 tane bebek odası olacak o fiyata
bugün kızımızı gördük...Allah'a şükür herşey normal...340 gr olmuş...
boyunu dikkate almıyorlarmış genelde duruşundan dolayı ama ortalama 21 cm dedi...amniyon sıvısıda iyiymiş..plesanta da yukardaymış..herşey yolunda yani çok şükür....
bu arada sağlık ocağına kayıt işini de bugün halledebildik çok şükür! tetenoz aşısını da oldum hemen...1 ay sonra ikinci doz...
dr.umu çok seviyordum ama sanırım artık vazgeçicem...çünkü kanım 2 ay önceki tahlilde 10,5 çıkmıştı düşüktü...demir vermemişti ben halsizlkten ölüyorum kaç aydır..bugün söyledim olsun diyo önemsemiyor..kan çok önemli hamilelerde bunu herkes bilir ki sağlık ocağındaki kadın bile dedi çok düşük diye..!bi de demesin mi demir içiyormusun ,dedim vermedinizki...ama ben kendim başladım 15 gündür içiyorum dedim...bir de elevitte de var demir diyor,yani ayrıca içmeye gerek yokmuş gibi..elevitin içindeki demirden nolur ki!
herkes demir içiyor çok önemli olduğunu biliyor bu adamın dediği lafa bak...sinirlendim çok...kan idrar tahlili yaptırdık sonuçları yrn çıkacak...
kızlar aranızda Başkent hastanesine giden var mı? varsa orda hangi dr.u önerirsiniz? erkek olsun yalnız...çok acil dr. ve hast. değişikliği yapıcam...bu ne be kanımın düşüklüğünü bile hafife alıyo adam en önemli şeyi !
Bu masif mobilyanın linkini verenin ellerine sağlık, sağlık daainsan bunları görünce diğer mobilyalara göz ucuyla ancak bakar... Çok ama çok güzeller
Şu yaptırılabilir geldi bana ne dersiniz?
Eki Görüntüle 674497
Sonra büyüyünce çıkartılır o beşik ve oturma kısımları, büyük yatak olur değil mi? sormak lazım mobilyacılara...
Biz dün bir mobilyacıyla görüştük modellere baktık malzemeyi söyledik fiyat çıkardı: 2.500tl :18:
Geçen yaz yaptırdık abimlerin bebekleri için bir mobilyacıya, kavga dövüş 1000 tl ya yaptı büyüyen beşik, üç kapılı gardrop ve şifonyerini. İşleri de kötüydü biraz, pek işinin peşinde olmayan bir adam... O fiyata yaptıydı. O zaman bebek yoktu bizde tabi, eşim de diyordu ama biz de yaptırıp kenara mı koysak diye yok artık diyordum ama olaymış iyiymiş... Şimdi adamı bulamıyoruz at yarışı derdindeDüşünsenize 2 tane bebek odası olacak o fiyata
2500 mü ? Bana masif mobilyaya 6000 fiyat çıkardılar. 3 lü gardrop+şifonyer+karyola. Küçük yer olunca mobilyacı az ve rekabet yok canım. Kazıklayabildikleri kadar kazıklıyolar. Bi de eve yaptırdığım dolaplar yamuk gelince iyice çöktüm yani. Ne hayallerim vardı oysa ki. Kayrola modeli, şifonyer modeli, dolap modeli hepsini hazırlamıştım(
cnm hastane bana da gereksiz geliyor. zaten hastaneye kim gelecekki. bizim kimsemiz yok burada. iş arkadaşları desen ağustos sıcağında hepsi yazlıkta olurlar. evin kapısına ben de düşünebilirim. o da hani hevesim kalmasın diye. sonra ben yapmamıştım aman keşke yapsaydım dememek için. eşinin hevesi varsa kaçırma bence, ne istiyorsa yapsın..
cnm çok güzel olurbende ılk gordugumde tül fln eklenırse dıe dusundum cokta guzel olur vallaa mıknatıs yapısck arkayadaa süper olur ben lavanta keselerı yapıodum mıknatıs arıodum onu bıle buldumm bak Magnet Mıknatıs Büyük 18mm bu sıteye bayıldım inşallah guvenılırdırr
kızlar bundan yapıcam nasıllllllllll???? meleğinelidie bı bayan yapıyor bunları ama olusuma ben kendım yapabılırım bunu dıe dusunuyorum zaten temamı kuş seçtim aklınızda bulunsun kızlar tema belirleyin sonra 2yada 3renk düşünüp başlayın işeeEki Görüntüle 674491
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?