2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım dolaşırken gördüm. Kuş teması seçmişsin ya hani al sana komple kuş temalı set:)

kızlar netten bakıp beğendiğiniz bebek odaları siteleri atabılırmısınızz ben bakınıom bıraz buldukçaatıcam sızlere paylaşımlar yapalım güzel olurr öptümmmmm

YUX MOBİLYA - Ankara Bebek Çocuk Genç Odaları Aksesuar
cnm bi de buraya bak istersen ürünleri çok güzel kalite olarak ben yerinde de gördüm hatta ordan aldım ama bizim model int sitesinde yok maalesef. bir de crop mobilya var biraz pahalı ama güzel görünüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 3 numarayı beğendim canım 4 numaranın parmaklık araları sanki biraz fazla aralık gibi geldi. Belki de göz yanılmasıdır.

Arastacım ben de 3 numarayı beğeniyordum.
Bembeyaz ne güzel diye. Ama sallanmaması kafamı karıştırdı. Birçok yerde sallanan alın tavsiyelerini okudum. Sallanan beşiği istemezseniz sallamazsınız sallanmayan ise siz isteseniz de yine sallanmıyor diye yazıyorlardı Kararsızlığım bundan aslında. Park yatakları sen de beğenmiyorsun değil mi?

Hensvik karyolayı bende beğeniyorum. Ama yan korkuluklarının biri çıkmıyor diye vazgeçmiştim. POANG koltuklar benim de favorim. İnşallah ben de alacağım. Dolap düzelenyici, cibinlik ve lambayı da

ne güzel herkes hevesle bişeyler bakıyor,alıyor...ben hala o modda değilim yaşadıklarımdan dolayı....

bnce bu moddan cık artık.ben bu aralar o kadar sorunlar yasıyorumkı ama kendımı uzmuyorumm cnku ben anneyım artık ve sorumlu oldugum bana baglı mınıcık bı can var...onu uzmeye hakkım yok ve bana guc verıyo ben buna ınanaıyorum..sennde aradıgın guc ıcınde bnce ..o mınıcık bebegıne yazık cnm sana baglı ...bu ruh halınden cık artık yada bı yardm al bu kotu bıse degı ıcınden cıkamıyosan bska bı fıkır konusmak rahatlatr senı...kendıne ugraslar bul kafanı dagıt gez toz alısverıs yap ama artık kendınıde bebegınıde uzme cnm ynlıs anlama bnı...bn sdece tavsıye verıyorum cnku hepımz bırbırımze yardm ıcın bısılerı paylasmak ıcın burdayzz

Evet park yatakları sevemedim gitti. Belki kullanışlıdır belki ben önyargılıyımdır ama o naylonumsu görüntüleri beni irrite ediyor nedense :)

kızlar bir site adresi de benden bebektasarimlar burda da çok güzel kapı süsleri falan var bir göz atın
hayalsizdengerisibizdenbir de bu var

Evet park yatakları sevemedim gitti. Belki kullanışlıdır belki ben önyargılıyımdır ama o naylonumsu görüntüleri beni irrite ediyor nedense :)

cnm bende ıstemıodum park yatak ama normal yatak alıp veya bambu alıp odaya yanımıza koyup sonra kullanamamaktansa sonra hem park olarak kullanır hemde tatıle fln gıdınce pratık goturuluyor heryere .evdede doldur oyuncakalrı ıcınde at kuzuyu oynasın ztn 2sene sonra kaldır dierlerı hep elimizde kalacak... bebek odasında ztn yatagı olacak oraya gececekler

Sen de haklısın canım. Benim kanım bi türlü ısınamadı nedense. Ama du bakalım belki fikrim değişir. Dediğin açıdan bakınca mantıklı geliyor.

haklısın cnm onlar zeka ozurlu:)ne bakıyo bde utanmadan vla tam yolmalık yanı:)ne bakıyosun evet gordugun gbı hamıleyım ve sayende ayaktayım deseydın:)balcalı otobuslerı ıskence olur...ıyı laf sokmussn agzına saglık...kızlar oturuyo erkeklerde yer vermıyo artık koca koca herıfler gozune baka baka oturuyo sen ellernde posetler dıkılıyosun...okuz cok memlekettte ne yzıkkı

Kızlar kocişko geldi acıkmış, biz de kızımla acıktık. Paylaşımlar, sohbet çok güzel ama şimdi çıkmalıyım. Akşam yine uğrarım. Cici bakın kendinize.

kızlar şincik bişey soriciimmm ben ilk doğumda hastane odası süsleme bebek şekeri falan hiçbişey yapmadım,
ama buna hevesleniyorummm şimdi normal doğumda sancımız geldiiii hastaneye geldik diyelim o ara telaşla o kapıyı odayı vs kim süsleyecek biz doğum yaparken bekleyenler mi ???:26::26::26::26:

Son düzenleme:

Canım, o koltuk sallanmayanlardan ama dediğin gibi tahtası rahatsız edebilir onada kollarına o ebatta kol yastığı diktiririm.. Mama sandalyesini de aklımda bulundurcam, dediğin daha mantıklı.

Hensvik karyolayı bende beğeniyorum. Ama yan korkuluklarının biri çıkmıyor diye vazgeçmiştim. POANG koltuklar benim de favorim. İnşallah ben de alacağım. Dolap düzelenyici, cibinlik ve lambayı da

Yanlarının çıktığını biliyordum ben :S Gittiğimde araştırcam.

Canım, yakınların onları hastaneye getirecek artık sen doğumdan çıkana kadar hazırlanır odan. Eğer bütçene uyarsa hastanede bunları yapanlar var.

Yuh ya ınsanlarda saygı insaf diye bisey kalmamış , bu nasıl bencillik ..

kızlar bir site adresi de benden www.bebektasarimlari.com burda da çok güzel kapı süsleri falan var bir göz atın
Hayal Sizden Gerisi Bizden Parti Cinleri İş Başında: Lohusa Şerbeti Takımı bir de bu var

Şerbet seti de ne güzelmiş yaa hepsinden yapmak istiyorum çok kokoş bir bebek mevlidi olacak

ay bugün ne güzel şeyler paylaştık di mi kızlar?

heves geldi daha da, içimi bi mutluluk-heyecan sardı bebeğim gelecek diye... umut ne güzel bi şey ya!

Evet canım bugün çok güzel şeyler paylaşıldı ben resmen işleri salladım

yakınlarımmm ohh my god kocammmm onun eline kaldıysak yandık ben ne anlarım der çıkarr

oh bu adamlar da hazıra konuyorlar valla. alt tarafı tülü geçircek kapıdan üstüne süsü iğnelicekkkk. biz taşıyoz karnımızda bebikleri onlar da tül germeyi öğrensinler kocama laflar hazırlıyom hahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…