- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #18.001
Arkadaşlar sizden fikir almak istiyorum. Lütfen bi akıl verin. Gece rüyamda bile bebek karyolası park yatak için mağaza geziyordum.
Ben aklımda 4 model var sizce en kullanışlısı hangisi ???
1. model...Park Yatak....
Eki Görüntüle 674530
Özellikleri:
-2 katlı olması, bebek ayaklanınca alt kata geçirme imkanı
- tekerlekli
- müzikli titreşimli, alt değiştirme tablası var
- Sallanabilir
-Katlanıp çantasıyla kaldırılabilir
-170 lira
-AMA ÇADIR GİBİ görünüyor diye aklımı karıştırdı mobilya kullanan arkadaşlarım. İlk çocuğun niye özenmiyorsun diyorlar.Onlar öyle diyince hak verdim valla.
2. Model...... Asansörlü Çekmeceli Beşik... Belis marka
Eki Görüntüle 674539
Özellikleri
- Çekmeceli
- Asansör korkuluklu
-Sallanabilir
- Beyaz renk (Beyaza bayılıyorum)
- 380 lira
- katlanıp kaldırılamıyor tabiii
-2 katlı değil. Bebeğin korkuluklardan atlama ihtimali var...
3. Model Izgara tip beşik.......İKEA
Eki Görüntüle 674549
Özellikleri:
- Park beşik gibi 2 katlı. Bebek büyüyünce alt kata geçirilebiliyor.
- Çocuk üstten atlama cambazlığına eriştiğinde kenarlardan biri çıkarılabiliyor. Çocuğun çıkması için bir alan kalacak kadar yer bırakıp ikea nın korkuluklarından biri takılabiliyor.
- Katlanıp kaldırılamıyor tabii
-Beyaz renk...
- Malesef sallanmıyor
4. model ... Izgara tip beşik..... Aykaç bebe
Eki Görüntüle 674559
Özellikleri:
- Park beşik gibi 2 katlı. Bebek büyüyünce alt kata geçirilebiliyor.
-Sallanabiliyor
- Katlanıp kaldırılamıyor tabii
- Tek renk. Beyaz rengi yokmuş malesef
- Korkulukları çıkmıyor
Mobilyada 4. modele aklım daha yatkın. Uygun boyayla boyatıp şeffaf vernikle kaplatsam. Bembeyaz olsa... Mobilyacı ya da çocuk büyüyünce bir tarafını çıkarttırsam... Ayak ucunu mesela ... Nasıl olur???? Olur mu???
Fikir verin lütfen...
Ben burayı biliyorum yerleri maslakta gercekten çok kaliteli fiyatlar 8000- ile 15000 arası :)
tekrar merhaba kızlar ders bitti eve geldim ama canım burnumda resmen. İnsanlar ne kadar saygısız vurdum duymaz olmuşlar öyle ya yazıklar olsun. otobüse biniyorum ne giderken ne de gelirken bir kişi yer vermiyor. gencecik insanlar kız ya da erkek fark etmiyor önce karnıma sonra yüzüme sonra da pencereye bakıyorlar. hatta bu neyse; sabah gidişte uzun bi süre tıklım tıkış (ki cidden tutunacak yer bulamıyordum) otobüste ayakta yolculuk yaptıktan sonra bir adam inmeye karar verdi ve ben o koltuğa yöneldim,tam koltuğa yaklaşmıştım ki kızın biri gelip beni kenara itti ve oraya oturdu. şok oldum,inanamadım. gülümsedim sadece yüzüne bakıp,o ise kafasını çevirdi. çok zoruma gidiyor nedense çünkü ben çok özen gösteririm böyle şeylere,eşimde öyle yaşlı hamile çocuklu mutlaka yer veririz ama görüyorum ki insanlar artık böyle değer yargılarına itibar etmiyorlar. bu insanlar üniversite öğrencisi birde. onlardan kimlere ne hayır gelecek artık düşünün...
bende bir süs püs delisiyimm :)) kızım olsa nolurdu hali bilmem :)) simler tüyler .... ama oğluşumada kapı süsü düşünüyorumm..gerçekten hastaneye abartmaya gerek yok..bi kaç çiçek yeterli :) ewde odamıza kapı süsü almayı düşünüyorum üzeri bebekli tüllülerden alıcam..heralde yapamam pek beceri yok bende....bebek şekerinide doğmadanmı yaptırıcaksınızz...hastanedemi dağıtaksınız bide mewlüt olur o zmn mı...heralde mewlütte die düşünüyorum ama önceden seçer beğenirimmm
ne güzel herkes hevesle bişeyler bakıyor,alıyor...ben hala o modda değilim yaşadıklarımdan dolayı....
ne güzel herkes hevesle bişeyler bakıyor,alıyor...ben hala o modda değilim yaşadıklarımdan dolayı....
ben beğendiğim kapı süsünü fikir olsun diye ekleyeyim ama aynı hastanede doğum yapmayalım sökerim süsünüzü ona göre
bu modelde pembe lila mor gibi renkler kullanıcam tabi uzun tülünü ayrı alcam. bakalım beğenecek misiniz.
Eki Görüntüle 674474 Eki Görüntüle 674475
ben beğendiğim kapı süsünü fikir olsun diye ekleyeyim ama aynı hastanede doğum yapmayalım sökerim süsünüzü ona göre
bu modelde pembe lila mor gibi renkler kullanıcam tabi uzun tülünü ayrı alcam. bakalım beğenecek misiniz.
Eki Görüntüle 674474 Eki Görüntüle 674475
kızlar bundan yapıcam nasıllllllllll???? meleğinelidie bı bayan yapıyor bunları ama olusuma ben kendım yapabılırım bunu dıe dusunuyorum zaten temamı kuş seçtim aklınızda bulunsun kızlar tema belirleyin sonra 2yada 3renk düşünüp başlayın işeeEki Görüntüle 674491
işte bunlarda benim beğendiklerim renkler üzerinde oynama yapabilirim.Bakalım beğenecekmısiniz ?Bende battaniye örmeye model bulamıyorum . Tığ işi biliyorum ama şişten anlamam gerçi kaç yıldır elime almadım ama beceririm herhalde bi bulsam model
Eki Görüntüle 674494 Eki Görüntüle 674496 Eki Görüntüle 674495
Bende bunu beğendim canım.Çok güzelmiş.
Hepsi nefisssssssssssssssssssssssss
Ben de bakındım biraz, sizinle de paylaşayım fikir olur. renklerde oynama yaparsınız kafanıza göre :)
Eki Görüntüle 674582 Eki Görüntüle 674585 Eki Görüntüle 674586 Eki Görüntüle 674587 Eki Görüntüle 674588 Eki Görüntüle 674589 Eki Görüntüle 674590 Eki Görüntüle 674592
Siteye ben de bayıldım da ben yapamam ki öyle şeyler. Siz ayrıntılı yaparken fotoğraf çekseniz biz de sizden kopya çeksek nasıl olur?
Bayıldımmmmm. Sitenin adını yazar mısın? kapı süsü harika olur....
Hastane süsü konusunda kararsiz olmamın nedeni de aynen dediğin gibi hem lüzumsuz hem de hastaneden gelmiş şeyi ben de evime istemem. Evin dış kapısına istemem de oda kapısına olabilir. Ayyyy heveslendim valla. Ama benim el becerim hiç yoktur. Ayrıntılı fotoğraf diye gezinmem ondan. İşten gelince yakın arkadaşlarıma ailelere yapacak kadar yapsam bile yeter.
Yapanlar lütfen fotoğraflasın......
Hepsi nefisssssssssssssssssssssssss
Ben de bakındım biraz, sizinle de paylaşayım fikir olur. renklerde oynama yaparsınız kafanıza göre :)
Eki Görüntüle 674582 Eki Görüntüle 674585 Eki Görüntüle 674586 Eki Görüntüle 674587 Eki Görüntüle 674588 Eki Görüntüle 674589 Eki Görüntüle 674590 Eki Görüntüle 674592
tekrar merhaba kızlar ders bitti eve geldim ama canım burnumda resmen. İnsanlar ne kadar saygısız vurdum duymaz olmuşlar öyle ya yazıklar olsun. otobüse biniyorum ne giderken ne de gelirken bir kişi yer vermiyor. gencecik insanlar kız ya da erkek fark etmiyor önce karnıma sonra yüzüme sonra da pencereye bakıyorlar. hatta bu neyse; sabah gidişte uzun bi süre tıklım tıkış (ki cidden tutunacak yer bulamıyordum) otobüste ayakta yolculuk yaptıktan sonra bir adam inmeye karar verdi ve ben o koltuğa yöneldim,tam koltuğa yaklaşmıştım ki kızın biri gelip beni kenara itti ve oraya oturdu. şok oldum,inanamadım. gülümsedim sadece yüzüne bakıp,o ise kafasını çevirdi. çok zoruma gidiyor nedense çünkü ben çok özen gösteririm böyle şeylere,eşimde öyle yaşlı hamile çocuklu mutlaka yer veririz ama görüyorum ki insanlar artık böyle değer yargılarına itibar etmiyorlar. bu insanlar üniversite öğrencisi birde. onlardan kimlere ne hayır gelecek artık düşünün...
cnm kesınlıkle haklısn..ınsanlarda saygı kalmadı..bn daha hamıle degıldım.dolmustaym karnı burnunda bı kız bndı kımse yer vermıyo bnde ayaktaydm...gencecı cocuklar koca herıfler oturuo dayananadn duyabılıceklerı bı sekılde anneme ınsanlarda hıc saygı yok hadı artık bayanlara ver verılmıo hamılelerede verılmı koca koca adamlar essek gbı oturuyo dedım..bn oyle dıyınce bırı yer verdı utandı heralde kız bna tesekkur edıyo cnm ya....boyle seylere hıc gelemem .bn olsan kesn derdm cnm oraya ben oturucaktm gordugun gbı hamıleyım dıye...zaten adanada otobuslerı son basamaga kadar doldururlar bınmek cıledır bılırımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?