- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #18.021
kızlar netten bakıp beğendiğiniz bebek odaları siteleri atabılırmısınızz ben bakınıom bıraz buldukçaatıcam sızlere paylaşımlar yapalım güzel olurr öptümmmmm
Bende uzun kullu aldim cogunlukla ama alisveris bitmedi henuz.. yeni alacaklarimida kisa kollu alayim[/QUOT
slm kızlar, ben çıtçıtlı badileri genellikle kısa kollu aldım. hatta kolsuz bulsam kolsuz alıcam. o sıcakta bebişler uzun kollu nasıl duracaklar ki? bence bi bez bağlarız cıbıl cıbıl dururlar :) aldıklarımız da giydirmeden küçülür. çok sıcak olucak çoook....
ne olursa olsun üşürmüş minik bebekler uzun kollu da ihtiyaç olur ama ben kolsuz ve kısa kollu da aldım uzun kollu tulumları ve üstüne giydircek bişilerimiz var.
Evet size alınacakların listesini getirdim :)) Hemen doğunca alınmayacak olanlar var tabi, onları da unutmamak için yazdım.
Biz de mobilya bakıyoruz, tabi fiyatlar tavan yapmış durumda olunca bende ikea'dan almayı düşünüyorum. Ama annemin pek içine sinmiyor nedenseEğer gönlümüze göre bulamazsak benim alacaklarım belli.
Fiyatlarını hesapladım..
Bebek karyolası-Hensvık 229 TL
Bebek gardırop-Hensvık 249 TL
Bebek mama sandalyesi 49,99 TL
Bebek duvar lambası-smıla 17,99 TL
Tekli koltuk-poang 179 TL
Şifonyer 4 çekmeceli-malm 199 TL
Bebek karyola cibinlik-Fabler 29,99 TL
Bebek başucu koruyucu-Kompısar 29,99 TL
Bebek dolap düzenleyici-skubb 14,99 TL
Bebek ayaklı çamaşır torbası-Jall 9,99 TL
Bebek dönence oyuncak-Leka 19,99 TL
Bebek yatak-Vyssa 69,90 TL
Düşünenler için alternatif olsun.
liste için çok sağol cnm emzik kutusunu unutmuşum ben yaaa
mobilyalar gayet hoş bence ama nacizane fikrimi söyliyim o sallanan koltuk oturup kalkması çok kolay olmayan bir model bizde de vardı denemeden alma kucağında bebişin de olacak bir de kenarlar da yumuşak olursa daha rahat olursun bence tahta olmasındansa sonuçta kolunu yaslıcan oralara.
bir de mama sandalyesi tekerlekli al dedi bana herkes üstünde bebiş varken hareket ettirmesi kolay olsun diye aklında olsun cnm
Ben 3 numarayı beğendim canım 4 numaranın parmaklık araları sanki biraz fazla aralık gibi geldi. Belki de göz yanılmasıdır.
Evet size alınacakların listesini getirdim :)) Hemen doğunca alınmayacak olanlar var tabi, onları da unutmamak için yazdım.
Biz de mobilya bakıyoruz, tabi fiyatlar tavan yapmış durumda olunca bende ikea'dan almayı düşünüyorum. Ama annemin pek içine sinmiyor nedenseEğer gönlümüze göre bulamazsak benim alacaklarım belli.
Fiyatlarını hesapladım..
Bebek karyolası-Hensvık 229 TL
Bebek gardırop-Hensvık 249 TL
Bebek mama sandalyesi 49,99 TL
Bebek duvar lambası-smıla 17,99 TL
Tekli koltuk-poang 179 TL
Şifonyer 4 çekmeceli-malm 199 TL
Bebek karyola cibinlik-Fabler 29,99 TL
Bebek başucu koruyucu-Kompısar 29,99 TL
Bebek dolap düzenleyici-skubb 14,99 TL
Bebek ayaklı çamaşır torbası-Jall 9,99 TL
Bebek dönence oyuncak-Leka 19,99 TL
Bebek yatak-Vyssa 69,90 TL
Düşünenler için alternatif olsun.
ne güzel herkes hevesle bişeyler bakıyor,alıyor...ben hala o modda değilim yaşadıklarımdan dolayı....
Arastacım ben de 3 numarayı beğeniyordum.
Bembeyaz ne güzel diye. Ama sallanmaması kafamı karıştırdı. Birçok yerde sallanan alın tavsiyelerini okudum. Sallanan beşiği istemezseniz sallamazsınız sallanmayan ise siz isteseniz de yine sallanmıyor diye yazıyorlardıKararsızlığım bundan aslında. Park yatakları sen de beğenmiyorsun değil mi?
Canım dolaşırken gördüm. Kuş teması seçmişsin ya hani al sana komple kuş temalı set:)
Eki Görüntüle 674616
Evet park yatakları sevemedim gitti. Belki kullanışlıdır belki ben önyargılıyımdır ama o naylonumsu görüntüleri beni irrite ediyor nedense :)
cnm bende ıstemıodum park yatak ama normal yatak alıp veya bambu alıp odaya yanımıza koyup sonra kullanamamaktansa sonra hem park olarak kullanır hemde tatıle fln gıdınce pratık goturuluyor heryere .evdede doldur oyuncakalrı ıcınde at kuzuyu oynasın ztn 2sene sonra kaldır dierlerı hep elimizde kalacak... bebek odasında ztn yatagı olacak oraya gececekler
bir de bu üniversite otobüsü olunca düşün nasıl bir kalabalık! valla ininceye kadar bişey demedim ama inmeye yakın bi yerde (ki artık karnıma sinsi sinsi bakmasına dayanamadığım için) "sanırım lohusasın , canım benim yaa haklısın benden daha çok ihtiyacın vardı orda oturmaya" dedim. kıpkırmızı oldu. ama halen sinirliyim... birde koooskocaman yazı var orda bu kısım hamile,yaşlı ve engellilere ayrılmıştır diye. onlarda haklı zeka özürlü olmakta bir engel bence...
ne olursa olsun üşürmüş minik bebekler uzun kollu da ihtiyaç olur ama ben kolsuz ve kısa kollu da aldım uzun kollu tulumları ve üstüne giydircek bişilerimiz var.
liste için çok sağol cnm emzik kutusunu unutmuşum ben yaaa
mobilyalar gayet hoş bence ama nacizane fikrimi söyliyim o sallanan koltuk oturup kalkması çok kolay olmayan bir model bizde de vardı denemeden alma kucağında bebişin de olacak bir de kenarlar da yumuşak olursa daha rahat olursun bence tahta olmasındansa sonuçta kolunu yaslıcan oralara.
bir de mama sandalyesi tekerlekli al dedi bana herkes üstünde bebiş varken hareket ettirmesi kolay olsun diye aklında olsun cnm
Hensvik karyolayı bende beğeniyorum. Ama yan korkuluklarının biri çıkmıyor diye vazgeçmiştim. POANG koltuklar benim de favorim. İnşallah ben de alacağım. Dolap düzelenyici, cibinlik ve lambayı da
kızlar şincik bişey soriciimmm ben ilk doğumda hastane odası süsleme bebek şekeri falan hiçbişey yapmadım,
ama buna hevesleniyorummm şimdi normal doğumda sancımız geldiiii hastaneye geldik diyelim o ara telaşla o kapıyı odayı vs kim süsleyecek biz doğum yaparken bekleyenler mi ???:26::26::26::26:
tekrar merhaba kızlar ders bitti eve geldim ama canım burnumda resmen. İnsanlar ne kadar saygısız vurdum duymaz olmuşlar öyle ya yazıklar olsun. otobüse biniyorum ne giderken ne de gelirken bir kişi yer vermiyor. gencecik insanlar kız ya da erkek fark etmiyor önce karnıma sonra yüzüme sonra da pencereye bakıyorlar. hatta bu neyse; sabah gidişte uzun bi süre tıklım tıkış (ki cidden tutunacak yer bulamıyordum) otobüste ayakta yolculuk yaptıktan sonra bir adam inmeye karar verdi ve ben o koltuğa yöneldim,tam koltuğa yaklaşmıştım ki kızın biri gelip beni kenara itti ve oraya oturdu. şok oldum,inanamadım. gülümsedim sadece yüzüne bakıp,o ise kafasını çevirdi. çok zoruma gidiyor nedense çünkü ben çok özen gösteririm böyle şeylere,eşimde öyle yaşlı hamile çocuklu mutlaka yer veririz ama görüyorum ki insanlar artık böyle değer yargılarına itibar etmiyorlar. bu insanlar üniversite öğrencisi birde. onlardan kimlere ne hayır gelecek artık düşünün...
Canım, yakınların onları hastaneye getirecek artık sen doğumdan çıkana kadar hazırlanır odan. Eğer bütçene uyarsa hastanede bunları yapanlar var.
yakınlarımmm ohh my god kocammmm onun eline kaldıysak yandık ben ne anlarım der çıkarr
kızlar bir site adresi de benden www.bebektasarimlari.com burda da çok güzel kapı süsleri falan var bir göz atın
Hayal Sizden Gerisi Bizden Parti Cinleri İş Başında: Lohusa Şerbeti Takımı bir de bu var
ay bugün ne güzel şeyler paylaştık di mi kızlar?
heves geldi daha da, içimi bi mutluluk-heyecan sardı bebeğim gelecek diye... umut ne güzel bi şey ya!
yakınlarımmm ohh my god kocammmm onun eline kaldıysak yandık ben ne anlarım der çıkarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?