2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben hastane kapısına hiç bişey yapmıycam. Ne yapıyosam evdeki kapıya yapıyorum. Hastanede 1 gün yatıp çıkıcaz zaten gerek görmedim.

Ben keçe hayvancıklar yapmayı düşünüyorum canım kafamda kurdum hayvanları çizmeye başladım. En kısa zamanda yaparsam resmini hemen koyarım.

Çok güzelmiş canım ben çok renkli düşündüm pastel tonlar abartı mı olur sence?

Bakın anneler, bunlar kapı süsleri. Bir çok facebook ta sayfadn beğendim. Ama nedense fiyatları 70 ve üzeri civarı. Keçeden tamam emek veriliyor ama baya bana pahalı geldi. Ama yinede çok güzel tasarımlar. Paylaşmak istedim.

oh oh ne güzel ya : )) yapalım kızlar bunlar hep hatıra bize fotolamayı unutmayın Allah hepimize bu günlerimizi aratmasın

Hafta sonu tuhafiyeye uğrayıp tüm malzemeleri almıştım. Kurdela ve danteller. Şimdi kapı süsünü de senin paylaştığından yaparsam gidip aynı renklerden yine alayım bari yetmez bendekiler rulosuyla beraber almak lazım sanırım :26:

Bu masif mobilyanın linkini verenin ellerine sağlık, sağlık daa insan bunları görünce diğer mobilyalara göz ucuyla ancak bakar... Çok ama çok güzeller

Şu yaptırılabilir geldi bana ne dersiniz?

Sonra büyüyünce çıkartılır o beşik ve oturma kısımları, büyük yatak olur değil mi? sormak lazım mobilyacılara...

Biz dün bir mobilyacıyla görüştük modellere baktık malzemeyi söyledik fiyat çıkardı: 2.500tl :18:

Geçen yaz yaptırdık abimlerin bebekleri için bir mobilyacıya, kavga dövüş 1000 tl ya yaptı büyüyen beşik, üç kapılı gardrop ve şifonyerini. İşleri de kötüydü biraz, pek işinin peşinde olmayan bir adam... O fiyata yaptıydı. O zaman bebek yoktu bizde tabi, eşim de diyordu ama biz de yaptırıp kenara mı koysak diye yok artık diyordum ama olaymış iyiymiş... Şimdi adamı bulamıyoruz at yarışı derdinde Düşünsenize 2 tane bebek odası olacak o fiyata

Son düzenleme:

ne demiş atalarımız fazla kurdela göz çıkarmaz

Yapacağım kapı süsünü hastaneye götürmem herhalde eve asarız. Hastane zaten kendisi oda süslemesi yaptıracak hem Allah korusun kötü bir durum olmazsa 1 gece kalırız. Evin dış kapısına da eşin istiyorsa alsın bişey canım ya heveslenmiş adam

cnm hastane bana da gereksiz geliyor. zaten hastaneye kim gelecekki. bizim kimsemiz yok burada. iş arkadaşları desen ağustos sıcağında hepsi yazlıkta olurlar. evin kapısına ben de düşünebilirim. o da hani hevesim kalmasın diye. sonra ben yapmamıştım aman keşke yapsaydım dememek için. eşinin hevesi varsa kaçırma bence, ne istiyorsa yapsın..

bütün paylaştığınız resimler modeller çok güzel arkadaşlar benim yapmaya vaktim pek yok çalıştığım için... yapacak olanlara kolay gelsin. ben 3 gün izin aldım 5 gün giremem yarın eşim de izinli..hava güzel olursa büyük kızımızıda alır çıkarız böyle şeylere bakmayaa....herkese iyi aksamlar diliyorum... Mutlu kalın hoşca kalın.....

ya doğru, ben bunu düşünemedim, benimki doğumdan sonra olmuştu :/

2500 mü ? Bana masif mobilyaya 6000 fiyat çıkardılar. 3 lü gardrop+şifonyer+karyola. Küçük yer olunca mobilyacı az ve rekabet yok canım. Kazıklayabildikleri kadar kazıklıyolar. Bi de eve yaptırdığım dolaplar yamuk gelince iyice çöktüm yani. Ne hayallerim vardı oysa ki. Kayrola modeli, şifonyer modeli, dolap modeli hepsini hazırlamıştım(

ben önceki doğumu başkentte yaptım , filiz hoca da, ama şimdi yeni hasta almıyormuş, çağrı gülümser diye uzman dr var , 3 aylıkken ona gittim 1 kez, iyi bir dr a benziyor ama 1 kez gittim
göğşen bey var bi de , arkadaşın ikizlerini o takip etti, memnundu o da

Rica ederim canım ben de sadece o siteye bakıyorum diğerlerini beğenmiyorum artık. o bebek beşikleri ne kadar muhteşem öyle..
2.500 de çokmuş. Aklımda Masko var.h.sonu oraya gideceğim genel bir fiyatlara bakacağım inşallah güzel ve uygun şeyler bulabilirim.

Malzeme farkı vardır canım bizim burası da küçük bir yer. Burası için söylediğim fiyat da iyi bir mobilyacının verdiği fiyat. Biraz daha araştıralım diyoruz biz de... Birkaç yerden daha fiyat alıcaz. Malum masraflar az değil...

Son düzenleme:

Aynen ağustos ayında herkes tatilde olur. Benim ve eşimin ailesinden başka kimse gelmez hastaneye. Gerçi ben birileri için değil kendim için yapıyorum ne yaparsam. Bebişimin odasının kapısı dahil güzel olması, oraya her girdiğimde içimin açılması hoşuma gider. Zaten bebişimin odası üst katta olacak, gelen misafirler alt katta bebeği görüp giderler Merak edip de soran olmadığı sürece gelin bakın neler yaptım demem kesinlikle.

Siteye ben de bayıldım da ben yapamam ki öyle şeyler. Siz ayrıntılı yaparken fotoğraf çekseniz biz de sizden kopya çeksek nasıl olur?

Bayıldımmmmm. Sitenin adını yazar mısın? kapı süsü harika olur....

Hastane süsü konusunda kararsiz olmamın nedeni de aynen dediğin gibi hem lüzumsuz hem de hastaneden gelmiş şeyi ben de evime istemem. Evin dış kapısına istemem de oda kapısına olabilir. Ayyyy heveslendim valla. Ama benim el becerim hiç yoktur. Ayrıntılı fotoğraf diye gezinmem ondan. İşten gelince yakın arkadaşlarıma ailelere yapacak kadar yapsam bile yeter.

Yapanlar lütfen fotoğraflasın......

bende bir süs püs delisiyimm :)) kızım olsa nolurdu hali bilmem :)) simler tüyler .... ama oğluşumada kapı süsü düşünüyorumm..gerçekten hastaneye abartmaya gerek yok..bi kaç çiçek yeterli :) ewde odamıza kapı süsü almayı düşünüyorum üzeri bebekli tüllülerden alıcam..heralde yapamam pek beceri yok bende....bebek şekerinide doğmadanmı yaptırıcaksınızz...hastanedemi dağıtaksınız bide mewlüt olur o zmn mı...heralde mewlütte die düşünüyorum ama önceden seçer beğenirimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…